107666
-
A kijelzőt egy másik mappába kell tenni, már amennyiben a külső nézetben lévőről beszélsz. A belső nézeti kijelzőket az xy_I.bnk tartalmazza, a külső nézetit pedig az Euro/BNK/Frontend/HiRes/Gauges mappába kell tenni. -
#91994 Routerrel én is pöcsölök állandóan de sajnos érdemleges segítséget nem tudok adni, mert addig baszakszok a routerrel, míg össz nem kapja magát, de hogy hpogy csinálom azt nem tudom.
A moddolt autókban a sima bnk file, ami a kocsihoz van és nincs a nevében a _I azok a fileok tartalmazzák a kijelzőt is. Na mostmár felülírom a sima autót, azttán meg van a kijelzőnek is egy ilyen sima bnk. fileja. Most az a 2 fájl teljesen más. mégis elvileg mindkettőt be kéne másolni. Na most ez hogyis van ilyenkor akkor???
-
Jó topicba írsz. De sajnos nem tudok segíteni :/ -
úhbocsi bébi, megint a nők miatt vitáztam, szóval nemfigyeltem a fórumot :/ majdmáskor -
Üdvözletem minden kedves fórumozónak!
Új vagyok itt a fórumon.
Remélem, hogy nem rossz topic-ba írok és itt is segítséget lehet kérni tőletek.
Online szeretnék játszani. A F.A.Q.-t végigolvastam, minden megfelel, ahogy van. Pumuklee oldalán található összes megoldást kipróbáltam, kivéve a router-eset mivel sajnos én még csak 14 éves vagyok és németet tanulok. Tehát az angol tudásom az lent van. És ugyebár annak az oldalnak a megértéséhez kéne angol tudás. (Anyám is németül tud, apám csak 2 hónapig tanult angolt, egyke vagyok tehát bátty, nővér nem jöhet szóba)
A portos megoldást is próbáltam. Mindenféleképpen próbáltam már beírni (-> egyszerre csak egy, egyszerre csak kettő, mindhárom stb.). De úgy sem akar csatlakozni. [ Itt egy kiegészítő kérdés: Jó, ha így írom be a portokat?: TCP:6667->9961->17475
TCP:27000->30000
Próbáltam vesszővel elválasztva, de úgy sem ment.
Egyszerűen megőrölök, itt görcsölök vagy 1 hónapja, de semmi. (A játék-ot tavaly vettem, akkor még csak single-oztam.) Körbekérdeztem a tdu.hu weboldalon is, de ott nem válaszol senki.
Kérem szépen segítsetek valahogyan! Nagyon megköszönném. Annyira szeretnék Multiplayer-ezni. Hiszen ez a legjobb dolog szinte a játékban. Barátokkal kocsikázni egy jót :).
Előre is köszönöm segítségeteket és további jó padlógázas estét.
Üdvözlettel:Borzgy
-
most megyek fel akinek van kedve az csatizzon rám somdab számítok rád:] -
Német , Usa powa!!!
Japán autó ősellenség. :) -
#91988 Hát na kinek a pap kinek a paplan. Nekem így is am a japán verdák és a sportgépek jönnek be. Szal ebben a játékban inkább a feeling a jó nem a sok luxus ótó. Meg ezért is cserélgetem le őket:D -
Látod ez nagy hiba!! -
#91986 Há hogy a picsába ne!:D Az összes autómárka közül, ami jó, csak a mercégeszeket meg az audikat nem csipázom. Bár még az audi bele is fér a keretembe:D A Merci szalonba am már csak az nincs kicserélve:D Ja nem az SLR még eredeti:D -
USAMEN POWER #91985 Hawaii, Beach, (feat. pár csóró tdu player)
-
USAMEN POWER #91984 Ennyire nem tetszik az Sl 65 amg, hogy feltétlenül le akarod cserélni akármire ?
-
USAMEN POWER #91983 Na jó hogy mondod, én a marcira emlékeztem... :DD -
#91982 Valakinek nincs véletlenül valami jó tapasztalata Sl 65 amg merdzsó helyére betehető mod-al kapcsolatban? Bármi jöhet, bmw, audi, japán, amerikai, mind1. Csk mert ne mtalálok egy modot se ami erre lenne irva. Kösz! -
Stockbauer33 #91981 Az Lső kétképen nem a Marci volt velünk hanem a(mesterem
) MrHilter a kékcunamival
-
USAMEN POWER #91980 Marcihusi, Stockbauer, (kávé)Jaddz, és SG Viserion társaságában
Délutáni pihenő után
Marcihusi és (kávé)Jaddz társaságában
Pro AZaZeLLe és Crash Dreamer társaságában
Feszült hangulatú külföldi cruiseon...
Stockbauer társaságában
Reklám !
-
USAMEN POWER #91979 Nekem van 8+6 elmaradt képem (ebből 4 decemberi), mindjárt kűdök 8-at befelé.
Ádám neked is van JÓpár elmaradt képed számomra !
-
(L):D
am meg találtam régi képet *.*
-
#91977 Hát ha iratnak vele egy szerződést, hogy felelőtlen vezetés esetén fizesd ki a kocsit, akkor csaknem fognak ész nélkül menni:D
AM mi is ez??? -
De másik cikkben meg robotpilótáról írnak... -
O F F :
Hallottátok hogy az Audi újra indul pikes peak versenyen? És mivel túl veszélyes, így távirányítású autóval mennek...kamera a kocsiban, pilóta a cocpitben. Hatalmas ötlet, mert nem fogja vissza a pilóta a gépet a veszélyérzet miatt.
O F F : -
de nem esik és nem töröl xd
somdav<3:D -
Jaaaa, és amit nem írtak bele: forgatható kormánykerék!
..és ablaktörlő van benne, csak automata, ha esik töröl. -
Ebben már benne van a 2. rész ígérete is...:) -
+sapiens :D psszt :) -
somdav homo. -
# Részletesen kidolgozott autók és motorkerékpárok. Működő rádió, elektromos ablakemelő, duda, ablaktörlők, stb.
az érdekelne:D me szerintem nincs benne^^ -
basszus, besültem, nemfigyeltem xd nyertél
-
kobi14 #91967 Vagy én vok má hülye 
-
kobi14 #91966 Olvass:
Elérhetőség: A termék nem kapható. -
Találtam :) -
kobi14 #91964 Sztem má Gold kiadás nincs.
Én a LV Test Drive Unlimited-et 1,5évvel ezelőtt vettem. -
Alkesz85 #91963 okkéjköszönöm!
és bocs ha rossz helyre írtam,csak nem találtam h marad-e a mentés!
-
F.A.Q.
Amúgy cdprojektnek, a régi serial-od leírod és hogy kérnél egy újat, mentés marad. -
Nem mondhatod hogy nem segítünk senkinek...
Van olyan jó arc a fórumban aki megvett párat és elküldte azoknak akiknek nem volt - ingyen.
És olyan is volt nem olyan régen hogy feldobott egy null kilóméteres kormányt egy tagnak.
íte is segíts amiben tudsz, és hogy ne csalódj, ne várj el semmit. Písz
-
ez nem gold. -
Alkesz85 #91959 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem,és remélem nem gáz h ide írom...
No!Megapackos eredtei TDU-m van,és ugye online is szeretném használni a megapackos autókat!
Tudom h vmi e-mailt kéne írni,de azt nem h mi álljon benne és hova kll küldeni.
Plusz,ezáltal elvileg egy új serial-t kapnék,nem?
Csak annyi a kérdés,h a mentésem megmarad-e?v kezdhetem elölről?
Előre is köszi ha vki válaszol... -
kobi14 #91958 Múltkor én is ezen törtem az agyam ...........
Nem lehet kapni?de lehet
Nézd nem vok köcsög:
TDU
Pedig mikor nekem kelletett volna senki...
-
cdgalaxisnál multkor még volt.. de most nemtalálom.. Nézz szét mediamarkt/tesco/576ban. -
Sehol nem lehet kapni a játékot?