107666
-

-
jaddz8 #90719 Jóféle
-
Huuu, te is érzed hogy 3 nap múlva el kell érnünk azt a pontot a hegyekben. Mintha valami U.F.O. leszállóhely lenne, és mindenféle kvantumfizikai jelek pörögnek az agyamban...
-
kiválasztottak vagyunk
-
Hát igen....a grafikusoknak van valami utolérhetetlen technikai ösztönük.
-
carloelsa #90715 sírok sírok
Jó lett :))
-
Zsolesz089 #90714 Oké megcsináljuk 

-
nah csak hogy elszomorítsam a népet. tegnap (végre) áttértem win7-re. TDU fel, pecs fel, pack fel, savegame a helyére, és csont nélkül megy online-ra 

-
Remélem addigra sikerül feltápolnom magam HC szintre újból, aztán majd csinálok pár balesetet, ami mehet a végére poénnak!
-
én is csak azt tudom mondani amit a többiek. jó lett, jól van összerakva, de ez inkább egy gyászmenet. sötét, fekete fehér, lassú (akadós). :( és ezen én miért nem voltam
-
Zsolesz089 #90710 Grab a következő videó lesz a legpörgősebb videónk amit eddig csináltam köszi az észrevételeket majd hasznosítom
-
Zsolesz089 #90709 És még ilyen nem volt
Egyszer ez is eljött volna. -
Zsolesz089 #90708 Pörgött volna a vidi csak nem tudtam tartani a tempót és ezeket sikerült felvenni ezért lett ilyen lapos, a felvett anyagból csak ezt tudtam kihozni
bocsi és köszi 

-
Jajj de gyászosra sikeredett!!
Ennél azért vidámabb volt, nem?
Na de hagyjunk teret a művészi ambícióknak is! Gratula!
-
A videó nagy lett, egy kis megjegyzés, csakis jó szándékból: személy szerint hiányolom az akciót, az előzéseket, a driftet a vidóból. Túl lassú ez így. Intronak jó lenne, de ahhoz meg túl hosszú, és szóval... unalmas egy idő után, na. Nem tehetek róla, ezt érzem. Tudom, hogy technikailag nem tudnék hasonlót sem alkotni, éppen ezért minden elismerésem a tiéd, de nekem ez túl vontatott. Driftet, előzéseket, veszélyt neki, az kell!
Mégegyszer gratulálok hozzá, jó lett!
-
Na, tegnap nem voltam. Köszi a választ, hidd el, rutinos versenyző vagyok, 50 fps-el szoktam venni...
-
Szabi1991 #90704 egy "kis" kihagyás után első utamon egyből ilyenekkel találkozok.. mennének inkább szobára.. :D
-
Ügyes vagy Zsolesz! Gratuláció! -
Zsolesz089 #90702 Sziasztok
Egy kicsit lemaradva de egy hónap után megszületett a lexus cruise videója.
Remélem tetszeni fog most egy kicsit eltértem a szokásos hangulattól de megmaradt a tdu szelleme.

-
Stockbauer33 #90701 Nem kedves HG nemdobálok ide semmilyen képet és nem írok ide többet.Az a pár mber akire kiváncsi vok úgyis elér fent a szigeten vagy a skype-n.Itt kedves HG belettek már balzsamozva a nagytöbbség max az új krézivintermód majd lázbahozza öket.Te meg dobáld 1000 L a képeket 

-
USAMEN POWER #90700 Holnap meló után, én is feldobom a tegnap lezajlott cruiseok képeit.
Csak a javitásukkal elvagyok csúszva, főleg hogy a kevés idő mellett a PS is szopatja az embert...
Aztán ezentúl te is feldobsz majd képeket remélem, már ha okés a weboldal amit küldtem. -
USAMEN POWER #90699 Olvasgasd a FAQ -t. TDU Gold téma már 100x át lett beszélve. -
USAMEN POWER #90698 Fitti bácsi: FAQ ügyben mindig KisVuk -nak írjatok, mert a szerkesztéséhez nincs jogom. :)
Jaddz mama: Örülök hogy segítőkész vagy, de ha valaki olyan kérdést tesz fel, ami szájbarágosan, kivesézve le van írva a FAQ -ban, azt küldjétek oda olvasgatni.
Így magatoknak spóroltok meg időt, és a topik is mentesítve lesz a 100x átrágott témáktól. :)
UI.: #90659, #90661, #90662, #90696, előző #90698, törölve. -
Stockbauer33 #90697 Köszi én is
.Az 575 helyett inkább már az Enzo
/ Oahu Masters 

/
-
Akkor leírom. Usamen majd tegyétek be esetleg a FAQ-ba, ha nincs benne.
Euro\Bnk\Details mappában:
birds.bnk---->madarak
papers.bnk----> papírok, amik repkednek a levegőben
Én ezeket tudom. -
Ha már így vagy ezzel a file eltávolítással akkor meg is oszthatnád velünk, THX! :) -
Persze hogy leesik mert annyi FPS-sel megy, mint amennyivel rögzítesz. Állítsd 60 fpsre a rögzítést. :D -
Persze leszek! Ha jössz decemberben Győrbe, el is intézhetjük a sört!
-
Nah uram akkor meghívhatsz egy sörre! XDD
Amúgy nem progi volt, hanem le volt írva melyik file-okat kell törölni, hogy ne legyen bent. Otthon majd elmondom, ha leszel este. -
Régebben (úgy másfél éve) keringett egy file itt a fórumon, ami kiszedte a játékból a felesleges grafikai dolgokat, mint pl. madarak meg repkedő újságot, asszem a füvet is csúnyította kicsit, és hát ugye ez kis teljesítménynövekedést adott, tehát több fps-e volt az embernek. Nekem FRAPS-ozás közben leesik az fps-em 20 körülire, igazából kipróbálnám ezt a "csúnyítós izét", hátha segít valamit.
Szóval ha valaki rábukkanna a neten, és belökné a linket, annak fizetnék egy sört, vagy valami okosságot.
A segítséget előre is köszönöm!
-
bazso29 #90689 Nem poénból lett Crazy Winter a neve. :) -
Éppen ezért lehet Hawaii-on is hó! Sőt, legyen hóóóó!
-
pláne hogy concept még mindig. pontosabban "under active consideration" -
Hawaii-on nem is szokott mondjuk 8 db Four Twelve egymás mellett autókázni... -
Hawaii-on se esik 
-
Hole csinálta/csinálja. nemtom hol tart a dolog. asszem van vele baj, hogy még mindig jobb kézzel vált vagy mi
-
Immigrants #90683 Bocsi nem akarok elszomorító lenni de nem szokott Hawaion nem szokott hó esni!De ettől függetlenül király lesz lehet én is használni fogom -
Apropo, valaki csinált itt jobb kormányos skyline-t az hogy ál ?:O -
kelemenlajos #90681 Igen, de engem az online oldala hidegen hagy.
Azért is pihentettem eddig a témát, mert kb. ennyi az előnye.
De most, már azért van más is, és ha még az utakat is kipofoznák... Pff... Akkor már úgy hívnák hogy TDU 1.5 (jójó tudom van 1.67-es pöcs, de itt most az átmenetre céloztam) :)
-
"Do Not Use Online As You Will Most Likely Get Kicked" - szép, nagy, piros betűkkel van írva...