107666
-
Stockbauer33 #90334 Hát átnéztem a Tool831 friss munkáit.Kegyetlenül ügyes
Mindjárt felraktam 8-10 modot
-
Stockbauer33 #90333 Szép képek
.Végre látom vkinél a Veyront.Csinos a Paganid
-
Kis esti Cirkálás 
-
-
USAMEN POWER #90330 Mostmár folytassátok az off topikban ! -
tegnap oltás előtt még lófasz bajom sem volt, legalábbis nem tudtam róla hogy lenne valami... -
#90328 Jaja én is halottam, de pont ök is mondták ezt az egész oltás dolgot is, szal nem az ujjamból szoptam ki. Meg am eddig is csak legyengültek haltak bele. Rákos volt AIDSos volt stb.. -
#90327 Ja egyrészt nem ér, másrészt folyton mutálódik, szal lehet beoltatod magad, 2 hét mulva meg egy alfajjal lebetegedsz ugyan ugy szal mint az előbb is irtam, tök fölösleg. Vitamint kell nyomatni mint állat, meg sportolni, mert az erősiti az immunrendszered. -
Stockbauer33 #90326 // Azt azért érdemes tudni, hogyha már elkaptad szart sem ér az oltás. //Igazad van és utánna már csak vitaminokkal meg antibiotikumokkal tartanak életbe de a szövödmények között van az agyhártyagyulladás és érdemes mindenkinek beadatni mert a koporsó felett már mehet a rinya milyen laza meg keményvolt a kis gyermekünk.Beszéltem 1-2 egészségügyben dolgozó ismerösömmel és komolyszinten lezártak osztályokat és várják a járványt. -
#90325 Betegen a legnagyobb hülyeség beoltatni magad, mert még a legyengített virus is legyőzi a szervezeted. Öergeknél mindig ez van és utána meg jön a drág gyógyszer, amit az oltással eggyüt ki is fizethetünk. Ez csak a gyógyszer gyárak "marketing" fogása -
jaddz8 #90324 Már több mint egy hónapja kering bennem az antimalac, élek és virulok.
Azt azért érdemes tudni, hogyha már elkaptad szart sem ér az oltás. -
USAMEN POWER #90323 Ha akarsz gyere, én egész nap fentvoltam. Elszórakozok a külföldi tdu spanokkal. Jó társaság, nem kell megijedni. :)) -
csakis az XXXD -
USAMEN POWER #90321 Kaszás testmelegét érzed, mi más lehetne ?
-
én tegnap oltattam be magam, ma meg hőemelkedésem volt egész nap... faszsetudja mi van.. -
USAMEN POWER #90319 Szerintem már fél Magyarország elkapta, sőt akik ide irkálnak azok is, meg én is, csak nem tudunk róla. :D -
Stockbauer33 #90318 Csak vicceltem
.Beszurizom vmelyik nap ellene magam
-
LOL! Akkor a szigetre se gyere nehogy ott is elterjedjen a H1N1! 
-
TDU-hoz nem tudom már annyit próbáltam de nem tetszik.De shift alatt nagyon COOOOL!!!! -
carloelsa #90315 Hol laksz te? remélem messze a H1N1 el xD -
Stockbauer33 #90314 Feljönnék de kis hőemelkedésem van.Meg lépek itthonról.Lkaptam sztem a h1n1-et
.Ha előbb nem is 7végén tól6nánk vmi nagyobb túrát.Belőtted a kormányt?
-
RESPECT 

-
hé Stock fent vagyok,nem gurulunk egyet?? -
Stockbauer33 #90311 Tudom én hogy kit hívtam ám ki 
-
Stockbauer33 #90310 Nemkell ehez sok lé max 10-15 ezer.Igazad van a suli fontosabb.
( Am mindenki ennyire tele van lóvéval, hogy versenyek főponzoraivá léptek elő??? )Ki az a mindenki? 
Nem vok én főszponzor csak gáz hogy még 1 csomag szotyi sincs feldobva egy jó kis versenyért.Kivétel persze Adam 
-
USAMEN POWER #90309 Ha gondolod helyettesítelek a versenyen, és megvan a vinyód. :D -
#90308 Ezt majd még megbeszéljük:D Csak a szakdogát is le kellene adni azt hiszem jövőhéten, meg zh-k szal most is tanulok, mint egy állat.. Am mindenki ennyire tele van lóvéval, hogy versenyek főponzoraivá léptek elő???:D -
Stockbauer33 #90307 Kihívlak vasárnap délután a 195-ös versenyen.Ha megversz kapsztőlem egy 500 GB vinyót.Ha nemnyersz akkor gurultunk 1 jót.A lovak /Pagani,Aston Martin Vanquish S/ -
az eisenstadt felirat a jobb oldalon senkit se tévesszen meg soproni vagyok csak ez volt a program éltal felismert legközelebbi város:D -
#90305 OFF: Visszatérve a multkori vinyós mizériára, A töredezetség mentesítő 3 NAP alatt összeszedte a gépet annyira, hogy most megy minden, de a progi is mutatta hogy a c-n annyi halott szektor van, hogy rossz nézni, a D ről meg nem lehet eggyes fájlokat letörölni, mert nem létezik... Hát részleges meg időleges megoldásnak, amíg lessz zsém uj vinyóra, addig meg fog felelni, de mit mondjak rohadt boldog vagyok...:S -
hello
lenne egy elég hülye kérdésem:D
a modding toollal cseszkelődök de egyszerűen nem tudom megcsinálni amikor menteni akarok mindig ez fogad:
Előre is köszönöm -
Így magyarul beírva nem találtam meg googlen hogy mi ez a hiba,nem írnád le légyszi? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler]am az nem borgyár, hanem borászat :D[/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]vannak ám összetett szavak is mint például főszponzor, megpróbálok, leszerződni, sörgyár, borgyár :P :D -
ú bakker ezt el írtam bocsi bor -
Az egyik fő szponzorunk a találkozón 
Majd a következőn meg próbálok le szerződni egy jó sör gyárral vagy egy por gyárral.
-
Akkor idézem magam ismét, hátha: "Az összes krúzodon ott a kóla logó" - érted.
-
Coca-Cola régi Corvette-el, stílusos. -
Te Hole! Mi ez a nagy kóla imádat? Az összes krúzodon ott a kóla logó. Pedig bor nélkül meg nem iszom, még whiskey-vel sem...
-
Tutti Maci 01 #90296 [IMG] [/IMG]
régi pihenő Derek & tsai
est ADJ-vel
[IMG][/IMG]
-
USAMEN POWER #90295
DeaWalker társaságában
Hajnaltájt hívtak a klubtársak vmi verseny/cruise féleségre, de nem tudtam menni, mert a látásom már nincs a toppon...
#90294: Router nem okozhat ilyet ? 2 napja mintha megint szarakodna...

[/IMG]
[/IMG]