107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Zsolesz089
    Köszönöm a sok segítséget és ezalatt értem a GETAWAY klub társaimnak kiemelve HOLECSKO t aki a tdu zásom kezdete óta segít nekem egy kisebb videóval szerentém kinyujtani hálámat igaz hogy semmi köze az újévnek de a szándék a fontos
    TDU BAN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK AZ SG ÖSSZES ÉS A TEST DRIVE UNLIMITED KIVÉTEL NÉLKÜLI JÁTÉKOSÁNAK LEGYEN AZ ONLINE VAGY OFFLINE JÁTÉKOS
  • drot
    Boldog új évet kívánok minden TDU-snak!
  • carloelsa

Hoffi:
  • Falkon
  • Fitti83
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
  • Hoffi
    köszi:)
  • SeanJRRussel
    Tiszelt TDU Playerek!!!!

Itt az új év és az új évvel egy úk klub is született.A neve, HAWAIIAN RIDERS.Én vagyok a főnök,Stockbauer pedig a kisfőnök.PM-ben szeretném azoknak a jelentkezéseit várni,akik szeretnének belépni a klubban... Remélem jó kis társaság leszünk,tele jó arcokkal és sokat gurulunk majd.Akit érdekel írjon nyugodtan!!!

Ezúton is szeretnék mindenkinek egészségben,boldogságban,pénzben és TDU-ban gazdag BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNNI!!!
  • carloelsa
    Tedd fel az új Adobe Flash playert (szofverbazis.hu-ról le tudod szedni) meg a béta új 3.6-os Mozillát és nem fog összeomlani, nekem is ez volt a bajom!
  • Hoffi
    sziasztok!
    bocsi az offért de itt a sg fórumon egyfolytában összeomlik a mozilla és nemtudom elolvasni a fórumot se
    5 perc után mindig összeomlik:(
    erre van valami megoldás
    bocsi még1x az offért
  • Falkon
    Én már látom benne a szépséget!!
  • Norby646
    Na végre úgy néz ki hogy be tudom tenni a játékba a w124-est a gta-ból :) (nem convertálom hanem alkatrészeket cserélek). Még nagyon nagyon nagyon sok munka van vele de ezen örömmel dolgozok. :)

Hibák: -rosszul lett exportálva ezért fordítva van a játékban (könnyen megoldható)
    -material hibák (nem ügy... :))
    -rossz helyen vannak a kerekek (na ez az egyik legnagyobb gond)
    -nincs még kész az interior (azon is dolgozom már)

Hát asszem kb ennyi vag legalábbis ennyi jut hirtelen az eszembe. A lényeg hogy alakul és hamarosan kész lesz .
    Km-ekben gazdak boldog Új évet Kívánok!
  • carloelsa
    Egy lehetőséged van, méghozzá az, hogy átfáradsz az OFF topicba. Megértésüket Köszönjük!
  • Johnny 19
    Sziasztok. Bocsánat az OFF-ért, de valalaki tudna nekem segiteni PSP ügyben akinek van is, vagy ért hozzá!?
  • USAMEN POWER
    Mielött egy fórumba írkálni kezdesz, nem árt ha elolvasod a banneren lévő feliratokat, és nem utolsó sorban a FAQ-t!

UI.: Norby megértem hogy segíteni próbáltál, de ilyen esetben a FAQ-t kell ajánlani, időt spórolsz meg vele. :)
  • thatsofemre
    köszi srácok, én voltam vak, megnéztem :) már játszok is online. Aki jönni akar az jöjjön :D (thatsofemre)
  • carloelsa
    Az piros!
  • USAMEN POWER
    Ha a bannerben arra az aranyos, rózsaszínes, FAQ gombocskára rákattolsz, nagyon sok infóhoz hozzájuthatsz. :) Ráadásul hamarabb mint gondolnád ! Jó játékot !
  • thatsofemre
    hunter of deer / outblast: ha sikerül megoldanod a problémád, nem jönnél velem multizni ?:D Bár még sose multiztam és nem tudom hogy kell :D:)
  • Hunter of Deer
    sikerult megoldanom. mostmar csak egy kerdesem lenne: ha kitorlom a traffic mappabol a forgalmat attol meg tudok majd multyzni? (a single miatt akarom kivenni a forgalmat hogy minel hamarabb elerjem a hc modot :)).
  • Hunter of Deer
    hali! lenne egy olyan gondom: feltettem a gamet, az 1.66 patchet aztan a carpackot. aktivaltam a jatekot es a megapackot is. bemasoltam a regi mentesemet, illetve a magic bnk1 izet, + felulirtam egy par autot es felnit de az eredeti auto jelenik meg a garazsban es nem az uj. regen sikerult megcsinalni most nemtom miert nem muxik. help plox.
  • thatsofemre
    üdv, régebben megvettem már a TDU-t, és most határoztam el magam, hogy online részét is kipróbálom. Valaki világosítson már fel, hogy is működik ennek az online része. Az elején megadtam a Gamespy -hoz az accountot. De passzolok hogyan tovább :)
  • carloelsa
  • USAMEN POWER
    Olvasd sűrübben a tdu 2 topikot ! :)
  • tdu Toyota
    ezt a suprás módot belinkeled? :)
  • carloelsa
    Olvassátok el !Ezt!
  • USAMEN POWER
    Több mint valószínü hogy én se leszek itthon !

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek !
  • adamfesto
    Hátha nem leszek gépközelben.

:)
  • nyomjadnekkiii
    szeva! ha valaki jo turbós hangot szeretne a dirt2-ba nagyon jók vannak! az a baj én nem vágom hogyan kell ilyeneket mókusolni!De aki probálkozik ebbőla játékból hangot szerezni annak sok sikert!:D
  • carloelsa
    Én két nap alatt töltöttem le úgy MegaUploadról, hogy elsö 10 partot leszedtem, de az is simán jött 1.2 vel.. majd másnap mert meguntam a töltést, akkor is jött 1 mb/s felett :S
  • rototti
    Én is a sima ingyenessel töltöttem... Úgy tűnik, hogy akkor tényleg nagyon jó időpontot fogtam ki.
  • Falkon
    -Lehet : Dokumentum , tdu , save , neved , radio mappa(csinálj) , Zene mappa (csinálj) , és abba bele az mp3-akat.
    -Lehet : pl
  • Halálmadár
    Sziasztok!
    Pár hete kezdtem el nyomni a TDU-t.
    Azt szeretném tudni, hogy lehet e...:
    -saját mp3at bettenni a játékba, ha igen hogyan(hova)?
    -további autókat letölteni valahonnan? Ha igen honnan?
    Segítségeteket köszönöm.
    Pár oldalt linkeljetek nekem köszi.
  • Hunter of Deer
    en a mega... linkrol szedem de mivel nincs premium accom igy eleg lassu, van hogy neha elkapja es jon 500al 1-2 fajl de atlagban 60-120KB/s a max 30 megabites nettel :). mar csak abban remenykedem hogy engedi leszedni mindet, mert regen volt ugy hogy leszedtem vagy 8 fajlt es kiirta hogy elertem a napi limitet :).

remelem mihamarabb lejon, aztan beizzitom a kormanyt es hagymenjen . ideje lenne mar eljutnom a hc mod-ig legalabb, mar tobbszor nekiindultam de aztan valami miatt mindig abbahagytam a gamet.
  • rototti
    Én 1,7 mb/s-al kaptam le az összeset, így kb. 15-20 perc alatt megvoltam... De az is lehet, hogy csak jó időpontot fogtam ki. :)
    Jó lett a vidi, meg a kocsi hangja is, csak kicsit érdekes hangja van a lefúvó szelepnek, meg még érdekesebb hogy kívül nem hallod, belül meg mintha a fejedhez szorították volna a turbót:D

Zene címe: Rob dougan - Clubbed to death
  • Hunter of Deer
    koszke.
    huh bakker innen eltart majd egy darabig mire lejon :/ kar hogy bhorol leszedtek :S
  • Falkon
    A zene címét elárulnád?
    Nagyon jó lett!
  • adamfesto
    Nem biztos hogy egyre gondolunk de én csak a lefújót hallom ami váltáshoz visszaveszi a nyomást....?
    Vagy szar a hang a gépemen.
  • IJIazz
    csak én nem tok kapcsolódni a tdu szerverhez v másnak se megy most?