107666
N%C3%A9vtelen-1.png
    De kívűlről nagyon adja! Kár hogy ilyen ocsmány a beltere:( Ha külső kamerán nyomnám, még le is szarnám:)
  • Roger6
    Szerintem vágja, és azt vágod, hogy akkor is ocsmány az első kép, ami ennek a szaros BMW-nek a belseje?
  • kobi14
    Ez lenne az:

ja és még annyi hogy a 2 kép nem 1 kocsitól származik vágod?
  • somdav95
    fúj miez az ocsmányság :S amúgy csak félig húzod a pozíciót, és elvileg annyi.
  • kobi14
    Na még 1 kérdés:
    hogy lehetne megoldani hogy közelebb legyek a kormányhoz:

Thx előre is a válaszokat.
  • [HUN]FaTaL
    Eredeti?
    Akkor ragd ujra, mi vok én FATAL??? Nem én értek az ilyen problémákhoz:D
  • kovcs
    és akk azért nem indul el a játék?
    Akkor rosszul olvastad. Bemész a klubházba ha vannak ismerőseid freidlitbe akkor becigánykodhatsz a klubbuba, de persze csak kérelmet küldhetsz. Vagy csinálhatsz saját klubbot.
  • kovcs
    de a játék nem lép be valamit a serverrel kér!!!!!!!
    már elolvastam
  • ladics
    :D én sajt vagyok :]
  • ladics
    FAQ!!!!!!!!!!!!
  • csabesz123
    sziasztok,a megapackot honnan lehet beszerezni?a játékom eredeti.sok olyan autó van amit nem látok a sima tdu-ban.aztán meg hol lehetne tagnak lenni valami klubban?
  • Roger6
    Minden népben van lúzer és jófej egyaránt, általánosítani nem érdemes. Persze nem is mondtad. :)
  • Johnny 19
    Ne aggódj, sokan igy kezdtük szerintem.
  • kobi14
    Ezt nem hiszem el felmegyek a szervere,erre mindig mi vár rám:
    ruszki ruszki ruszkik a izém má kivan..........
  • pego
    Más autó helyére nem szeretném betenni, de köszi az ötletet.
  • Stockbauer33 #91897
    Nagyon jó lett
  • jaddz8
    jó reggelt!
    --------------
    tegnap esti képek:

tegnap előtti esti képek:

a mászkálós képek Stockbauernek:

• USAMEN POWER
    Hogy hogy nincs senki ? Ilyenkor az emberek állt. alszanak, én is mindjárt fekszem mert holnap, illetve ma délutános vagyok.
  • kobi14
    Nincs senki?
  • jaddz8
    Elnézést valóban félreértettelek, azt hittem a szalonra nem tudsz rálépni. Köszönöm Ádi a javítást.
  • USAMEN POWER
    Ha berakod valamelyik autó helyett, használhatod, csak gyér a beltere...

Norby am még mindig nincs elég tudásod a secret car belterének elkészítéséhez ? Valamelyik audi beltere nem lenne rossz !
  • pego
    Jaddz8, adamfesto köszönöm a válaszotokat, akkor nem fogom keresni a secret cart.
  • USAMEN POWER
    Max fizikai módok miatt dob ki a szerver.
    A kivett civilek miatt viszont nem basz ki, de aki veled gurul, esetleg mögötted, annak viszont kibassza a biztosítékot ha folyton benyalja a civilek roncsait, amit magad után hagysz.
  • tcs007
    hát azt gondoltam h nem teccik neki ha letöltök közbe:D de am az a baj h nekem a procim miatt szaggat a játék,azért jobb forgalom nélkül,de hát akk majd viszarakom,igazábol csak azért kérdeztem mert nem az enyém a cd kulcs és nemakarom h a modok vagy a forgalom hiánya miatt kibannolják vagy valami,nemtom hogy megy itt :$
  • adamfesto
    Ne torrentezz játék közben...attól is szaggathat online.
    Forgalom nélkül nem tuti az online játék, nekem nem ment.
  • adamfesto
    Jaddz8 félreértett.
    Az autó amit láttál a megapackban van benne. Valószínű egy Corvette.Ha nincs megapackod akkor ilyennek látod a packos autókat...egy narancs-barna metál pontiacnak...alias secret car.
  • tcs007
    nekem olyan kérdésem lenne,hogy modokkal,meg ezzel a magic mappal lehet-e online játszani? és esetleg ugy hogy kivettem a forgalmat(csak mert igy kevésbé szaggat)
  • jaddz8
    Csak egy lyuk a többi közt?
  • carloelsa
    Kukásautón átmész? Biztos? xD Inkább a szemetek közé beparkolsz xD
  • ladics
    én meg átmegyek rajtad ^^.
  • jaddz8
    Az autószalonok/tuningszalonok elérése nem progress (mármint elért játékbeli szint/százalék) kérdése, hanem, hogy elhaladtál-e már mellette a játékban, valaha. Ha ezekbe nem tudsz bemenni, az azt jelenti, hogy még sosem jártál azon az útszakaszon amelyiken az objektum található. Ha találsz a térképeden ilyen szürke, avagy halványított ikonos dolgokat, csak kattints valahova mellé a térképen, a hozzá legközelebb eső helyre ahol már jártál, (tehát ki van vastagítva az út kékkel a térképen) és gurulj el odáig, mássz bele mindegyik logójáig egészen addig ameddig azt a jellegzetes pittyenést nem hallod a "GPS-től".

Remélem tudtam segíteni, mégkielemzősebben nem tudom leírni.
  • carloelsa
    Majd vegyél új gumikat a Driftek után :D Jah és ha véletlen a visszapillantódban feltűnök, akkor állj félre, mert nincs kedvem fékezni xD (nem ám)
  • Roger6
    Hogyne, múltkor ToMeE-val meg Ladiccsal szétkapartuk az utat! :)
  • pego
    hello! Az amcsi autó ker mögötti tduautó csak egy bizonyos szinttől látható? Mert még csak amatőr vagyok és nem látom, viszont régen meg volt nemeredetiben, akkor sem láttam, pedig akkor két verseny hiányzott a kijátszáshoz offlineban.
    És történt veletek már olyan, hogy lefagy a tdu és utána újraíndításkor csíkos lesz a képernyő?, csak úgy tudtam megjavítani h letöröltem az nvidiát, majd újra fel kellett tennem.
  • carloelsa
    Mi van veled Grabwisky? :D HC már megvan? xD
  • Roger6
    Mondjuk a fizikát
  • Hoffi
    live for speed-ből nem lehet valahogyan autót átkonvertálni tdu-ba?:D
  • nyomjadnekkiii
    csá! vki nem tudna csinálni e30 m3-ra eredti m3 verseny festést?