107666
-
gabesz012 #91955 Uhh ez a Camaro is szép, asszem felnézek Tdu centralra... :)) -
gabesz012 #91954 Őőő, most én vagyok hülye és ez moddolt, vagy gyárilag ilyen szép ez az Aston? :O Csak azért kérdezem, mert nem sokat mentem vele... De ki kell próbálni, ha elérhető valahol. :) -
nyomjadnekkiii #91953 gyerünk gurulni! -
nyomjadnekkiii #91952 itt vannak a hangok keresd meg köztük,és találsz felniket is a vehiclesben a realisednél! jó keresgélést! -
A második képnél az rs4nél csak a felni más vagy valami még különbözik? az eredeti rs4től mert itt sokkal szebb mint a játékba.A felnit belinkeled meg valaki az rs4 hangot pls -
link14 #91950 Grat nagyon szép. Csak igy tovább már várom nagyon ezt a módodat is. -
nyomjadnekkiii #91949 Üdv! valaki tudna dobni egy linket az uj utrol? nem találom sehol! kösszi -
Semmi mod és mégis milyen szép! Grat! -
bazso29 #91947 Zsír képeket lehetne lőni ezzel a moddal, csak kéne hozzá egy zsír gép.
Már csak apró simítások vannak a modon. -
Ja meg Zsolesz. Bocsi hogy le hagytam a neved.
-
-
Köszi JohnnyVTI,ADJ,MARCHUSI, meg a külföldieknek is.
-
Hello,,HELP pls ,mit kezdjek az FLT fajlokkal? Fontos lenne,koszi :SSS :((( -
carloelsa #91942 Az első milyen jól be van állítva a fotózásra
Szééép!
-
Szabi1991 #91941 :-) -
pego #91940 Köszi a válaszokat, valószínüleg az 1.67es patch hiányom okozhatta ezt, de mindegy is most, mert elszállt a videokarim, úgyhogy 1-2 hétig most csak rfactor lesz:( -
-
Itt -
Mokus1 #91937 Van vmi europai oldal ahol össze vannak gyüjtve a kocsik mint az oroszon? -
kobi14 #91936 Thx a választ.
-
USAMEN POWER #91935 A read me -ben leírt autóra raktad rá ez a modot ? Ha nem, úgy tudom hogy a kamerát be kell állítani. -
USAMEN POWER #91934 #91927: Ez lehet lag, ki van szedve neki a trafic, vagy 1.67d patch.
#91903 delete !
#91899: Mikor kezdtem én is így álltam a dologhoz. Az tény hogy a legtöbb idióta a szigeten ruszki, de nagyon sok reális ember is van köztük. Én ma is gurultam egy fullos ruszki cruiseon. Érdemes velük haverkodni, mert ha épp nincs kinek a társaságában gurulnod egy ruszki mindig akad társaságnak ! :DD (Cruiseokon is szívesen látnak!)
-
De látod, mivel nálad bent van a traffic. Havernak nincs fent az 1.67es patch és néha annyit lát hogy én kerülgetem a semmit. Ha meg ő megy elöl akkor lökdösi elém az autókat. :D -
#91932 FAQ, moddolás rész! A problémád is benne van. (magicmap vagymi) -
Hi! Egy LADA-t akartam berakni a játékba.
Bemásoltam mindent a megadott helyre és azóta elindul a game, de ha a főmenüben rányomok a folytatásra kilép a játékból.
Mit csináljak ha még egyszer ilyen lesz? Most rakom újra de ezt nem akarom mindig eljátszani.
Az .exe fájlos modokat a TDU főkönyvtárból kell telepíteni?
Azért ez a sok kérdés, mert nem rég kezdtem el tólni a TDU-t és a LADAt nagyon szeretném ajátékba.
1000THX -
De akkor csak a roncsok maradtak volna utána.
És azt nem látod ha belemegy. -
#91929 Lehet benn volt a trafic off modja, New is azt mondta hogy ilyenkor ilyesmit csinál a server. -
Vagy nem tudod vezetni , vagy egy kis bug amikor hirtelen eléd terem a kocsi, vagy nem tudom. -
pego #91927 Hi! Ma versenyeztem egy me-four ellen az a3-mammal(tudom, hülyeség, mert semmi esély, csak úgy just for fun volt) és azt figyeltem meg a chrysler minden autónak nekiment szinte, ami arra járt (frontális is volt), de csak tovább gyorsult egyenes irányban. Ez vmi cheat volt?, ha igen, akkor honnan tudom ezeket kiszűrni? -
kobi14 #91926 Thx a válaszokat.
-
#91925 Ha jól tudom nem a megapackhoz kell a crack, ahoz csak a gyári serial, kell, elég a TDU mini image, de sztem ez is Fak jú-s -
sima tduimage-vel amit letölthetsz netről ( google a barátod ) meg a játék a megapack-el együtt. -
kobi14 #91923 Ö 1 kérdésem lenne,a megapack-hez van-e crack?
nincs kedvem mindig koptatni a Cd-t.
-
Én mostanában Skyline-val nyomulok, mióta hátsókerekes lett...
Itt a link, feltettem rapidra... -
ja, és ha valaki le tudja tölteni tegye má fel máshova me nekem szarozik :]
link a kocsiról:O -
ő biztos úgy van megcsinálva a kocsi hogy ez a max. ennyi az ördöngösség...
amugy csufi.-. xd -
nem, nemvágtam :DDD dekomolyan, akkor ötletem nincs..
am külsőre téll nemrossz -
kobi14 #91918 Ja én is.Ezért szeretem volna megoldani a problémámat. -
Külsőre tényleg penge, csak én mindig belsőből játszom. -
kobi14 #91916 Sajnos nem én készítettem a verdát,és a NFS Carbon-bol van.