107666
-
TheMan in 300 #91013 Az idők változnak, és az emberek is.
-
nem tudom mi ez a hülye divat, de fél éve még nem volt és én sem kérek belőle
jó volt ez az egy hét itt a topikban, rájöttem hogy tényleg semmi sem tart örökké
köszi mindenkinek -
TheMan in 300 #91011 
#91010: Idáig max a játékkal fordultak elő komolyabb bugok, ami miatt új profil(okat) kellett kezdenem. -
Nekem nem. Maximum egy új profil oldaná meg ahhoz pedig semmi kedvem. -
Stockbauer33 #91009 Videon már megmutattátok ezt a nagy összhangot 

.
-
TheMan in 300 #91008 "az hogy nálatok ilyen szar krúzok vannak ahogy mondod, hát így jártál" ---> Félreértesz. Az ide kiírt cruiseok, részemről sose voltak olyan jók, mint egy összeverődött cruise külföldiekkel, és akár magyarokkal. Pedig részt vettem jópár ide kiírt cruiseon !
Johhnynak meg a barátlista, és a térkép fontosságát hangsúlyoztam.
Nekem legalábbis nagyon fontos, mert többnyire külföldi cruiseokon is részt veszek, azok meg max az atari fórumra vannak kiírva, azt pedig ritkán olvasom.
Én adtam neki egy tippet, de ha ő le van ragadva ott, hogy olvassuk a tdu topikot hátha lesz valami, akkor részvétem. Persze fatalnak is igazat adok, nálam is előfordulnak profil bugok, de egy game újraindítás véget vet a dolognak. -
-
Köszönöm a segítséget !
-
Kormányzááár! -
nyomjadnekkiii #91004 opciók-control-ott felüla legutolsó fülre kattintesz és a steeringet álitod, meg latta ami van kis kocka azt be x-eled! -
Hello !Az miért van ha kanyarodok belső kamerába a kormány az egyenesen marad nem kanyarodik !A segítséget előre is köszönöm! -
Most mit hazudozol? Tízből tízszer fasza a krúz! 
-
vannak olyan értelems userek (mint mi, GIO) ahol 10ból 9.9x kurva jól sül el a dolog, és csak néha nem jön meg az összhang. az hogy nálatok ilyen szar krúzok vannak ahogy mondod, hát így jártál :) -
jaddz8 #91000 Kösz a tegnap esti gurulást aki ott volt, jó volt.
Képeket sajnos nem volt időm reggel felrakni, mert így is elkéstem mire kiolvasztottam a szekeret a fagyasztóból, de majd pótolva lesz ha hazaértem. -
Főleg ha bebugzik az accod mint nekem és alig mutat az 50 emberből a térkép 2-t, a többire meg azt írja a klubházban hogy még sosem TDUzott megalol:D
Ezért is hagytam az egészet. -
TheMan in 300 #90998 Mellesleg most is van egy nagy cruise a hegyekben sok magyarral.
Nem volt ide kiírva, a cruiseon se vagyok jelen, mégis tudok róla. :) -
TheMan in 300 #90997 Szerintem olvasd el az egymással való beszélgetésünket, az elejétől a végéig, és mindenre választ kapsz ha összességében nézed amit leírtam. Elfáradtam, már nem agyalok ezen. (mókuskerék) -
igen öreg, csak ki krúzol ha senki sincs értesítve krúzról? -
TheMan in 300 #90995 Megértettem elsőre is a hsz-ed, és ugyanaz a válaszom. Friendlist, amit a mappon elérhetsz, és máris látod hogy hol van épp cruise. :) Azthittem hogy egy olyan embernek, aki már qrwa rég játszik, annak ezt nem kell elemezni. -
#90992 -
TheMan in 300 #90993 Friendlist barátom, nagy találmány. :) -
azért azt ne mondd már hogy felmész a szigetre és véletlenül kapásból ott van 7 magyar játékos egy helyen akikkel játszhatsz -
TheMan in 300 #90991 Gondolom akik régen kiírták ide a cruiseokat, beleuntak a dologba, mások meg nem foglalkoznak a témával. Én se foglalkozok a témával, mert állt full layeres csapatásokban veszek részt, vagy egyedül gurulok.
A topiknak az értelme meg szerintem a képek beszúrása esetleg azok véleményezése, ha valakinek a játékkal van valami működési problémája annak segítsünk, és egyébb a játékkal, modokkal, és lezajlott cruiseokkal kapcsolatos témák kifejtése. Ehhez jött régen hozzá, hogy ide voltak kiírva a cruiseok, de manapság sokkal több az összeverődött cruiseok száma, és ilyen esetben jó ha ismersz sok olyan embert, aki szívesen gurul veled, ha összetalálkozol vele a szigeten. :) -
hát ezt nem értem, régen mindig meg lett beszélve ha van valami krúz...
de így akkor mi értelme a topiknak? -
TheMan in 300 #90989 Én már rég nem küzdök ilyen problémával. :)
Ha megismertél már elég playert a szigeten, magyarok és külföldiek közül egyaránt, akkor ilyen gondod sose lesz.
Ráadásul egy összeverődött full layeres cruise, mindig jobban sül el, mint egy ide kiírt kresz cruise, vagy akármi.
De ezek a dolgok szerintem könnyen észrevehetőek. A topikba jönnek a képek, van mikor 1-2, van olyan nap mikor rengeteg, cruise kiírás meg egy se. Hogy is van ez ? :) -
egyelőre én se nyomulok senkivel mert nem írják ki a talikat -
akkor holnap elsétálok teszkóba és ha tényleg 2kért vesztegetik akkor nemsokára veletek nyomulok (persze csak ha nem zavarok:)) -
tegnap majdnem egész este ott kocsikáztam
-
Hihetetlenul szep.... -
TheMan in 300 #90984
-
TheMan in 300 #90983 Na mi van, rászoktatok a Google Earthre ? :)
#90964 delete. -
-
Még az is előfordulhat...de az itthon a "TUTI" !
-
#90980 Akkor én is beszállok! Hawaiion??:D -

Asszem ilyen alapon ma sokan be fognak rúgni!!! Éééll-jeeeen J !! Éééll-jeeen J !!
-
A kocsiban! Akkor igyam a boromat? :) -
Stockbauer33 #90977 Jóklettek
.Danke ich auch
.Pannácska temeg rakj 1 turbót az Ascarira 
.Ja neked pvirág xanax on
-
Én tudom!!
És azt is hogy a Coldplay - Viva la vida albumát hallgatják a kocsiban!!
Akkor most nyithatok magamnak 1 üveg bort?!
-
#90975 Egyszerűbb ha cd galaxisból rendeled meg neten... -
electro world, media markt, még tesco is
és 576-ban is elvileg kéne hogy legyen mert ezt nálunk adták így ki "legjobb választás"-ban, úgyhogy még az sincs hogy külföldről kéne hozniuk