107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Öhömm ez egy kicsit buzis volt xD
    Ja, bocsi, most esik le hogy nem is atikát akartam irni hanem tomikát
  • adamfesto
    Kitört a vulkán Honolulu mellett, mindent beborít a vulkanikus hamu...
  • Tomika001
    Nincs mit máskor is!
  • Stockbauer33 #91262
    Semmi gond.Én is köszönöm mindenkinek.LESSZ MÉG JOBB KRÚÚÚÚZOM IS .Azthiszem változtatnom kell az embereken is ezzel a CRW moddal 1üt mert...........
  • jaddz8
    Semmi gond, én is köszi a gurulást mindneki.
    Te aztán nagy fej vagy!:D Mindig mindenre van valami megoldásod:)
  • tom235
    Kösz a gyors választ.
  • [HUN]FaTaL
    Játékhiba, gondolom belsőnézetről beszélsz.

Megoldás: Alt+tab, feladatkezelő, folyamatok fül kikeresed a testdriveunlimited.exe-t, jobb klikk, affinitás és csak 1 magot engedélyezel neki. A teljesítmény nem csökken, a hang jó lesz.
    Ja meg bocsi stock és jaddz, hogy nem tudtam emiatt elkösszönni:(
    Stock, jaddz, Nem tudok visszalépni a layerbe, de mind1 is mert ugy is dolgom van lassan, szal lépnem kellet volna így is ugy is. Am kössz a gurulást mindenkinek
    Atika, opelos, veletek főleg jó gurulni, mert legalább valaki mindig mellettem van:D Alkotunk egy lassú bojt az egészen belül:D
    Stock, neked meg köszi, hogy mindig bevártál minket;)
  • tom235
    Az mitől van nálam, hogy a játékban bizonyos kocsiknak szaggat a motorhangja (pl.: f430)? Ez a játék hibája, hardver vagy júzer error? A játék maga amúgy nem akadozik, peccs fennt van.
  • Norby646
    Oké köszi mostmár megvan és mindn fasza :D.
  • 94mike
    Próbálld Daemoon tolsba...a cd meg hajtód jó? úgyértem,DVD le játszó?
  • Ricsi234
    Köszi mindenkinek!
    Beraktam de még így is kéri:S
    Megtöröltem de semmi:S
    Az agyam elszál!
  • Norby646
    Nah amúgy kösz szépen opelos... Hála neked rakhattam fel a téligumikat...
  • bazso29
    Amelyik havas. 18WoS, full snowy, full snowy 2, snowy light, snowy normal. Ezekben könyvtárra van rendezve a commonworld, roadpatch és a hang.
  • Norby646
    Jah ok, am a hangok melyik zip-ben vannak? csak mert én egyikben se találom.
  • bazso29
    A papírokat nem sikerült átalakítanom, csak a falevelet, de azokat elméletileg felraktad a szigettel együtt. A hang pedig csak a havas utakhoz van mellékelve a zipben.
  • Norby646
    Jajj am mi van a hangokkal meg a "hópelyhekkel" (papers a details mappában)? Csak mert ezeket seholse találom.
  • jaddz8
    Mike elmondták. Megnyitod a térképet, ha tudod merre van DÉLKELET akkor odatájolod magad, átmész a füleken arra ahol mutatja az online versenyeket (ahol a playereket is keresi, stb...) és ott lesz egy 195km-es verseny. Onnan tudod, hogy az az, hogy ráviszeda kurzort és a jobb oldalon leír mindent a versenyről. Nah, amellett állunk.
  • jaddz8
    Természetesen nem csak klub tagoknak. Akkor írta volna stock. De mi amúgy sem szoktunk ilyen "only-klub-tagok-cruise"-t szervezni.
  • 94mike
    Nekemmeg lövésem sincs hogy holvan,nademind1..majd szerdán ha lessz,el megyek(tanítási szünet van szerdától)
    Én meg a vörös démon már ott dekkolunk. Én még elszaladok 1 cigire. Am meg én viperrel vok, jaddz meg slr mercivel
  • Zolee0
    Ja, nagyon jó lett, köszönjük!!

Megyek én is erre a 4 órás krúzra, csak nem tudom mivel.
    Pár kép: 01 02 03 04
  • Stockbauer33 #91241
    Hát a hófehér Murcimmal úgy beleolvadok a környezetbe mint vmi lopakodó terminátor .Nagyon köszi Opelos.Imába foglaljuk a neved
  • Tomika001
    Egy képet tudnál mutatni ha nem gond?
  • Rowlend
    na az király köszi. de függ valamitől hogy melyik kocsival mész? Mondjuk meg kell szerezni őket vagy ilyesmi
  • bazso29
    Igen, nagyon jó hangulata van, főleg ha elkészül a megfelelő időjárás hozzá:

Ki lehet próbálni hozzá Maciuk weather modját, de időnként akkora a kontraszt, hogy minden havas dolog csak egy fehér "lámpa".

Erre a talira mehetek én is, vagy csak klubtagok/ilyesmik?
  • jaddz8
    Ottleszek cica.
  • 94mike
    Énis el mennék ha lehet,de ezek alapján,lövésem sincs hogy holvan
  • USAMEN POWER
    16:00 ---> 195 km -es verseny bejáratánál. (A délkeleti kilátótól nem messze van, a hosszú egyenes parti úton.)
  • USAMEN POWER
    Nekem még le kell mentenem a tdu-t, meg a szerveredről leszedném a módot. :) A héten valószínü hogy én is hóban fogok tdu-zni. :)
  • Tomika001
    És mikor lesz a krúz?
  • Tomika001

• Stockbauer33 #91231
    Hát nekem is qvára bejön .Óriási ez a mod.Az különösen teccik hogy az autopályán elvétve van 1-2 zöldlombú pálma.Mint olaszba velencénél a nagylombosok .Aki járt arra az tuggya.Hát így tényleg király lessz ma a gurulás.Max 10 percet csúsz6 a krúz de gyertek minnél többen
  • USAMEN POWER
    A több mint 200 km kerületű Oahu-n oda mész ahova akarsz. Nincsenek korlátok, csak egy két elkerített Golfpálya, Reptér, és Iparterület.
    Persze egy kis trükkel be lehet jutni mindegyikbe. :)

Maximum 8 player fér egy layerbe (szobába), kb egy freerideot képzelj el, ahova a szerver hozzád a szigeten legközelebb eső playereket beadja.
    Persze a térképen keresztül oda csatlakozol ahova akarsz.

Persze ahogy leírtam, nem tükrözi a közös autóstalálkozók, gurulások élményét, az a legjobb ha saját magad tapasztalod ki a dolgokat. Az tény hogy nem fölösleges pénzkidobás a játék, 2000 ft-nál sokkalta többet ér.
  • [HUN]FaTaL
    Szabad, semmi köze a gridéhez.
  • Rowlend
    Hali, milyen a TDU multi? olyan mint a gridnek van vagy rendes szabad? mer lehet beruházok rá :)
  • Norby646
    Na sikerült megoldani. :) Hát nem gondoltam volna hogy ennyire jó hangulatot csinál az eleve jó hangulatú játéknak de ez vmi ****** jó lett úgyhogy csak GRATULÁLNI tudok. Ezer köszönet érte!

Pár kép amit csak úgy gyorsba csináltam annak örömére hogy működik. Majd később még élvezkedek benne XD csak most van 1-2 dolgom és nem érek rá :). Na de ez mind1 :D képek: