107666
-
#92039 Hát én most egymagamban kocsikáztam, nézegettem néha hogy van e valaki, de pont akkor nem volt. A sziget bejáratánál meg ezzel a husi marci sráccal én is taliztam, éppen hegyet mászott ő is:D
A 3. képet meg köszi, sokáig kerestem a helyes szöget:D:P -
Stockbauer33 #92038 A 3ik képed nagyon jólett.Kár hogy elb..ták a jobboldalát a subarunak.Láttalak fent.Biztos jóbrigáddal kocogtál de ma megint vmi atombrutál brigád verődött összenálunk.Hácéba a nagykirályok MrHilter,Marcihusi,MYT-DK(55)a sima kingek Dominicq,Honnex(FIN) és a lelkes amatörök miketten a New-al
.
-
#92037 Na én is csinátam pár képet így x hónap után:D
Am ti milyen felbontáson játszotok ezek szerint? CSak mert nekem nagyon kakik a képek minősége:S -
USAMEN POWER #92036 #92024, #92025, #92026, #92033 delete. -
Zsolesz089 #92035 A szülinapi cruise videója
-
-
-
Ne sértegess. :D -
#92030 Ezt most a legnagyobb tisztelettel és megbecsüléssel mondom, minden negatív és rossz indulattól mentesen:
TE MEKKORA KOCKA VAGY!
De télleg rengeteg dologban segítetél már, köszi!
-
Nem is fogja bekérni. Játék könyvtárában: Activate addon.exe és beírod. -
#92028 Hát érdekes, mert a újra raktam itthon az xp-t és a játék nem kérte, csak mikor elindítottam, akkor bekérte az alap kódot, de a megapckét nem
lehet hogy akkor nem látja a megapck kódját??? -
Ezt akkor írja ki, ha nem legális a megapackod.
Vagy akkor ha szar a szerver. :)))) -
Köszönöm a segítséget Fatal.
Egy informatikához értő barátommal, majd akkor átnézzük a tűzfalat. Köszönöm mégegyszer a segítséged. -
Ha csak egy modem van akkor a szoftveres tűzfalad környékén nézz körül. Ha úgysem megy és a modemmel nem stimmel valami akkor szólj a szolgáltatódnak, ki kell cseréljék. -
Köszönöm a segítségeket!
Csak volna egy kis bökkenő, amiért elnézést szeretnék kérni. Tehát véletlenül router-t írtam modem helyett, ugyanis nekem modem-em van. Egy kicsit "szórakozott" (nyugalom nem rúgtam be) voltam azon az estén. Nem volt a helyem a fején így elírtam. Amúgy sem értek az informatikához. Csak a számítógépek részeit tudom. De egy barátom megértette velem a router és a modem közti különbségeket.
Tehát bocsánatot kérek, amiért rossz szót írtam.
Üdvözlettel: Borzgy -
-
Stockbauer33 #92019 A PH-n a Stormline kiirt ma 5re(17.00) 1 krúzt a stadiontól Menj velük ha vankedved de a Storm is teker rendesen :D -
nyomjadnekkiii #92018 hi! ha vkinek van kedve én megyek gurulni! ott megtaláltok! csá -
#92017 NA köszi fatal camera fasza lett:)
Annyi hogy tegnap este elkezdett ilyet irogatni a gamma és folyton ledobál a serverről emiatt. Ez mit takar: Your downloaded content has not been saved. You will be disconected.
És már ki is vágott. Ezt mire fel kezdte el csinálni tegnap este pár óra játék után??? -
peachman #92016 Üdv mindenkinek!
Rég autóztam, de ma valahogy kedvet kaptam. Érdeklődöm, lesz valami kocsikázás ma? -
USAMEN POWER #92015 :D A router tűzfala nálam ki van nyomva... (Csak problémát okoz.)
Én viszont nem szarakodok, én bekötöm a routert egyből menjen nekem minden faszán, ha ez nem így van go vissza a bóótba.
#92007: Na és ki az az idióta, aki nevetséges problémával állít be a boltba, hogy vegyék vissza a routert. Elég ha improvizálsz és kitalálsz egy elég komoly problémát, és egyből visszaveszik. (Senki se fog ellenőrizni, am se tudnának.) Asus routert is visszavették, minden fillért visszaadtak. (De lehet hogy azért mert még csak 3 napot használtam.)
-
carloelsa #92014 Élőben de jól néz ki :O -
USAMEN POWER #92013 "erre születnikell hogy vki ilyen profimodon tólja HC-ba 350-370 körül." ---> Inkább hogy valaki úgy tolja HC-ban, mint én non HC-ban. Le a kalappal elötte. Am qrwa jó volt. -
Stockbauer33 #92012 Hát tényleg nagyon komolyat tekertünk
.Ezek az éjjel 1-2kor induló spontán krúzok azért ütnek rendesen.Azért ami előtte volt a Marcival,Megvadultal az is jó volt főleg hogy egy körönkeresztül végig pofoztátok 1mást a pop-al
.Adtálneki 

Na azért mi is besegitettünk de bírta a strapát a fiú
.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM Jaddzhusinak a Bugatti modokat
.5 különböző márkájú nagyteljesitményű vasra van felmaszirozva a Veyron 
.Amit még+mlitenék még az zsc66 iszonyatkemény HÁCÉ tudása a Murcival(az is Veyron
).Én tudom hogy nehéz ez a mod de lassan az jön le hogy erre születnikell hogy vki ilyen profimodon tólja HC-ba 350-370 körül.
-
hm
-
Nagyobb faszságot te sem írhattál volna. :DDDD
DMZ kell vagy portforward és az, hogy neked anélkül megy az csak azt jelenti, hogy a routeredben lévő tűzfal egy rakás trutyi :D -
Ezt kell beállítani rá. Modding tools-al. -
carloelsa #92008 És miért ez mondanád, hogy a " a Test Drive Unlimited nevű játékban 7-ből 3 ember szakadt"?
-
jaddz8 #92007 Engedd meg, hogy idézzek magamtól:
"hogy különösebb indok nélkül oda-vissza cserélgetnének"
A hibás router miatt blokkolt adatátvitel már indok, de szerinted nem röhögnének ki ha a MediaMarkt-ban azt mondanád:
"hoztam ezt a routert itt vettem 2 hete, de szar, mert a Test Drive Unlimited nevű játékban 7-ből 3 ember szakadt. Amúgy tökéletesen üzemel, csak ez a bajom vele, de kérek helyette másikat" ??
Biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak neked és hozzáteszik telepítsd újra a játékot, telepítsd újra az oprendszert, ha nem jött be cseréld ki a géped, ismételd meg az első kettőt, ha nem jött be basztasd a játék forgalmazóját/fejlesztőjét, ha ők is elmondták, hogy cseréld le a fél lakást és utána sem működik a játék akkor esetleg kérdőre vonhatod a router eladóját a termékkel kapcsolatban amelyik csak a TDU-t nem szereti. Vagy hagyod az egészet a picsába és felajánlod neki, hogy vegyék vissza ráfizetsz 2000-et és adjanak egy jobbat. -
-
kommunizmus, megkell oldani :D semmi se lehetetlen..:) -
carloelsa #92004 És ha blokkolja az adatátvitelt akkor is, ha engedélyezve van az átvitel? =) -
jaddz8 #92003 Én sem hinném, hogy különösebb indok nélkül oda-vissza cserélgetnének neked routert, legalábbis ha én lennék a boltos és bejönne valaki azt mondaná szar a router, mert nem megy vele a TDU kiröhögném az illetőt és elküldeném a picsába. -
persze, és szerinted visszaveszik :) Miközbe szinte hibátlanul működik.. -
Csak emlékeztetőül, a Hawaiian Riders klubban még mindig vanak üres helyek,jelentkezni nálam priviben.
-
USAMEN POWER #92000 Végre a karácsonyi punnyadás után, az új év első profiknak való cruisea !
-
USAMEN POWER #91999 Én amondó vagyok, hogy ne szarakodj a jelenlegi routereddel. Most van egy linksys routerem, 12-13 ezer rongy volt és semmi állítgatás nélkül megy a tdu. Az utóbbi 1 héten volt problémám a router működésével, de 2, 2 és fél napja faszán működik. Lényeg az hogy bekötöd a routert, elindítod a tdu-t és gond nélkül kell működjön ! Ha már portforwardolni kell, akkor vidd vissza a routert a boltba. -
#91998 Annyit találtam pluszba hogy Camera swap: Alfa GT. Most ez kéne átállítani rá vagy ez van belőve rá és ez nem működik??? -
#91997 Aki ért a camera beállításhoz, illetve akinek megvan a ken blockos subarnyu, az pmben vagy valahogy jelezze már, hogy a belső kamerát hogy kel használni, mert nobelre lett irva a kocsi, viszont a kamerája egy kalp kaki és a kormány kozepén bámulom a nagy momo feliratot:D Így nem lessz az igazi. Segítséget köszi:* -
#91996 Igen közben rájöttem hogy nímand vok:S:D