107666
-
Szokott ilyen lenni, ha laggol a server vagy te. Fordítva is szokott lenni. Szerinte 8an vagyunk a layerben én meg látok 2 embert magamon kívül. :D -
USAMEN POWER #90293 Érdekes buggal találtam most szembe magam. A gps azt mutatta, hogy 2 -en vagyunk a layerben, miközben volt még kb. 6 player körülöttem. Na most ez hogy is van ?
-
#90292 Rossz volt a marketinged:D:D:D
Kinetic: Szólj be a főnöknek párszor, biztos szivesen kidob:D -
Kinetic #90291 hogy lehet kilépni egy klubból amúgy? :D -
-
USAMEN POWER #90289 LoL, én is nyitottam pár hónapja, senki nem lépett be, így töröltem is a fa.zba. :D -
CSAK teljes verziós zmodellerrel lehet tdu-s autokat buherálni. amit letöltesz az nem teljes...am meg olvass utána, nem itt fogják részletezni. sejtem h mi bajod van, miért nem megy, de hosszú lenne leírni... -
#90287 Ja meg reklám:P 
Am már felvettem.
Ja meg lóerő, meg zene címen berakom ide is ezt a fantasztikus zenét, amit sikerül szakdoga írás közben 3. órája halgatnom:D:D:DAS:SD
Mi a link neve? -
#90286 :D:D -
Hali!!! Myvip/ Test Drive Unlimited Klub, lépjetek be. -
De én zmodeler2.com-ról szedtem le,és az nem indul el. -
#90283 Ha jól tapasztaltam a 2.2.2 még nincs feltörve, vagy ha fel is van, akkor nem rendesen... -
Nektek működik a Zmodeler 2.2.2?(nekem azt írja ki h valami konfiguráció helytelen és nem indul el)Csak 2.2.1-t tom használni=/ -
Igen mostmár sikerült,köszi. -
Nem csak *z3d fájlt lehet importálni. -
Hogy tudok Zmodelerrel(2.2.1) TDUs autókat megnyitni?Nem találok .z3d kiterjesztésű filet a bnk fileon belül=/ -
#90278 Én se vagyok klubban, nem nagy mínusz, ha nem vesznek be, hát nem:) -
Béta Gallardo Coupe
-
Köszi a válaszokat.... bannolni tuti nem bannoltak mert neten nem is játszottam igazán szerintem egyszer sem... VGA-m HD ATI 4850 a monitrorom meg egy 22" os BENQ... eddig jól ment minden... letöröltem mindent a profilom is... és úgy tettem fel a gamet.. de nem jutottam előrébb... frissítettem a drivert is a videókarinak de az se jelentett semmit... van valahol a könyvtárban ini.file ahol meg tudom nézni milyen felbontásban indítja a játékot... mert lehet tesóm belebabrált amikor nem voltam itthon... -

-
:) Hátpeeeersze, lesznek értékes nyeremények a klubon belül.... -
Kinetic #90273 okés,köszi a gyors választ :) -
USAMEN POWER #90272 Adamfesto ott a főgóré. Őt kérdezd. :) -
Kinetic #90271 Stock,beléphetek a klubbotokba? :) -
azt meg illene a biztosítékoknak felfogni, illetve elvezetni villámhárítóval, de off vége. inkább a táp mint az egész gép. ez így van. nah ennyi :)
más. most hogy 16:9-ben jáccok, tök fura, hogy végre van visszapillantóm :D igaz hogy olyna sötét hogy alig látom benne a mögöttem lévőt :D de legalább van
-
USAMEN POWER #90269 Ebben én nem lennék biztos. Ha közvetlenül a házatokba basz bele a villám, és sorra égnek ki a konektorok, akkor ott már más a szitu. Olyan esetben ha jó a tápod akkor az sül ki, és nem az egész géped.
#90266: "Mostmár legyen vége ennek a témának" --> Rád is vonatkozik ! -
leredukálni...nagyon 7fő van :)
#90250:
nem hinném, hogy ez mentés. ha hibás a mentésed, nem is indul el, ha valamiért banoltak, nem tudsz felmászni onlány, szval valóban vagy vga, vagy valami más. lehet nem bírja valamiért a monitorod a felbontást? vagy valami elmászott ott nagyon
-
USAMEN POWER #90267 Érdekes probléma.
Régi mentéseddel próbáltál újra játszani, vagy új játékot kezdtél ?
Ha új játékot kezdesz, és akkor is szar lesz a game, akkor örülhetsz, mert nem a mentéseddel van a probléma.
Viszont nem vagyok benne biztos hogy ilyet a mentés okozhat, előfordulhat hogy videókártya terén van a problem. -
kibszott jó tápnak kellene lennie, hogy a villámlást is bírja :D az inkább az áramszolgáltató dolga lederukálni a villám erejét még mielött a hálózatba érne. amikor vibrál egyet a villanykörte pl, na akkor végezte el a dolgát a "kis" szerkentyű. a táp meg egy kis túláramot képes csak felfogni, nem ilyen villámlásos hülyeséget. -
USAMEN POWER #90265 Mostmár legyen vége ennek a témának, nem kell túlzásba vinni ! #90263 -as hsz a záróvonal ! További offot törölni fogom.
Sry jaddz, veled kezdem. -
USAMEN POWER #90263 Már jönnek is !
Jó 8 ! -
Már annyi Cient láttunk hogy inkámb offolj. 
Viccvótám, jöhetnek a képek... -
ReOff:
Tápom asszem nekem is chieftec, de!
De beszéltem a villanyszerelőmmel mikor felújíttattam a lakásomat és azt mondta hogy nem a túlfesz.elosztó a megoldás.
Azt mondta hogy a gép biztonsága 3 részből áll, ebből egy az elosztó.
Még berakott pl. az automatához-biztosítékhoz egy 10,000ft-os túlfeszültség védőt ami nélkül semmit nem ér az egész.
Ha villámlásnál vagy áramszünetnél nincs gondod, az csak a tápodnak köszönhető. -
Amint valaki tudja a választ, biztos lehetsz benne hogy válaszolni fog. -
Chieftec táp az jó féle.
[/OFF] -
USAMEN POWER #90258 Nekem Chieftec tápom van, azok meg úgy tudom hogy jók.
Szal megnyugodtam. Végülis csapott le már villám a környéken úgy hogy elment az áram, a gépembe még nem sült ki semmi, a winyonak sincs baja.
Részemről viszont ennyi az off, a végén le leszek baszva... xD
Majd kárpotollak titeket Cienes képekkel, mert van egy raklap megint. :D -
Nekem ATC hosszabbítóm van, normális FSP belsős gigabyte táppal. A tápon kívül más nem fog eldurranni az tuti. :) No meg leadja ugye ami rá van írva.. -
halihóó! az én problémámra is reagálna valaki ^^ :) kicsit lejjebb előre is köszi :D -
jaddz8 #90255 Túlfeszvédős hosszabbító tényleg sokat számít, egyszer megveszed 2000 pénzért aztán jó lesz életed végéig. Nekem valami noname "Suntech" márkájú tápom van, ami elvileg még kevés is a gépnek, meg Hitachi merevlemez, szal nem valami luxuscikkek, 5 év alatt jópárszor leverte már a villanyt a vihar, volt, hogy egymás után 4x is kikapcsolta a gépet 5-10 perc szünetekkel (aztán már nem kapcsoltam vissza mer minek) és még minden tökéletesen bírja. Vagy hand of god, vagy a kétezer forintos hosszabbító. -
Meg esetleg túlfeszvédős hosszabítót.