107666
-
jaddz8 #91499 Boldog Karácsonyt mindenkinek! 
-
Én se tudom kicsomagolni.
Megauploadról töltötted le? -
USAMEN POWER #91497 Ne haragudjon akit érint, nem akartam senkit se sértegetni tegnap !
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
-
Hú gyerekek sajnálom de ledobál a játék folyamatosan :S:S:S. Ne haragúdjatok nem tudom hogy egyáltalán akart e valaki jönni de ha igen akk mondom hogy lefújva és elnézést. Általában reggel meg este nem szokott ledobni de most pont a kettő között vagyunk már. még próbálkozok de ez ilyenkor már veszett dolog. Mindegy majd legközelebb egy esti időpontban ha az megfelel. -
carloelsa #91495 Opelos Winter modjával mit csináljak? kicsomagolni nem tudom, belépni nem tudok... HELP! :D -
Boldog karácsonyt! :) -
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek,kapjatok sok ajándékot!!!!!!! -
Boldog karácsonyt mindenkinek! Most az ünneoek alatt elvileg leszek már én is!
-
Szép jó reggelt mindenkinek így 11 tájt :D!
Szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden fórumzónak meg azoknak is akik ezt olvassák :) meg úgy mindenkinek :D. Nah húzok fel a szigetre fél órán belül, ha vkinek van kedve gurulni egy kresszeset és nem zavarja hogy 200-nál nem nagyon megyek most többet (azt is csak ott ahol lehet) akk jöjjön az ascari szalonhoz. Én délben ott leszek és várok negyed órát. Ha nem gyűn senki akk megyek egyedül :). A hc-nonhc nekem teljesen mindegy mindenki maga dönti el hogy neki mi megy jobban / melyiket szereti. Sztem én hc-ban leszek mert nem készülök 300-al száguldozni mindenütt és a lassabb tempohoz nekem ideálisabb a hácé főleg így a hóban :). Nah 1000 bocs a regényért. Jah amúgy előfordulhat hogy ledobál a játék, :S abban az esetben én elhagyom a csapatot ami utána nyugodtan mehet tovább :). A kocsi mindegy hogy milyen, én az rs4 club sport-al jövök.
-
carloelsa #91490 -
Petyus1994 #91489 Sziasztok!Nem tudjátok h a játék támogatja-e a Speed Link fajta kormányokat? -
-
jóreggelt :D nekedis :) meg mindenkinek a topikban. -
-
Néha néha visszanézek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek
[IMG]http://img10.indafoto.hu/7/5/47705_fe7fdf179234f77c4d0ab2ea82a82c52/6366933_9c0a30e3ed530262606eb4995068c8a2_m.jpg[/IMG -
link14 #91484 Sziasztok!
Opelos nagyon jól nézi ki a Winter modod és kedvet hoztál újra a játékhoz csak sajna nem tudom leszedni mert senki nem seedeli torrenten a darabosat pedig leszedtem és mindegyikre azt írja ki hogy hibás esetleg valakinek valami ötlet.
Köszi előre is!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
üdv
Speed -
és Boldog Karácsionyt mindenkinek!!!!
-
zenéket hogyan és hová el elhelyezni a TDU-ban? -
-
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
-
#91479 Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
carloelsa #91478
-
Na ezt nem én mondtam. :D -
carloelsa #91476 Hogy egyszer kussban maradtam? xD -
Mi is köszi. -
carloelsa #91474 Köszi fiúúk!
Jó a fejem a ferrai tetején :D
-
Milyen nagy lett itt a csönd. 
Hawaii új rendőrautói:
Ha nekik mész színt váltanak.
Két kép csak úgy:
-
USAMEN POWER #91472 Itt a vonal meghúzva, a takarítás megvolt. Mostmár elég legyen a levegőbe dumából. Menjetek inkább a szigetre. -
sziasztok!
A gond megoldódott csak ujra kellett tenni az XP-t!
És egy kis kép! -
Szeva, melóhelyen néha rátok nézek :) A szigetre meg nagyon nagyon ritkán jutok fel.. perpillanat senkit nem látok a térképen a listámról. Lehet, hogy sok neki valami.. -
Hali , téged is látni erre felé.
-
Szevasztok, egy nagypapó krúzban benne vagyok én is.. -
carloelsa #91452 Töltsed le az új firefox bétát a szoftverbázis.hu ról és a legújabb adobe flash playert és kész (ezt is ugyaninnen) :D
Én is szívesen gurulnék :D -
USAMEN POWER #91450 Korrekt válasz !
#91447: Nem tudom hogy mi a helyzet a rókával, már rég nem használom, mert leváltotta Google Chrome. Ha sok embert zavar, akkor le fogom szedni. -
Nekem nem.
Mikor, hol, milyen kocsi? -
csak nekem omlik össze a firefox a hóeséstől? -
hali
nekem lenne kedvem hozzá -
Nem lesz egy kis gurulás ma?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki HCzni szokott, általában nem a padlógázas gurulást élvezi. Szerintem nem képzel többet magáról egy HC-s (legalábbis én nem..) mint egy nonHC-s. Teljesen más a kettő, szal aki 45%tól HCzik, jó hogy lemarad, meg kikap, egy a játék kezdetétől nonHC-ban játszó embertől. Én biztos kikapnék Tőled is, meg egy két embertől is, DE nem érdekel, mert engem nem a féktelen száguldozás köt le. Szoktam én is padlózni, de inkább valami szabályok között jó menni.
Mindig ezzel jösz , hogy "Mondom lehet jönni velem pár szigetkőrt non hc-ban, vagy egy jól összeverődött külföldi cruiseon, a csúnya hátrány miatt akár meg is lehet lepődni, mert ugyebár könnyű a non hc, csak a tempót nem tudjuk felvenni." <- fent leírtam, hogy mi ezzel a baj sztem. Aműgy nem könnyű a nonHC, csak könnyebb. -
Stockbauer33 #91431 Panna baba a videód de ha megint ki..szol 4x 5x akkor sarokba térdeltetlek 
Az Atek videoján tutin látszik ahogy kitolsz az útról.A két órás köd kruzt is kiprobál6nánk
-
Bocs de ez egy játék és ha valósat akarsz arra ott vannak a szimulátorok. A need for speedben meg 300-al beveszel egy L kanyart szal... Ha neki úgy tetszik miért zavar az téged.
Béke : )