107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 16gaborm
    Viszont szophatom a faszt,mert a szar dvd-íróm nem tudja beolvasni
    És nem tudom mikor jön meg az új.....
  • 16gaborm
    Megoldódott a probléma!!!
  • 16gaborm
    Megjött a játék!De a CD Projekt Regisztrációnál elakad a dolog,beírom a kódot a megfelelő helyre és csak tölt folyamatosan,mi a teendő ilyenkor?
  • Fitti83
    Működik. Én már próbáltam és semmi gond nem volt. Pedig a portok se voltak megnyitva egyik géphez sem. Ott akkor vmi más lesz. De ez tök annak tűnik, mintha azonos kóddal próbálnátok. Akkor van az, hogy csak az 1-ik tud belépni. Szóval nézzétek meg a cdkey-t, hogy különbözik-e.
  • Stockbauer33 #90506
    Köszi Jaddz csini voltál a Cabrio R8-ba
  • Stockbauer33 #90505
    Köszi fiúk jó krúz volt.Sean te mé 1kerekezőő 370-él? .A végén a kinek szólt?Remélem a gőzmozdonyos csajszinak
  • Stockbauer33 #90504
    Gyere fel most Tattix ha tudsz.Csapatunk a Sean(kurvagyors)Frankyvel .A turmixodba kerozin is van Franky?
  • Tutti Maci 01
    thx:)

• Immigrants
    Mai gurulásom Maci_Hun-nal

• danq
    Azt szeretném kérdezni, hogy egy routeren ha ketté van osztva a net, akkor mind két gépen lehetséges játszani(persze 2 külöün eredeti játékkal)? Mert nálam nm jo, ha az egyikünk fenn van a másikat nm engedi fel. Van erre valami megodlás???
  • carloelsa
    Telefonos segítséget is vállalunk! 1 perc egy eredeti TDU DVD ára!
  • Roger6
    Neked is ajánlom a FAQ-t. Ha nem találod a választ, természetesen segítünk.
  • radaiimre
    nah hi! holnap meglesz a játék eredetiben!:D Ha kell vmi segitség remélem tudtok majd segiteni! Hello!
  • Roger6
    Akkor már most küldheted vissza a Megapack kódját...
  • 16gaborm
    CD Galaxisba leadtam egy Test Drive Unlimted+MegaPack-ra a rendelésem!!
    Holnap d.e valószínűleg itt a futár
  • danq
    ez a problme megoldódott, viszont van egy újabb. Nem tudok öcsémmel együtt játszni 1 routerrel. Hogy kell beálítani a cuccot, vagy be lehet úgy hogy egyszerrre többen is fel tudjanak menni egy routerről?
  • jaddz8
    Ha még csak meg sem próbál csatlakozni akkor nem netes profilt csináltál, szerintem nem jelölted be, hogy GameSpy account. Csinálj új profilt és nézd meg. Más ötletem nincs.
  • danq
    elolvastam már előtte de nem találtam meg benne a választ. a megapack nem lett telepítve, mert kértem hozzá új kódot de még nm jött meg, szal az 1.66 van csak fenn és így sem csatlakozik... :S Sőt mint mondtam elsem kezd csatlakozni...
  • Fehercsoki
    FAQ
  • danq
    Srácok! Van egy kis problémám. Öcsém megvette a Gold packot felraktam a játékot frissítettem csinálok új profilt és nm csatlakozik. Nem ír ki semmit, el sem kezd netre csatlakozni.( Bejelöltem a game spy-t adtam meg jelszót mélcímet) és semmi hibaüzenet, semmi. Csak new game- és az már offline. Valaki tudja mi lehet a problem?! Előtte volt warez verzio felrakva, de azt letöröltem a CD-key-t módosítottam és semmi... Ha valakinek van ötlete pls írjon!!
  • CopyKing92
    mennyé a f****mba laggolni ._.

xddd
  • Tattix
    most van fent valaki?
    Szaggatnék egyet!
  • Fr3nky21
    Hát ezvan, nem mindíg ér rá az ember.....
  • carloelsa
    jókor írod ki :S 1 órával a menet előtt...
  • Fr3nky21
    Az mind1 szerintem, nem lesz nagy tempó, ahoz igazodjatok. Bár megkötés nincs.
  • SeanJRRussel
    Verda??
  • Fr3nky21
    Szevasztok! Ma délután 16:30-kor lesz egy kresz krúz. Az északi golfpályánál gyülekező, és onnan elindulunk valamerre. Hc, vagy Non Hc mind1.
  • [HUN]FaTaL
    És a wifit nem router adja?:D
  • CopyKing92
    én wifiröl. :D XDD
  • jaddz8
    Köszi a gurulást Stock és Tattix!
  • Stockbauer33 #90479
    Köszi a kocogást fiúk.Király volt nagyon.Tattix te meg gyere sűrübben
  • Immigrants
    jah félhatra az nem igen jó 6-kor megyek el lehet fenn leszek de a versenyre nem meek
  • Immigrants
    én lehet meek de ha kilépek ne sértődjetek meg mert az azért van mert meguntam
  • Stockbauer33 #90476
    Akinek van kedve bejönni a 3 futamos versenybe azok félhatra jöjjenek a 195-s versenyhez.Dozoo ez is kreszkrúz lessz csak civilnélkül és 350es tábla van végig
  • kazai21
    szervezzé te:D
  • carloelsa
    Valaki egy ínycsiklandó kresz krúzt szervezne valaki? :D
  • Stockbauer33 #90473
    Ott a helyed barátom
  • USAMEN POWER
    #90471: Jövök, ha hazaértem.

Amúgy aki csinálta a Bugattit, annak nem lehetne írni egy levelet hogy a 6-os BMW-t is csinálja meg új autóként a játékba ???
  • Stockbauer33 #90471
    Sean L napoltam a kis kihívommal a csatát de veletek tol6juk holnap délután a 195-sön.Ha gondoljátok lehúzhatjuk a 195-t a 71-t és a 43 km-es versenyt 1xre
  • USAMEN POWER
    Jaja, kinőtte a ribanc mivoltát.