107666
-
USAMEN POWER #91539 Aki még igényt tartana a Crazy Winter Mod torrentes elérésére, az pm-ben jelezze nekem !
A torrentben benne van a CWE mod, de én még beleraktam az összes utat hozzá képekkel együtt, a Maciuk Weather Modot, és a 2-es patchet. Gondolom aki leszedte az észrevette már. :) -
carloelsa #91538 Jéé ki van a gömbben? :D nem tudom kivenni xD
#91536:
-
Mindenkinek : -
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :)
#91535: Nem megmondtam, hogy béta kell oda!

-
carloelsa #91535 Pff ugyanugy kifagy, de mikor DXTBmp-ből kimented milyen alpha van alul? (DDS DXT1 vagy DDS DXT5 vagy mi?) itt ez lehet a probléma, de már csináltam egy interiort skylinehoz, az simán ment... ez nem?! =( -
Az a baj hogy láthatlanba nem tudok segíteni ezért mondtam hogy küld át a cuccokat és akk megnézem hogy mi a gond. Én amikor csináltam km órákat akkor egy képről kivágtam a valódi km órát és beillesztettem a dds fájlba photoshopban. Aztán layer-> merge visible vagy vmi ilyesmi és utána csak 1 mentés aztán dxtbmp-ben a kép frissítése, kimented, átkonvertálod a dds-t 2db formátumba aztán modddingtools-al kicseréled az eredeti 2db fájlt a modoltra és ennyi elvileg működik. -
carloelsa #91533 Nekem csak a lementéssel van bajom =( mert amugy ez nem végleges, ki akarom probálni hogy igy milyen és folytatni, bugokat javitani... =) -
hát küld el az eredeti 2db-ot amit csak kiszettél a bnk-ból meg egy képt vagy vmit hogy milyenre szeretnéd. -
carloelsa #91531 De a PSD-t, 2db-t, dds-t? :D -
Küld a fájlt pü-ben. Meg hogy milyenre akartad csinálni. Aztán majd segítek de már csak holnap me fáradt vok. :) -
carloelsa #91529 Beltér =) -
Olyanra gondolsz ami a beltérben látható vagy amit lökhárító nézetben mutat? -
carloelsa #91527 Csinálnék egy km órát skylinehoz, de milyen alpha kell rá? mert nem tudom, igy kidobál xD help pls! -
Petyus1994 #91526 #91489 valaki ? :S -
Jah am az e38-as bmw-n is dolgozok (textúrák) de azt addig félreteszem amíg nem sikerül végezni a mergával. -
carloelsa #91524
-
Hát nem sikerült helyrehozni :(. Még próbálkozok 1-2 dologgal de ez nem nagyon akar összejönni.
#91522: Köszi :). Hát szívesen segítek ha gondolod de az igazság az hogy én se nagyon ismerem még a progit. Meg nem is sok mindent tudok benne csinálni. Én általában ha nekiesek egy kocsinak és valamit akarok rajta csinálni akk mindig sokáig vacakaolok vele és vagy 100x leellenőrzöm a játékban hogy most mivel van gond vagy mit sikerült kijavítani. Amit eddig sikerült csinálni az a textúrázás, meg cuccok átrakása egyik autóról a másikra meg egy két alakítgatás. Ezekpersze nem mindig sikerülnek... -
carloelsa #91522 Tetszik a belső :D bárcsak én is tudnám használni a Zmodelert =) -
Értem köszi megpóbálom hátha bejön :D. -
Szabi1991 #91520 én a mustangnál úgy oldottam meg hogy egy másik verdáról áttettem a jó méretű felnit zmodelerben :D -
Hali! Kéne egy kis help.
Szal a problem a kövi:
Nem tom mennyire látszik de a felni meg a gumi pereme nem illeszkednek és egy hézag van köztük. Nem tudja véletlen valaki hogy hogy lehet a felni méretét növelni vagy beleigazítani a kerékbe rendesen? Ez így elég csúnya :S.
Am még wip. Egy pár dolgot javítok rajta. Am természetesen nem én csináltam a modellt csak egy kicsit szépítem az én ízlésem szerint :D.
Beltér:
Rá kéne jönnöm hogyan lehet ezt a túlzott fénylést egy kicsit lejjebb venni mert amikor hátulról süti a nap akk fénylik mint atom és elég ronda :D. Nah mindegy a lényeg a felni lenne. Szal ha valaki csinált már ilyet vagy tudja mit kell ilyenkor tenni akkor az írjon pls. Thx. -
USAMEN POWER #91518 Ok, aki még igényt tart rá, az pm-ben jelezze nekem. -
Én igényt tartanék rá. -
USAMEN POWER #91516 Oksa akk feldobom bithorlo-ra, aztán privátba küldöm a torrentet, aki igényt tart rá. -
carloelsa #91515
-
#91514 Na én ilyen trükökket nem ismerek, és nem is tudom hogy kell csinálni:) -
carloelsa #91513 Kiveszem a trackert aztán szevasz xD senki sem látja hogy töltöm xD igy nem is tudják meg, hogy letöltöttem csak ugy... =) én egyik torrent oldalon 1 terrát tracker nélkül töltöttem le (persze ami nem volt ingyenes) igy az arányom most 189 xD 3G le 567G fel :D -
#91512 Ha a torrentfájlt annak a pár embernek aki itt kéri tőled, 3-4 priviben elküldöd, azért még nem fognak kivágni. csak ne oszd meg itt a fórumon hogy minden jöt ment leszedje. Ja és megkérni hogy szépen seedeljék vissza 2 szeres arányra. Akkor nem fog ugatni miatta senki:) -
Boldog karácsonyt mindenkinek ;)
-
Lehet tudok szerezni meghívót és akkor kéne. -
USAMEN POWER #91509 Én Bithorlo.hu -ra fel tudnám dobni a saját verziómat, csak sajnos az privát torrent, így nem osztogathatom a torrent fileokat, mert bannolnak.
De ha esetleg valaki regelve van oda, és igény van rá, felteszem oda. -
Letöröltem , kérhetnék egy linket a megauploadosról? -
Van , pontosabban valahol van/volt , lehet letöröltem , de nem találom.
-
USAMEN POWER #91506 Az pedig jó kéne hogy legyen. Nézd meg hogy mindent leszedtél-e faszán.
Kell legyen 12 db 97 000 kb-os Z file, és egy zip. -
Megauplodról szedtem. -
USAMEN POWER #91504 Akkor ha hibát ír valószínüleg a torrentet szedted le, ami persze hiányos. Rapidról szedd le. -
Jah csak amikor kitallozom a z01-et kiír valami hibát.
A legjobb hogy most nem találom :) -
USAMEN POWER #91502 Van egy zip file, amire rá kell kattintani.
Majd előjön egy ablak és a Z01 -es filet kérni fogja. Kitalózod a filet és ok. Ezek után feltelepül kb. 8 Z file, majd előjön megint a tallózós ablak. Irni is fogja, hogy a zip filet kéri. Kitallózod a zip tömörített filet, majd ok. Kb. ennyi lenne a telepítés. -
Bulldog Karácsont!
-
bazso29 #91500 Írj a supportnak.
Nemtom, sokan írják, hogy nem tudják kicsomagolni, de hát másnak meg simán megy.
Boldog karácsonyt!