107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • laci 700
    Akkor vedd meg újra... Vagy ha nincs kedved (és gondolom nincs) akkor használj mini image-t. Google a barátod. (beírod: Test Drive Unlimited mini image)
    Enjoy!

Mini Image:
    CD-t helyettesíti, Daemon tools-al kell csatlakoztatni és a játék többé kevésbé azt fogja hinni hogy betetted a CD-t ami ugyebár nem igaz de a lényeg hogy tudsz játszani.
  • underground2
    a lemez nem hibás, mert Vista alatt meg semmi gond nincs
  • Johnny 19
    Sorry klubbtagok. Egy kis változás történt.
  • somdav95
    cdprojekt, így az ünnepek alatt nem nagyon reagál.. most kértem serial-t a goldhoz délkörül, remélem azért holnap kapok.. vagy két ünnep között legalább.
  • Falkon
    De egyszerűbb ha letöltöd a Miniimage-t berakod daemonba és nem kell a cd-t baszogatni.
  • jaddz8
    Hát először is király háttered van, nagyon bejön!
    Aztán, hát ezt a "nem.hiszem.hogy.benne.van.a.lemez"-effektet nekem is bejátssza havonta egyszer, ilyenkor kiveszem, kicsit megfújdogálom (placebo-hatás) aztán műkszik. Vagy talán hibás a lemezed, konzultálj a CDproject support-al.
  • underground2
    tudtok nekem segíteni mi ilyenkor a teendő?
  • underground2
    ha nem látszik rendesen itt alink: http://kep.ivpicture.hu/260164.N.jpg
  • underground2
    szia!
    eredeti a game és ezt a hibát akkor írja ki, miután felraktam a javítást és elakarom indítani. De ki próbáltam a javítás feltelepítése előtt és úgy elindúl. De amkor a javítással szeretnémn elindítani ezt a hibát írja ki:
  • Hoffi
    mostmár működik köszi:)
  • laci 700
    Google fordítóval

Remélem segít bár elég bénán fordít xD
  • laci 700
    A hang akadásra azt hiszem tudom a megoldást...
    Ha több magos procid van akkor csak 1 magot kell a játéknak engedélyezni. Elindítod a gamet > Ctrl+Alt+Del > Feladatkezelő > Folyamatok > Itt kikeresed a Test Drive Unlimited-et jobb gombal ráklikkelsz > Affinitás beállítása és itt csak egy magot engedélyezel.

Elméletileg ez segít bár nekem nem volt még rá szükségem. Sok sikert. :P
  • carloelsa
    Valaki nem tudja, hogy EZT hogyan töltsem le? xD japán a letöltő oldala :S
  • Hoffi
    sziasztok
    mostanában egyre több gondom van a tdu ba a hangokkal
    mostanság mikor megyek a kocsival egyfolytában szaggat a hang meg kihagy na szoval értitek:D
    még pár honapja mintha valahol találtam volna rá megoldást de akkor még nemvolt ilyen problémám most viszont már sehol se találom nagy szar igy játszani légyszi segítsetek!
    Előre is köszi
  • laci 700
    Hogyne! Annyi az egész hogy fogsz 2000FT-t besétálsz vele a CD Galaxishoz vagy 576hoz és megveszed a gamet. Nehezén már túl is vagy. Már csak haza kell keveredned valahogy. Ha messze van a bolt nem árt plusz zsozsót is vinni ha megéheznél. Ha otthon vagy beteszed a lemezt a gépbe és már megy is!

Ha eredeti akkor elég csak az utolsó mondattal törődnöd.:P Vagy ha mini image-t használsz csatlakoztasd újra és menni fog.
  • underground2
    sziasztok!
    egy kis segítséget szeretnék kérni! miután feltettem a tdu-t és elakarom indítani akkor mindig a lemez ellenörzőre hibát írki, vagyis hogy nincs valami aktiválva! tudtok segíteni?
  • carloelsa
  • Hoffi
    grat grat:D
  • bazso29
    Na ezt a hibát javítja ki a 2. patch, rakd be azt is.

Dozoo: Biztos lesz, pl. a merci g500-on hatalmas terepgumik vannak, szóval a dolog megoldható.
  • carloelsa
    Szegecses gumi nem lesz? :D
  • Norby646
    Hi! Tegnap mentünk dozooval amikor egy zöld területre tévedtem XD.

Még csak most kezdődött a tél erre már olvad a hó? :) Amúgy nem tom már hol volt de vhol a várostól nem messze... :S Majd teszek fel képet hogy hol is van ez pontosan.

Ha már a tegnapi kis gurulásnál tartunk:
    Itt még stockbauer-el

Majd dozooval

És végül de nem utolsó sorban Ádámnak egy nagy GRATULA! :)
  • bazso29
    Nah, tegnap hólánc ma meg Dunlop téligumi.
  • carloelsa
  • adamfesto
    Félő hogy abból csak egy CreamPie lesz...
  • Fitti83
    Kicsit elkéstem, mert nem frissítettem telefon eladás után! XD
  • carloelsa
    Fitti te elvagy késve =( nincsen gyerkőc (csináljunk ketten egyet? xD)
  • Fitti83
    Gratulálok!

Somdav: talán az Everest-re gondolsz? Én azt használom és tudom ajánlani!
  • nyomjadnekkiii
    hello! tducentralon van fennt egy csomo guages motorhoz,de nem tom letölteni! esetleg vki tudna segiteni hogy tudom megszerezni? kösszi, imre
  • somdav95
    #91358: köszönöm mindkettőtöknek :)
  • jaddz8
    Gondolom az Everest-re gondolsz.
    torrent link
  • popzu
    A program neve: Everest:)) Gyere msnre papaaaaa:))
  • somdav95
    Off: Valaki megtudná mondani annak a programnak a nevét, ami méri a processzor, stb. hőmérsékletét, és megtudja pontosan mondani az eszköz típusát? :S
  • adamfesto
    Köszi Mindenkinek! :)
  • jaddz8
    Gratulálok Ádám!!
    (amúgy hólánc mod mellé van téli időjárás mod ugyanattól aki a hóláncot csinálta, hasonlít a ködös cucchoz, csak nem olyan durva. pont jó, egy mindigszürke kicsit csökkentett látótávolságú időjárást kapsz)
    iLLusion Winter Day mod
  • Stockbauer33 #91353
    Hát opelos ahogy nézem a centrálon a topikot úgypörög hogy kigyullad
  • USAMEN POWER
    Az fasza ! :))
  • bazso29
    Sajnos nem tudom hol vannak gondok, ezért nem tudok mindent egyszerre kijavítani, nemrég linkelték a hibát centralra, gyorsan megcsináltam. Amúgy úgy csinálom, az újabb tartalmazza az előző(eke)t, ebben a 2.-ban benne van az 1. patch is.
  • USAMEN POWER
    Egy olyat kéne csinálj, amiben minden hiba javítva van. (mikor már lesz vagy 20 patch, senki se fogja külön-külön felrakosgatni őket) Ezt a kettest is megcsinálhatnád úgy, hogy az egyes patch tartalma is benne van. Persze ne rontson el semmit ! :D
  • Stockbauer33 #91349
    Próbálgatom tesztelgetem.Találkoztam most pár magyaral a szigeten és mindenki behalt a CRW mododtól .THX a köv. patch-et is
  • bazso29
    Annak nem kellene elrontania, nálam nem csinálta. Viszont van 2. patch, hátha ez jó. (újabb hibát is javít)