107666
-
Lökjed PÜben :) -
biglaca #91580 Sziasztok! A segitségeteket szeretném kérni. Megvettem a tdu-t eredetiben de mikor elinditanám állandóan azt irja hogy rakjam be az eredeti lemezt. Már mindent megpróbáltam de állandóan bejön a securom védelem. Kipróbáltam öcsém gépén, nála meg minden rendben és egyből elindul a játék. Már az egész gépet újraraktam meg formáztam de ugyan azt irja. Valaki tud valami ötletet mert én már nem tudom mit csináljak. -
USAMEN POWER #91579 Senki nem tart már igényt a Crazy Winter Mod torrentes elérésére ???
Mert ha nem akkor törlöm a torrentet ! -
ps? :D -
az.. szánalmas... 
-
carloelsa #91576 Egy civil nem bírt elindulni a csúszós úton xD
-
Pagani Mercedes jellel??? óóóóóóóó
R8 Mercedes jellel? áááááááááááá
Ezt azért nem gondoltam a Merci design studiójáról...szánalmas. -
USAMEN POWER #91574 Van logóműhely topik ! Ez nem az. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fiúk valaki tudna nekem összedobni egy lógot? Az írjon már pm-et lécci :) -
USAMEN POWER #91572 Sajnos nekem nem commonworld, hanem commoncar bnk-t küldtél.
Át is írtam a commoncar-t commonworld-re, de háth a méret se egyezett teljesen. A játék ment is faszán, de a bevásárlóközpont valami narancssárga kődarab volt. -
USAMEN POWER #91571 Ezek, meg még jópár valamire való verda kéne még a szigetre, nem a két új talicska... :/ Max 239 ? Háth basszák meg...
#91570, #91568 delete ! -
Na milyen az új áruház? :) -
USAMEN POWER #91567 Ez qrwa jó, hogy megint van egy új verda... Egy a probléma, hogy csinálhatnának pl. 6 -os bmw-t, vagy valamilyen gyorsabb vasat. Kipróbálom ezt az újat, és ha elég gyors, akkor rárakom a 6-os bmw-t. -
carloelsa #91566 

-
daneszbaby #91565 

-
daneszbaby #91564 Vehicle replaced: NONE (NEW SLOT!) -
Jó reggelt! Most elképzelhető hogy még 1 új kocsit sikerült létrehozni vagy ez most a bugatti 57s helyére megy?
Facel vega -
Szeva Bali. Ezer éve! A radialeng-re gondolsz? :S -
Igen de az a link avval együtt veszett el mint a jelenlétem innen.. -
Jah hát akkor nem tom. :S -
nem nemezvolt régen páréve még az 1.66 miatt átirtunk 1 fájlt talán még nevanonak én irtam a faqjába ble:S de nem emlékszem mivolt -
Sry nem tok írni szal a modolás maitt kell cseerélni a bnk1.map-ot. -
A magic mapra gondolsz (a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk mappában van egy olyan hogy bnk1.map)? Ha arra akk azt nem az 1.66-os patch miatt hanem a modolás miatt. -
Csáó srácok régen vmi fájlt modositani vagy átkellet irni az 1.66 patch miatt az egyik mappában volt talán:S és átkellet irni vagy vmit kellet vle csinálni hogy ne aztirja ki h felengedjen! ez mi vagy hogymüködik régen toltammár és most ujraraknám de elfelejtettem. -
Nincs mit. :)
#91552: A fájl hibás amit felötltöttem szal sry. Akinek esetleg kellenne az írjon nekem és akk átküldöm neki. -
carloelsa #91554 Köszikeeee! Jó igy, az a buta BNK file manager! -
Íjj most vettem észre hogy eléggé elcsúszott a hang szal kicsit fura nézni :D. -
FFFFassssza :D.
Nah csináltam gyorsba egy videót me dozoo akarta cserélgetni a km-órát a nissan skyline belterében csak vmi gond vót. Szal most kiteszem ide a videó linkjét és ha esetleg valakinek hasonló problémája lenne akk szedje le és abban elmagyarázom mit és hogy kell csinálnyije. (Sajnos elég halk a videó szal aki leszedi az tekerje fel a volume-t :D)
tdu km óra csere
Amúgy ahogyan a vidóban a km órát kicserélem úgyanúgy kell a fordulatszámmérőt is meg az összes többi is kicserélni. -
Stockbauer33 #91551 
:Fáradját 1 kitsit a TDU2 topikba mert vannak friss hirek
-
Na megzavarom ezt a csöndet szal egy kicsi off. Bemutatnám a női anatómia felosztását:
:D
ON!
#91549:

A tegnapi cruise:
Ez meg a még mindig wip merci (valahogy kívülről még mindig nem az igazi de mindegy...)
Ilyen az életben a w221-es s-osztály -
csoli31 #91549 Én észrevettem, és köszönöm szépen (csak 417MB tudtam visszatölteni, mert csak hárman szedtük lefele, és utána már senki)!
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Karácsony ünnepe
Lehullott az első hó, s elment már a télapó, csomag már az ablakban, lássák, neked mennyi van
S számolod a napokat, mikor jön a következő ajándékáradat.
Mi jöhetne, mint a karácsony, csillogó szép, hófehér karácsony, ajándék és boldogság
Ez mind, majd téged vár, ajándék a fa alatt, töménytelen áradat.
Remélem, majd azt kapod, amit kértél azon a bizonyos napon, s mellette még több minden vár,
Amit szem, száj csak megkíván.
Boldogság kapni a sok ajándékot azoktól, akiket szeretünk, boldogság adni az ajándékot,
Azoknak, akiket szeretünk.
Ha nincs is velünk, minden családtag, ne feledd te a világon vagy.
Gondolatban őket is megajándékozzuk, sok-sok szeretettel, mert ahol ők vannak onnan
Sok szeretet jön, szívünkben élnek, mindhalálig, nehéz lenne onnan kitörölni.
A Karácsonyt kicsi és nagy egyformán várja, mindenkihez jön a Jézuskája
A fa alatt majd eldől ki, mit kap, kicsi vagy nagy lesz a csomag.
Legyünk boldogok ezen a napon, ne rontsa semmi ezt a napot, mindenki várja
Az évben ezt a napot,
Hiszen egy évben, csak egyszer van Karácsony, teljen békében és boldogságban
Az ünnep, a család együtt, nyugodtan egybe üljön.
A haragot, szomorúságot tegyük félre, az asztal körül legyen nyugodt béke.
Kívánok minden egyes embernek, jót, szépet és boldogságot
Békés, nyugodt szeretetteljes áldott Karácsonyt!
Széplaki Jánosné
Szerk.
Majd ha felteszem, én is lehet újra felnézek a szigetre. -
Nah felvettelek msn-en, megcsináltam a km órát és működik is. Összedobok egy videót hogy én hogy csináltam és az alapján majd meglátod hogy mi a gond. -
carloelsa #91547 1.11 -est ,PM-ben küldöm a filet. -
Melyik modding tools-t használod? -
Küld át az eredeti nissan skyline belterét pls mert én ráraktam a nissan gtr-t. -
carloelsa #91544 control.2db meg is néztem egy modolt interiornál amit leszedtem, hogy ez a modolt file e, és ez az... =(
ám van egy keep original file size, amit nem tudom hogy kell e vagy nem... -
Amúgy igazán egyedi
.
-
Úfff... :D Hát ez nagy probléma. Mi a neve a 2db fájlnak amit modoltál?? -
carloelsa #91541 Szóval kinek kell az új Skyline Interior? xD
Ez a látvány fogadott, mikor beléptem hátha most jó, kezdtem örülni, mert nem dobott ki ahogy a kocsit kiválasztottam, de ez undorító =( ez milyen probléma? -
dds dxt5 de az nem alpha hanem fájltípus :).
#91536: lol