107666
-
Vegyél értelmes tápot. -
USAMEN POWER #90252 Egy áramszünet miatt tul képpen ? Kezdjek félni az áramszünetektől ? -
Igen, elfogyott a tartalékterület. Mentsél valahova aztán vinyó qka.:/ -
Sziasztok... Megutált a játékom, h nem játszottam majd fél éve vele :D most vettem új kormányt. Ki akartam próbálni mert a régivel élvezhetettlen volt. Most elindítom és csak a hangokat hallom,és teljesen fekete a képernyőm.... Valakinek volt már hasonló gondja? újratelepítettem de továbbra is ezt csinálja. Ha tud valaki segíteni annak megköszönném. Szép estét mindenkinek sziasztok. -
#90249 Én lassan megyek el:D De azért vegyél fel, majd max valamikor összefutunk;) -
Este ha hazaértem felveszlek msnre, és átküldöm. -
#90247 Hülye kérdés de, a nem áthelyezhető szektor azt jelenti hogy az kuka és amiatt jön a kékhalál????:S -
Hát photoshopban tudnék dolgozni de sajnos idén én is el vagyok havazva. -
bazso29 #90245 Sziasztok tdufanok!
Rég jártam erre, és sajnos azóta semmit se fejlődött a winter mod. Úgy tűnik idén már nem is fogok tudni dolgozni rajta, pedig egyre többen várják már tdu-central-on is. Jó lenne karácsonyra egy beta verziót megosztani. Esetleg lenne valaki aki segítene befejezni? A munka nem nehéz csak sok idő kell és türelem. Ha elég elszánt vagy és képes vagy 24-5-6-7-8-9.. órát gépészkedni rajta akkor írj privátot. Fontos, hogy legyen photoshopod. -
#90244 Jaja én is:S -
USAMEN POWER #90243 Én 500 gigás WD-m 17 rongy volt, de jobban féltem a zenéktől elkezdve a filmekig ami rajta van... -
#90242 Pffff, fasza...
Frenky leszedtem de csak egy vacek trial verziót, szal majd átküldhetnéd pmben;) Azárt remélem ennyire nem para és meg lehet valahogy máshogy is oldani. Bár manapság egy 500gigás vinyó se nagy pénz... -
15% hely ahhoz kell hogy a nagy fájlokat is tudja defragolni.
A defrag semmilyen bad sector hibát nem szűr ki, maximum a teljes formázás. De azt a vinyót muszáj leszel menteni és kicserélni. -
Ashampo Magicial Defrag, azthiszem ez a neve a proginak, elég hatékony háttérben futó program. Ha nem használod a gépet autómatikusan elkezdi a töredezettség mentesítést, de ha megmozgatod az egeret, abbahagyja. Nem húzza le a géped teljesítményét, és elég gyors. Nekem bevált. Ha nem találod, majd átküldöm. -
USAMEN POWER #90239 Nem tudok mit mondani, majd valaki, aki nagyon vágja ezt a témát megmondja mi lehet a probléma.
#90236:
-
Kinetic #90238 Klubbot keresek,valaki bevesz? :) -
#90237 676 napos a sentinel szerint és kb a konfigom is akörnyéki szal kevesebb mint 2 éves. Éjjel nappal megy, és sztem eddig összesen 2hetet volt kikapcsolav áram szünetek vagy nyaralások miatt. Illetve azt hiszem maxtor. Persze ez nem 100% de én minig azokat veszegettem. -
jovan tudom is én meik kezem melyik? -
USAMEN POWER #90235 Hány éves vinyód van, és milyen márka ? -
#90234 Mondom igazából fingom sincs, mert megy a gép meg minden, de ha elindítom a micro torrentet, akkor néhány torrent kivörösödik, és amint elindul a feltöltés már jön is a kék halál. Ja meg még onnan veszem, hogy töltöttem linkin parot, és a fájlai sérültek, mert még törölni se tudom a vinyóról. De am fingom nincs mi baja
-
carloelsa #90233 Nem lehet hogy a tápot vágta haza vagy a RAM-ot? Olykor kék halál be tud köszönni! -
USAMEN POWER #90232 Egy áramszünet úgy tudom hogy nem vág haza egy vinyót. Vagy rosszul tudom ? Legalábbis a wd-mnek idáig egy áramszünet se ártott...
Majd fatal biztos tud neked segíteni. -
#90231 Off:
Bocs, hogy ide írom, de szarnak máshol válaszolni. Na szóval, van egy olyan problémám, hogy kifagyott a gép egy áram szünet miatt. Sztem sikerült kinullázni néhány szektort, mert ha torrent elindul és fel akar tölteni egy torrentet, na jó nem eggyet, hanem legalább 5-öt, akkor egyből kék halál beugrik. így aztán most se torrent se semmi extra. na most próbáltam töredezetség mentesítőt, de mivel legalább 40 giga hely kéne hozzá, ami jelenleg nem lehetséges(15%), ezért kénen nekem egy "törezedetség mentesítő" aminek nem szükséges 15% szabad hely. Fent van Hard disc sentinel, de az meg szarik hibajelntést jelenteni. Szóval tuti szektorhibás lett ez a fos, de a hibát csak a töredezetség mentesíő tudná kizárni. Más hibát nem lát se a scandisc se ez a HD sentinel. Ha valinek lenne valami jó tippe, amivel fel tudnám javítani a HDD-t, azt megköszönném. Ja még annyi, hogy Xp egy 20 gigás megosztáson van és a D meghajtón van a szektor hiba, mert ott vannak a torrentes megosztások. Szóval xp, meg a dolgok azért mennek, de amint elkezdi használni a hibás szektorokat jön a kék halál. Ennyi köszi! -
Nem tetszik, akkor ne nézd. -
USAMEN POWER #90229 Szerintem egy fényképész. :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am jobb alul. xD -
carloelsa #90228 az nem jobb alul van? :)
Hole: azt a "papír" emberkét ne a pincébe toldd le, há szegény olyan alacsonyan van :) és télleg ő olyan szegény, hogy még az árnyékát is el kellett adnia? -
mi az a kis papír emberke ott bal alul? -
USAMEN POWER #90226 Örülök !
Nem fog lenézni senki, ha olvasgatod a FAQ -t. :)
-
lordt0m #90225 Megoldottam a problémát. -
lordt0m #90224 Sziasztok!
Újratettem a játékot, de valami probléma van. Amikor belépek a játékba, nem kért a CD kulcsot, és nem tud csatlakoni a szerverre, tehát nem tudok online menni. Szerintetek mi a baj? -
USAMEN POWER #90223 Stockbauer társaságában
Hun Martin is beszál a gurulásba, csak háth pont a végén...
Végül pár bárányfelhő
The End -
GT500 Tali képek.
-
USAMEN POWER #90221 Jó megérzés ! -
kössz a mai, ugyan számomra rövid gurulást...jóvóót 
-
#90219 Szerintem száljunk le a témáról, mert mingyárt jön new és megint lebasz minket hogy mit offulunk
-
Ez tényleg nem,de a puruttyás agyvelő és az a láb(maggotleg néven lehet rákeresni googlen) az igen:) -
carloelsa #90217 Ez nem durva... csak a Róka elment melegedni a motorhoz túrbó módon én meg megmutattam :D -
Megvan már , azért köszi. -
Én is kaptam máskor,mert egy olyan képet linkeltem aminek egy ember lábának nagy része már kukacokból állt,durva dolgokat nem szabad linkelni=/ -
carloelsa #90214 C vagy D meghajtó (nem tudom hol a Windowsod) --> Felhasználók (users) --> neved --> Dokumentumok (dokuments) --> Test Drive Unlimited és innen ha jól tudom tudod tovább :)