107666
-
USAMEN POWER #91226 Ismerem a csávót, szoktam vele gurulni. :) Szép képek ! Nekem is össze kéne hoznom, a három monitorost gamelést... Kell még két monitor, és egy jobb videókártya. xDD -
megy image-vel is .. :) -
Ragd be a cédét,vagy netről szetted? mer akkor azzal nem fogsz multizzni:| -
Bocs de mindenkinek csak a CD-vel megy...miért nem rakod be?????? -
Sikerüllt be indítani,őő hát hogyis mondjam,gyári pályán mentem,van a térképen egy ilyen kör(olyan mintha dakar pálya lenne) ott gurigáztam,jó aza hely,egy orosszal jácottam,mindig neki mentem
aztán el ment,jött egy német Ferrárival..veleis próbálkoztam,de mikor komolyabban a gázra lépett,utolsóm értem:S
néha-néha szaggat picikét,de jó.ezüst Audival vagyok nick name:Wolf144
aki akar ott gurullni,ahol montam,irjon:D:D:D -
nemszép :S -
bazso29 #91220 Egy közel Ati eyefinity méretű videó és 3 uuuuuuultrawide kép (sajnos nem saját készítés):
snowdriving
kép 1
kép 2
kép 3 -
-
Stockbauer33 #91218 Panna gyere 16.00ra a 195-s kapuhoz.Nameg akinek vankedve csapatni pár szigetkört -
USAMEN POWER #91217 Rakd be a cd-t. -
bazso29 #91216 Én total commanderrel tömörítettem be, azzal és winrarral ki is tudom csomagolni, van aki átírta mindet *.zip-re és úgy működött. Elméletileg ha a .zip fájlt megnyitod és kicsomagolod/másolod, akkor magától használja a többit is, kb. ahogy Norby írta. -
Sziasztok!Most milyen jó lenne ha menne a TDU!!!De az a K***a CD-t kéri állandóan!
R****j meg B***s CD!!!!!xD
-
Jah de azért kösz a helpet mert ez lemaradt az előbbi hsz-ből :). -
Thx és Ok! :)
#91212: Hát a 7-zip nem csinál semmit de viszont most újra leszedtem a part 0-át és most más fájl jött le. És ezt a fájlt ha a winrar-al elkezdem kicsomagolni akkor kéri a part 1-et amit én kitallózok és megadok neki. Ezek után szépen elkezdi kicsomagolgatni a fájlokat legalábbis eddig :D ugyanis most épp csomagolja kifele XD. Remélem sikerül... :) -
z01 z02, talán 7-zippel lehet kicsomagolni. Bár még nem láttam darabolt 7zip fájlt. Majd jön a készítő és megmondja. :) -
USAMEN POWER #91211 Szép képek !
Am miért zavarnál ember ? Írjál ide nyugodtan ! -
Nem. -
Hali! Nem sűrün akarok itt zavarni a közeljövőben sem csak most egy kicsit elakadtam. Opelos crazy winter mod-ját letöltöttem és ilyen z01, z02, z... fájlok vannak amiket nem tudok kicsomagolni. Biztos páran már letöltötték innen úgyhogy a kérdésem az lenne hogy mivel lehet ezeket a fájlokat kicsomagolni? Köszi előre is a segítséget.
Jah és ha már írtam akk pár képet is berakok:
New! A bevásárlóközpontnak nekiugrok, nem tudom mit sikerül kihozni belőle de majd meglátjuk ;). -
High end PC #91208 Hello!
új kocsit nem lehet úgy bemoddolni, hogy nem az előzőt írom felül?
Az lenne a jó, ha úgy jönne a plusz, ha nem kéne kivenni valamit is... -
Olvastam,azzal keztem:S persze nem részletesen néztem.. -
USAMEN POWER #91206 A faq -t olvasgasd is néha ! -
carloelsa #91205 Töltsed le az 1.66-os patchet, felteszed és menni fog :D -
Off:
mikor tölti be a tdu szervert,írki egy olyant,hogy NEW testDrive Unlimited download stbstbstb..és akkor be adja a hivatalos oldalt:| mi lehet a hiba? töltsekle valamit? tök alap a játékom. -
ha tudnád hogy mellélőttél most :DD -
Az hogy 95-s vagyok, nem jelent semmit, igazán leállhatnál most már, mert senki nem veszi a humorod, egyedül szét barmolod a topikot, és én nem szeretnék vitázni, szóval szia :) -
carloelsa #91201 Te is 95-s vagy?
nah ez... én nem állva szoktam írni...
-
leülhetsz... -
carloelsa #91199 
-
nem -
De amikor beszaggat,akkor nem vágle multiról?:/ -
nyugodtan lehet tolni multiban, ugyanúgy fog menni ott mint single-ben -
Warezolt játék alatt azt értetted,hogy a játékom nem eredeti,nem??
mert az eredeti,ak single playerban játszok,mer az új gépemben meg halt pár cuccos áram szünetek mijat,így a régiből van át pakolva pár dolog,és így a minimális rendszer követelményeknek nem felel meg,felsem enged multira..single-banis szaggat néha. -
??? -
Eredeti a játékom,de a RAM nem felelmeg,meg még 1-2 cucc,és nem birok fel menni multiba..majd karira ki lessz cseréllve a gépben ezaz.. -
Hát honnan tudjam? -
hát nem? -
Miért warez van neki? -
warez játékkal csak ne próbálkozzon feltenni semmit -
Most szerintem mindenki felrak egyet. :) -
Rakj fel egy Piros A3-as Audit , 1 km-rel , 7 milláért.
Nem sokára felmegyek , megveszem és lesz pénzed.