107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Szokott ilyen lenni, ha laggol a server vagy te. Fordítva is szokott lenni. Szerinte 8an vagyunk a layerben én meg látok 2 embert magamon kívül. :D
  • USAMEN POWER
    Érdekes buggal találtam most szembe magam. A gps azt mutatta, hogy 2 -en vagyunk a layerben, miközben volt még kb. 6 player körülöttem. Na most ez hogy is van ?
    Rossz volt a marketinged:D:D:D

Kinetic: Szólj be a főnöknek párszor, biztos szivesen kidob:D
  • Kinetic
    hogy lehet kilépni egy klubból amúgy? :D
  • holecsko10
  • USAMEN POWER
    LoL, én is nyitottam pár hónapja, senki nem lépett be, így töröltem is a fa.zba. :D
  • pxxl
    CSAK teljes verziós zmodellerrel lehet tdu-s autokat buherálni. amit letöltesz az nem teljes...am meg olvass utána, nem itt fogják részletezni. sejtem h mi bajod van, miért nem megy, de hosszú lenne leírni...
    Ja meg reklám:P
    Am már felvettem.

Ja meg lóerő, meg zene címen berakom ide is ezt a fantasztikus zenét, amit sikerül szakdoga írás közben 3. órája halgatnom:D:D:DAS:SD
    Mi a link neve?
    :D:D
  • Johnny 19
    Hali!!! Myvip/ Test Drive Unlimited Klub, lépjetek be.
  • Fehercsoki
    De én zmodeler2.com-ról szedtem le,és az nem indul el.
    Ha jól tapasztaltam a 2.2.2 még nincs feltörve, vagy ha fel is van, akkor nem rendesen...
  • Fehercsoki
    Nektek működik a Zmodeler 2.2.2?(nekem azt írja ki h valami konfiguráció helytelen és nem indul el)Csak 2.2.1-t tom használni=/
  • Fehercsoki
    Igen mostmár sikerült,köszi.
  • RS
    Nem csak *z3d fájlt lehet importálni.
  • Fehercsoki
    Hogy tudok Zmodelerrel(2.2.1) TDUs autókat megnyitni?Nem találok .z3d kiterjesztésű filet a bnk fileon belül=/
    Én se vagyok klubban, nem nagy mínusz, ha nem vesznek be, hát nem:)
  • holecsko10
    Béta Gallardo Coupe

• Kreeder44
    Köszi a válaszokat.... bannolni tuti nem bannoltak mert neten nem is játszottam igazán szerintem egyszer sem... VGA-m HD ATI 4850 a monitrorom meg egy 22" os BENQ... eddig jól ment minden... letöröltem mindent a profilom is... és úgy tettem fel a gamet.. de nem jutottam előrébb... frissítettem a drivert is a videókarinak de az se jelentett semmit... van valahol a könyvtárban ini.file ahol meg tudom nézni milyen felbontásban indítja a játékot... mert lehet tesóm belebabrált amikor nem voltam itthon...
  • pxxl
  • adamfesto
    :) Hátpeeeersze, lesznek értékes nyeremények a klubon belül....
  • Kinetic
    okés,köszi a gyors választ :)
  • USAMEN POWER
    Adamfesto ott a főgóré. Őt kérdezd. :)
  • Kinetic
    Stock,beléphetek a klubbotokba? :)
  • pxxl
    azt meg illene a biztosítékoknak felfogni, illetve elvezetni villámhárítóval, de off vége. inkább a táp mint az egész gép. ez így van. nah ennyi :)

más. most hogy 16:9-ben jáccok, tök fura, hogy végre van visszapillantóm :D igaz hogy olyna sötét hogy alig látom benne a mögöttem lévőt :D de legalább van
  • USAMEN POWER
    Ebben én nem lennék biztos. Ha közvetlenül a házatokba basz bele a villám, és sorra égnek ki a konektorok, akkor ott már más a szitu. Olyan esetben ha jó a tápod akkor az sül ki, és nem az egész géped.

#90266: "Mostmár legyen vége ennek a témának" --> Rád is vonatkozik !
  • pxxl
    leredukálni...nagyon 7fő van :)

#90250:

nem hinném, hogy ez mentés. ha hibás a mentésed, nem is indul el, ha valamiért banoltak, nem tudsz felmászni onlány, szval valóban vagy vga, vagy valami más. lehet nem bírja valamiért a monitorod a felbontást? vagy valami elmászott ott nagyon
  • USAMEN POWER
    Érdekes probléma.

Régi mentéseddel próbáltál újra játszani, vagy új játékot kezdtél ?
    Ha új játékot kezdesz, és akkor is szar lesz a game, akkor örülhetsz, mert nem a mentéseddel van a probléma.

Viszont nem vagyok benne biztos hogy ilyet a mentés okozhat, előfordulhat hogy videókártya terén van a problem.
  • pxxl
    kibszott jó tápnak kellene lennie, hogy a villámlást is bírja :D az inkább az áramszolgáltató dolga lederukálni a villám erejét még mielött a hálózatba érne. amikor vibrál egyet a villanykörte pl, na akkor végezte el a dolgát a "kis" szerkentyű. a táp meg egy kis túláramot képes csak felfogni, nem ilyen villámlásos hülyeséget.
  • USAMEN POWER
    Mostmár legyen vége ennek a témának, nem kell túlzásba vinni ! #90263 -as hsz a záróvonal ! További offot törölni fogom.

Sry jaddz, veled kezdem.
  • USAMEN POWER
    Már jönnek is !

Jó 8 !
  • adamfesto
    Már annyi Cient láttunk hogy inkámb offolj.
    Viccvótám, jöhetnek a képek...
  • adamfesto
    ReOff:
    Tápom asszem nekem is chieftec, de!
    De beszéltem a villanyszerelőmmel mikor felújíttattam a lakásomat és azt mondta hogy nem a túlfesz.elosztó a megoldás.
    Azt mondta hogy a gép biztonsága 3 részből áll, ebből egy az elosztó.
    Még berakott pl. az automatához-biztosítékhoz egy 10,000ft-os túlfeszültség védőt ami nélkül semmit nem ér az egész.
    Ha villámlásnál vagy áramszünetnél nincs gondod, az csak a tápodnak köszönhető.
  • adamfesto
    Amint valaki tudja a választ, biztos lehetsz benne hogy válaszolni fog.
  • [HUN]FaTaL
    Chieftec táp az jó féle.

[/OFF]
  • USAMEN POWER
    Nekem Chieftec tápom van, azok meg úgy tudom hogy jók.
    Szal megnyugodtam. Végülis csapott le már villám a környéken úgy hogy elment az áram, a gépembe még nem sült ki semmi, a winyonak sincs baja.

Részemről viszont ennyi az off, a végén le leszek baszva... xD
    Majd kárpotollak titeket Cienes képekkel, mert van egy raklap megint. :D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ATC hosszabbítóm van, normális FSP belsős gigabyte táppal. A tápon kívül más nem fog eldurranni az tuti. :) No meg leadja ugye ami rá van írva..
  • Kreeder44
    halihóó! az én problémámra is reagálna valaki ^^ :) kicsit lejjebb előre is köszi :D
  • jaddz8
    Túlfeszvédős hosszabbító tényleg sokat számít, egyszer megveszed 2000 pénzért aztán jó lesz életed végéig. Nekem valami noname "Suntech" márkájú tápom van, ami elvileg még kevés is a gépnek, meg Hitachi merevlemez, szal nem valami luxuscikkek, 5 év alatt jópárszor leverte már a villanyt a vihar, volt, hogy egymás után 4x is kikapcsolta a gépet 5-10 perc szünetekkel (aztán már nem kapcsoltam vissza mer minek) és még minden tökéletesen bírja. Vagy hand of god, vagy a kétezer forintos hosszabbító.
  • [HUN]FaTaL
    Meg esetleg túlfeszvédős hosszabítót.