107666
-
carloelsa #91267 Öhömm ez egy kicsit buzis volt xD -
#91266 Ja, bocsi, most esik le hogy nem is atikát akartam irni hanem tomikát 
-
Kitört a vulkán Honolulu mellett, mindent beborít a vulkanikus hamu... -
Nincs mit máskor is!
-
Stockbauer33 #91262 Semmi gond.Én is köszönöm mindenkinek.LESSZ MÉG JOBB KRÚÚÚÚZOM IS 
.Azthiszem változtatnom kell az embereken is ezzel a CRW moddal 1üt mert...........
-
jaddz8 #91261 Semmi gond, én is köszi a gurulást mindneki. -
#91260 Te aztán nagy fej vagy!:D Mindig mindenre van valami megoldásod:) -
tom235 #91259 Kösz a gyors választ. -
Játékhiba, gondolom belsőnézetről beszélsz.
Megoldás: Alt+tab, feladatkezelő, folyamatok fül kikeresed a testdriveunlimited.exe-t, jobb klikk, affinitás és csak 1 magot engedélyezel neki. A teljesítmény nem csökken, a hang jó lesz. -
#91257 Ja meg bocsi stock és jaddz, hogy nem tudtam emiatt elkösszönni:( -
#91256 Stock, jaddz, Nem tudok visszalépni a layerbe, de mind1 is mert ugy is dolgom van lassan, szal lépnem kellet volna így is ugy is. Am kössz a gurulást mindenkinek 
Atika, opelos, veletek főleg jó gurulni, mert legalább valaki mindig mellettem van:D Alkotunk egy lassú bojt az egészen belül:D
Stock, neked meg köszi, hogy mindig bevártál minket;) -
tom235 #91255 Az mitől van nálam, hogy a játékban bizonyos kocsiknak szaggat a motorhangja (pl.: f430)? Ez a játék hibája, hardver vagy júzer error? A játék maga amúgy nem akadozik, peccs fennt van. -
Oké köszi mostmár megvan és mindn fasza :D. -
Próbálld Daemoon tolsba...a cd meg hajtód jó? úgyértem,DVD le játszó? -
Köszi mindenkinek!
Beraktam de még így is kéri:S
Megtöröltem de semmi:S
Az agyam elszál!
-
Nah amúgy kösz szépen opelos... Hála neked rakhattam fel a téligumikat... 

-
bazso29 #91250 Amelyik havas.
18WoS, full snowy, full snowy 2, snowy light, snowy normal. Ezekben könyvtárra van rendezve a commonworld, roadpatch és a hang.
-
Jah ok, am a hangok melyik zip-ben vannak? csak mert én egyikben se találom. -
bazso29 #91248 A papírokat nem sikerült átalakítanom, csak a falevelet, de azokat elméletileg felraktad a szigettel együtt. A hang pedig csak a havas utakhoz van mellékelve a zipben.
-
Jajj am mi van a hangokkal meg a "hópelyhekkel" (papers a details mappában)? Csak mert ezeket seholse találom.
-
jaddz8 #91246 Mike elmondták. Megnyitod a térképet, ha tudod merre van DÉLKELET akkor odatájolod magad, átmész a füleken arra ahol mutatja az online versenyeket (ahol a playereket is keresi, stb...) és ott lesz egy 195km-es verseny. Onnan tudod, hogy az az, hogy ráviszeda kurzort és a jobb oldalon leír mindent a versenyről. Nah, amellett állunk. -
jaddz8 #91245 Természetesen nem csak klub tagoknak. Akkor írta volna stock. De mi amúgy sem szoktunk ilyen "only-klub-tagok-cruise"-t szervezni. -
Nekemmeg lövésem sincs hogy holvan,nademind1..majd szerdán ha lessz,el megyek(tanítási szünet van szerdától) -
#91243 Én meg a vörös démon már ott dekkolunk. Én még elszaladok 1 cigire. Am meg én viperrel vok, jaddz meg slr mercivel -
Ja, nagyon jó lett, köszönjük!!

Megyek én is erre a 4 órás krúzra, csak nem tudom mivel.
Pár kép: 01 02 03 04 -
Stockbauer33 #91241 Hát a hófehér Murcimmal úgy beleolvadok a környezetbe mint vmi lopakodó terminátor
.Nagyon köszi Opelos.Imába foglaljuk a neved 

-
Egy képet tudnál mutatni ha nem gond?
-
na az király köszi. de függ valamitől hogy melyik kocsival mész? Mondjuk meg kell szerezni őket vagy ilyesmi -
bazso29 #91238 Igen, nagyon jó hangulata van, főleg ha elkészül a megfelelő időjárás hozzá
:
Ki lehet próbálni hozzá Maciuk weather modját, de időnként akkora a kontraszt, hogy minden havas dolog csak egy fehér "lámpa".
Erre a talira mehetek én is, vagy csak klubtagok/ilyesmik? -
jaddz8 #91237 Ottleszek cica. -
Énis el mennék ha lehet,de ezek alapján,lövésem sincs hogy holvan
-
USAMEN POWER #91235 16:00 ---> 195 km -es verseny bejáratánál. (A délkeleti kilátótól nem messze van, a hosszú egyenes parti úton.) -
USAMEN POWER #91234 Nekem még le kell mentenem a tdu-t, meg a szerveredről leszedném a módot. :) A héten valószínü hogy én is hóban fogok tdu-zni. :) -
És mikor lesz a krúz? -

-
Stockbauer33 #91231 Hát nekem is qvára bejön 

.Óriási ez a mod.Az különösen teccik hogy az autopályán elvétve van 1-2 zöldlombú pálma.Mint olaszba velencénél a nagylombosok
.Aki járt arra az tuggya.Hát így tényleg király lessz ma a gurulás.Max 10 percet csúsz6 a krúz de gyertek minnél többen
-
USAMEN POWER #91230 A több mint 200 km kerületű Oahu-n oda mész ahova akarsz. Nincsenek korlátok, csak egy két elkerített Golfpálya, Reptér, és Iparterület.
Persze egy kis trükkel be lehet jutni mindegyikbe. :)
Maximum 8 player fér egy layerbe (szobába), kb egy freerideot képzelj el, ahova a szerver hozzád a szigeten legközelebb eső playereket beadja.
Persze a térképen keresztül oda csatlakozol ahova akarsz.
Persze ahogy leírtam, nem tükrözi a közös autóstalálkozók, gurulások élményét, az a legjobb ha saját magad tapasztalod ki a dolgokat. Az tény hogy nem fölösleges pénzkidobás a játék, 2000 ft-nál sokkalta többet ér. -
Szabad, semmi köze a gridéhez. -
Hali, milyen a TDU multi? olyan mint a gridnek van vagy rendes szabad? mer lehet beruházok rá :) -
Na sikerült megoldani. :) Hát nem gondoltam volna hogy ennyire jó hangulatot csinál az eleve jó hangulatú játéknak de ez vmi ****** jó lett úgyhogy csak GRATULÁLNI tudok. Ezer köszönet érte! 

Pár kép amit csak úgy gyorsba csináltam annak örömére hogy működik. Majd később még élvezkedek benne XD csak most van 1-2 dolgom és nem érek rá :). Na de ez mind1 :D képek: