107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Na az első hó nálam is leesett !!! Szerintem lesz ez nagyobb is !

• USAMEN POWER
    Amúgy nem értem, én is beraktam a patchet és minden okés...
  • Stockbauer33 #91345
    A patchmiatt van a zöld fű.Tegnap a sima CRW modnál full fehér minden
    Látom neked is sikerült akkor indítanod egy level 1-es karaktert!
    Gratulálok és sok boldogságot!
  • USAMEN POWER
    Képek az elmúlt napokból:

Errefele, még nem esett hó !

Ádám grat az új versenyzőhöz !
  • Gaben17
    Grat!:))
  • somdav95
    grat :)
  • Stockbauer33 #91340
    A secret szigeten maradt fű zölden de ígyse zavaró
  • carloelsa
    A szobáját majd megnézném a profi festéseddel =) Grácia Prof!
  • [HUN]FaTaL
    Gratula. :)
  • Stockbauer33 #91337
    Gratulálok művészúr
  • adamfesto
    Asszem végre alszom kicsit...hogy mi az kialvatlanság oka?
    Hogy a szülészeten éjszakáztam:
    [IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/P211209_01.34_[02].jpg[/IMG]
    A legújabb TDU fan!
  • USAMEN POWER
    Ahogy látom, nem csak nekem jutott eszembe hogy kétféle tdu-t kell csinálni. :D
    Atari mappában csináltam egy "TDU Crazy Winter Edition" mappát, abban van az új tdu.
    De ha már egy ikon-t is szóba hoztál, csinálhatnál valami havas ikont az új tdu-nak. :D
  • attis95
    OKS KOSZ
  • 94mike
    Tegnap linkellték,de asszem mais volt link..olvass előlrébb.
  • [HUN]FaTaL
    Magyarul mivel nincs kész ezért nincs.
  • attis95
    hello all..tudom hogy lama vagyok de tudna valaki linket adni a snow modrol?
  • 94mike
    Devan,találltam rólla képeket..de sajnos nem publikus:(
    őő elméletileg,ha 100% ig el készül,purblikus darab lessz:D
  • SeanJRRussel
    Egyáltalán nem erre gondoltam de mind1.....
  • Hoffi
    rendben köszi:)
  • bazso29
    Nem tudom miért így rakták fel torrentre.. Van hozzá 8 féle út és mostmár patch is. Nézegesd a topicom, mert szerintem lesz még újabb patch. Egy a lényeg, a .zip fájlt megnyitod (ha nincs leszeded megauploadról) és kicsomagolod a tdu könyvtáradba, hiszen ez tartalmazza a snow island-et, a térképet és egyéb kiegészítést, ami nélkül az egész nem ér semmit.
    Egyik emberke írta, ha lemásolod az egész tdu könyvtárat és abba rakod a modot, majd csinálsz neki saját ikont, akkor van 1 sima tdu-d és egy wintermodod is, működik 1 mentéssel.
  • Hoffi
    na leszedtem ezt a winter módot nálam alapból csak 1,18 gb volt aztán mikor megynitottam amit letölöttem egy csomó .z01,.z02 ilyen fájlok fogattak meg egy mappa aminek commonworld snowy light volt a neve abból a mappából kimásoltam a fájlokat és felülirtam az eredetieket
    azokat a .z01-es fájlokat hagytam mikor elinditottam a játékot akkor szép fehér volt meg minden csak az ut melletti rétek füvek voltak még teljesen zöldek
    ez azok miatt a fájlok miatt lehet?
    ha igen akor azokkal mit kell csinálni?:D
    Előre is köszi!
  • Stockbauer33 #91325
    Köszi a javítást .

A Weather modnál azért ködbe tényleg nemmegy az atom csapatás fullgázzal

- 4 új sorozata időjárás
    a) fog a) a köd
    b) cloudless day b) a felhőtlen nap
    c) storm c) a vihar
    d) sunny day with clouds d) a napsütéses nap, de felhők
    Each set of weather consists of night Minden egyes időjárási áll az éjszakai
    You can enjoy a strong wind in a stormy day Élvezheti egy erős szél viharos nap

- Each set of weather last 10x longer than standard weather - Minden egyes sor időjárás utolsó 10x hosszabb, mint a hagyományos időjárás

- This mod doesn't work with the HDR on, but don't worry - it's worth it! - Ez a mod nem működik a HDR-én, de ne aggódj - megéri!

- Mod is directed to more advanced players because with this it is nearly impossible to drive +200mph without crashing and visibility can drop even to 30-40m ! - Mod. arra irányul, hogy magasabb szintű játékos, mert ez szinte lehetetlen, hogy ütközés nélkül hajt 200 km / h, és a láthatóság is esik vissza 30-40m!
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • 94mike
    Asszem,még nyáron láttam...ettől kaptam kedvet a játékhoz,hogy van benne Suzuki,de nem tudtam,hogy nem gyári^^
  • Hoffi
    az nekem is nagyon kéne :)
  • 94mike
    Valakinek van Suzuki Swiftje?(új fajta) esettleg,linket tud adni? mintha láttam volna,még régebben..
  • USAMEN POWER
    Akkor mégis stocktól töltöm...
  • bazso29
    Nem én raktam fel. Gyorsan jön viszont nincs meg minden fájl.
  • USAMEN POWER
    OPELOOS !!! Te nem is mondod, hogy a ThePirateBay -re feltoltad a CWE -t ???

CWE (ThePirateBay)

Aki leszedi az seedelje majd 1000 L, ne opelosnak kelljen, mert nem valami erős a nete. Viszont most 0/0 a seeder, opel megadhatnád a kezdő lökést.
  • Stockbauer33 #91317
    New és Sean müködik a serveres átvitel szal lehet tölteni tölem 1000 L
  • USAMEN POWER
    Inkább: "Test Drive (The Climate Change)" :D
  • bazso29
    Kössz-kössz, én úgy gondolom ha Maciuk megcsinálja az időjárását a wintermod-hoz, akkor nyugodtan nevezhetjük a játékot Test Drive Unlimited 1.5-nek. Csak lenne már egy nyomi gépem amin élvezhetem is.. Messze van még 23. este..

• USAMEN POWER
    "azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah..." senki se lehet olyan pro mint te. Ugye erre gondoltál ?
  • USAMEN POWER
    Koenigsegg CCR, és a McLaren LM ami ha jól tudom a játék két leggyorsabb autója.
    Leggyorsabban meg a Saleen s7 Twin Turbo, és a Cadillac Cien gyorsul.
  • SeanJRRussel
    Sztem Opelos beírtad magad a TDU történelembe és kövezzetek meg,de sztem a legjobb mód a tdu hoz és magyarok között is egyedülálló teljesítmény.Szóval 100% Respect és mihejst átküldte Stocky már megyek is motorozni.Mondjuk annyi szépséghibája van h azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah...
  • kem001
    Sziasztok
    A játékban maximális tuningal melyik a leggyorsabb és legjobban gyorsuló autó?
  • USAMEN POWER
    Te aztán nagyon beleástad magad a tdu történelmébe !
    Felkapott lett a winter mód de nagyon, és beindítottad az oahu szigetlakók fantáziáját. :DD
  • bazso29
    Tegnap szóba jött a hólánc.. Hát itt van.
    Csak vicceltem, megnéztem miért kaptad, nem kell itt hőbörögni, nem is véltelenül volt ott hehe smile