107666
-
carloelsa #92465 Amire meg lett csinálva --> Alfa GT-re :)
UI:
-
Nagyon jó fotók! 
A Facel-t meg én is csak ajánlani tudom mindenkinek
-
Bencemomo #92463 Én az ALFA GT-re raktam rá
-
mire raktad rá a swiftet?
mert nekem van egy bajom vele
hogy a bal oldali biztonsági öv kilóg a kasztniból 1,5 méter magasra:S és fotózásnál nagyon zavaró meg amugy is szerintem:S
mert ahogy látom neked nincs ilyen gondod:D
Előre is kösz -
Zsolesz089 #92461 A ma menü:
Fogyaszátok egészséggel
-
USAMEN POWER #92460 Szerintem meg ha 6 sec alatt 300-on van a vas, és azon filózik a sofőr, hogy tartsa úton ! :P -
jokerdes #92459 Hát pont ez a királyság, fíling benne, ha visítva is, 10km-en de eléri a 200-at!:) -
USAMEN POWER #92458 Pár elmaradt pic:
-
USAMEN POWER #92457 Jahogy figyelmetlen vagy ??
#92439, #92442, #92443, #92445 delete ! -
nyomjadnekkiii #92456 Ez valaha elérhető lesz? -
USAMEN POWER #92455 Szerintem is zsír, kár hogy kell neki vagy 10 km, hogy elérje a 200 -at.
-
USAMEN POWER #92454 
-
jokerdes #92453 Köszi! Tényleg zsír a gép! Nég kipufogó odab@sz! :D -
csoli31 #92452 Ezt linkeltem én is neki.
-
Na a bunkó stílusomért most segítek. Itt egy térkép, szép nagy felbontás ha megnyitod. Jobb felső sarokban vannak jelölve az autószállítós küldetések egy zöld táblázatban. Ezeket a térképen látod zöld karikában egy számmal jelölve. A szám alapján vissza tudod keresni a táblázat segítségével, hogy milyen autót kell majd elvinned. Remélem érthető voltam. -
Egyébként bocs a stílusárt, csak már sok voltál kicsit... -
Egyébként is, ahogy nyersz versenyeket, egyre több ilyen szállítós küldetésed lesz, ha megvetted, akkor játsszál is már vele! Automatikusan jelzi a térkép a lehetséges autós szállítós küldetéseket! Ha nincs, akkor mennyé versenyezni szépen, aztán egy idő múlva kapsz megint autószállítósakat. Az eszem eldobom... -
csáó jah tényleg csak nem olyat kerestem köszi:D
-
Itt van a külső nézet.
-
Na elmész most már a halál faszába komolyan mondom! Megnézted azt a kurva linket????? A rohad életbe! Ott van rajt azon a tetves térképen a kibaszott autó ikon, ami jelzi a szállítós küldetéseket! Nem kéne szemüveg? Anyám szemész...
-
csoli31 #92444 Itt a második térkép! -
csoli31 #92441 Linkeltem neked egy oldalt, ami alapján már tudsz játszani. Ezek szerint nem tanulmányoztad át teljesen, mert akkor a térképet is megtaláltad volna. Pedig le is írtam, hogy szinte minden kérdésedre választ találsz ott, még erre is (letöltések opció alatt). -
jokerdes #92440 Jó lett! A zene tényleg jó! Szép kocsi, csak kár hogy kívülről nem mutattad meg. Kíváncsi lettem volna, mert ugye én csak a secret car-t láttam. :D -
Zene jó! -
jah már nem kell sorry:D -
csáó hol van az a kráter valaki egy linket egy térképröl ahol be van jelölve elöre is THX -
Na kész a videó jokerdes remélem tetszeni fog. Mindenkinek ajánlom ezt a szépséget nagyon szépen elkészítették kívül belül.
-
Ha ebben a winter módban vagyok és HC-ban is, akkor reggel a havat is le kell söpörni a kocsiról? Az ám a HC! -
USAMEN POWER #92433 Ha már a kipufogón folyik a fagyálló, akkor ott gond van.
-
carloelsa #92432 Igen láttam, de le is tudod tölteni? Mert Fittivel kerestük a jeleket, de akkor vakok vagyunk? 
UI: "Éljenek az apróságok" by Zsolesz
Ennek a kipufogójából már ilyen is jön ;)
Suzuki xD
Civilek ;) Gratulálok nekik xD a terepjáró biztos Londoni :D
-
Alatta ott van hozzászólásban, hogy mit kell megnyomni (nem tudom, hogy a fórum engedi-e, de beszúrom a kínai betűket is, hátha):
cna you tell me which button to click, i can't read Chinese :)
click course
1. "此进入http下载页面"
2."自动选择镜像,点击 这里 下载" -
carloelsa #92430 !EZT! valaki nem tudja letölteni? xD vagy nincs meg? PLs help! =) -
#92429 NEW (usamen) Ezzel arra gondolt, hogyha valahol talizni akarsz valakivel, akkor felirod, hogy most meggyek fel a szigettre és 5ig várok a kráternél. Ha valaki fent lessz ugy is odamegy;) -
USAMEN POWER #92428 Anyunak tetszik vagy neked ? Am szerintem senkinek sincs kedve bújócskát játszani.
#92425: Olvasd el még1x a hszem, és értelmezd is. -
nem tom de most anyura tetszik ez a játék :D -
szevasztok a új a nevem anudis0000[hun] majd gyertek és keresetek meg:D csáó -
carloelsa #92425 "Válasz erre gomb"? 
-
USAMEN POWER #92424 Sry HEMAXI a hszed véletlenül töröltem.
Am ki a jófranc fog szerinted megtalálni, pár ezer éppen aktív szigetlakó között ? -
USAMEN POWER #92423 100-200 ezer ft körül, bármelyik használtautó kereskedésben kapható. Valódi vezetési élményt nyújt !
-
azta f/szom ez kell nekem:D