107666
-
Na most egy layer-en vagyok ToMeE-val, próbálkozz jaddz! 20:20-ig várunk, ez mindenkinek szól, aki akar jönni! Remélem összejön jaddz! :) -
jaddz8 #91829 Már látlak és Grabo mondta h nem tudsz ránk ugrani, de most én nem tudok rátok ugrani. -
jaddz8 #91828 ToMeE ott várunk a golfpályánál Grabowszkival, merre vagy? -
Bencemomo #91827 Szisztok! Lenne két kérdésem: - hogyan tudnám megnyitni a need for speed shiftből kiszedett autót a zmodelerrel? - hogyan tudnám átkonvertálni a bff. fájlt bnk. fájl formátumba? -
Tess -
ken block subajuáról tud valaki linket nyögni?:D
amugy kb amint megvan a link és bentva a gameba, fennvagyok a szigeten :] -
Tropic mod link nekem is jöhet majd :) -
akkor kelll:D -
bazso29 #91818 Rarban 4 mega körül várható majd, or teljes commonworlddel akár a 40et is elérheti. 
Crazy Winter with fun stuffs:
-
carloelsa #91817 Stipi Stopi egy hely! (ha stoppolhatok
)
-
na akkor megnyugodtam:)
ha 1 gigánál kevesebb lesz így az egész cucc akkor én is szeretnék felkerülni a listára:) -
bazso29 #91815 Ok, rajta vagy a listán. 
Csinálok majd egy videót a kisebb pálmákkal, csak "licenszelnem kell egy frapsot". -
Stockbauer33 #91814 Én mindenképp kérek elérhetőséget hogy honnan lehet letépni mert nagyon teccik ez a mód is 
-
bazso29 #91813 Igen, kicsit gagyi, már korábban írtam, hogy sajnos csak 2D-s lapok lesznek, ettől jobbat nem lehet csinálni. Ha kisebbre veszem a méretüket akkor valamivel jobb, de tökéletes akkor se lesz. Néha elgondolkodok azon, hogy nem kéne kiadni, mert visszalépés lehet a winter mod után, elképzelhető, hogy csak PM-ben kérhető verzió lesz azoknak akik vállalják a lapok közötti mászkálást. De ki lehet venni a pálmákat, még akkor is ott marad az új út és a szebb fű.
Hoffi: Nem vettem észre fps-csökkenést, ugyanúgy szaggat..
-
Nem akarlak megbántani,de így a vidi alapján a pluszba berakott növényzet főleg az út szélén sztem nagyi gagyin néz ki.Olyan mintha papírból lenne kivágva vagy nem is tudom vhogy nem illik a képbe.Lehet h ez másképp néz ki a ha toljuk majd meg gondolom nem egyszerű egy iylet összehozni de hát nah....Amúgy kitartás és grt a módhoz. -
Kapcsold ki a discofényeket! -
Paranoia #91810 hi
lenne egy olyan gondom,h villog néhány textúra:S vezetek és bevillognak:S
Legújabb catalyst van fent.
Most vettem meg a játékot,telepítés után semmi frissítés és ilyesmi nem történt:S -
na ezt kiadod tuti felrakom:D
csak attól félek nagyban csökkenni fog az FPS-em az meg nem lenne nekem:S
egyáltalán nálad járt valamiféle FPS csökkenéssel a tropical mod?
köszi mindenkinek a segitséget:) -
-
USAMEN POWER #91807 Király vagy hallod-e. :D
-
carloelsa #91806
Utólag HSZ-t ugy szerkeszthetsz, ha van VIP jogod ;P
-
bazso29 #91805 Bármelyiket átírhatod, de szerintem sok az 50, kb. lemegy a nap meg feljön fél perc alatt. 
Mozgásban a Tropical mod:
(Remélem sikerül linkelni, valaki leírhatná hogyan tudok hsz-t utólag szerkeszteni.) -
USAMEN POWER #91804 Ha a nappal, és a délután hamar telik az nem baj, de egy 2, 2.5 órás éjszaka az nagyon jó. Sőt ha úgy be lehetne állítani, hogy a számítógép, vagy a szerver álltal mért VALÓS idő alapján teljen a játékban is az idő, az lenne a nagyon király. WOW -ban megoldották. -
a sima maciuk módban is átlehet írni az idő sebességét?:D
és ha az idő sebességet mondjuk 50re rakom akkor gyorsabban fog menni az idő igaz?:D
bocs a hülye kérdésekért:)
köszi! -
Nem kell regelni. Meny fel az oldalamra és ott le van írva képekkel illusztrálva hogy kell le szedni. Ifolder használata. -
Köszi, pont ilyet kerestem, már csak valahogy regelni kéne a letöltéshez. :) -
Lada Nova -
Ez nem jó?
Ваз 2104 -
jaddz8 #91798 Mivel ma reggel elszállt a kuplungom a faszba, egy nappal tovább tart a téli vakáció és nagyon ráérek feltöltögetni a tegnap esti képeket:
-
bazso29 #91797 Van egy új weather mod a Crazy Winterhez ami Maciuk modjára épül, ugyanaz csak normális a talajon a kontraszt. Ezt még nem próbáltam, de ha ebben is lassan telik az idő, akkor a weatherdesc.ini-ben a TimeScale-t át kell írni nagyobbra. Az eredeti érték 10. -
Belinkelnétek a weather modot mégegyszer? A keresővel nem szenvednék, úgysem működik. Köszi. :) -
értem köszi:)
-
USAMEN POWER #91794 Pedig telik az idő, átlagban két, két és fél óránként vált. Éjszakai cruiseon voltam már, naplementétől pirkadatig majdnem 3 óra telt el, beleszámítva a pause-t, és a fényképezést is. -
Nem tudtok kocka Lada, vagy Lada VFTS autót a játékhoz? -
valaki nem tudja hogy fel lehet-e gyorsítani az időt?:D
mert leszedtem egy weather modot a tdu centralról azt ami usamen pár oldallal régebben linkelt videójába is van!
és egyfolytában csak egy féle idő van pedig elég sokat játszottam folyamatosan most
és ez elég idegesítő
arra gondoltam hogy a weather.ini t modosítom valahol de nem tudom hogy mit kéne:S
valaki erre valamit?:D
előre is köszi
-
köszi már megtaláltam:D -
Köszönöm Zsolesz jó volt gurulni a kis R8-al.
-
carloelsa #91789 :O Életvidám egy game lesz így! szerződtetned kéne az Atarival xD ilyen modok hozzá :O így egyre többen fogják megvenni! :D
Hoffi: Van egy egy olyan rar.zip.mappa nem tom mi ami kb 400 mega, abban vannak az utak,fák... :D -
Na ha ezt kiadod, akkor lehet hogy visszatérek a szigetre. :) -
USAMEN POWER #91787 Zsíros ! :))