107666
-
USAMEN POWER #92119 >>> 2009 December
Január 11 -ei vágtatás, amerikai szemszögből !
-
USAMEN POWER #92118 Január 11-12 Történései
Terelés, Plaztikman66 és Stockbauer társaságában
A Profik Összejöttek
Shelby Gt 500 Cruise
Makapu U Beach
Makapu U Beach (Oahu Lines)
-
Jó volt újra gurulni egyet Hawaii szigetén! Köszi Grabowszki és Pecc! 

-
Stockbauer33 #92116 Jaj micsoda lovak!Bugáti?R8 LMN?
.Beraktál vmi időjárás modot?
-
Ma is volt jövés-menés 

És még lesz is
-
Cortinaar #92114 SZiasztok!
Hogy lehet Shelby gt 500-ast szerezni, mert a játékban sehol nem láttam ilyen autót boltban, "piacon". -
#92113 Hát igen, elsőnek kell lenni, de ahoz hogy szintet lépj, ahoz kell csinálni az egyébb küldetéseket is és vásárolni kell az autókat is, meg házakat is. Sok mindenre ad tapasz pontott a játék. Igazából csak champion szint után lassul be a szintlépésed, mert addigra sokminden megvan. -
Kössz a tanácsokat.
#92106 - Stockbauer, élnék a lehetőséggel, viszont a TDU nálam X360-as. :)
#92107 - Usamen, csinálom a többit is, de 43%-on áll a játék, csak az extrákat nyitja meg. Minden versenyt aranyra kellene hozni, ahhoz, hogy tovább lépjen?
#92108 - Mulli86, a kérdésem ua. Aranyra minden versenyt? -
#92111 Na Elenoros, cruise képei:
-
kobi14 #92110
Köszönet az Uraknak.
-
sziasztok
mostanába sokat szenvedek a Modding tool 1.11-el
az autó váltójának típusát szeretném átállítani
és mikor kiválasztom az autót beállítom hogy milyen váltója legyen rámegyek set-re majd a Save-re mikor rámegyek kiírja hogy Unable to save database changes!
és semmit nemtudok csinálni!
lécci segítsetek nagyon fontos lenne!
Előre is köszi nagyon:) -
#92108 Jaja ha eléred a legnagyobb szintet, akkor elérhető lesz az összes verseny.
Nekem meg az a bajom, hogy nem tudom megcsinálni a motoros versenyeket. Mindig azt a szélárnyékos gyorsulást kell használnom, amit persze a többi is használ és a rajt előtt 10m-rel mindig visszaelőznek
-
USAMEN POWER #92107 Csinálj más versenyt is, ne csak az időfutamot. -
Stockbauer33 #92106 Hát nekem van kettő írj privátba mi a szigeten a nicked és eladomneked egy ezresért a eggyiket :D -
Sziasztok,
Szeretném megcsinálni az összes single time challenge -et.
Letöltöttem egy versenyzési lehetőségeket ábrázoló térképet hozzá.
Az extra küldetésekkel ellentétben (ha elmegyek mellette, mutatja a térképen is attól a pillanattól) az időfutamok további lehetőségeit sajnos nem. Jelenleg 32 time challenge van nyitva és megcsinálva többségében aranyra.
A cél a 600 LE-s VW Coupe. Ahhoz azonban először láthatóvá kellene tenni a többi időfutamot.
Hogyan? -
#92104 :D:D:D:D:D:D:D -
USAMEN POWER #92103 Am a cruise azért lesz, mert este megnéztem a Tolvajtempót... :DDD -
#92102 Akkor a Shelby GT 500-al megy mindenki? Elég nehéz lessz kiszurni a képeken ki kicsoda:D De én is mennék ha nem para tárgya:) -
Stockbauer33 #92101 Itt TozseMég1 -
STANION? Azmiaz?
-
Valaki dobjon be egy térképet min bevan jelölve a STANION ahol lesz ma a CRUISE!! Köszönöm -
Stockbauer33 #92098 Danke én is
.Első képen az a very manki nemkellett vna oda elém azzal a babettával.Második 
.Harmadikon szépek vunk így 1üt 

.Büntetnek az audik
-
kobi14 #92097 Laza volt az Audis száguldás
-
-
Hali mindenkiknek!
Néhány kép az elmúlt napokból!
Köszönet mindenkinek, aki ott volt!!!
-
nem szétszedik az arcod hanem megeszünk. :][ ÚRISTEN EZ IS VICC :D] -
Na erre szerintem elnézek :) -
USAMEN POWER #92092
Gyülekező 20°° -kor, a Stadionnál.
HC - NONHC a faszomat se érdekli, mindenki úgy jön ahogy óhajt.
Cruise vezető nincs, az első után megy mindenki.
Nem kresz cruise, és az idióták kíméljenek !
-
USAMEN POWER #92091 Én meg annak örülnék ha olvasgatnád a faq -t. -
köszi -
kobi14 #92089 tessék:
Forum-ótókkal -
nem találtam sehol leírást a bepakolásról, de egyelőre annak is örülnék, ha találnék kocsikat a játékhoz. doozo.mlap-on volt néhány, de biztos vagyok benne, hogy van még ezen kívül rengeteg kocsi a játékhoz -
USAMEN POWER #92087 Offline profillal játszhatsz velük.
Online profillal nem.
Ennyi. -
tehát felrakhatom és játszhatok is velük a karrierbe, de ha offline nem azokba a kocsikba ülök, amiket pluszba pakol be a játékba a warez pack akkor nem fog kidobni a szerver? -
1280x1024 4x AA HDR off -
USAMEN POWER #92084 Jaddz remélem tudod hogy ami a tegnapi ph cruiseon volt, az mind véletlen volt. Nagyon imbolyog a Saleen, és sokszor... -
USAMEN POWER #92083 Jóvan mostmá nem ke túzásba vinni !
#92079: Warezos megapack annyit jelent hogy online nem használhatod a packos verdákat mert a szerver kidob érte.
-
Stockbauer33 #92082 Panna én agyon dicsérem ezt a képet mert nagyon harapom az R8-at is de 1 ilyen vörös döggel tényleg büntet 
-
Gurultunk Grabowszki Pajtásommal, és királyos volt! Ezért megosztom veletek a képeket.
Figyelem, HD képek következnek!
-
#92080 alap->patch->megapack 
És mondják azt hogy nem vagyunk segítőkészek:D
#92051: 'Subaru Drifting (Photo by [HUN]Miller86)' Nagyon tetszetős:)