107666
-
csáó na meg rendeltem a tdu-t és azt irta e-mailba vissza a gyerek hogy van hozzá megapack ugyhogy már csak várnom kell és hamarossan mehetek veletek játszani:D -
add meg a kódod privátban és megnézem neked. -
USAMEN POWER #92321 Az kizárt, profi a videód is, és ahogy toljátok. 
Én meg egyszerűen vágom össze a videóimat. A tartalmon nincs mit fényezni.
-
nyomjadnekkiii #92320 beirtama kért kodomat és azzal sem adja be az autokat ill motorokat
mit csináljak?
-
Zsolesz089 #92319
Örülök hogy a videóid és a vezetési stílusod veri az enyéimet csak így tovább.
-
USAMEN POWER #92318 Én egyet ismerek, és az működik sajnos online is.
Tegnap meg kétkerekezni láttam koeniggel egy idiótát, és 3x gyorsan gyorsult az autója. -
ez így nem igaz:]
online is müködik. -
USAMEN POWER #92316 Csak két autó jelent meg új slotként. Bugatti, és a Facel Vega.
TDU Centralon megtalálod az utóbbit is. -
dezsőnéni #92315 Ez se néz ki rosszul, de ez csak 1 skin nem? Én az ohaucars-ról szedtem le a Bugatti Atlantique-t, ami elvileg új slotként van a játékban, nem ír felül semmit.
Esetleg nincs még olyan oldal, ahonnan ilyen autókat lehet lekapni, amik nem az eredetieket írják felül? -
nyomjadnekkiii #92314 háát nem tudom amugy! már kértem kodot másikat ez az uj kód , de ujaraktama játékot és nem működik....... -
Belefutottam ma egy motoros találkozóba 
-
A türelem Bugattit terem! 
-
dezsőnéni #92311 De ha már itt vagyok, nekem is lenne egy kérdésem. Ha egy autó épp nincs készleten és lefoglalom, akkor általában mennyi idő amíg megjön? Már tegnap este lefoglaltam egy (utólag berakott) Bugattit a játékban, ma is már játszottam legalább másfél órát és még mindig nem érkezett meg. -
dezsőnéni #92310 Ha még nem kértél új megapack kódot, akkor az a baj. Amit a cdprojektes kiadáshoz adnak kódot, az mind 1 szálig hibás. Írni kell egy e-mailt a kézikönyvben lévő magyar forgalmazó e-mail címére, hogy rossz a kód és küldjenek újat. Kb. fél nap után már küldik is. -
dezsőnéni #92309 Trainerrel. Van egy pár a játékhoz, de csak offline módban működnek. -
jaddz8 #92308 

-
nyomjadnekkiii #92307 nah beirtam a megapack kodját le okéztam mégsem mutatja akocsikat mega amotorokat, csak egy ilyen valamit ad be helyette! valaki tudja mi a retek van vele? -
nyomjadnekkiii #92306 helloka!!!!!Ezt hogy csinálta?valaki tudja? -
Küld át a bannert az összesfájllal együtt priviben és visszaküldöm a linket. -
USAMEN POWER #92304 Udvil feldobta az extrára, de szar linket küldött...
Legalábbis ha a böngészőbe bemásolom akk működik, a html kóddal a fejlécben meg nem. -
Nagyon szép a banner megint :D -
nyomjadnekkiii #92302 kösszi sikerült! miért maradta gixerem piros? mi van ha felteszem ezeketa dobokat a zx-12-re? egyáltalán fel lehet? -
nyomjadnekkiii #92301 amugy nekem a suzuki piros maradt! nah hol van eza cucc amibe be kell irni? -
jaddz8 #92300
-
nyomjadnekkiii #92299 lehet hülye kérdés de azt hol találom? má agyilag le vagyok lakva!! -
#92298 Újra be kell irni a kódokat, ha van megapack akkor meg az add ons exevel be kell irni a megapack kulcsát. Nekem csak ezért csinált ilyeneket a multkor xp ujrarakás után. -
nyomjadnekkiii #92297 hi! ujraraktama játékot! a mentésem megmaradt de nem enged fel netre, ez miért van?? -
Mondat szerkeztésed egyedi.
Ugyanúgy, ugyanazt tudod csinálni, csak nincs meg az a kb 65 autód ami a MEGAPACKban van -
Szokásos...a TDU Cameronja vagy!
-
csáó ha megveszed a TDU-t boltba és nincs hozzá megapack atol még tudok neten játszani és mibe különbözik? -
USAMEN POWER #92293 Látvány nagyon ott van, de csak az.
-
Én benne vagyok. ;) -
Stockbauer33 #92291 Egy merci krúzt nyom6nánk 
-
#92290 Dope - Debonaire
AM halálos iramban filmzene:)
-
:D Köszi! Am ha sikerül megoldanom végre a serial gondomat akk mehetnénk egyet. Már jó rég gurultunk. Na de majd ha megoldottam szólok és ha van kedved neked meg new-nak akk gurulhatnánk egyet. Addigra talán a kis merga is kész lesz és akk betörhetem. ;) -
Stockbauer33 #92288 Opelos művészúrat várják a bejáratnál.
Hogy áll a tropikus modod?
-
Stockbauer33 #92287 Gratulálok Norby
.Ügyes vagy
-
jaddz8 #92286 Jó a videó Zsolesz, mi a muzsika alatta? :) -
Zsolesz! Ez a videó k*rva jó lett!
Azok közül amiket eddig láttam talán a legjobb. Nagyon fasza lett grat!
-
V12, 1200 LE, a 45ÿ-os emelkedőn is felmászik :)