107666
-
Viszont szophatom a faszt,mert a szar dvd-íróm nem tudja beolvasni 

És nem tudom mikor jön meg az új.....

-
Megoldódott a probléma!!! -
Megjött a játék!De a CD Projekt Regisztrációnál elakad a dolog,beírom a kódot a megfelelő helyre és csak tölt folyamatosan,mi a teendő ilyenkor? -
Működik. Én már próbáltam és semmi gond nem volt. Pedig a portok se voltak megnyitva egyik géphez sem. Ott akkor vmi más lesz. De ez tök annak tűnik, mintha azonos kóddal próbálnátok. Akkor van az, hogy csak az 1-ik tud belépni. Szóval nézzétek meg a cdkey-t, hogy különbözik-e. -
Stockbauer33 #90506 Köszi Jaddz csini voltál a Cabrio R8-ba -
Stockbauer33 #90505 Köszi fiúk jó krúz volt.Sean te mé 1kerekezőő 370-él? 

.A végén a
kinek szólt?Remélem a gőzmozdonyos csajszinak
-
Stockbauer33 #90504 Gyere fel most Tattix ha tudsz.Csapatunk a Sean(kurvagyors)Frankyvel
.A turmixodba kerozin is van Franky?
-
Tutti Maci 01 #90503 thx:)
-
Immigrants #90502 Mai gurulásom Maci_Hun-nal
-
danq #90501 Azt szeretném kérdezni, hogy egy routeren ha ketté van osztva a net, akkor mind két gépen lehetséges játszani(persze 2 külöün eredeti játékkal)? Mert nálam nm jo, ha az egyikünk fenn van a másikat nm engedi fel. Van erre valami megodlás??? -
carloelsa #90500 Telefonos segítséget is vállalunk! 1 perc egy eredeti TDU DVD ára! -
Neked is ajánlom a FAQ-t. Ha nem találod a választ, természetesen segítünk. -
radaiimre #90498 nah hi! holnap meglesz a játék eredetiben!:D Ha kell vmi segitség remélem tudtok majd segiteni! Hello! -
Akkor már most küldheted vissza a Megapack kódját...
-
CD Galaxisba leadtam egy Test Drive Unlimted+MegaPack-ra a rendelésem!!
Holnap d.e valószínűleg itt a futár

-
danq #90494 ez a problme megoldódott, viszont van egy újabb. Nem tudok öcsémmel együtt játszni 1 routerrel. Hogy kell beálítani a cuccot, vagy be lehet úgy hogy egyszerrre többen is fel tudjanak menni egy routerről? -
jaddz8 #90493 Ha még csak meg sem próbál csatlakozni akkor nem netes profilt csináltál, szerintem nem jelölted be, hogy GameSpy account. Csinálj új profilt és nézd meg. Más ötletem nincs. -
danq #90492 elolvastam már előtte de nem találtam meg benne a választ. a megapack nem lett telepítve, mert kértem hozzá új kódot de még nm jött meg, szal az 1.66 van csak fenn és így sem csatlakozik... :S Sőt mint mondtam elsem kezd csatlakozni... -
FAQ -
danq #90490 Srácok! Van egy kis problémám. Öcsém megvette a Gold packot felraktam a játékot frissítettem csinálok új profilt és nm csatlakozik. Nem ír ki semmit, el sem kezd netre csatlakozni.( Bejelöltem a game spy-t adtam meg jelszót mélcímet) és semmi hibaüzenet, semmi. Csak new game- és az már offline. Valaki tudja mi lehet a problem?! Előtte volt warez verzio felrakva, de azt letöröltem a CD-key-t módosítottam és semmi...
Ha valakinek van ötlete pls írjon!!
-
mennyé a f****mba laggolni ._.
xddd

-
most van fent valaki?
Szaggatnék egyet! -
Hát ezvan, nem mindíg ér rá az ember..... -
carloelsa #90486 jókor írod ki :S 1 órával a menet előtt... -
Az mind1 szerintem, nem lesz nagy tempó, ahoz igazodjatok. Bár megkötés nincs. -
Verda?? -
Szevasztok! Ma délután 16:30-kor lesz egy kresz krúz. Az északi golfpályánál gyülekező, és onnan elindulunk valamerre. Hc, vagy Non Hc mind1. -
És a wifit nem router adja?:D -
én wifiröl. :D XDD -
jaddz8 #90480 Köszi a gurulást Stock és Tattix!
-
Stockbauer33 #90479 Köszi a kocogást fiúk.Király volt nagyon.Tattix te meg gyere sűrübben
-
Immigrants #90478 jah félhatra az nem igen jó 6-kor megyek el lehet fenn leszek de a versenyre nem meek -
Immigrants #90477 én lehet meek de ha kilépek ne sértődjetek meg mert az azért van mert meguntam -
Stockbauer33 #90476 Akinek van kedve bejönni a 3 futamos versenybe azok félhatra jöjjenek a 195-s versenyhez.Dozoo ez is kreszkrúz lessz csak civilnélkül és 350es tábla van végig
-
szervezzé te:D -
carloelsa #90474 Valaki egy ínycsiklandó kresz krúzt szervezne valaki? :D -
Stockbauer33 #90473 Ott a helyed barátom 
-
USAMEN POWER #90472 #90471: Jövök, ha hazaértem.
Amúgy aki csinálta a Bugattit, annak nem lehetne írni egy levelet hogy a 6-os BMW-t is csinálja meg új autóként a játékba ???
-
Stockbauer33 #90471 Sean L napoltam a kis kihívommal a csatát de veletek tol6juk holnap délután a 195-sön.Ha gondoljátok lehúzhatjuk a 195-t a 71-t és a 43 km-es versenyt 1xre -
USAMEN POWER #90470 Jaja, kinőtte a ribanc mivoltát.