107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Ismerem a csávót, szoktam vele gurulni. :) Szép képek ! Nekem is össze kéne hoznom, a három monitorost gamelést... Kell még két monitor, és egy jobb videókártya. xDD
  • somdav95
    megy image-vel is .. :)
  • 94mike
    Ragd be a cédét,vagy netről szetted? mer akkor azzal nem fogsz multizzni:|
  • adamfesto
    Bocs de mindenkinek csak a CD-vel megy...miért nem rakod be??????
  • 94mike
    Sikerüllt be indítani,őő hát hogyis mondjam,gyári pályán mentem,van a térképen egy ilyen kör(olyan mintha dakar pálya lenne) ott gurigáztam,jó aza hely,egy orosszal jácottam,mindig neki mentem aztán el ment,jött egy német Ferrárival..veleis próbálkoztam,de mikor komolyabban a gázra lépett,utolsóm értem:S
    néha-néha szaggat picikét,de jó.ezüst Audival vagyok nick name:Wolf144
    aki akar ott gurullni,ahol montam,irjon:D:D:D
  • somdav95
    nemszép :S
  • bazso29
    Egy közel Ati eyefinity méretű videó és 3 uuuuuuultrawide kép (sajnos nem saját készítés):
    snowdriving
    kép 1
    kép 2
    kép 3
  • Johnny 19
  • Stockbauer33 #91218
    Panna gyere 16.00ra a 195-s kapuhoz.Nameg akinek vankedve csapatni pár szigetkört
  • USAMEN POWER
    Rakd be a cd-t.
  • bazso29
    Én total commanderrel tömörítettem be, azzal és winrarral ki is tudom csomagolni, van aki átírta mindet *.zip-re és úgy működött. Elméletileg ha a .zip fájlt megnyitod és kicsomagolod/másolod, akkor magától használja a többit is, kb. ahogy Norby írta.
  • Ricsi234
    Sziasztok!Most milyen jó lenne ha menne a TDU!!!De az a K***a CD-t kéri állandóan!R****j meg B***s CD!!!!!xD
  • Norby646
    Jah de azért kösz a helpet mert ez lemaradt az előbbi hsz-ből :).
  • Norby646
    Thx és Ok! :)

#91212: Hát a 7-zip nem csinál semmit de viszont most újra leszedtem a part 0-át és most más fájl jött le. És ezt a fájlt ha a winrar-al elkezdem kicsomagolni akkor kéri a part 1-et amit én kitallózok és megadok neki. Ezek után szépen elkezdi kicsomagolgatni a fájlokat legalábbis eddig :D ugyanis most épp csomagolja kifele XD. Remélem sikerül... :)
  • [HUN]FaTaL
    z01 z02, talán 7-zippel lehet kicsomagolni. Bár még nem láttam darabolt 7zip fájlt. Majd jön a készítő és megmondja. :)
  • USAMEN POWER
    Szép képek !
    Am miért zavarnál ember ? Írjál ide nyugodtan !
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • Norby646
    Hali! Nem sűrün akarok itt zavarni a közeljövőben sem csak most egy kicsit elakadtam. Opelos crazy winter mod-ját letöltöttem és ilyen z01, z02, z... fájlok vannak amiket nem tudok kicsomagolni. Biztos páran már letöltötték innen úgyhogy a kérdésem az lenne hogy mivel lehet ezeket a fájlokat kicsomagolni? Köszi előre is a segítséget.

Jah és ha már írtam akk pár képet is berakok:

New! A bevásárlóközpontnak nekiugrok, nem tudom mit sikerül kihozni belőle de majd meglátjuk ;).
  • High end PC #91208
    Hello!
    új kocsit nem lehet úgy bemoddolni, hogy nem az előzőt írom felül?
    Az lenne a jó, ha úgy jönne a plusz, ha nem kéne kivenni valamit is...
  • 94mike
    Olvastam,azzal keztem:S persze nem részletesen néztem..
  • USAMEN POWER
    A faq -t olvasgasd is néha !
  • carloelsa
    Töltsed le az 1.66-os patchet, felteszed és menni fog :D
  • 94mike
    Off:
    mikor tölti be a tdu szervert,írki egy olyant,hogy NEW testDrive Unlimited download stbstbstb..és akkor be adja a hivatalos oldalt:| mi lehet a hiba? töltsekle valamit? tök alap a játékom.
  • JohnnyNapalm
    ha tudnád hogy mellélőttél most :DD
  • somdav95
    Az hogy 95-s vagyok, nem jelent semmit, igazán leállhatnál most már, mert senki nem veszi a humorod, egyedül szét barmolod a topikot, és én nem szeretnék vitázni, szóval szia :)
  • carloelsa
    Te is 95-s vagy? nah ez... én nem állva szoktam írni...
  • somdav95
    leülhetsz...
  • carloelsa
  • JohnnyNapalm
    nem
  • 94mike
    De amikor beszaggat,akkor nem vágle multiról?:/
  • JohnnyNapalm
    nyugodtan lehet tolni multiban, ugyanúgy fog menni ott mint single-ben
  • 94mike
    Warezolt játék alatt azt értetted,hogy a játékom nem eredeti,nem??
    mert az eredeti,ak single playerban játszok,mer az új gépemben meg halt pár cuccos áram szünetek mijat,így a régiből van át pakolva pár dolog,és így a minimális rendszer követelményeknek nem felel meg,felsem enged multira..single-banis szaggat néha.
  • JohnnyNapalm
    ???
  • 94mike
    Eredeti a játékom,de a RAM nem felelmeg,meg még 1-2 cucc,és nem birok fel menni multiba..majd karira ki lessz cseréllve a gépben ezaz..
  • Falkon
    Hát honnan tudjam?
  • JohnnyNapalm
    hát nem?
  • Falkon
    Miért warez van neki?
  • JohnnyNapalm
    warez játékkal csak ne próbálkozzon feltenni semmit
  • adamfesto
    Most szerintem mindenki felrak egyet. :)
  • Falkon
    Rakj fel egy Piros A3-as Audit , 1 km-rel , 7 milláért.
    Nem sokára felmegyek , megveszem és lesz pénzed.