107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Alkesz85
    sziasztok!
    nemtudom ismeritek e a tdu-forum site-ját.
    ha vki igen,megírhatná,h fel tud e lépni,mert nekem vmi hibát ír ki.
    semmi gond nem lenne,csak nemtudok most pl új verdákat leszedni,v pl a porschék rendes hangját...
    a suzuki gsx-r-ről nem is beszélve...
  • USAMEN POWER
    Zöldebb minden... Azon gondolkozok hogy ezek után lesz igazi Hawaii a Hawaii ? :D Nálam hóesés lesz úgyhiszem, megint kéne menjek a Winter Modal ! :D
  • Zsolesz089
    Köszi és itt a közösségnek járó kép
  • USAMEN POWER
    Eltaláltátok a verdák szinét, jó képek !
  • Zsolesz089
    Esti kiruccanás HAWAII - in

Köszi PETI BÁCSI
  • holecsko10
    Köszi zsolesz jót gurultunk.

• bazso29
    Na akkor ON:

ladics: Ideje cenzúrázni szemből.
  • USAMEN POWER
    Mostmár elég az offból.
  • ladics
    kabbe:D neéljetek vissz a kedvességemmel:D
  • somdav95
    xd
    Suttyó skót zsidó!!!
  • ladics
    még jobb de abból nem kaptok:] ;]
  • somdav95
    :)
  • USAMEN POWER
    Na és szemből mi a helyzet ?
  • ladics
    oh édes istenem 1 kis ráadás :] ne töröld elfér.
  • ladics
    párkép :]

• Roger6
    Mindig csak a Merci, mi?
  • orszagtom
    Gurultam...

• USAMEN POWER
    #92138, #92141 delete.

• [HUN]FaTaL
    Baromság. Valamelyik atw-re feltöltött alweblapon volt vírus, ezért az egész atw.hu támadó webhelynek számít.
  • USAMEN POWER
    "valamilyen vírust tartalmaz a banner valamelyik része..." FAIL !

Mégis milyen vírust ? Mikor először volt hozzád feltöltve a banner semmi probléma nem volt, lehet hogy álldogálásában a D meghajtómon vírust termelt magának ?? A freeweb - tar.hu nem jelez vírust, a gépemen se az Avira, se a Spyware Terminátor nem jelez semmit. Tehát a gond, az ön készülékében található !
  • gabesz012
    Sorry, nem megy ez nekem. :) A lényeg, hogy az új Challanger nagyon szép és jó mod lett.
  • gabesz012
    Hát ja, azért ez egy kicsit erős, ebbe a játékba... Brr. :))

Viszont ez ütős kocsi lett. :P (remélem nem szúrom el a linkelést)

• Stockbauer33 #92136
    Te Marci így 354-nél csak gondoltál 1et és a visszapillantóba nézted a tájat mögötted? .Jó kép
  • [HUN]FaTaL
    Hogyan is lehet, esetleg úgy hogy aki fényképezett annak is fent van a mod?

Ja várjunk, de.
  • Stockbauer33 #92134
    Danke Marci ez tényleg ütős csapatásvolt .Na most legalább látom az F1-eket
  • Stockbauer33 #92133
    Jó videók .A Kapitány(Kapn Quirk) extrém kocogása az SLR-el nemvolt rossz.Meg az egész brigádé.Ma hajnalba ránkugrált 2-3szor.Biztos csinálta az új videót .A kapitány videóján 2.10nél leszabályzásig húzod magadután az SLR-t?Há hova siecc te ?Más egy kressz krúzon elszédül . 3.05nél kivágodik balról vmi srác az Enzojával .Finoman lekövettem a Dominicq-t de a Testarózsikával egy óriás jump 4.18nál.Utána Stockika az Enzokát halálba szétcsavarja leszabályzásig erre 5.21nél a Wezo bebüntet egy 464-et? .Miez ha nem agylágyulás .Jóvolt szép volt dehát nekünk mindengurulásnál így megy
  • somdav95
    Aham, értem.
  • Misi az ezredes
    Korábban leírtam, 11-én az én tárhelyemre került fel a BANNER tartalma. Amit letiltottak mert támadó webhely, volt. Ugyanis valamilyen vírust tartalmaz a banner valamelyik része...
  • Roger6
    Hm.. hogy is lehet?... Csak nem az fényképezett, akinél telepítve van a mod? Ja, de...
  • somdav95
    Ha már bannerről van szó... azt írja a firefox hogy "Bejelentett támadó webhely!"
  • ladics
    bannerba majd írjuk bele hogy elöbb gondolkodj utána kérdez...
    szal gondolkodj:]

vagy vegyé észt.
  • nesto
    ezeket a kocsikat hogy jelenítni meg nálatok? nem úgy van, hogy ha beraksz egy autót egy másik helyére akkor a többi játékos az eredeti kocsit látja?
  • Roger6
    Nemár... F1-es verda... Te úristen...
  • marcihusi
    Tegnap este Szenzációsat gurultunk Stockbauerrel!! KKBCIA, És MistycaTickets volt még állandó, de egyébként sokan megjelentek menet közben hosszabb- rövidebb időre

• ladics
    soz:/ bepotoljuk:]
  • Misi az ezredes
    Töröltem a TDU bannert a tárhelyemről. 11-én a vírusellenőrzés során a 11-én feltöltött banner vírusos volt emiatt a tárhelyem zárolták mint támadó webhely. Elnézésetek kérem...
  • Fitti83
    *lépned---már írni se tudok :S
  • Fitti83
    Ladics haverom lemaradt! Sry, már kicsit fáradt voltam. XD Kár, hogy le kellett lépnem, Grabowszkival igen jót mentünk utána. De majd bepotóljuk.
  • 16gaborm