107666
-
kvmark #91874 üDv. mindenki kb. 1 éve még én is ezen a fórumon voltam, de kicsit abbahagytam a tdu-t úgyérzem kár volt (az volt az oka rossz volt a video kártyám 1 aty hd 3600 volt és 1 hete vettem 1 aty EAH5770 et) ezzel már szemet gyönyörködtető lett. Szeretnék újra 1 építőköve lenni
a krúzoknak ha még vannak
.
-
USAMEN POWER #91873 További elmaradt Winter módos, és egyéb képeim Decemberből.
A freeweb.hu képtárhelye az utóbbi hetekben haldoklik, így a 2010 -es képeimet új képtárhelyre töltöm fel.
Ajánlom nektek is az oldalt, nagyon jó ! Freeweb is az volt mellékesen...
2009 -es képeimet itt megleshetitek. :) -
esti kicsi gurulás.:]
-
Szevasztok! Egyébként a sima fákat is átlehetne moddolni sztem :)
Régebben már sokat jártam ide, és most hogy egy G25 büszke tulajdonosa lehetek, újra rámtört a TDU láz :D
Egyszer tök véletlen találkoztam Opelos_HUN-al, és kiderült hogy az egyik legnagyobb modder :) Illetve hát ugye neki köszönhetjük a Crazy Winter Modot... Le is szedtem, fel raktam, kicsit módosítottam benne az időjáráson és nagyon tetszik. (bár még a pálmafák kékeszöld színét átcsinálom sztem)
Én most pár kocsit is beraktam, a Mod Tools-al sikerült átcsinálom a kocsik neveit, de vmiért a Chevrolet SSR megadta magát, és sehogy nem akar működni az a kocsi. (Alap vörös-sárga kocsi jön be -első kerekek nélkül- helyette, és nem lehet vezetni sem.) Megnéztem, minden fájl neve jó, esetleg megnézhetné valaki hogy a Bnk mappában, a Vehicules-ben hogy is van a fájlnév. Én úgy tudom hogy "SSR.bnk" és "SSR_I.bnk". Ha nem ezek akkor lehet hogy az a baj.
És nem találok semmi írást róla, hogy próbálta-e már valaki a fizikát módosítani. Téli modba jó lenne ha el lehetne akadni. :) Nah BUÉK! -
bazso29 #91870 Ööö.. igen, szóval ezek fantom 2D-s fák, tehát átmész rajtuk, viszont az a móka benne, hogy nem látod mit takarnak ki. (Legalábbis az előző dzsungeles mindent kitakart.) Lehet semmit, de lehet egy oszlopot vagy házat és akkor kopp van.
Nem én helyeztem el őket sajnos, de azért elég vegyesen jelennek meg, észre se veszed ha vezetsz. Illetve ettől szebbek már nem lesznek, mert kifagy tdu a nagyobb képmérettől, pedig használom a magic mapot. Ezeken a képeken elég nagyra van véve a pálmák mérete (előzővel ilyen volt), csinálok majd kisebb verziót is (vagyis már van).
-
Jobb lett. :)
Nekik lehet menni vagy szellemfák?:D -
Ezek szellem fák! -
és különben ezek a fák hogyvannak?:D
tehát ugyértem nekilehet menni vagy simán átlehet rajtuk menni?:D -
Szabi1991 #91866 az ananász fák vagy mifenék kinézetét cserélte ki, szal nem ő rakta egyvonalba :) -
Telepített fa.. :DD -
Azért ez így már faszább.Én még annyit kötekednék,vedd építő jellegű kritikának,hogy ne egysorba pakold a fákat mert az is hülyén néz ki h látszik h nagyon mesterséges.Vmit vigyél bele cikk cakkba rakd vagy bánom én csak ne egyvonalba mert gáz.Amúgy jó lesz ez,kitartást! -
USAMEN POWER #91863 Mit lehet várni egy olyantól, akinek anyuci megveszi a gamet, és gyorsan játszani akar... De érdekes hogy egyesek hamarabb találják meg a fórumot mint a kézikönyvet, persze a lustaság is erősen dominál, ha már többet kell olvasni 1-2 mondatnál. -
Másik lehetőség: Kézikönyv kinyit... -
USAMEN POWER #91861 #91857, #91858, #91859 --> Delete.

-
Na elmondok valamit öreg. Én sem tudtam eddig a percig, hogyan kell club-ot csinálni, és tudod mit tettem? Belenéztem abba a kurva FAQ-ba, ami ott világít a bannerban pirosan. Utána rányomtam a Gyakran Ismételt Kérdésekre, majd a Club élet menüre. De azért sem mondom el, nézd meg te, a kis kezecskéddel kattints szépen arra a menüre, amit itt az elmúlt hónapokban létrehoztak. Köszönet a fáradozásukért! -
Simán működik. -
Stockbauer33 #91855 Puding próbája az evés 

Megnézzünk milyen 380-ál meg a Facel Vegával 180-al is 
-
USAMEN POWER #91854 Most olyan kellemes hatást kellt. Nincsen túl nagy bozót, viszont nem is üres a táj. -
egyre szebb :) -
bazso29 #91852 Kicseréltem a nagyongagyi pálmákat, továbbra is az, de valamivel jobb. Viszont kevésbé dzsungeles. Vélemény?
-
kobi14 #91851 Akkor nem értem miért nem megy hawernak. 
Xp-én neki is ment. -
pego #91850 Simán fut windows 7 alatt is. -
OFF:
G-27-et tervez valaki venni a közeljövőben?
Csak egy gyors felmérés esetleges behozatalhoz... -
kobi14 #91848 Hali 1 kérdésem lenne Win7 alatt megy-e az online? -
jaddz8 #91847 Nekem egy D-Link DI-524-es routerem van, ez a leg fapadosabb a D-Link routerek közül ami a WLAN-t is tudja, elég régi darab (régi alatt értsd 2002-es gyártmány) és azon kívül, hogy a laptopon a wireless-t óránként bontja és újracsatlakoztatja (ami szerintem simán betudható annak, hogy be kell barangolja a panellakást a jel) semmi bajom nem volt vele soha a büdös életbe, portokat sem kell nyissak TDU-hoz, nem is dobál ki, semmi ilyesmi nincs. Egyetlen hátránya talán, hogy nem tudja a 100Mb/s fölötti sávszélességet uralni, ami most a UPC-nél megy, tehát majd ha a DIGInet is sávszélt emel ki kell cserélni, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy az alaplap hálókártyája se tudja, hisz ki a fasz gondolta volna 2002-ben, hogy ilyen netek lesznek...
Az akkori árát is mindenképpen megérte, ha jól emlékszem 14ezer párszáz forint volt. Nem az ár a lényeg.
Ha segít, pár márka, amit én személyes tapasztalatból megbízhatónak találtam: D-Link, Cisco, USRobotics, Linksys, TP-Link -
Nekem egy NETGEAR van, igaz ez nem az olcsóbbik fajta mert gigabit lan van rajta, de soha semmi gond nincs vele. -
USAMEN POWER #91845 A router drivere alatt a Firmware-t értettem, a hálókártyám meg biztos hogy nem szar, mert router nélkül minden faszán megy. (A D-Link routerem bírta olyan 1.5, 2 évig majd 1 hónap router mentes időszak. Majd Asus router amit megvettem, másnap go vissza a boltba és egy hetes router mentes időszak.) 1 hónap + 1 hét alatt kiderült volna ha azzal van gond. -
Routernak nincs drivere. Esetleg a hálókártyád drivere lehet szar, emiatt én azt gondolom hogy nem a routerek szarok hanem a hálókártyád. -
USAMEN POWER #91843 A másik probléma. A routerem egy-két napig működik faszán, majd leesik a netem teljesítménye, szigeten 8 playerből 3 minimum szakadt. Ezt a hibát csak a router driverének rendszeres reinstalja oldja meg.
A 8 E ft-os Asus router szar volt, annak ellenére hogy Hardverekből nem gyárt szart. Ok most van egy 13 E -es LinkSys routerem az is szar.
Mennyiért kell routert venni, hogy bírja a torrentezés, és az ftp-s letöltésekből keletkező adatforgalmat ? (+ az online játékokat) 30-40 rongyért, esetleg 100 ezerért ??
-
USAMEN POWER #91842 Lenne egy problémám. Az utóbbi időben nagyon sokszor jön elő fagyás, kékhalál és társai tdu-zás közben. Ez feltétlenül azt jelenti hogy a 8600 gt-m kezdi megadni magát, vagy spontán sűrün túlmelegszik ? Már ott tartok hogy felfáztam, mert állandóan kinyitom a szobaablakot ha tdu-zok. Más játéknál nem fordul elő, csak a tdu fagy rendszeresen. (Utóbbi fagyás/reset után már a mentésemet se akarta betölteni a játék...) -
bazso29 #91841 Egy gyorsan összedobott videó a kisebb pálmákról:
-
Stockbauer33 #91840 A tied is 
-
Stockbauer33 #91839 Grat a képhez
.Nagyon jólett.
-
jaddz8 #91838 Szerintem ToMeE gépe nem szeret, vagy fordítva, de így volt azt hiszem Norby-val is. Sajnos elég körülményesre sikerült csinálni ezt a layer dolgot. Remélem a kettőben ezt kijavítják. -
USAMEN POWER #91837 #91821, #91822, #91823, #91824, #91833 delete! Nem stim a házszám!
Miller privátban is lerendezhetted volna, am meg van bocsátva. -
Ne haragudj jaddz, ezt nem értem.Nem tudom, mitől függ, hogy kitől tudok egy layeren lenni, szerintem itt valami alapvető programozási hiba van... -
az ott a mercivel az ott én:]
csak nálam supra:
-
Szabi1991 #91834 -
jaddz8 #91832 Basszál rá, valamelyikőtökkel nem tud kommunikálni normálisan, Tomee-t nem engedte mikor mi voltunk layerben, aztán engem nem mikor Tomeeval voltatok layerben, mikor rámugrottatok akkor meg láttalak titeket de te szakadt voltál nálam és nem láttad amit írok. Menjetek, majd legközelebb. Jó gurulást! -
Na figyelj jaddz, akkor tedd le magad valahova, aztán ToMeE ugrik rád, utána meg én, talán összejön!