107666
-
Csak ennél, azt nem tudom mit ír ki mert olyan gyorsan eltűnik és újra indul. A játék még a legelsőből való mikor megjelent akkor még nem volt semmi gond, kb 1év után akarom visszarakni. -
USAMEN POWER #90801 Minden játéknál ezt csinálja, és mit ír ki a kék képernyő ? -
sziasztok Segítség Mst raktam újra a winfost és mikor elakarom indítani a játékot bedobja a kéket és újra indul a gép. köszi Eredeti minden. -
USAMEN POWER #90799 Dec. 6
MS74HU, és AkViper társaságában:
Gripjow társaságában:
-
USAMEN POWER #90798 Végeztem egy kis takarítást ! Az offot benthagytam jóideig sztem, az érintetteknek volt idejük elolvasni.
Ha a ribancokra igény van, beszúrhatom. -
Entex #90797 :D jó végre egy kicsit padlózni. -
Mi csak akkor nem irjuk ki ha klubb találkozó van. Ha nem klubb tali van akkor mi is rakunk ki plakátokat.
-
am ti már ide nem is írjátok ki a krúzokat? -
jaddz8 #90792 Ijj a legalsó kép az S4-esekkel nagyon állat! 
-
USAMEN POWER #90791 EEK-RUS megint jó cruiset csinált !
[center]
[center]Entex végre előkerült. :)
[center]
[center]Jaa, és a Cien is előkerült. :D
-
carloelsa #90790 "Ikszdéé" --> xD Küszünüm szípen! Nem hiába gondolkoztam rajta akkor 1 órát? :D amúgy az elkészítése 2 perc volt, de mire kigondoltam... uhh =D -
-
USAMEN POWER #90788 Végre jó a logód ! :D -
carloelsa #90787 Redná redná! kurjgonafdojn --> lefulladt a motor :D a kis Shelbyt elviszed a szervízbe, de a hapek csak holnap tudja megcsinálni. Oké holnap visszamész. Mikor visszamész, beülsz és padlógázzal elindulsz csikorgó kerekekkel 300-al előre 1 km-t majd vissza 1 km-t majd megint előre... egyszer csak leállítod és megkérdezed a szerelőt miért megy előre 1 km-t majd hátra 1 km-t? szerelő erre azt válaszolja: hogy csak egy Bentley ablaktörlő motort tudtam beletenni, a régi tönkrement, sajnálom =D -
fú ez engem is érdekel... -
Zsolesz089 #90785 Rátaláltam az igazira 

-
Hoztam pár képet
bocsi a szar minőségér..a videókari driver még mindig döglődik/ majd helyre állítom.
nyomtam pár versenyt:D de ha versenyre megyek,az első autómmal(Audi) val kell menni/ mert ez túl lassu,és irányíthatattlan:S
-
gabesz012 #90783 (ehh, láma veszély :)) nem volt a spec pipálva, már megszoktam, h ha zöld, akkor jó, de itt 7-ben nem változik a színe; és úgy emlékeztem már megcsináltam a pipálást)
Nagyon régen voltam gurulni, de sztem ennek örömére, h megy az image ma este felnézek, ha vkinek van kedve egy nem túl hosszú éjfélkor kezdődő krúzra, akkor jöjjön északra a Lexus szalon parkolójába, kocsi mindegy, de lightos tempó lenne, és én tuti nem A-s kocsival leszek. -
Immigrants #90782 sztem nem most léptem ki a krúzából és köszi nekik -
USAMEN POWER #90781 Holdváros, nem tudom hogy olvasod-e a topikot, de az éjjeli gurulásról itt a kép: 
-
Jah most nézem, securom error. Daemonból a legújabbat használod? Daemon tools beállítások->speciálisban minden be van pipálva? -
Nekem a mini image is működik. -
OK. -
Zsolesz089 #90777 Getaway - esek ne feledjétek!!!!!
-
gabesz012 #90776 Erről van szó, azért vannak errorok mert a sok user nem tudja miből mit kell feltenni (pl. hiába van alapból dx11, ha hiányoznak szükséges file-ok). Nálam Win7 alatt idáig egyetlen error volt, de azt is a 64 bitre béta státuszban lévő tűzfal okozta, minden játék normálisan fut, semmivel nem lassabbak, mint xp-n.
Viszont a tdu mini image sajnos nem működik. Másnak ilyen gondja? Egyáltalán mitől lehet, hogy xp alatt megy, win7 alatt meg securom error? -
nekem minden jó, RTM-es van és tökéletesen működik, eddig semmi probléma nem volt a játékkal -
USAMEN POWER #90774 "Mit kell tenni ahhoz, hogy a tdu probléma mentesen fusson Win 7 alatt" --> Mehet 1000L lassan nekem is Win 7 -em lesz, és kell az infó.
"melyik oprendszer a jobb" ---> Delete !
Off topikban lehet folytatni.
-
#90773 Am sztem én is még legalább 1 évig xp-zek, vagy legalább adiig, míg ugy nem járok, mint a 98-al, hogy már volt olyan játék ami nem támogatta, emiatt felraktam az xp-t, ami mellesleg addigra azt hiszem SP2-es volt. Lehet a win7-el is így járok majd?? Ja meg 98ra már nem irtak akkor virnyust, szal tűzfal és minden szar nélkül mindent szabadon csinálhattam:D -
carloelsa #90772
-
USAMEN POWER #90771 Sry lefagyott a kép, majd a visszacsatlakozás nem sikerült. -
carloelsa #90770 A krúz vége (NewLife,BootSectorByte,Dani thx
)
-
Pixxel és Fatal, a rajongóim....THX
-
1-2.5 Oltári nagy, hatalmas, EPIC FAIL -
1. és 2.5 pont LOL 

-
1 SP2-est használom mert a SP3-as már csak ront az egészen.
2 Nem azt mondtam hogy régen jobb volt mint most a Win7
2.5 De most a TDU sokkal jobban megy rajta mint a Win7-en
3 + ez is ízlés kérdése úgyhogy beteg a borsó mert a falra hányt. -
Hát azért azt ne felejtsük el hogy már a 3. Service Pack van hozzá,elsőre az se volt tökéletes 

-

-
Hát maradok a jó öreg XP-nél. Hibátlan...
-
Inkább csak több user próbálja és sok a user error... Semmi gond az RTM win7tel. -
Reméljük minél előbb!!! 

[center]
[center]