107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    A kijelzőt egy másik mappába kell tenni, már amennyiben a külső nézetben lévőről beszélsz. A belső nézeti kijelzőket az xy_I.bnk tartalmazza, a külső nézetit pedig az Euro/BNK/Frontend/HiRes/Gauges mappába kell tenni.
    Routerrel én is pöcsölök állandóan de sajnos érdemleges segítséget nem tudok adni, mert addig baszakszok a routerrel, míg össz nem kapja magát, de hogy hpogy csinálom azt nem tudom.

A moddolt autókban a sima bnk file, ami a kocsihoz van és nincs a nevében a _I azok a fileok tartalmazzák a kijelzőt is. Na mostmár felülírom a sima autót, azttán meg van a kijelzőnek is egy ilyen sima bnk. fileja. Most az a 2 fájl teljesen más. mégis elvileg mindkettőt be kéne másolni. Na most ez hogyis van ilyenkor akkor???
  • somdav95
    Jó topicba írsz. De sajnos nem tudok segíteni :/
  • somdav95
    úhbocsi bébi, megint a nők miatt vitáztam, szóval nemfigyeltem a fórumot :/ majdmáskor
  • Borzgy
    Üdvözletem minden kedves fórumozónak!

Új vagyok itt a fórumon.
    Remélem, hogy nem rossz topic-ba írok és itt is segítséget lehet kérni tőletek.
    Online szeretnék játszani. A F.A.Q.-t végigolvastam, minden megfelel, ahogy van. Pumuklee oldalán található összes megoldást kipróbáltam, kivéve a router-eset mivel sajnos én még csak 14 éves vagyok és németet tanulok. Tehát az angol tudásom az lent van. És ugyebár annak az oldalnak a megértéséhez kéne angol tudás. (Anyám is németül tud, apám csak 2 hónapig tanult angolt, egyke vagyok tehát bátty, nővér nem jöhet szóba)
    A portos megoldást is próbáltam. Mindenféleképpen próbáltam már beírni (-> egyszerre csak egy, egyszerre csak kettő, mindhárom stb.). De úgy sem akar csatlakozni. [ Itt egy kiegészítő kérdés: Jó, ha így írom be a portokat?: TCP:6667->9961->17475
    TCP:27000->30000
    Próbáltam vesszővel elválasztva, de úgy sem ment.

Egyszerűen megőrölök, itt görcsölök vagy 1 hónapja, de semmi. (A játék-ot tavaly vettem, akkor még csak single-oztam.) Körbekérdeztem a tdu.hu weboldalon is, de ott nem válaszol senki.
    Kérem szépen segítsetek valahogyan! Nagyon megköszönném. Annyira szeretnék Multiplayer-ezni. Hiszen ez a legjobb dolog szinte a játékban. Barátokkal kocsikázni egy jót :).

Előre is köszönöm segítségeteket és további jó padlógázas estét.

Üdvözlettel:Borzgy

• ladics
    most megyek fel akinek van kedve az csatizzon rám somdab számítok rád:]
  • Falkon
    Német , Usa powa!!!
    Japán autó ősellenség. :)
    Hát na kinek a pap kinek a paplan. Nekem így is am a japán verdák és a sportgépek jönnek be. Szal ebben a játékban inkább a feeling a jó nem a sok luxus ótó. Meg ezért is cserélgetem le őket:D
  • Falkon
    Látod ez nagy hiba!!
    Há hogy a picsába ne!:D Az összes autómárka közül, ami jó, csak a mercégeszeket meg az audikat nem csipázom. Bár még az audi bele is fér a keretembe:D A Merci szalonba am már csak az nincs kicserélve:D Ja nem az SLR még eredeti:D
  • USAMEN POWER
    Hawaii, Beach, (feat. pár csóró tdu player)

• USAMEN POWER
    Ennyire nem tetszik az Sl 65 amg, hogy feltétlenül le akarod cserélni akármire ?
  • USAMEN POWER
    Na jó hogy mondod, én a marcira emlékeztem... :DD
    Valakinek nincs véletlenül valami jó tapasztalata Sl 65 amg merdzsó helyére betehető mod-al kapcsolatban? Bármi jöhet, bmw, audi, japán, amerikai, mind1. Csk mert ne mtalálok egy modot se ami erre lenne irva. Kösz!
  • Stockbauer33 #91981
    Az Lső kétképen nem a Marci volt velünk hanem a(mesterem ) MrHilter a kékcunamival
  • USAMEN POWER
    Marcihusi, Stockbauer, (kávé)Jaddz, és SG Viserion társaságában

Délutáni pihenő után

Marcihusi és (kávé)Jaddz társaságában

Pro AZaZeLLe és Crash Dreamer társaságában

Feszült hangulatú külföldi cruiseon...

Stockbauer társaságában

Reklám !

• USAMEN POWER
    Nekem van 8+6 elmaradt képem (ebből 4 decemberi), mindjárt kűdök 8-at befelé.

Ádám neked is van JÓpár elmaradt képed számomra !
  • somdav95
    (L):D
    am meg találtam régi képet *.*
    Hát ha iratnak vele egy szerződést, hogy felelőtlen vezetés esetén fizesd ki a kocsit, akkor csaknem fognak ész nélkül menni:D
    AM mi is ez???
  • adamfesto
    De másik cikkben meg robotpilótáról írnak...
  • adamfesto
    O F F :
    Hallottátok hogy az Audi újra indul pikes peak versenyen? És mivel túl veszélyes, így távirányítású autóval mennek...kamera a kocsiban, pilóta a cocpitben. Hatalmas ötlet, mert nem fogja vissza a pilóta a gépet a veszélyérzet miatt.
    O F F :
  • ladics
    de nem esik és nem töröl xd

somdav<3:D
  • adamfesto
    Jaaaa, és amit nem írtak bele: forgatható kormánykerék!
    ..és ablaktörlő van benne, csak automata, ha esik töröl.
  • adamfesto
    Ebben már benne van a 2. rész ígérete is...:)
  • somdav95
    +sapiens :D psszt :)
  • ladics
    somdav homo.
  • ladics
    # Részletesen kidolgozott autók és motorkerékpárok. Működő rádió, elektromos ablakemelő, duda, ablaktörlők, stb.
    az érdekelne:D me szerintem nincs benne^^
  • somdav95
    basszus, besültem, nemfigyeltem xd nyertél
  • kobi14
    Vagy én vok má hülye
  • kobi14
    Olvass:
    Elérhetőség: A termék nem kapható.
  • somdav95
    Találtam :)
  • kobi14
    Sztem má Gold kiadás nincs.
    Én a LV Test Drive Unlimited-et 1,5évvel ezelőtt vettem.
  • Alkesz85
    okkéjköszönöm!
    és bocs ha rossz helyre írtam,csak nem találtam h marad-e a mentés!
  • somdav95
    F.A.Q.
    Amúgy cdprojektnek, a régi serial-od leírod és hogy kérnél egy újat, mentés marad.
  • adamfesto
    Nem mondhatod hogy nem segítünk senkinek...
    Van olyan jó arc a fórumban aki megvett párat és elküldte azoknak akiknek nem volt - ingyen.
    És olyan is volt nem olyan régen hogy feldobott egy null kilóméteres kormányt egy tagnak.
    íte is segíts amiben tudsz, és hogy ne csalódj, ne várj el semmit. Písz
  • somdav95
    ez nem gold.
  • Alkesz85
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy kérdésem,és remélem nem gáz h ide írom...
    No!Megapackos eredtei TDU-m van,és ugye online is szeretném használni a megapackos autókat!
    Tudom h vmi e-mailt kéne írni,de azt nem h mi álljon benne és hova kll küldeni.
    Plusz,ezáltal elvileg egy új serial-t kapnék,nem?
    Csak annyi a kérdés,h a mentésem megmarad-e?v kezdhetem elölről?
    Előre is köszi ha vki válaszol...
  • kobi14
    Múltkor én is ezen törtem az agyam ...........
    Nem lehet kapni?de lehet
    Nézd nem vok köcsög:
    TDU
    Pedig mikor nekem kelletett volna senki...
  • somdav95
    cdgalaxisnál multkor még volt.. de most nemtalálom.. Nézz szét mediamarkt/tesco/576ban.
  • bpeti72
    Sehol nem lehet kapni a játékot?