107666
-
USAMEN POWER #91621 Nem tudja valaki, hogy Északon, hol van a relytett kis sziget ? Út is van rajta. Dozoo te jártál ott, én átkutattam az egész északi tengert és nem találom.
Amúgy "Stormline" cheatje a búvárkodáshoz bevált, de egy kicsit bugos a tengerfenék... :D -
link14 #91620 Én nem ajánlottam csak felsoroltam melyikek vannak mert nem tudtam melyikre gondol de akkor elnézésedet kérem.
-
Holtjáték = Deadzone
Szerintem max 2-3% ra érdemes. -
Ne a játékban keresd, hanem a kormány-hoz kapott programnál tudod beállítani a kormány érzékenységét! -
mármint a képernyőn nem mutatja h forog? mert azzal nemtudsz mit kezdeni.. -
Hali!Megvan a TDU és van egy G25 kormányom is!A baj csak az miután be állítottam minden a váltástól kezdve,mindent akkor a kormányzás igen gyatra.Azaz nagyon ism. nagyon nagy a holtjátéka a kormánynak,úgy kb 60°-nál kezdi a kormányt forgatni mivel a játékom nem magyar,nem tudom hol keressem a holtjáték beállítását.kérlek segítsetek!Kösz előre is! -
USAMEN POWER #91615 Az 1.67D szerintem nem kell a játék helyes működéséhez. Egy full kezdőnek meg fölösleges ajánlgatni. -
link14 #91614 Szia!
Melyik patch-et nem tudod letölteni az 1.66A-t írd be a Google és ki dobja a Megapackot /Carpack/ meg kell venni. Az 1.67D pedig moder patch azt a vagy az Oahu CarsTdu Central[/URL A Winter modot pedig innen tudod letölteni [URL=http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=15313]Winter mod by Opelos_hun
Üdv.
Speed -
nyomjadnekkiii #91613 van egy olyan kérdésem,hogy váletlen vki nem csinálna egy bmw e30 pick-up-ot? keresetek képet rolla! nagyon ütős! -
nyomjadnekkiii #91612 hello! googleba ird be és a legelső lesz az egy filefront-os letöltés! onnan letod szedni! de a F.A.Q.-ban is meg van asszem! -
SoupHUN #91611 Helló mindenki
Feltelepítettem a játékot,regeltem de valamiért nemtudom letölteni a patch-et.Valaki tudna segíteni? -
carloelsa #91610 Télleg nem látszik
a játékban látszik a hátteren... a képen nem =( túl sötét =(
Amúgy " miben különbözik a gyáritól " nah pl az hogy más a skálázás
-
Lehet én vok ennyire balfasz de ez miben különbözik a gyáritól????
Azt látom h 310 ig skálázódik de amúgy... -
carloelsa #91608 Hááát csináltam egy BÉTA Skyline KM/h-t, de szerintem nem lett rossz :D
-
Alapból az "M" gomb a térkép. -
kapika11 #91606 Hali, hogy kell kilépni a free ride módból? és a térképet hogy kell megjeleníteni? thx! -
#91605 Hát ezek szerintem 200nál nem nagyon mentek többet.. Am én kimentem volna parkolóba és legalább megforgatom. -
USAMEN POWER #91604 Nyomják a gázt 1000L mi kéne még történjen ? :D Ja és jó hangja van mindkét verdának. -
Hogyan lehet 2 ilyen géppel 7 perc 8 mp videot csinálni úgy, hogy nem történik semmi? -
link14 #91602 Uraim és Hölgyeim a Mod felett töltve majomra. Egyet kérek legalább 0.8-as arányig seedejétek vissza. Opelostól elnézést kérek hogy nem kértem engedélyt a feltöltésre. Akinek kell a torrent fájl az írjon pm-et.
Üdvözlettel
Speed -
Igen az a baj vele h online ledob aszeró mivel módosítva van a cucc.Nem én csináltam hanem a tdu centralon vki.... -
nyomjadnekkiii #91600 esetleg nem tudok valami uj motorrol vagy ilyesmiről?
-
nyomjadnekkiii #91599 helloka! Vki nem csinált spoilereket bmw-re? vagy enm tudjátoka gsx-r-t hogyan lehet letölteni? -
Majomra jöhet :) -
link14 #91597 Esetleg én feltudom dobni majomparádéra vagy deathlordra. -
Na akkor megnézem mégegyszer hogy tracker nélkül elkezd e tölteni, de szerintem nem, mivel a DHT ilyenkor tiltva van.
Szerk.: Ahogy sejtettem, nem talál meg így mert a Peer Change és a DHT tiltva van, a trackerhez meg nem kapcsolódik, mert a torrentet törölték. -
hat igen ugynezki toroltek bth-rol. de azert thx Usamen. -
USAMEN POWER #91594 Háth nem tudom, nem rég Super Bee-vel valaki csúnyán megkergetett. Saleenel csak 350 körül kezdtem lehagyni. -
USAMEN POWER #91593 Torrentet bth-ról már pár órán belül törölték sajnos. Attól független, a trackert még napokig is használtam. :D Elkezdtem seedelni, ha nem jön senkinek akk ennyi volt, máshova valaki dobja fel. -
Bencemomo #91592 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szeretnék spoilert rakni a bmw-re de nem tudom megnyitni a fájlt a zmodelerrel.Nem tudom, jó programot használok? Vagy hogyan tudnám megnyitni a fájlt?
Előre is köszi :)
-
jaaa, így értem :) -
A-a, offline módhoz lehet változtatni, csomó mod van amihez van már physics mod is, de online nem működik.
Szerk.: Sajnos törölték a winter modot bth-ról. :( Nem rakná ki valaki tpbre? -
átrakta egy másik kocsira a kasznit... -
Na, hogyan lehet? Próbáltam már azt, hogy átvariáltam a váltó arányokat,de azzal nem értem el semmit :( -
Srácok!!!!Mégis csak lehet babrálni a fizikát és a végsebességet a játékban,igaz h ledob a szerver...Most szedtem le egy skylinet és 375 tud menni.... -
Hali. Akinek mar Usamen elkuldte a linket a winter modrol eludna nekem kuldeni? (sajnos nemsoka mennem kell el itthonrol es szeretnem elinditani a toltest. irtam Usamennek is de meg nem valaszolt nemtom mikor lesz gepkozelben.) egyebkent ez a mod csak textura vagy az autok menettulajdonsagaira is kihat (pl jobban csuszik az ut stb.)
elore is koszi tovabbi jo gurulast mindenkinek. -
USAMEN POWER #91585 OFF:
-
USAMEN POWER #91584 Elment.
UI.: Többet nem írom ki ide a CWE torrentes elérését, viszont aki még igényt tartana rá, az holnap este 11 -ig jelezze nekem pm-ben. Ha nincs kérés, és épp senkinek se kell seedelnem, törlöm a torrentet. -
Szét estét emberek!
Kéne segítség, vagy tipp, vagy mittudomén. Szóval a gondom a következő. Ugye új vinyóm lett egy-két hónapja kb. és mindent újra kellett tennem a gépen. Azóta a TDU-ban alig kell lenyomnom a gázpedált, máris fullon pörög a fordulatszámmérő, tehát olyan 30%-os lenyomásnál már úgy érzékeli, mintha teljesen lenyomnám. De driverben megnéztem, ott minden frankó, újra is kalibráltam, ott mutatja, hogy milyen állapotban van a pedál. Más játéknál ez nem fordult elő, mindenhol jól érzékeli. Non HC-ban nem is volt gond, hiszen csak nyomnom kellett neki mint állat, de HC-ban azért nem olyan mókás, hogy elindulni is nehéz egy B-s verdával pl, mert alig nyomom le, már csúsznak a hátsó gumik. Nem tudjátok mi lehet ez? Újabb driver kéne? (2009. novemberi a driver). Vagy lehet az érzékenységet valahol állítani a játékban?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
biglaca #91582 Ja és nem csak ennél a játéknál. A GRID-et is felmásoltam (eredeti) és ugyan azt irja hogy rakjam be az eredeti cd-t és kijön a securomos szarság. Mondanom sem kell hogy a másik gépen ez is jó. De ha egy format és egy windows reistall nem oldotta meg a gondot akkor nem tudom mit kéne átállítanom. Valamit az alapértelmezett beállításokból?