107666
-
Zsolesz089 #91706 Köszönöm a sok segítséget és ezalatt értem a GETAWAY klub társaimnak kiemelve HOLECSKO t aki a tdu zásom kezdete óta segít nekem egy kisebb videóval szerentém kinyujtani hálámat igaz hogy semmi köze az újévnek de a szándék a fontos 
TDU BAN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK AZ SG ÖSSZES ÉS A TEST DRIVE UNLIMITED KIVÉTEL NÉLKÜLI JÁTÉKOSÁNAK LEGYEN AZ ONLINE VAGY OFFLINE JÁTÉKOS
-
Boldog új évet kívánok minden TDU-snak! -
carloelsa #91704
Hoffi:
-
-
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!! -
köszi:) -
Tiszelt TDU Playerek!!!!
Itt az új év és az új évvel egy úk klub is született.A neve, HAWAIIAN RIDERS.Én vagyok a főnök,Stockbauer pedig a kisfőnök.PM-ben szeretném azoknak a jelentkezéseit várni,akik szeretnének belépni a klubban... Remélem jó kis társaság leszünk,tele jó arcokkal és sokat gurulunk majd.Akit érdekel írjon nyugodtan!!!
Ezúton is szeretnék mindenkinek egészségben,boldogságban,pénzben és TDU-ban gazdag BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNNI!!! -
carloelsa #91699 Tedd fel az új Adobe Flash playert (szofverbazis.hu-ról le tudod szedni) meg a béta új 3.6-os Mozillát és nem fog összeomlani, nekem is ez volt a bajom! -
sziasztok!
bocsi az offért de itt a sg fórumon egyfolytában összeomlik a mozilla és nemtudom elolvasni a fórumot se
5 perc után mindig összeomlik:(
erre van valami megoldás
bocsi még1x az offért -
Én már látom benne a szépséget!! -
Na végre úgy néz ki hogy be tudom tenni a játékba a w124-est a gta-ból :) (nem convertálom hanem alkatrészeket cserélek). Még nagyon nagyon nagyon sok munka van vele de ezen örömmel dolgozok. :)
Hibák: -rosszul lett exportálva ezért fordítva van a játékban (könnyen megoldható)
-material hibák (nem ügy... :))
-rossz helyen vannak a kerekek (na ez az egyik legnagyobb gond)
-nincs még kész az interior (azon is dolgozom már)
Hát asszem kb ennyi vag legalábbis ennyi jut hirtelen az eszembe. A lényeg hogy alakul és hamarosan kész lesz
.
-
#91695 Km-ekben gazdak boldog Új évet Kívánok! -
carloelsa #91691 Egy lehetőséged van, méghozzá az, hogy átfáradsz az OFF topicba. Megértésüket Köszönjük! -
Sziasztok. Bocsánat az OFF-ért, de valalaki tudna nekem segiteni PSP ügyben akinek van is, vagy ért hozzá!? -
USAMEN POWER #91688 Mielött egy fórumba írkálni kezdesz, nem árt ha elolvasod a banneren lévő feliratokat, és nem utolsó sorban a FAQ-t!
UI.: Norby megértem hogy segíteni próbáltál, de ilyen esetben a FAQ-t kell ajánlani, időt spórolsz meg vele. :) -
thatsofemre #91686 köszi srácok, én voltam vak, megnéztem :) már játszok is online. Aki jönni akar az jöjjön :D (thatsofemre) -
carloelsa #91685 Az piros! -
USAMEN POWER #91684 Ha a bannerben arra az aranyos, rózsaszínes, FAQ gombocskára rákattolsz, nagyon sok infóhoz hozzájuthatsz. :) Ráadásul hamarabb mint gondolnád ! Jó játékot ! -
thatsofemre #91683 hunter of deer / outblast: ha sikerül megoldanod a problémád, nem jönnél velem multizni ?:D Bár még sose multiztam és nem tudom hogy kell :D:)
-
sikerult megoldanom. mostmar csak egy kerdesem lenne: ha kitorlom a traffic mappabol a forgalmat attol meg tudok majd multyzni? (a single miatt akarom kivenni a forgalmat hogy minel hamarabb elerjem a hc modot :)). -
hali! lenne egy olyan gondom: feltettem a gamet, az 1.66 patchet aztan a carpackot. aktivaltam a jatekot es a megapackot is. bemasoltam a regi mentesemet, illetve a magic bnk1 izet, + felulirtam egy par autot es felnit de az eredeti auto jelenik meg a garazsban es nem az uj. regen sikerult megcsinalni most nemtom miert nem muxik. help plox. -
thatsofemre #91680 üdv, régebben megvettem már a TDU-t, és most határoztam el magam, hogy online részét is kipróbálom. Valaki világosítson már fel, hogy is működik ennek az online része. Az elején megadtam a Gamespy -hoz az accountot. De passzolok hogyan tovább :) -
carloelsa #91679
-
USAMEN POWER #91678 Olvasd sűrübben a tdu 2 topikot ! :) -
ezt a suprás módot belinkeled? :) -
carloelsa #91676 Olvassátok el !Ezt! -
USAMEN POWER #91675 Több mint valószínü hogy én se leszek itthon !
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek ! -
Hátha nem leszek gépközelben.
:) -
nyomjadnekkiii #91673 szeva! ha valaki jo turbós hangot szeretne a dirt2-ba nagyon jók vannak! az a baj én nem vágom hogyan kell ilyeneket mókusolni!De aki probálkozik ebbőla játékból hangot szerezni annak sok sikert!:D -
carloelsa #91672 Én két nap alatt töltöttem le úgy MegaUploadról, hogy elsö 10 partot leszedtem, de az is simán jött 1.2 vel.. majd másnap mert meguntam a töltést, akkor is jött 1 mb/s felett :S -
Én is a sima ingyenessel töltöttem... Úgy tűnik, hogy akkor tényleg nagyon jó időpontot fogtam ki. -
-Lehet : Dokumentum , tdu , save , neved , radio mappa(csinálj) , Zene mappa (csinálj) , és abba bele az mp3-akat.
-Lehet : pl -
Sziasztok!
Pár hete kezdtem el nyomni a TDU-t.
Azt szeretném tudni, hogy lehet e...:
-saját mp3at bettenni a játékba, ha igen hogyan(hova)?
-további autókat letölteni valahonnan? Ha igen honnan?
Segítségeteket köszönöm.
Pár oldalt linkeljetek nekem köszi.
-
en a mega... linkrol szedem de mivel nincs premium accom igy eleg lassu, van hogy neha elkapja es jon 500al 1-2 fajl de atlagban 60-120KB/s a max 30 megabites nettel :). mar csak abban remenykedem hogy engedi leszedni mindet, mert regen volt ugy hogy leszedtem vagy 8 fajlt es kiirta hogy elertem a napi limitet :).
remelem mihamarabb lejon, aztan beizzitom a kormanyt es hagymenjen . ideje lenne mar eljutnom a hc mod-ig legalabb, mar tobbszor nekiindultam de aztan valami miatt mindig abbahagytam a gamet. -
Én 1,7 mb/s-al kaptam le az összeset, így kb. 15-20 perc alatt megvoltam... De az is lehet, hogy csak jó időpontot fogtam ki. :) -
#91666 Jó lett a vidi, meg a kocsi hangja is, csak kicsit érdekes hangja van a lefúvó szelepnek, meg még érdekesebb hogy kívül nem hallod, belül meg mintha a fejedhez szorították volna a turbót:D
Zene címe: Rob dougan - Clubbed to death -
koszke.
huh bakker innen eltart majd egy darabig mire lejon :/ kar hogy bhorol leszedtek :S -
A zene címét elárulnád?
Nagyon jó lett! -
Nem biztos hogy egyre gondolunk de én csak a lefújót hallom ami váltáshoz visszaveszi a nyomást....?
Vagy szar a hang a gépemen. -
csak én nem tok kapcsolódni a tdu szerverhez v másnak se megy most?