107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Aki még igényt tartana a Crazy Winter Mod torrentes elérésére, az pm-ben jelezze nekem !

A torrentben benne van a CWE mod, de én még beleraktam az összes utat hozzá képekkel együtt, a Maciuk Weather Modot, és a 2-es patchet. Gondolom aki leszedte az észrevette már. :)
  • carloelsa
    Jéé ki van a gömbben? :D nem tudom kivenni xD

#91536:
  • Misi az ezredes
    Mindenkinek :
  • Moodovin
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :)

#91535: Nem megmondtam, hogy béta kell oda!
  • carloelsa
    Pff ugyanugy kifagy, de mikor DXTBmp-ből kimented milyen alpha van alul? (DDS DXT1 vagy DDS DXT5 vagy mi?) itt ez lehet a probléma, de már csináltam egy interiort skylinehoz, az simán ment... ez nem?! =(
  • Norby646
    Az a baj hogy láthatlanba nem tudok segíteni ezért mondtam hogy küld át a cuccokat és akk megnézem hogy mi a gond. Én amikor csináltam km órákat akkor egy képről kivágtam a valódi km órát és beillesztettem a dds fájlba photoshopban. Aztán layer-> merge visible vagy vmi ilyesmi és utána csak 1 mentés aztán dxtbmp-ben a kép frissítése, kimented, átkonvertálod a dds-t 2db formátumba aztán modddingtools-al kicseréled az eredeti 2db fájlt a modoltra és ennyi elvileg működik.
  • carloelsa
    Nekem csak a lementéssel van bajom =( mert amugy ez nem végleges, ki akarom probálni hogy igy milyen és folytatni, bugokat javitani... =)
  • Norby646
    hát küld el az eredeti 2db-ot amit csak kiszettél a bnk-ból meg egy képt vagy vmit hogy milyenre szeretnéd.
  • carloelsa
    De a PSD-t, 2db-t, dds-t? :D
  • Norby646
    Küld a fájlt pü-ben. Meg hogy milyenre akartad csinálni. Aztán majd segítek de már csak holnap me fáradt vok. :)
  • carloelsa
    Beltér =)
  • Norby646
    Olyanra gondolsz ami a beltérben látható vagy amit lökhárító nézetben mutat?
  • carloelsa
    Csinálnék egy km órát skylinehoz, de milyen alpha kell rá? mert nem tudom, igy kidobál xD help pls!
  • Petyus1994
    #91489 valaki ? :S
  • Norby646
    Jah am az e38-as bmw-n is dolgozok (textúrák) de azt addig félreteszem amíg nem sikerül végezni a mergával.
  • carloelsa
  • Norby646
    Hát nem sikerült helyrehozni :(. Még próbálkozok 1-2 dologgal de ez nem nagyon akar összejönni.

#91522: Köszi :). Hát szívesen segítek ha gondolod de az igazság az hogy én se nagyon ismerem még a progit. Meg nem is sok mindent tudok benne csinálni. Én általában ha nekiesek egy kocsinak és valamit akarok rajta csinálni akk mindig sokáig vacakaolok vele és vagy 100x leellenőrzöm a játékban hogy most mivel van gond vagy mit sikerült kijavítani. Amit eddig sikerült csinálni az a textúrázás, meg cuccok átrakása egyik autóról a másikra meg egy két alakítgatás. Ezekpersze nem mindig sikerülnek...
  • carloelsa
    Tetszik a belső :D bárcsak én is tudnám használni a Zmodelert =)
  • Norby646
    Értem köszi megpóbálom hátha bejön :D.
  • Szabi1991
    én a mustangnál úgy oldottam meg hogy egy másik verdáról áttettem a jó méretű felnit zmodelerben :D
  • Norby646
    Hali! Kéne egy kis help. Szal a problem a kövi:

Nem tom mennyire látszik de a felni meg a gumi pereme nem illeszkednek és egy hézag van köztük. Nem tudja véletlen valaki hogy hogy lehet a felni méretét növelni vagy beleigazítani a kerékbe rendesen? Ez így elég csúnya :S.
    Am még wip. Egy pár dolgot javítok rajta. Am természetesen nem én csináltam a modellt csak egy kicsit szépítem az én ízlésem szerint :D.
    Beltér:

Rá kéne jönnöm hogyan lehet ezt a túlzott fénylést egy kicsit lejjebb venni mert amikor hátulról süti a nap akk fénylik mint atom és elég ronda :D. Nah mindegy a lényeg a felni lenne. Szal ha valaki csinált már ilyet vagy tudja mit kell ilyenkor tenni akkor az írjon pls. Thx.
  • USAMEN POWER
    Ok, aki még igényt tart rá, az pm-ben jelezze nekem.
  • Falkon
    Én igényt tartanék rá.
  • USAMEN POWER
    Oksa akk feldobom bithorlo-ra, aztán privátba küldöm a torrentet, aki igényt tart rá.
  • carloelsa
    Na én ilyen trükökket nem ismerek, és nem is tudom hogy kell csinálni:)
  • carloelsa
    Kiveszem a trackert aztán szevasz xD senki sem látja hogy töltöm xD igy nem is tudják meg, hogy letöltöttem csak ugy... =) én egyik torrent oldalon 1 terrát tracker nélkül töltöttem le (persze ami nem volt ingyenes) igy az arányom most 189 xD 3G le 567G fel :D
    Ha a torrentfájlt annak a pár embernek aki itt kéri tőled, 3-4 priviben elküldöd, azért még nem fognak kivágni. csak ne oszd meg itt a fórumon hogy minden jöt ment leszedje. Ja és megkérni hogy szépen seedeljék vissza 2 szeres arányra. Akkor nem fog ugatni miatta senki:)
  • tdu Toyota
    Boldog karácsonyt mindenkinek ;)
  • Falkon
    Lehet tudok szerezni meghívót és akkor kéne.
  • USAMEN POWER
    Én Bithorlo.hu -ra fel tudnám dobni a saját verziómat, csak sajnos az privát torrent, így nem osztogathatom a torrent fileokat, mert bannolnak.
    De ha esetleg valaki regelve van oda, és igény van rá, felteszem oda.
  • Falkon
    Letöröltem , kérhetnék egy linket a megauploadosról?
  • Falkon
    Van , pontosabban valahol van/volt , lehet letöröltem , de nem találom.
  • USAMEN POWER
    Az pedig jó kéne hogy legyen. Nézd meg hogy mindent leszedtél-e faszán.
    Kell legyen 12 db 97 000 kb-os Z file, és egy zip.
  • Falkon
    Megauplodról szedtem.
  • USAMEN POWER
    Akkor ha hibát ír valószínüleg a torrentet szedted le, ami persze hiányos. Rapidról szedd le.
  • Falkon
    Jah csak amikor kitallozom a z01-et kiír valami hibát.
    A legjobb hogy most nem találom :)
  • USAMEN POWER
    Van egy zip file, amire rá kell kattintani.
    Majd előjön egy ablak és a Z01 -es filet kérni fogja. Kitalózod a filet és ok. Ezek után feltelepül kb. 8 Z file, majd előjön megint a tallózós ablak. Irni is fogja, hogy a zip filet kéri. Kitallózod a zip tömörített filet, majd ok. Kb. ennyi lenne a telepítés.
  • adamfesto
    Bulldog Karácsont!
  • bazso29
    Írj a supportnak. Nemtom, sokan írják, hogy nem tudják kicsomagolni, de hát másnak meg simán megy.

Boldog karácsonyt!