107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél értelmes tápot.
  • USAMEN POWER
    Egy áramszünet miatt tul képpen ? Kezdjek félni az áramszünetektől ?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, elfogyott a tartalékterület. Mentsél valahova aztán vinyó qka.:/
  • Kreeder44
    Sziasztok... Megutált a játékom, h nem játszottam majd fél éve vele :D most vettem új kormányt. Ki akartam próbálni mert a régivel élvezhetettlen volt. Most elindítom és csak a hangokat hallom,és teljesen fekete a képernyőm.... Valakinek volt már hasonló gondja? újratelepítettem de továbbra is ezt csinálja. Ha tud valaki segíteni annak megköszönném. Szép estét mindenkinek sziasztok.
    Én lassan megyek el:D De azért vegyél fel, majd max valamikor összefutunk;)
  • Fr3nky21
    Este ha hazaértem felveszlek msnre, és átküldöm.
    Hülye kérdés de, a nem áthelyezhető szektor azt jelenti hogy az kuka és amiatt jön a kékhalál????:S
  • adamfesto
    Hát photoshopban tudnék dolgozni de sajnos idén én is el vagyok havazva.
  • bazso29
    Sziasztok tdufanok!
    Rég jártam erre, és sajnos azóta semmit se fejlődött a winter mod. Úgy tűnik idén már nem is fogok tudni dolgozni rajta, pedig egyre többen várják már tdu-central-on is. Jó lenne karácsonyra egy beta verziót megosztani. Esetleg lenne valaki aki segítene befejezni? A munka nem nehéz csak sok idő kell és türelem. Ha elég elszánt vagy és képes vagy 24-5-6-7-8-9.. órát gépészkedni rajta akkor írj privátot. Fontos, hogy legyen photoshopod.
    Jaja én is:S
  • USAMEN POWER
    Én 500 gigás WD-m 17 rongy volt, de jobban féltem a zenéktől elkezdve a filmekig ami rajta van...
    Pffff, fasza...

Frenky leszedtem de csak egy vacek trial verziót, szal majd átküldhetnéd pmben;) Azárt remélem ennyire nem para és meg lehet valahogy máshogy is oldani. Bár manapság egy 500gigás vinyó se nagy pénz...
  • [HUN]FaTaL
    15% hely ahhoz kell hogy a nagy fájlokat is tudja defragolni.

A defrag semmilyen bad sector hibát nem szűr ki, maximum a teljes formázás. De azt a vinyót muszáj leszel menteni és kicserélni.
  • Fr3nky21
    Ashampo Magicial Defrag, azthiszem ez a neve a proginak, elég hatékony háttérben futó program. Ha nem használod a gépet autómatikusan elkezdi a töredezettség mentesítést, de ha megmozgatod az egeret, abbahagyja. Nem húzza le a géped teljesítményét, és elég gyors. Nekem bevált. Ha nem találod, majd átküldöm.
  • USAMEN POWER
    Nem tudok mit mondani, majd valaki, aki nagyon vágja ezt a témát megmondja mi lehet a probléma.

#90236:
  • Kinetic
    Klubbot keresek,valaki bevesz? :)
    676 napos a sentinel szerint és kb a konfigom is akörnyéki szal kevesebb mint 2 éves. Éjjel nappal megy, és sztem eddig összesen 2hetet volt kikapcsolav áram szünetek vagy nyaralások miatt. Illetve azt hiszem maxtor. Persze ez nem 100% de én minig azokat veszegettem.
  • CopyKing92
    jovan tudom is én meik kezem melyik?
  • USAMEN POWER
    Hány éves vinyód van, és milyen márka ?
    Mondom igazából fingom sincs, mert megy a gép meg minden, de ha elindítom a micro torrentet, akkor néhány torrent kivörösödik, és amint elindul a feltöltés már jön is a kék halál. Ja meg még onnan veszem, hogy töltöttem linkin parot, és a fájlai sérültek, mert még törölni se tudom a vinyóról. De am fingom nincs mi baja
  • carloelsa
    Nem lehet hogy a tápot vágta haza vagy a RAM-ot? Olykor kék halál be tud köszönni!
  • USAMEN POWER
    Egy áramszünet úgy tudom hogy nem vág haza egy vinyót. Vagy rosszul tudom ? Legalábbis a wd-mnek idáig egy áramszünet se ártott...
    Majd fatal biztos tud neked segíteni.
    Off:

Bocs, hogy ide írom, de szarnak máshol válaszolni. Na szóval, van egy olyan problémám, hogy kifagyott a gép egy áram szünet miatt. Sztem sikerült kinullázni néhány szektort, mert ha torrent elindul és fel akar tölteni egy torrentet, na jó nem eggyet, hanem legalább 5-öt, akkor egyből kék halál beugrik. így aztán most se torrent se semmi extra. na most próbáltam töredezetség mentesítőt, de mivel legalább 40 giga hely kéne hozzá, ami jelenleg nem lehetséges(15%), ezért kénen nekem egy "törezedetség mentesítő" aminek nem szükséges 15% szabad hely. Fent van Hard disc sentinel, de az meg szarik hibajelntést jelenteni. Szóval tuti szektorhibás lett ez a fos, de a hibát csak a töredezetség mentesíő tudná kizárni. Más hibát nem lát se a scandisc se ez a HD sentinel. Ha valinek lenne valami jó tippe, amivel fel tudnám javítani a HDD-t, azt megköszönném. Ja még annyi, hogy Xp egy 20 gigás megosztáson van és a D meghajtón van a szektor hiba, mert ott vannak a torrentes megosztások. Szóval xp, meg a dolgok azért mennek, de amint elkezdi használni a hibás szektorokat jön a kék halál. Ennyi köszi!
  • holecsko10
    Nem tetszik, akkor ne nézd.
  • USAMEN POWER
    Szerintem egy fényképész. :DD

• carloelsa
    az nem jobb alul van? :)

Hole: azt a "papír" emberkét ne a pincébe toldd le, há szegény olyan alacsonyan van :) és télleg ő olyan szegény, hogy még az árnyékát is el kellett adnia?
  • CopyKing92
    mi az a kis papír emberke ott bal alul?
  • USAMEN POWER
    Örülök ! Nem fog lenézni senki, ha olvasgatod a FAQ -t. :)
  • lordt0m
    Megoldottam a problémát.
  • lordt0m
    Sziasztok!

Újratettem a játékot, de valami probléma van. Amikor belépek a játékba, nem kért a CD kulcsot, és nem tud csatlakoni a szerverre, tehát nem tudok online menni. Szerintetek mi a baj?
  • USAMEN POWER
    Stockbauer társaságában

Hun Martin is beszál a gurulásba, csak háth pont a végén...

Végül pár bárányfelhő

The End
  • holecsko10
    GT500 Tali képek.

• USAMEN POWER
    Jó megérzés !
  • pxxl
    kössz a mai, ugyan számomra rövid gurulást...jóvóót

Szerintem száljunk le a témáról, mert mingyárt jön new és megint lebasz minket hogy mit offulunk
  • Fehercsoki
    Ez tényleg nem,de a puruttyás agyvelő és az a láb(maggotleg néven lehet rákeresni googlen) az igen:)
  • carloelsa
    Ez nem durva... csak a Róka elment melegedni a motorhoz túrbó módon én meg megmutattam :D
  • Falkon
    Megvan már , azért köszi.
  • Fehercsoki
    Én is kaptam máskor,mert egy olyan képet linkeltem aminek egy ember lábának nagy része már kukacokból állt,durva dolgokat nem szabad linkelni=/
  • carloelsa
    C vagy D meghajtó (nem tudom hol a Windowsod) --> Felhasználók (users) --> neved --> Dokumentumok (dokuments) --> Test Drive Unlimited és innen ha jól tudom tudod tovább :)