107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #91786
    A hegyek közötti szerpentin vmi atombrutál lett .Még anno a Tibiajax felvitt egy fasza sziklára.Szépvolt natur a táj de így babalessz nagyon.
  • jaddz8
    nagyon penge
  • Szabi1991
    komoly
  • bazso29
    Igazából nem is az, hogy szebb, hanem hogy ugyanaz a környék mégsem olyan unalmas, mint ma már sok vén szigetlakónak az eredeti kinézet. Megszűnnek most a csupasz területek, pl. a nyugati parton végig fák között lehet majd menni.
    Itt van az album a munkafolyamatról.
  • Hoffi
    na felraktam a crazy winter modot ahogy mondtátok
    elinditom a játékot és az fogad hogy a kis térkép havas meg minden de az utak a és a fák lombjai mind zöldek:S
    légyszi segítsetek:(
  • Mokus1
    Sziasztok!
    ezeket az új kocsikat hogy lehet beletenni a játékba és honnan lehet leszedni őket?Nem fog vele kidobni a szerver?Régen játszottam vele de pl a S merciért elővenném:)
    Kösi
  • Hoffi
    gyönyörűűűűűű
    csak így tovább
  • Stockbauer33 #91779
    Komoly dzsungelt varázsoltál .Az utolsó képen azon a hepehupás balosba csak a korlátvan.Hácésok előszeretettel nyalogatják de így tényleg szebb lett.Gratulálok művészúr
  • bazso29
    Alakul a Tropical mod, szerintem 1 héten belül kész is lesz.

Kár, hogy csak 2D-s képek lesznek, de szerintem 350-nél nem az fogja érdekelni a játékost, hogy milyen béna, hanem az, hogy az úton maradjon, hiszen még az egyenes szakaszt is alig látni. Nagggyon más így a sziget, nekem bejön.
  • Falkon
    Nagyon jó lesz , már várom szeretettel.
    A méret probléma legyen a legkisebb dolog.
  • Gaben17
    Igaz,hogy 1 hetes kép,és nem V10,de Johhny itt vagy belülről:)
  • somdav95
    kormány nélkül?:S
  • Norby646
    Köszönöm :). Igyekszek.
  • Gaben17
    JohnnyVTI-el ;) Köszi

• somdav95
    hm szép :) ígytovább, ügyesvagy :)
  • Norby646
    Na már csak 1-2 kissebb nagyobb hiba van amiket korrigálni kell de lassacskán kész lesz. Sajnos sok probléma jött közbe ami miatt nem vagyok még kész vele de folyamatosan dolgozok rajta.

A karaktert és a kormányt még a helyére kell tenni.

És hogy látható legyen a méret probléma:

Falkon: Még a belterében azt az 1-2 dolgot amit kell megcsinálom és küldöm az első BÉTA verziót. Aztán majd meglátod hogy milyen.
  • somdav95
    jó a mackóalsód :D
  • Johnny 19
    Bocsánat de még 3 képet nem hagyhattam ki! :D

• Johnny 19
    Fa..a a nick neved Hole! Nekem Nem akarsz iylet csinálni?
  • holecsko10
    Köszi Zsolesz a gurulást.

• Johnny 19
    Ha ráteszed a nissan 350Z-re akkor megülteti neked. A ma délelötti termésem: Ja és bocs hogy ennyi képet rakok egymás után. De mára amúgy is befejeztem.

• Hoffi
    Ez a 95-ös civic gyönyörűűűű
    csak az a baj vele hogy az a rohadt modding tool nem működik és nemtudom megültetni:'(
    meghogy túl sötét a belső nézete:D
  • pego
    Köszi POPZU a segítséget, én is most találtam meg az előbb ezt, úgyhogy már küldtem is a mailt, remélem hamarosan küldik a jó kódot.
  • popzu
    Idézném a faq-t
    A tartalma az alapjáték (Test Drive Unlimited), valamint ennek a játéknak a kiegészítője, azaz a Megapack, amivel elérhetővé válik 46 új jármű. A csomag ára 1990 Ft, és kapható az 576 áruházakban, PC-Dome Webáruházban, Tescoban, mindenhol, ahol a "Legjobb Választás" című sorozatot kapni lehet !

(A Megapackot külön is meg lehet vásárolni, de így az ára árfolyamtól függően 4000 Ft köré esik.)

Probléma ezzel a következő:

Egyedül azok a Megapack aktivációs kódok hibásak, amelyeket a játékkal együtt lehet megvenni (ezt hívják a TDU Gold kiadásnak). A hibás kód azt eredményezi, hogy nem enged fel téged online !
    A Megoldás:

A [email protected] emailre kell írnod egy panaszkodó levelet, amiben feltünteted a Megapack hibás kódját (ugyanis ezt ki fogják vonni a forgalomból), és kérsz egy újat !

Ha már felraktad a Megapackot, de még nem kaptál új kódot, akkor keresd meg az Addon.txt-t (Windows XP -n C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited/Addon.txt), és helyezd át máshova. Így tudsz menni online, de az új kocsikat online használva ki fog dobni a szerver (offline ettől még lehet velük menni). Ha elküldték az új kódot, tedd vissza a txt-t, és írd át a benne lévő kódot az újra !

Ha már minden ok, kellemes időtöltést Hawaii -on !
  • pego
    Igen, olyan.
  • tbundy
    TDU gold?
  • pego
    Sziasztok!
    Most vettem meg a tdut, hogy online is játszhassak, de nem kapcsolódik a szerverhez a játék, ez miért van? (új játékost kezdtem, nem a nemeredetitdus felhasználómat használom, és gamespyon is regeltem)
  • Halálmadár
    jó ez a patch csak éppen hibás
  • Johnny 19
    Honda civic PROJECT! Jeeee. Remélem látod pixxel?!

• adamfesto
    Jaaaa, aszittem a vizbül veszi ki a zokszigént Vazeeee, jó lesz ez az év!
  • USAMEN POWER
    Gondosan megpörgettem az ujjamon, és Nap körüli pályára ütöttem. Remélem kielégítő válasz. :)

Amúgy nem a Föld lett beállítva, hanem az óraidő, és a naptár. Elcsúszásokat meg korigálják a szökőévek.
  • carloelsa
    Ajjj teeee! xD Fordítva van az... A Földhöz lett viszonyítva a nap meg az év xD
  • adamfesto
    Hááát igen, megint megkerültük egyszer a Napot...
    OFF: Nem tudjátok hogy hogyan lett pont úgy beállítva a Föld hogy egy nap alatt forduljunk egyet és hogy pont egy év alatt kerüljünk a Nap körül???
  • adamfesto
    De tudom. Onnan kiveszed, ide beteszed..
  • jaddz8
    Sziasztok!

Az elmúlt héten nem voltam itthon, sem úgy egyáltalán netközelben, úgyhogy késve bár, de Boldog Új Évet Kívánok minden TDU playernek!
  • Bencemomo
    Köszi szépen!
  • USAMEN POWER
    Van egy zip file azt kell megnyitni, és rá kell keresni a Z01 es tömörített filera. Majd ok, amikor újra filet kér, akkor meg a zip filet kell kitallózni. A tallózós rublikában ott lesz már a file neve, mintha kitallóztad volna, de az még nincs kitallózva.
  • Stockbauer33 #91749
    noch mal
  • Bencemomo
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy lehet a Need For Speed Shift-ből autókat konvertálni?
  • bazso29
    Csak szórakozásnak indult, de mostmár biztos.. új modot készítek aminek a nevét még nem tudom, de az biztos, hogy benne lesz a Tropical:

Ami várható:
    repedezett HQ utak
    szebb fű, homok
    új pálmafák (sajnos csak fantom, de piszkosul megdobja a kinézetet)