107666
-
USAMEN POWER #91347 Na az első hó nálam is leesett !!! Szerintem lesz ez nagyobb is !
-
USAMEN POWER #91346 Amúgy nem értem, én is beraktam a patchet és minden okés... -
Stockbauer33 #91345 A patchmiatt van a zöld fű.Tegnap a sima CRW modnál full fehér minden -
#91344 Látom neked is sikerült akkor indítanod egy level 1-es karaktert! 
Gratulálok és sok boldogságot!
-
USAMEN POWER #91343 Képek az elmúlt napokból:
Errefele, még nem esett hó !
Ádám grat az új versenyzőhöz ! -
Grat!:)) -
grat :) -
Stockbauer33 #91340 A secret szigeten maradt fű zölden de ígyse zavaró -
carloelsa #91339 A szobáját majd megnézném a profi festéseddel =) Grácia Prof! -
Gratula. :) -
Stockbauer33 #91337 Gratulálok művészúr 

-
Asszem végre alszom kicsit...hogy mi az kialvatlanság oka?
Hogy a szülészeten éjszakáztam:
[IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/P211209_01.34_[02].jpg[/IMG]
A legújabb TDU fan! -
USAMEN POWER #91335 Ahogy látom, nem csak nekem jutott eszembe hogy kétféle tdu-t kell csinálni. :D
Atari mappában csináltam egy "TDU Crazy Winter Edition" mappát, abban van az új tdu.
De ha már egy ikon-t is szóba hoztál, csinálhatnál valami havas ikont az új tdu-nak. :D -
OKS KOSZ -
Tegnap linkellték,de asszem mais volt link..olvass előlrébb. -
Magyarul mivel nincs kész ezért nincs. -
hello all..tudom hogy lama vagyok de tudna valaki linket adni a snow modrol? -
Devan,találltam rólla képeket..de sajnos nem publikus:(
őő elméletileg,ha 100% ig el készül,purblikus darab lessz:D -
Egyáltalán nem erre gondoltam de mind1..... -
rendben köszi:) -
bazso29 #91327 Nem tudom miért így rakták fel torrentre.. Van hozzá 8 féle út és mostmár patch is. Nézegesd a topicom, mert szerintem lesz még újabb patch. Egy a lényeg, a .zip fájlt megnyitod (ha nincs leszeded megauploadról) és kicsomagolod a tdu könyvtáradba, hiszen ez tartalmazza a snow island-et, a térképet és egyéb kiegészítést, ami nélkül az egész nem ér semmit.
Egyik emberke írta, ha lemásolod az egész tdu könyvtárat és abba rakod a modot, majd csinálsz neki saját ikont, akkor van 1 sima tdu-d és egy wintermodod is, működik 1 mentéssel. -
na leszedtem ezt a winter módot nálam alapból csak 1,18 gb volt aztán mikor megynitottam amit letölöttem egy csomó .z01,.z02 ilyen fájlok fogattak meg egy mappa aminek commonworld snowy light volt a neve abból a mappából kimásoltam a fájlokat és felülirtam az eredetieket
azokat a .z01-es fájlokat hagytam mikor elinditottam a játékot akkor szép fehér volt meg minden csak az ut melletti rétek füvek voltak még teljesen zöldek
ez azok miatt a fájlok miatt lehet?
ha igen akor azokkal mit kell csinálni?:D
Előre is köszi! -
Stockbauer33 #91325 Köszi a javítást
.
A Weather modnál azért ködbe tényleg nemmegy az atom csapatás fullgázzal
- 4 új sorozata időjárás
a) fog a) a köd
b) cloudless day b) a felhőtlen nap
c) storm c) a vihar
d) sunny day with clouds d) a napsütéses nap, de felhők
Each set of weather consists of night Minden egyes időjárási áll az éjszakai
You can enjoy a strong wind in a stormy day Élvezheti egy erős szél viharos nap
- Each set of weather last 10x longer than standard weather - Minden egyes sor időjárás utolsó 10x hosszabb, mint a hagyományos időjárás
- This mod doesn't work with the HDR on, but don't worry - it's worth it! - Ez a mod nem működik a HDR-én, de ne aggódj - megéri!
- Mod is directed to more advanced players because with this it is nearly impossible to drive +200mph without crashing and visibility can drop even to 30-40m ! - Mod. arra irányul, hogy magasabb szintű játékos, mert ez szinte lehetetlen, hogy ütközés nélkül hajt 200 km / h, és a láthatóság is esik vissza 30-40m!
-
Nincs. -
Asszem,még nyáron láttam...ettől kaptam kedvet a játékhoz,hogy van benne Suzuki,de nem tudtam,hogy nem gyári^^ -
az nekem is nagyon kéne :) -
Valakinek van Suzuki Swiftje?(új fajta) esettleg,linket tud adni? mintha láttam volna,még régebben.. -
USAMEN POWER #91320 Akkor mégis stocktól töltöm... -
bazso29 #91319 Nem én raktam fel. Gyorsan jön viszont nincs meg minden fájl.
-
USAMEN POWER #91318 OPELOOS !!! Te nem is mondod, hogy a ThePirateBay -re feltoltad a CWE -t ???
CWE (ThePirateBay)
Aki leszedi az seedelje majd 1000 L, ne opelosnak kelljen, mert nem valami erős a nete. Viszont most 0/0 a seeder, opel megadhatnád a kezdő lökést. -
Stockbauer33 #91317 New és Sean müködik a serveres átvitel szal lehet tölteni tölem 1000 L -
USAMEN POWER #91316 Inkább: "Test Drive (The Climate Change)" :D -
bazso29 #91315 Kössz-kössz, én úgy gondolom ha Maciuk megcsinálja az időjárását a wintermod-hoz, akkor nyugodtan nevezhetjük a játékot Test Drive Unlimited 1.5-nek.
Csak lenne már egy nyomi gépem amin élvezhetem is..
Messze van még 23. este..
-
USAMEN POWER #91314 "azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah..." senki se lehet olyan pro mint te. Ugye erre gondoltál ?
-
USAMEN POWER #91313 Koenigsegg CCR, és a McLaren LM ami ha jól tudom a játék két leggyorsabb autója.
Leggyorsabban meg a Saleen s7 Twin Turbo, és a Cadillac Cien gyorsul. -
Sztem Opelos beírtad magad a TDU történelembe és kövezzetek meg,de sztem a legjobb mód a tdu hoz és magyarok között is egyedülálló teljesítmény.Szóval 100% Respect és mihejst átküldte Stocky már megyek is motorozni.Mondjuk annyi szépséghibája van h azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah... 
-
Sziasztok
A játékban maximális tuningal melyik a leggyorsabb és legjobban gyorsuló autó? -
USAMEN POWER #91310 Te aztán nagyon beleástad magad a tdu történelmébe !
Felkapott lett a winter mód de nagyon, és beindítottad az oahu szigetlakók fantáziáját. :DD
-
bazso29 #91309 Tegnap szóba jött a hólánc.. Hát itt van. -
#91308 Csak vicceltem, megnéztem miért kaptad, nem kell itt hőbörögni, nem is véltelenül volt ott hehe smile