107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Bencemomo
    Ti találtatok márt Suzuki Swiftet a TDU-hoz??? [flash]http://tdu-world.com/load/novye_avtomobili/inomarki/suzuki_swift/30-1-0-354[flash]
  • kem001
    Amúgy érdekes volt. Megkérdeztem az illetőtől a kocsi márkáját. És olyan autó volt ami le volt töltve nekem, mivel összes elérhető xbox tartalom meg van nekem, így furának tartottam kicsit :s
  • Gibor
    Üdv újra, épp telepítem mert nembírom tovább tdu nélkül :) csak kár hogy a kormányom még mindig szar, de nembaj gamepad al is lehet játszani reméljük. Történte a majdnem 1éves távollétem alatt valami érdekesség? :D
  • Johnny 19
    Sziasztok. Úgy látom kezditek megismerni az iobit rendszert. csak ajánlani tudom, nagyon jó registri, ram pucoló, lemeztöredezettségmentesitő, üres mappa kereső amivel törölheted is, felesleges parancsikon takaritó, ez a teljes progi: ADVANCED SYSTEM CARE PRO!
    Aki jelszót nem talál hozzá annak küldök.
  • Hoffi
    köszi:)
  • USAMEN POWER
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=92183]#92183[/URL]
  • Hoffi
    sziasztok
    na ujraraktam a winfost viszont mentésem mindenem elveszett:(((
    ugyhogy mostantól kishoffi_HUN néven leszek majd megtalálható
    viszont lenne kérdésem
    ugye itt nemrégen valaki írta hogy van egy program amivel +FPS-eket lehet elérni
    valami GAMEBOOSTER lenne szíves valaki azt belinkelni nekem?:)
    kösziii:D
  • USAMEN POWER
    Fogalmam sincs.
  • jaddz8
    Ha csak az 1.66 van fent akkor nem kell leszedni, ez arra vonatkozik, hogyha az 1.67-nek valamelyik előző "1.67a/b/c" verziója van fent, ha ez a helyzet akkor, ha jól tudom újra kell telepíteni a játékot, de ha az 1.66A van fent akkor simán csak telepítsd rá. MagicMap semmin nem változtat.
  • kem001
    Ez érdekes... Az összes premium pack-om meg van rá. Az lehetséges, hogy az internetkapcsolatom nem jeleníti meg rendes kocsit?
  • HEMAXXI
    csáó baszki nagyon jó ez a játék multiba majd olyan 6 óra fele gyertek be a nevem anudis0000 :D
  • Alkesz85
    csácsá!
    2 kérdés:felraknám az 1.67d patch-et.Azt irja a readme,h távolítsam el előtte a régit.No,ezt hogyan tehetem meg?Ezenfelül,ha eddig magic map-et használtam,az változtat-e vmin?Mm a patch szempontjából?
  • HEMAXXI
    sikerült müködik megyek hozzátok játszani a nevem anudis0000:D::D:D
  • HEMAXXI
    csáó bocsi a sok hülyeségért csak kiakadtam kicsit mert most nagynehezen megvettem a tdu-.t és nem ment a server de szerencsére megtaláltam a f.a.q ban ugyhogy most igy remélem jó lesz mégegyszer bocsi!
  • Zsolesz089
    Köszi
  • USAMEN POWER
    A default car (secret car) egy kitalált autó, amit akkor láthatsz ha nincsenek meg a + autókat tartalmazó kiegészítőid, viszont más egy kiegészítőben elérhető autót használ. PC esetében akkor fordulhat elő default car, ha nincs meg a + 45 autót tartalmazó Megapackod, XBox esetében (erről sokat nem tudok) de valószínü ha nincsen Premium packod, viszont más Premium packos autót használ. Szóval ez egy kitalált autó, ami helyettesíti a kegészítőben tartalmazó autókat olyan játékosoknál, akik nem rendelkeznek kiegészítővel. (Végülis fura lenne ha csak egy nevet látnál száguldozni a szigeten, olyan esetben ha nincsen kiegészítőd.) Remélem kielégítő a válasz.

Viszont ha nagyon a default car-al akarsz száguldozni, akkor beteszed egy másik autó helyére, és használhatod is az (új) járgányt. :) Egy a hátránya hogy nincsen beltere. :)
  • carloelsa
    Az igen! A HSZ számokat is kigyűjteni elég volt, nemhogy törölni xD
  • USAMEN POWER
    HEMAXXI nem esett le neked amit a #92372 -ben írtam ?! Nem egyszerű szemetet csináltál !!

#92374, #92375, #92376, #92381, #92382, #92383, #92384, #92388, #92391, #92397, #92398, #92402 delete !

Jaddz te meg ne kötözködj ! #92394, #92394 delete !

AndrasDHT a warez tilos ! #92392 delete !

További hszek, (#92396, #92399, #92400) delete !
  • csoli31
    Itt mindent megtalálsz a kérdésedre! Remélem, ennek a honlapnak az áttanulmányozása után már nem fogsz feszt írogatni ide, mintha egy chat szoba lenne.
  • [HUN]FaTaL
    Attól, hogy nem eredeti a játékod. Fáradj át az offtopicba. :)
  • ROLL30AbandonHo
    sziasztok!
    Most próbálok a nővéremnek egy Profilt csinálni de egy jelszót sem fogad el.
    Tdnátok ebben valamit segíteni vagy hagyam is?:S
  • Johnny 19
    MINI MÁNIA folytatás:
    Király lett a vidi Zsoleszbácsi!

• kem001
    Ez
  • dezsőnéni
    A megapackban milyen titkos autó van???
  • kem001
    Nekem XBox verzióm van fenn és megvettem rá az összes prémium tartalmat... Másnál meg viszont látom, hogy avval az úgynevezett Secret Car-al megy
  • adamfesto
    Megapack megvásárlásával. Azért látod a secret cart mert nincs telepítve a Megapack.
  • somdav95
    titkos!
  • kem001
    Titkos autót hogy lehet elérni?
  • Zsolesz089
    Hali

próbáld meg így hátha rem jó lesz
  • orszagtom
    Hú hallod, írásjelekről hallottál már? Nomeg kisbetű, nagybetű, ilyesmi...?
    Amúgy létre kell hozni egy Gamespy ID-t, aztán nyomás a szigetre ("New Game").
  • jaddz8
    Emlékszem amíg Microsoft billentyűm volt és nem tudtam a megoldást, ugyanez a problémám volt, azt hittem hibás a szajré, de csak volt rajta egy ugyanolyan gomb mint a Num- és CapsLock. Csak ez épp F-Lock:

Ha nem ez a baja ill. nincs is Microsoft billentyűzeted, akkor nem tudom, próbáld meg átrakni máshova, hátha valami más program már használja. Remélem tudtam segíteni.
  • USAMEN POWER
    Ha olvasgatnád a faq-t, ilyeneket nem kérdeznél.
  • adamfesto
    OFF
    Legújabb...
  • Roger6
    Szerintem szedj le egy újabb verziószámú FRAPS-ot, talán segít.
  • adamfesto
    kis OFF
    a FRAPS létrehozta a screenshots mappát, de nem rak bele képet az F10-re.
    Miért lehet ez? F10-re van állítva a képlopás...
  • Roger6
    Nagyon jó lett, egyből megjött a kedvem az autókázáshoz!
  • Zsolesz089
    Éljenek az apróságok

Jó volt peti bácsi
  • HEMAXXI
    szvasztok hogyha holnap minden igaz megtom venni a játékot és esetleg nem lessz hozzá megapack akkor azt jó ha letöltöm vagy lehet azt is venni külö n midt a játékot vagy hogyan van ez hogy tudjak vele nekten játszani mert azt tom hogy anélkül is tudok csak mégis azért kiváncsi vok :D
  • daneszbaby
    Hát azért akadnak. :P ;)
  • Neoncsoves
    Lesz hamarosan kormányom, és visszatérek :)
    Bár a régi motorosok közül már nem sokan vannak itt :\