107666
-
megszökök én előled a gyorsrízzsel is :P Am. meg német márkát használok :) -
Jól, és eltapos bármilyen gyorsrízst!
-
hogynéz ez ki :S -
Már nagyon várom a 2.-at 
-
Ati04 #92238 Ez nagyon szép munka! Gratulálok. Nekem Zmod. 2.0.4 van, és még csak a bal első sárvédőt készítem, de lefagy a progi. :( Egy Renault Alpine V6-ra fáj a fogam
-
Nekem így is tetszik :P
Emlékszem régen hogy készült egy jobb kormányos skyline? Az hogy áll? Vagy nem sikerült megoldani a kamerát benne?:S -
#92236 Sztem póz ez a Jobbkormány:D -
Nem tudja valaki hogy a zmodeller 2.2.2 mi a rákért fordítja meg az egész kocsit meg a kocsiban mindent?
Mivel a kormány problémát csak a zmod 2.2.2 tudná megoldani ezért megnéztem hogy mit csinál ha azzal exportálom. Mivel úgy egyáltalán nem volt jó ezért csak a belterét exportáltam a 2.2.2-vel amit még egy kicsit állítgattam is hogy tuti jó legyen de még mindig nem jó. :S -
carloelsa #92234 Nekem is akadálymentesen fut =) -
Nekem 64 bites van fent és tökéletesen működik. -
jokerdes #92232 Helló! Van valakinek tapasztalata, hogy a TDU ugyanúgy faszán megy-e 64 bites rendszeren? Most tervezem 64 bites Win7 telepítését, és a TDU fontos tényező! :) -
Le van írva a readme be hogy hogyan kell csinálni.....
-Prepare1 mappába kiválasztod a felnit meg a kipufogót (2 katt a fájlra majd az ablakon belül ami feljön egy enter)
-Install mappában ott az exe kiválasztod a játék könyvtárát és oda instalálod
-Logo mappában logo exe ugyan ez a művelet
Nem nehéz csak körül kéne nézni..... -
#92223, #92225: Köszi :). Már csak 3 dologra kéne rájönnöm:
-hogy csináljam meg a lámpát hogy világítson is...
-hogy rakjam a helyére a sofőrt...
-hogy oldjam meg a kormány fordulását úgy hogy ne forduljon le a kormányoszlopról...
Amint ezeket sikerült megoldani, már lehet is tölteni.
Amúgy elég furcsa hogy szinte egyszerre sz*rt be a tdu central, 1-2 orosz tdu modder oldal és ha jól látom akkor a banner sem igazán működik... Azért 2012 még odébb van... -
#92229 Nem hiszem hogy ujra kéne rakni. Én minden lecserélt autóról csinálok bizti mentést. De sztem nem jól raktad be. Én sztem csak be fogom másolni a Patches könyvtárból, meg a kipufogóból és felniből a fájlokat. Stztem hole is így csinálta, de majd nyilatkozik ha elolvasta -
nyomjadnekkiii #92228 ooooooo, most ujra kell raknoma játékot..:( remélem utánna jo lesz!!!! -
nyomjadnekkiii #92227 nah hello! feltettema gsx-rt ugy ahogy kell installáltam,persze előtte kicsomagoltam! Nem működik és még az eredeti mocit is kitörölte! mit tegyek h jo legyen? valaki tud segiteni?????? -
szevaszto nem tud vki vmi oldalt ahonnan megtudnám rendelni a tdu-t vagy olyat ahol hozzá adják a megapackot? vagy használtan ? elöre ios köszönöm!
-
Azt a hétszázát milyen fasza lett!
Egyszerűen : GYÖNYÖRŰ! -
USAMEN POWER #92224 Valaki nem szeretné feltölteni valahova a bannert, és egy linket küldeni róla ? -
#92223 Fúú bazki. Én nem szeretem a merciket, de ez nagyon jól néz ki!
-
Na mostmár 300e 24 ;) :
Alakul... :D -
#92221 Na most csináltam meg a TS-t. Sztem ez tök jó lenne, ha ezt használnánk, bár a skype sem rossz. -
#92220 Ez már a sokadik, de ez is faja:D -
jó az új banner :D -
-
Minden le van írva az oldalamon hogy kell be állítani a ts-t. -
csáó nem tud vki olyan linket ahol meglehet rendelni a tdu-t megapackel együtt ?elöre is köszönöm! -
az Mv re teszi rá ugyan az. -
Kobi14, Mulli86, [HUN]FaTaL, Jaddz8 - Kössz az infot.
#92199 - A GSX-R fizikája ugyanaz, mint a többi motoré? -
#92213 Na ezt kicsit fejtsd már ki bővebben, mert én már rég használtam. Quick conecctedhez kell server addres, nickname, login name, meg password. Vagy ha nem is igy kell, akkor meg világosíts fel mert már kiestem ebből a TeamSpeakelésből:S :) -
Van TS szóba csak nem használjátok már féléve van.
free studio: 87.229.24.114:8767
TDU>A IV Előszoba jelszava: tdu_sg.hu -
#92211 Ha mennénk rúzra és szoktatok skype olni, márpedig szoktatok:D, akkor itt vegyen fel aki gondolja, stock, new jaddz, most nem sorolok fel mindenkit:D
Müller Csaba
MullerCsaba86 Hungary miskolc és egy stalker a képem
De sztem ha csinálnánk Ts-en egy TDU szervert azzal jobban járnánk mert nem foglalja le a netet annyira mint ez a skype -
csáó nem tud vki eladó unlimitedet? -
nyomjadnekkiii #92209 kössszi a segítséget -
nyomjadnekkiii #92208 valahol láttam hogy vannak rá másik dobok is..jol láttam? mármint a suzukira..? -
-
és ha én berakok egy autot és azzal megyek multiba és a másiknap az az auto nincs berakja akkor ugyan olyannak látja mindt én, nincs olyan oldal ahol kicsit több auto van meg motor? -
USAMEN POWER #92205 Igaz a banner nem működik most. Itt a faq. :) -
Ja igen aki le akarja szedni az ITT le szedheti. -
csáó mi kell ahoz hogy én is játszhasak veletek neten eredeti játék meg még mi?vmi map vagy semmi más? ill hogyan lehet autokat berakin?