107666
-
Stockbauer33 #91786 A hegyek közötti szerpentin vmi atombrutál lett
.Még anno a Tibiajax felvitt egy fasza sziklára.Szépvolt natur a táj de így babalessz nagyon.
-
jaddz8 #91785 nagyon penge 
-
Szabi1991 #91784 komoly
-
bazso29 #91783 Igazából nem is az, hogy szebb, hanem hogy ugyanaz a környék mégsem olyan unalmas, mint ma már sok vén szigetlakónak az eredeti kinézet. Megszűnnek most a csupasz területek, pl. a nyugati parton végig fák között lehet majd menni.
Itt van az album a munkafolyamatról. -
na felraktam a crazy winter modot ahogy mondtátok
elinditom a játékot és az fogad hogy a kis térkép havas meg minden de az utak a és a fák lombjai mind zöldek:S
légyszi segítsetek:( -
Mokus1 #91781 Sziasztok!
ezeket az új kocsikat hogy lehet beletenni a játékba és honnan lehet leszedni őket?Nem fog vele kidobni a szerver?Régen játszottam vele de pl a S merciért elővenném:)
Kösi -
gyönyörűűűűűű 
csak így tovább
-
Stockbauer33 #91779 Komoly dzsungelt varázsoltál
.Az utolsó képen azon a hepehupás balosba csak a korlátvan.Hácésok előszeretettel nyalogatják de így tényleg szebb lett.Gratulálok művészúr
-
bazso29 #91778 Alakul a Tropical mod, szerintem 1 héten belül kész is lesz.
Kár, hogy csak 2D-s képek lesznek, de szerintem 350-nél nem az fogja érdekelni a játékost, hogy milyen béna, hanem az, hogy az úton maradjon, hiszen még az egyenes szakaszt is alig látni.
Nagggyon más így a sziget, nekem bejön.
-
Nagyon jó lesz , már várom szeretettel.
A méret probléma legyen a legkisebb dolog. -
Igaz,hogy 1 hetes kép,és nem V10,de Johhny itt vagy belülről:)
-
kormány nélkül?:S -
Köszönöm :). Igyekszek.
-
JohnnyVTI-el ;) Köszi
-
hm szép :) ígytovább, ügyesvagy :) -
Na már csak 1-2 kissebb nagyobb hiba van amiket korrigálni kell de lassacskán kész lesz. Sajnos sok probléma jött közbe ami miatt nem vagyok még kész vele de folyamatosan dolgozok rajta.
A karaktert és a kormányt még a helyére kell tenni.
És hogy látható legyen a méret probléma:
Falkon: Még a belterében azt az 1-2 dolgot amit kell megcsinálom és küldöm az első BÉTA verziót. Aztán majd meglátod hogy milyen. -
jó a mackóalsód :D -
Bocsánat de még 3 képet nem hagyhattam ki! :D
-
Fa..a a nick neved Hole! Nekem Nem akarsz iylet csinálni?
-
Köszi Zsolesz a gurulást.
-
Ha ráteszed a nissan 350Z-re akkor megülteti neked. A ma délelötti termésem: Ja és bocs hogy ennyi képet rakok egymás után. De mára amúgy is befejeztem.
-
Ez a 95-ös civic gyönyörűűűű 
csak az a baj vele hogy az a rohadt modding tool nem működik és nemtudom megültetni:'(
meghogy túl sötét a belső nézete:D -
pego #91764 Köszi POPZU a segítséget, én is most találtam meg az előbb ezt, úgyhogy már küldtem is a mailt, remélem hamarosan küldik a jó kódot. -
Idézném a faq-t
A tartalma az alapjáték (Test Drive Unlimited), valamint ennek a játéknak a kiegészítője, azaz a Megapack, amivel elérhetővé válik 46 új jármű. A csomag ára 1990 Ft, és kapható az 576 áruházakban, PC-Dome Webáruházban, Tescoban, mindenhol, ahol a "Legjobb Választás" című sorozatot kapni lehet !
(A Megapackot külön is meg lehet vásárolni, de így az ára árfolyamtól függően 4000 Ft köré esik.)
Probléma ezzel a következő:
Egyedül azok a Megapack aktivációs kódok hibásak, amelyeket a játékkal együtt lehet megvenni (ezt hívják a TDU Gold kiadásnak). A hibás kód azt eredményezi, hogy nem enged fel téged online !
A Megoldás:
A [email protected] emailre kell írnod egy panaszkodó levelet, amiben feltünteted a Megapack hibás kódját (ugyanis ezt ki fogják vonni a forgalomból), és kérsz egy újat !
Ha már felraktad a Megapackot, de még nem kaptál új kódot, akkor keresd meg az Addon.txt-t (Windows XP -n C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited/Addon.txt), és helyezd át máshova. Így tudsz menni online, de az új kocsikat online használva ki fog dobni a szerver (offline ettől még lehet velük menni). Ha elküldték az új kódot, tedd vissza a txt-t, és írd át a benne lévő kódot az újra !
Ha már minden ok, kellemes időtöltést Hawaii -on ! -
pego #91762 Igen, olyan. -
tbundy #91761 TDU gold? -
pego #91760 Sziasztok!
Most vettem meg a tdut, hogy online is játszhassak, de nem kapcsolódik a szerverhez a játék, ez miért van? (új játékost kezdtem, nem a nemeredetitdus felhasználómat használom, és gamespyon is regeltem) -
jó ez a patch csak éppen hibás -
Honda civic PROJECT! Jeeee. Remélem látod pixxel?!
-
Jaaaa, aszittem a vizbül veszi ki a zokszigént Vazeeee, jó lesz ez az év!
-
USAMEN POWER #91756 Gondosan megpörgettem az ujjamon, és Nap körüli pályára ütöttem. Remélem kielégítő válasz. :)
Amúgy nem a Föld lett beállítva, hanem az óraidő, és a naptár. Elcsúszásokat meg korigálják a szökőévek. -
carloelsa #91755 Ajjj teeee! xD Fordítva van az... A Földhöz lett viszonyítva a nap meg az év xD -
Hááát igen, megint megkerültük egyszer a Napot...
OFF: Nem tudjátok hogy hogyan lett pont úgy beállítva a Föld hogy egy nap alatt forduljunk egyet és hogy pont egy év alatt kerüljünk a Nap körül???
-
De tudom. Onnan kiveszed, ide beteszed..
-
jaddz8 #91752 Sziasztok!
Az elmúlt héten nem voltam itthon, sem úgy egyáltalán netközelben, úgyhogy késve bár, de Boldog Új Évet Kívánok minden TDU playernek! -
Bencemomo #91751 Köszi szépen!
-
USAMEN POWER #91750 Van egy zip file azt kell megnyitni, és rá kell keresni a Z01 es tömörített filera. Majd ok, amikor újra filet kér, akkor meg a zip filet kell kitallózni. A tallózós rublikában ott lesz már a file neve, mintha kitallóztad volna, de az még nincs kitallózva. -
Stockbauer33 #91749 
noch mal
-
Bencemomo #91748 Sziasztok! Nem tudjátok hogy lehet a Need For Speed Shift-ből autókat konvertálni? -
bazso29 #91747 Csak szórakozásnak indult, de mostmár biztos.. új modot készítek aminek a nevét még nem tudom, de az biztos, hogy benne lesz a Tropical:
Ami várható:
repedezett HQ utak
szebb fű, homok
új pálmafák (sajnos csak fantom, de piszkosul megdobja a kinézetet)