107666
-
jaddz8 #91429 Érzem ahogy árad a topik légterében a szeretet és a békesség. -
300-ról bőven 30 méter alatt megállok neked HC nélkül. Hát ez tényleg kurva valós. Meg hajtűkanyar 80 felett mi?! -
bazso29 #91427 Itt a 3. pöcs. A DNY-i reptér fölött javít ki egy kis barna szaros foltot, persze benne van az előző 2 javítás is. -
USAMEN POWER #91426 Fasza lett a videód !
-
USAMEN POWER #91425 Már megvolt. -
USAMEN POWER #91424 Azért ha van egy kis szemmértéked, az a 15 m inkább több 100 m.
Nem hiszem hogy tudsz csinálni nekem egy videót, ahol non hc -ban 400 ról, de akár 300 ról 15 m alatt állsz meg. Tényleg kevésnek tűnik a féktáv, de csak annak tünik, hc-ban max egy picivel több. -
USAMEN POWER #91423 Ez szólt eredetileg a videóm alatt, de pár perce elindítottam a videóm, és töröltem is a faszba...
Itt van még1x, habár ezt irja ki: Live! | Video blocked in some countries. (Elvileg Németországban.)
Amúgy kipróbáltam már a hc-t nem kitaláltam amit elöbb kijelentettem. :) -
Inkább a 400rol 15m alatt megállás... -
bazso29 #91421 Ugyanaz szól ami reggel, valami félig C64-es zene.
Egyszer azért kipróbálhatod a HC-t. Én se szerettem, de a wintermod óta csak azzal játszok, mert sokat dob a hangulathoz, persze leszámítva a repülést.. -
USAMEN POWER #91420 Sose játszok hc-ban, a héliummal töltött, extramagasra repülős bohóckodás nem jön be. -
USAMEN POWER #91419 Eldobom az agyam ! Ezt nem hiszem eel !
Problémázott a köcsög jutub a video zene aláfestésével, valami licence faszságra hívatkozva blokkolni akarta a videóm. Audio Swapnál kellett valamit állítgatni, most meg mi ez a szar ami szól a videóm alatt ???
TDU Centralra, és az Atari honlapjára is linkelve lett a videó, ezt a szopást elsehiszem... :/
-
jaddz8 #91418 Tehát, a javított verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=QL4SYrysiYw -
nyomjadnekkiii #91417 Valakinek nincs meg véletlen a Suzuki GSX-R? Vagy az h honnan tudom letölteni?
-
jaddz8 #91416 Már töltöm fel a normális verziót amit sikerült hiba nélkül renderelni, az első végéből hiányzik több mint egy perc. Linkelem ha megvan.
*hg: #91407 és #91408 kommenteket légyszíves töröld. Köszi! -
énkérek elnézést...:D -
ÉNY kilátótól csorgok lefele a Cadillac tunerhez :) -
Valakinek nincs kedve egy lájtos gurulásra mostanában? -
carloelsa #91412 Szögesgumik ;) -
kicsit furcsa hogy ennyire betapadsz mindenhol :D -
csinálltam veleis képet:D tök jól el voltunk:|
-
jaddz8 #91409 Najó feladom 
TDU Winter Cruising montage -
carloelsa #91406 

-
Nekem a kormány nem jön. 
-
bazso29 #91404 HC nélkül? ejnye.. 
Jóó lenne már csapatni egy jót, de nem jön meg a gépem.
-
Vagy lehetattól is füg h milyen úttípust rakok be?? -
nekem nem ennyire fehérek a fák lombjai illetve a bokrok.Nah most h van ez?Vmelyik patch orvosolja vagy csak ez van... -
Stockbauer33 #91401 Kegyetlen jó krúz volt a tegnapesti.CRW+Snowy Light+Maciuk féle időjárás mod atom mix 
.Köszi én is mindenkinek 
-
USAMEN POWER #91400 Képek hamarosan, addig is: 
-
carloelsa #91399 jájj de jó a hó :D megcsináltam a mozillát, így tök jó a hav :D
Nah de a régi képek a krúzokrol, hülyülésről és most
A színesek
=)
Olcsó szállítás
:O
Ahogy nekimentem a civilnek pont igy álltam meg :D a vonalnál
Hogyan tovább?
A szomszéd fotóz
Ez is
Majd egy kettő módolt kép
Eredeti
Modolt
Drift -
USAMEN POWER #91398 Aztaqrwa ! Opelos Crazy Winter módja, és Maciuk időjárás módja nagyon összetalált !!! Már lassan két órája full sötétben, havas úton, Jaddz és Stockbauer társaságában gurulok, csatlakozott Deca is. Még megy a cruise a szigeten, és nem akar vírradni... :D Ezt ajánlom annak is, aki már felhagyott a TDU val !!! -
Én leszek, de nem biztos, hogy este tízre hazaérek! Majd szaladok utánatok!!
-
THX! -
Zsolesz089 #91395 Vagy nem 

Elutazok 24 én -.-
Ez van sajna
De remélem szilveszteri banzáj lesz és ott
BOCS ALL
-
Tökéletes a Csütörtöki nap.
Amúgy sem értem volna rá 25.-én mag 26.-án.
Csütörtökön még a Camera men is ott lesz. -
Egyszerűen keresel egy kész mini imaget és letöltöd... nem kell neked csinálni! Ha nem találsz, írj és feltöltöm valahova az enyémet... -
Igen én adtam , de az jó régen volt. -
carloelsa #91391 DE azóta a mozilla öszzeomlik -
jaddz8 #91390 De feltűnt, csak azt hittem ez az SG ajándéka.
Köszi, nagyon patent.
-
USAMEN POWER #91389 Nekem ha jól emlékeszem Falkon adott egy letöltési linket a mini imagehez, azóta is azt használom...
Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy hullik a hó ??? -
jaddz8 #91388 Valaki csinálhatna egy mini image tutorialt, akinek van kedve/ideje/tapasztalata hozzá, megköszönném. Játszadoztam ma 1-2 órán keresztül, hogy csináljak, de nem sikerült. Találtam netes "how to create mini image" oldalakat, de azok SecuRom lemezekkel (mint a TDU is) nem működnek.
Kipróbáltam a SlySoft Game Jackal nevű programját is, de az sem járt több sikerrel. Ti mivel csináljátok? Nem létfontosságú, mert sosincs más lemez a gépben, de félek hogy el fog rongyolódni aztán oda a játék! :)
Előre is köszi...