107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Sziasztok!

Ez egyre szebb lesz!!!
    Már várom hogy végezz vele :)
  • Roger6
    1000-es Gixxer!
  • adikakk
    Jó napot.
    A kedvenc motorom.
  • holecsko10

Az új szerzeményem.
  • Roger6
    Viszlát a BANamákon! Lúzer...
  • laci 700
    Alt+f4
    Csináld meg a versenyeket. Egy versenyt többször is megcsinálhatsz és ha van olyan ami könnyen megy és sokat adnak érte csináld meg párszor...
    Vannak versenyek amik feloldanak egyes autókat és ingyen elviheted a szalonból. Tedd fel jó drágán TRADE-re és hidd el lesz olyan aki megveszi. Nekem kb 1 perc alatt elvitték az Alfát...
    Aztakurva Bazki, mintha TDUban cruise-olnánk:D Nagyon fasza! Ilyet én is fogok egyszer csinálni csak nem itthon:D

Merciket nem szeretem, de ez nagyon szép lett:) Grat!
  • nyomjadnekkiii
    cső! valaki nem tud egy kódot avyg valamit ami sok pénzt ad? esetleg valami ötlet????
  • Norby646
    Hi! Ma végre tudtam kicsit haladni a kocsival. Még a kormányt kéne nagyjából beállítani (ugyanis nem lehet tökéletesen beállítani mert vmiért minden fordítva működik ezen a kocsin.... :D), a sofőrt kéne a helyére varázsolni és 300e 24-é alakítani (duplakipufogó, 300e-24 felirat). Ha ezeket sikerül még megcsinálni akkor kész is lesz a kocsi.

Pár kép:

• adamfesto
    THX :)
  • jaddz8
    Természetesen nem, semmibe nem nyúl bele a hardverek működésében, csak a memóriát tisztítja, felesleges windows-programokat állítja le ha rákattintasz a "Gaming Mode" gombra és ugyanúgy elinditja őket a "Normal Mode" gombbal. Ilyenek például a nyomtatótámogatás, óraszinkronizáció, satöbbi... Mégegyszer tehát, nem húzza fel a videókártyád, se semmit, nem nyúl bele ilyenekbe.
  • USAMEN POWER
    Ez a program nem égetheti le a videókártyát, vagy a processzort véletlenül ?? Mert kipróbálnám, de az ilyenek állt ártanak a gépnek.
  • [HUN]FaTaL
    Ejnye, mekkora reklám.
  • laci 700
    Jó az új banner!
  • carloelsa
    Off: Ez ám az előzés! Nagy eséllyel láttátok már, de hátha nem...
  • marcihusi
    Igen kemény a csávó!
    0:56-nál én biztos összecsokiztam volna a nacim az anyósülésen!!!
  • Stockbauer33 #92185
    Vizuálisan :D
  • Misi08
    magyar gps nekem is jöhetne :) tudom hova kell tenni csak kéne egy fájl ebbe kell a segítség:) és kérlek segítsetek #92176
  • jaddz8
    CPU: Intel P4 3000Mhz
    VGA: Sapphire Radeon HD4670 512MB GDDR3
    RAM: 3x512MB DDR1 400Mhz

tapasztalat:
    A videókártya természetesen bőven elég hozzá, a RAM kevés neki, illetve nálam van a lehető legbalfaszabb összeállításban bekötve, nehogy véletlenül működjön a 'dual channel' a CPU meg épp elég, de a egy belépőkategóriás mostanival már nincs ilyen probléma, illetve az 1GB RAM is elég neki bővel, ha mondjuk DDR2-es. Ezzel a konfigurációval minden beállítás maxon, 4xsimítás (driverből erőltetés nélkül), HDR-el, 1440x900-ban, nagyjából 25-30 fps-t produkál a játék, de a GameBooster nevű programmal ez 35-40.

Ajánlani tudom mindenkinek, nem minden játéknál eredményez látványos javulást, kevesebb semmiképp sem lesz, illetve csúcsgépen sincs sok értelme, de nálam nagyon jól bevált, ingyenes, tökéletes.
    ÉS INNEN MÁR TÖLTHETED IS
  • Stockbauer33 #92182
    Aki nembirgya a sebességet az nenézze :D képek itt
  • [HUN]FaTaL
    Gyakorlatilag egy bármilyen két magos processzorral és egy 8600GT/HD2600XT comboval játszható simán.
  • wollnerd #92180
    Helló mindenkinek!
    Nem tudja valaki honnan tudom letölteni a magyar GPS hangot és az éjszakai módot a TDU-hoz? Régen mindkettőt tudtam letölteni, most meg nem találom ezeket oldalakat! Ha lehet, linket adjatok!
    Erőre is köszönöm!
    nekem 2.2 intel E4000es seria. Ati Hd2600xt 256mega meg 2 giga ram és 1280*1204 ben 4 szeres simitással úgy megy mint az álom. FPS-t nem tudom
  • kobi14
    Nehéz kérdés
    Gépem:Gigabyte M61PME-S2
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7Ghz
    2048MB RAM
    NVIDIA GeForce 9500 GT
    és szaggatás nélkül fut.
  • TitaniumRR #92177
    A konvertálható új autók és hangok miatt tervezem megvenni a TDU-t PC-re is. Van azonban egy aggályom. Ezügyben kérek hiteles információt.

2.4 GHz-es CPU az alapkövetelmény. A fejlesztő szerint legalábbis. Olvastam több fórumon, hogy 3 GHz-es ill. 2 magos CPU-val is erősen szaggathat.

A kérdésem azokhoz szól, akik TAPASZTALATI alapon tudják a választ:

Mi a valódi minimális gépigénye a játéknak, ahhoz hogy simán, szaggatás nélkül működjön?
  • Misi08
    Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogyan raktok a játékba új autókat(nem megapackosra gondolok pl.: peugeot 206) Honnan töltitek, hogy kerül a játékba és nekem pc-n van nem eredeti tdu azzal lehet-e ilyet?
  • [HUN]FaTaL
    A Ford tuningműhelyében tudsz Saleen tuningot tenni a mustangra.
  • 16gaborm
    Veszel egy neked megfelelő Ford Mustangot!!Megnézed a térképen hol van a környéken egy tuning műhely és ott tudsz SALEEN tuningot rakni a mustangra...
  • dezsőnéni
    Hali!
    Egy ki infóra enne szükségem. Az egyik online ember alatt láttam egy fura autót. Azt írta ki rá, hogy Saleen. Eddig úgy tudtam, hogy Saleen csak egy van a játékban, az a Mclaren kinézetű lapos dög. De ez más volt, ez inkább Mustangra hasonlított. Melyik boltban lehet ilyet beszerezni?
  • Atti12
    hihetetlenek ezek a házak is
  • Roger6
    De szépek.
  • USAMEN POWER
  • Stockbauer33 #92169
    Egy PH-s tagtól csórtam a linket de aki végig lapozza az megkönnyezi ezeket a gyönyörű vasakat
  • Roger6
    Azt ne mond, hogy 9.500-at pörög az a Datsun vazze! Az kicsit durva...
  • marcihusi
    Most meg eltűnt!!! Úgy tűnik szopat a rendszer
  • marcihusi
    A BMW-s véletlenül került ide
  • marcihusi
    Tegnap volt egy kis Classic KrúZ.

• kem001
    Hellosztok
    Van itt olyan aki TDU-t XBox 360-on játssza? Láttam benne egy érdekes sedan autót, amire azt írja Car Not Downloaded, pedig összes prémium tartalmam meg van a játékhoz.. Milyen autó lehet ez?
  • Alkesz85
    ugyanez van nekem is.
    akkor um megnyugodtam,azt hittem velem v vmi baj,illetve az acc-ommal.
    remélem megoldódik hamar...
    köszi a választ!
  • [HUN]FaTaL
    Ha a tdu-centralra próbálok belépni ezt írja ki:

Sorry: This account has been temporarily suspended.

If you are the owner of this account please contact us regarding the situation. Thanks

Szerintem valami gebasz lehet az adatbázissal.