107666
-
Nagyo jó lett! Grat!
Nem csak a Toyotára mondom ezt hanem a videódra is, szépen összeraktad. -
Innen tudod letölteni. A part 0-tól a part 12-ig. -
Nekem olyan mintha az a turbó kicsit késne. -
Zsolesz089 #91658 Hi all mókoltam 1 supra hangot nem nagy de nekem elmegy

-
Hali ezt a winter modot le lehet tolteni valahonnan? mert sajna mire eljutott hozza a link a bho-rol toroltek mojmos accom nincs sajna.
jah es a bookmarknak en is nagyon orulnek :)
tovabbi jo jatekot. -
USAMEN POWER #91656 Amúgy arra az estre ha nem működne, (azaz nem látsz bookmarkot a játékban) itt a megoldás:
- Csinálj egy saját bookmarkot a játékban.
- Menj be a házadba, vagy egy étterembe, esetleg egy versenybe, és tedd le az asztalra a játékot.
- Másold ki a koordinátákat abból a txt-ből amit én küldtem, és helyezd be a te bookmark mentésedben lévőbe. Majd lépj ki a txt-d-ből, és mentés.
- Ezek után a képeket nem árt még1x bemásolni, (jpg, small).
- Majd menj vissza a játékba, és kiléphetsz a házadból, versenyből vagy ahova bementél.
De nem hiszem hogy lenne probléma, mert az egész bookmark mappámat elküldtem, képekkel együtt. A txt-t, nem szabad ide oda rakosgatni, mert eltűnnek a bookmarkjaid. Akkor meg erre a megoldásra van szükség amit leírtam. -
THX! -
USAMEN POWER #91654 Ok, akinek még kell az pm-be jelezze ! :D -
Jöhet nekem is! Thx! -
USAMEN POWER #91652 Link, Adam a bookmark elküldve. Falkon neked is elküldtem. -
bazso29 #91651 Elérhető a negyedik javítás a winter modhoz. -
link14 #91650 LoL igazán nincs mit de viszont én akkor elfogadnám a bookmark.txt-d kíváncsi lennék a többi szigetre :) -
Na Norby sikerül valami? -
USAMEN POWER #91648 A mentésedben találsz egy bookmark mappát, azon belül keressél egy bookmark.txt-t, és oda kell bemásolni. De ha vársz egy picit átküldöm a teljes bookmark mappámat. Van benne pár érdekesség, és szép helyek. :)
Norby, mostmár készen állok a zöld hegység megpróbáltatásaira ! :D
Fölösleges bookmarkok törölve, a listám felfrissítve, minden fasza ! :D -
Ezt így ahogy van másold be:
"Ohau" 0 9759.36 0.57 9793.68 -0.440 -0.007 0.898 427894457 -
Ezt a bookmarkot így számsor után hogyan tudom berakni?
Be kell gépelni valahová vagy másoljam be?
Thx! -

Na egyelőre nem sikerült átkonvertálni, DE valszeg az e500-ast át tudom alakítani. Majd holnap megcsinálom asszem de ma már félreteszem mert elfogyott a mai kitartásom hozzá. :) -
SoupHUN #91644 Helló
Az 1.66A-t kerestem köszi. -
carloelsa #91643 Kedves vagy....
-
Ez nem cigány merci!! (Na jó kicsit az)
De pontosabb meghatározás : A Mercedes utolsó legmegbízhatóbb autója amit gyártottak. Úgyhogy
-
Cigány mercit szeretitek e morék???
-
carloelsa #91640 Tényleg igaz, a Bugattit leszoltam mert nem tetszett,igy fel sem tettem, de megtudtam hogy van megint a egy new slotos meg láttam hogy mentek a bugattival igy feltettem a Facelt =) -
USAMEN POWER #91639 Amúgy nem értem, annyi új szép és jó autó van. Arra hivatkozva hogy "legendás autók" csinálják ezeket az ótvar szarokat. Szívesebben elnéznék egy 6 os bmw-t, vagy valami új qrwagyors autót a 2 új helyen. Írtam ez ügyben a készítőknek, azok meg felháborodtak hogy ezek legendás autók, bla bla bla, és modoljak magamnak ha valami nem tetszik. A végén meg warnban részesültem a tdu centralon, de háth leszarom a pofájukat. -
USAMEN POWER #91638 Olyan mint a lassú halál... -
carloelsa #91637
-
Lassú... -
carloelsa #91635 Szerintetek milyen lenne egy Facel vega meg Bugatti light Krúz Djey kocsiaival? :D -
Ebben a helyzetben fogatsz. 

Megtudnád csinálni és még a kormányom is megjönne...biztos egész napos tdu lenne.
A belső meg jó az E500-ból. -
Nyugi nem adom fel. Csak ha már nagyon reménytelen a helyzet. Am köszönöm a bíztatást. :) Gondoltam hogy neked tetszeni fog a dolog :). Na mek csinálgatom hátha összegyűn.
Am vigyázz mert szavadon foglak
.
-
Istenem , megéltem ezt a napot is.
Ne add fel, én szorítok neked. Ha megtudod csinálni , kapsz tőlem valamit...

Hajrá, hajrá....
U.I : Aki tud az feltétlenül segítsen neki. -
Hali! Konvertált már itt valaki gta sa-ból kocsit a tdu-ba? Én most elkezdtem próblkozni vele de megmondom őszintén nem sok reményt látok rá hogy sikerül. Elég nehézkes de egyelőre nem adom fel. Am ezzel nyűglődök már 3 órája:
Ha valaki tudja mit meg hogy kell csinálni és még el is magyarázná azt megköszönném. -
carloelsa #91630 Sry, most ültem géphez =( Jah amúgy én voltam először ott xD becsíteltem oda mint az atom :D -
USAMEN POWER #91629 Köszi Falkon ! :D
link14: Neked meg a jószándékot, de a Secret Islandról tudok, sőt ami mellette van a másik két szigetre van bookmarkom. :) -
Egy test sziget.
Próbáld ki. -
Ez mi az isten?:D -
link14 #91626 Nem de én csak arról tudok :) -
Jó reggelt!
Bookmark: "Ohau" 0 9759.36 0.57 9793.68 -0.440 -0.007 0.898 427894457
kép -
gagyenkov #91624 Próbáltad a "stiring sensitivi"-t állítani? És ott van még a "linearitás" is! A motorokhoz pedig a "stiring bar" tartozik! Próbáldki ezeket
Ja ezek a játék beállításokban vannak!
-
Immigrants #91623 Szerinted az Északon van? -
link14 #91622 Erre gondolsz? Rejtett sziget