107666
-
Akkor vedd meg újra... Vagy ha nincs kedved (és gondolom nincs) akkor használj mini image-t. Google a barátod. (beírod: Test Drive Unlimited mini image)
Enjoy!
Mini Image:
CD-t helyettesíti, Daemon tools-al kell csatlakoztatni és a játék többé kevésbé azt fogja hinni hogy betetted a CD-t ami ugyebár nem igaz de a lényeg hogy tudsz játszani.
-
a lemez nem hibás, mert Vista alatt meg semmi gond nincs -
Sorry klubbtagok. Egy kis változás történt.
-
cdprojekt, így az ünnepek alatt nem nagyon reagál.. most kértem serial-t a goldhoz délkörül, remélem azért holnap kapok.. vagy két ünnep között legalább. -
De egyszerűbb ha letöltöd a Miniimage-t berakod daemonba és nem kell a cd-t baszogatni. -
jaddz8 #91382 Hát először is király háttered van, nagyon bejön! 

Aztán, hát ezt a "nem.hiszem.hogy.benne.van.a.lemez"-effektet nekem is bejátssza havonta egyszer, ilyenkor kiveszem, kicsit megfújdogálom (placebo-hatás) aztán műkszik. Vagy talán hibás a lemezed, konzultálj a CDproject support-al. -
tudtok nekem segíteni mi ilyenkor a teendő? -
ha nem látszik rendesen itt alink: http://kep.ivpicture.hu/260164.N.jpg -
szia!
eredeti a game és ezt a hibát akkor írja ki, miután felraktam a javítást és elakarom indítani. De ki próbáltam a javítás feltelepítése előtt és úgy elindúl. De amkor a javítással szeretnémn elindítani ezt a hibát írja ki: -
mostmár működik köszi:) -
Google fordítóval
Remélem segít bár elég bénán fordít xD -
A hang akadásra azt hiszem tudom a megoldást...
Ha több magos procid van akkor csak 1 magot kell a játéknak engedélyezni. Elindítod a gamet > Ctrl+Alt+Del > Feladatkezelő > Folyamatok > Itt kikeresed a Test Drive Unlimited-et jobb gombal ráklikkelsz > Affinitás beállítása és itt csak egy magot engedélyezel.
Elméletileg ez segít bár nekem nem volt még rá szükségem. Sok sikert. :P -
carloelsa #91375 Valaki nem tudja, hogy EZT hogyan töltsem le? xD japán a letöltő oldala :S -
sziasztok
mostanában egyre több gondom van a tdu ba a hangokkal
mostanság mikor megyek a kocsival egyfolytában szaggat a hang meg kihagy na szoval értitek:D
még pár honapja mintha valahol találtam volna rá megoldást de akkor még nemvolt ilyen problémám most viszont már sehol se találom nagy szar igy játszani légyszi segítsetek!
Előre is köszi -
Hogyne! Annyi az egész hogy fogsz 2000FT-t besétálsz vele a CD Galaxishoz vagy 576hoz és megveszed a gamet. Nehezén már túl is vagy.
Már csak haza kell keveredned valahogy. Ha messze van a bolt nem árt plusz zsozsót is vinni ha megéheznél.
Ha otthon vagy beteszed a lemezt a gépbe és már megy is!
Ha eredeti akkor elég csak az utolsó mondattal törődnöd.:P Vagy ha mini image-t használsz csatlakoztasd újra és menni fog.
-
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni! miután feltettem a tdu-t és elakarom indítani akkor mindig a lemez ellenörzőre hibát írki, vagyis hogy nincs valami aktiválva! tudtok segíteni? -
carloelsa #91371
-
grat grat:D -
bazso29 #91369 Na ezt a hibát javítja ki a 2. patch, rakd be azt is.
Dozoo: Biztos lesz, pl. a merci g500-on hatalmas terepgumik vannak, szóval a dolog megoldható. -
carloelsa #91368 Szegecses gumi nem lesz? :D -
Hi! Tegnap mentünk dozooval amikor egy zöld területre tévedtem XD.
Még csak most kezdődött a tél erre már olvad a hó? :) Amúgy nem tom már hol volt de vhol a várostól nem messze... :S Majd teszek fel képet hogy hol is van ez pontosan.
Ha már a tegnapi kis gurulásnál tartunk:
Itt még stockbauer-el
Majd dozooval
És végül de nem utolsó sorban Ádámnak egy nagy GRATULA! :)
-
bazso29 #91366 Nah, tegnap hólánc ma meg Dunlop téligumi.
-
carloelsa #91365
-
Félő hogy abból csak egy CreamPie lesz...
-
Kicsit elkéstem, mert nem frissítettem telefon eladás után! XD
-
carloelsa #91362 Fitti te elvagy késve =( nincsen gyerkőc (csináljunk ketten egyet? xD) -
Gratulálok!
Somdav: talán az Everest-re gondolsz? Én azt használom és tudom ajánlani! -
nyomjadnekkiii #91360 hello! tducentralon van fennt egy csomo guages motorhoz,de nem tom letölteni! esetleg vki tudna segiteni hogy tudom megszerezni? kösszi, imre -
#91358: köszönöm mindkettőtöknek :) -
jaddz8 #91358 Gondolom az Everest-re gondolsz.
torrent link -
A program neve: Everest:)) Gyere msnre papaaaaa:)) -
Off: Valaki megtudná mondani annak a programnak a nevét, ami méri a processzor, stb. hőmérsékletét, és megtudja pontosan mondani az eszköz típusát? :S -
Köszi Mindenkinek! :) -
jaddz8 #91354 Gratulálok Ádám!! 
(amúgy hólánc mod mellé van téli időjárás mod ugyanattól aki a hóláncot csinálta, hasonlít a ködös cucchoz, csak nem olyan durva. pont jó, egy mindigszürke kicsit csökkentett látótávolságú időjárást kapsz)
iLLusion Winter Day mod -
Stockbauer33 #91353 Hát opelos ahogy nézem a centrálon a topikot úgypörög hogy kigyullad 

-
USAMEN POWER #91352 Az fasza ! :)) -
bazso29 #91351 Sajnos nem tudom hol vannak gondok, ezért nem tudok mindent egyszerre kijavítani, nemrég linkelték a hibát centralra, gyorsan megcsináltam. Amúgy úgy csinálom, az újabb tartalmazza az előző(eke)t, ebben a 2.-ban benne van az 1. patch is.
-
USAMEN POWER #91350 Egy olyat kéne csinálj, amiben minden hiba javítva van. (mikor már lesz vagy 20 patch, senki se fogja külön-külön felrakosgatni őket) Ezt a kettest is megcsinálhatnád úgy, hogy az egyes patch tartalma is benne van. Persze ne rontson el semmit ! :D -
Stockbauer33 #91349 Próbálgatom tesztelgetem.Találkoztam most pár magyaral a szigeten és mindenki behalt a CRW mododtól 

.THX a köv. patch-et is
-
bazso29 #91348 Annak nem kellene elrontania, nálam nem csinálta. Viszont van 2. patch, hátha ez jó.
(újabb hibát is javít)