107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bpeti72
    Csak ennél, azt nem tudom mit ír ki mert olyan gyorsan eltűnik és újra indul. A játék még a legelsőből való mikor megjelent akkor még nem volt semmi gond, kb 1év után akarom visszarakni.
  • USAMEN POWER
    Minden játéknál ezt csinálja, és mit ír ki a kék képernyő ?
  • bpeti72
    sziasztok Segítség Mst raktam újra a winfost és mikor elakarom indítani a játékot bedobja a kéket és újra indul a gép. köszi Eredeti minden.
  • USAMEN POWER
    Dec. 6

MS74HU, és AkViper társaságában:

Gripjow társaságában:

• USAMEN POWER
    Végeztem egy kis takarítást ! Az offot benthagytam jóideig sztem, az érintetteknek volt idejük elolvasni.
    Ha a ribancokra igény van, beszúrhatom.
  • Entex
    :D jó végre egy kicsit padlózni.
  • Johnny 19
    Mi csak akkor nem irjuk ki ha klubb találkozó van. Ha nem klubb tali van akkor mi is rakunk ki plakátokat.
  • JohnnyNapalm
    am ti már ide nem is írjátok ki a krúzokat?
  • jaddz8
    Ijj a legalsó kép az S4-esekkel nagyon állat!
  • USAMEN POWER
    EEK-RUS megint jó cruiset csinált !

[center]

[center]Entex végre előkerült. :)

[center]

[center]Jaa, és a Cien is előkerült. :D

• carloelsa
    "Ikszdéé" --> xD Küszünüm szípen! Nem hiába gondolkoztam rajta akkor 1 órát? :D amúgy az elkészítése 2 perc volt, de mire kigondoltam... uhh =D
  • Johnny 19

• USAMEN POWER
    Végre jó a logód ! :D
  • carloelsa
    Redná redná! kurjgonafdojn --> lefulladt a motor :D a kis Shelbyt elviszed a szervízbe, de a hapek csak holnap tudja megcsinálni. Oké holnap visszamész. Mikor visszamész, beülsz és padlógázzal elindulsz csikorgó kerekekkel 300-al előre 1 km-t majd vissza 1 km-t majd megint előre... egyszer csak leállítod és megkérdezed a szerelőt miért megy előre 1 km-t majd hátra 1 km-t? szerelő erre azt válaszolja: hogy csak egy Bentley ablaktörlő motort tudtam beletenni, a régi tönkrement, sajnálom =D
  • JohnnyNapalm
    fú ez engem is érdekel...
  • Zsolesz089
    Rátaláltam az igazira

• 94mike
    Hoztam pár képet bocsi a szar minőségér..a videókari driver még mindig döglődik/ majd helyre állítom.
    nyomtam pár versenyt:D de ha versenyre megyek,az első autómmal(Audi) val kell menni/ mert ez túl lassu,és irányíthatattlan:S

• gabesz012
    (ehh, láma veszély :)) nem volt a spec pipálva, már megszoktam, h ha zöld, akkor jó, de itt 7-ben nem változik a színe; és úgy emlékeztem már megcsináltam a pipálást)

Nagyon régen voltam gurulni, de sztem ennek örömére, h megy az image ma este felnézek, ha vkinek van kedve egy nem túl hosszú éjfélkor kezdődő krúzra, akkor jöjjön északra a Lexus szalon parkolójába, kocsi mindegy, de lightos tempó lenne, és én tuti nem A-s kocsival leszek.
  • Immigrants
    sztem nem most léptem ki a krúzából és köszi nekik
  • USAMEN POWER
    Holdváros, nem tudom hogy olvasod-e a topikot, de az éjjeli gurulásról itt a kép:

• [HUN]FaTaL
    Jah most nézem, securom error. Daemonból a legújabbat használod? Daemon tools beállítások->speciálisban minden be van pipálva?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a mini image is működik.
  • holecsko10
    OK.
  • Zsolesz089
    Getaway - esek ne feledjétek!!!!!
  • gabesz012
    Erről van szó, azért vannak errorok mert a sok user nem tudja miből mit kell feltenni (pl. hiába van alapból dx11, ha hiányoznak szükséges file-ok). Nálam Win7 alatt idáig egyetlen error volt, de azt is a 64 bitre béta státuszban lévő tűzfal okozta, minden játék normálisan fut, semmivel nem lassabbak, mint xp-n.

Viszont a tdu mini image sajnos nem működik. Másnak ilyen gondja? Egyáltalán mitől lehet, hogy xp alatt megy, win7 alatt meg securom error?
  • JohnnyNapalm
    nekem minden jó, RTM-es van és tökéletesen működik, eddig semmi probléma nem volt a játékkal
  • USAMEN POWER
    "Mit kell tenni ahhoz, hogy a tdu probléma mentesen fusson Win 7 alatt" --> Mehet 1000L lassan nekem is Win 7 -em lesz, és kell az infó.
    "melyik oprendszer a jobb" ---> Delete !
    Off topikban lehet folytatni.
    Am sztem én is még legalább 1 évig xp-zek, vagy legalább adiig, míg ugy nem járok, mint a 98-al, hogy már volt olyan játék ami nem támogatta, emiatt felraktam az xp-t, ami mellesleg addigra azt hiszem SP2-es volt. Lehet a win7-el is így járok majd?? Ja meg 98ra már nem irtak akkor virnyust, szal tűzfal és minden szar nélkül mindent szabadon csinálhattam:D
  • carloelsa
  • USAMEN POWER
    Sry lefagyott a kép, majd a visszacsatlakozás nem sikerült.
  • carloelsa
    A krúz vége (NewLife,BootSectorByte,Dani thx )

• adamfesto
    Pixxel és Fatal, a rajongóim....THX
  • [HUN]FaTaL
    1-2.5 Oltári nagy, hatalmas, EPIC FAIL
  • pxxl
    1. és 2.5 pont LOL
  • adamfesto
    1 SP2-est használom mert a SP3-as már csak ront az egészen.
    2 Nem azt mondtam hogy régen jobb volt mint most a Win7
    2.5 De most a TDU sokkal jobban megy rajta mint a Win7-en
    3 + ez is ízlés kérdése úgyhogy beteg a borsó mert a falra hányt.
  • 16gaborm
    Hát azért azt ne felejtsük el hogy már a 3. Service Pack van hozzá,elsőre az se volt tökéletes
  • pxxl
  • adamfesto
    Hát maradok a jó öreg XP-nél. Hibátlan...
  • [HUN]FaTaL
    Inkább csak több user próbálja és sok a user error... Semmi gond az RTM win7tel.
  • 16gaborm
    Reméljük minél előbb!!!