107666
-
dezsőnéni #92363 Apropó rFactor. Nem tudsz esetleg valami infót a készülő ddr rennsport mod-ról? Már egy éve keresgélek róla infót, de eddig nem tűnik úgy, mintha már elkészült volna. -
Nem toltam végig, engem a HC krúz érdekel. Előző profilommal 1,5 évig álltam 45%-on, a mostanival meg pár hónapja. Ha versenyezni akarok, akkor rFactor, ha kikapcsolódni, akkor TDU. Ilyen egyszerű. 
-
dezsőnéni #92361 A tapasztalatomat írtam le. Tudtam arról, hogy az összes autóker felfedezése után érhetőek el a mocik. Már megvolt mind, mégsem tudtam bemenni egy mocikereskedésbe sem. Utána elkezdtem egyenként bemenni mindbe. Miután voltam BENT mindben, utána jött az üzi, hogy mostmár vehetek motort.
(Egyébként ha végigtoltad a játékot, akkor kellet, hogy legyél Saturn boltban, mert pár misszióhoz Saturn kocsi kell.
)
-
Dehogy kell bemenni vazze. Szerinted jártam valaha Saturn kereskedésben? Ne röhögtess már...
-
carloelsa #92359 Nem kell belemenni, elég ha felfedezed őket!
UI:Jók a Minicooperek :D -
dezsőnéni #92358 Sőt, nem elég csak megkeresni, be is kell menni mindegyikbe. -
Amikor az összes autószalont megkerested. -
Kb a játék 20%-nál tartok,mikor engedi a motorokat megvásárolni? -
nyomjadnekkiii #92355 kössz -
Stockbauer33 #92354 Jók az Atarin a videóid
.A motoros nagyon teccett de a 330nál egykerekezést azért a Sean megfejelte 360-al 
-
#92353 Azért mert azt külön kell felrakni
Ahogy a petchet is...
-
nyomjadnekkiii #92352 nah feltettema játékomat amin megapack is van de azt nem tette fel!!! Ez miért van ,tudja valaki? -
:) -
USAMEN POWER #92350 Jó is lenne.
#92349: Ideje volt. :) -
Na, banner újra a helyén. :) -
van már tdu 2-tö?
-
Zsolesz089 #92347 Szép estét támadnak az apró járgányok 
KÖSZI PETI BÁCSI A KIS MÉREGZSÁKOT!!!! -
Köszönöm Hilter,JohnnyVTI,Zsolesz a furikázást a szigeten.
-
USAMEN POWER #92345 Mostmár van faq, szal az ilyen hsz-eket lehetőleg mellőzzük ! -
jah én mégcask most jöttem ide amikor már nem volt mind 1 akkor is jó:D -
Cortinaar #92343 Sziasztok!
hogy lehet autókat betenni a játékba? -
Köszi majd átnézem hétvégén. Hátha értek is belőle vmit. :) -
USAMEN POWER #92341 Már 3-4 hónapja ez a banner, csak pár napja bezárt a tárhelyem. -
csáó jó lett a banner:d -
USAMEN POWER #92339 Udvil neked köszönöm hogy próbáltál segíteni, fatalnak meg hogy biztosítja a tárhelyet a bannernek ! -
nyámi -
Alkesz85 #92337 srácok...
anno még vmikor volt egy oan felni aminek az volt a neve h lamborarri.
azt hiszem h ferrari-ra lehettt tenni és lamborghinis volt a felni...
csak sehol sem találom...
vki ráismer?
-
deroossssz xd -
AZ OLASZ MELÓ:
-
Faszán fordít a google szakadtam a röhögéstől de az utolsó mondat mindent visz:
Kipróbáltam, és végül csak el a piszkos ablakokat.
Nagyon egyszerű, és hatással van minden autó:
Készítette a Windows szerkesztővel (Notepad), hozzon létre egy üres fájlt a név glass_d2.2db
Ha menti az összes fájlt, és nem mint egy szöveges fájlt!
Majd cserélje ki a BNK szerkesztő glass_d2.2db az új nulla bájtos fájlt.
Ő majd panaszkodni, és töltsük fel a többi pedig nullák. Semmi baj akkor.
Akkor még mindig a jobb felső BNK menteni!
Az eredeti most hívott BNK Common_car.bnk.bak, és a mentés, ha módosítani szeretné újra.
PS Csak akkor, ha közvetlenül a Nap felé halad, hogy kap egy kis tejes, de ez egy jó dolog, és úgy megy el újra, amikor a változó irányban.
-
Stockbauer33 #92333 Tisztább szélvédő aki belsőből nyomja -
Stockbauer33 #92332 Norbynak.Remélem van vmi használ6ó itt -
Stockbauer33 #92331 Pár autó kereskedés -
Stockbauer33 #92330 Parancsolj -
én láttam tescoba is csak én hüléye nem vettem meg mert akkor még nem kelletm meg vmi pc boltba vagy kopnzol boltokba is szokot lenni én ha minden igaz holnap megyek de ha megtod rendelni innen akkor itt egy link
http://shop.pcdome.hu/termek/2456/test_drive_unlimited_gold_lv itt megtudod rendelni bár nekem nem sikerült ugyhogy irtam neki hogy hogy hogyan kell meg hogy küldjék el nekem és leirtam az adataimat -
az a jó, hogy győrben mm nincs de gagyi staurn az van... -
Alkesz85 #92327 csácsá
nemtudom segít-e,de kb 5napja láttam legalább4 TDU-goldot a mammut 2őben,a saturnban.
bocsánat,nem reklámozni akarok.
mellesleg,senki sem tudja elérni a tdu-central-t?
kellene pár új hang,és most nemtudom merről szedjem le...
-
sajna most én is ezzel szenvedek:( -
baszki mégsem tudta megrendelni mert nem tom kosárba rakni mert állitolag nem kaphato! -
Üdv! Nem tudjátok hol tudnám megvenni a játékot mert cdgalaxis, 576-ban sehol...
Mert látom, hogy még játszanak (tok) vele és még karácsonyra kaptam momo kormányt de játék sehol. Azért az durva, hogy siránkoznak a warez miatt de ha megvenné az ember akkor meg nincs...