107666
-
USAMEN POWER #92545 Ha a TDU 2 kijön, érzésem szerint alaposan lecsökken az Oahu sziget lakóinak a száma. :D De szerintem egyértelmű hogy ha a 2 kijön, azt lesz érdemesebb megvenni. Viszont fölösleges a 2 -re alapozni, mert még messzevan, ha most megveszi valaki a TDU -t nem maradt ki semmiből. (Elvileg) -
carloelsa #92544 Jah, mögöttem meg a hutyutyu lesz :D -
USAMEN POWER #92543 Gurultam eggyet Wezo[HUN], és Innka Murka társaságában (EEK rus meg eltűnt :/ )
Falkon legközelebb majd egy olyan cruiset, ahol a gurulás van a középpontban.
Értem én hogy sokmindenről nem tehetsz, a szerver se 100 % -os, de néhány tényezőt ellehetett volna kerülni. :)
Háth most szar az idő Miamiban, a verdákról ez nem mondható el. :)
-
ízirájder leszel? -
carloelsa #92541 Valaki nem tud valami jó kis tuningos hangot ajánlani a kis Suzukihoz? :D -
Én is köszönöm szépen a mai napot. Jóccakát!
-
Köszi, a mai napot JohnnyVTI,Zsolesz.
-
carloelsa #92538 TDU 2 re várhatsz :D az 15 ezer lesz most meg a TDU 3 ezer környékén van :D -
Ha megveszem meik éri meg jobban (multizni) TDU,TDU2(ha majd kijön)?? -
Norbi rég hallottam felőled.
Alakul a Merci?
Ha látod lécci válaszolj!
Köszi. -
carloelsa #92535 Jaja, jól mondja Falkon (vagyis venni kell egy TDU-t vagy havertól elcsórod) én az elsőt választottam :D -
nincs msn-ed vagy skyped mert akkor skype mexx0703 vegyél fel ha van de msn-t is megnézheted az adatlapomon
-
Ha letöltöd az nem jó.
Kell egy cd kulcs ami nem offline.
-
Sziasztok valaki segítene nekem??Ha letöltöm a játékot akkor tudok veletek multizni???Most lendülnék bele ha letöltöttem vannak itt ismerős arcok Falkon,Dozoo,:))segítetek majd ??:) -
Mentem még egy kicsit aztán kiléptem.
Majd máskor már fáradt vagyok.
Azért köszi a gurulást! -
carloelsa #92530 Ez a szerver pff...
Zööööld! Padlóóóó! :D
-
falkon te meg hová tüntél gyere a szalonhoz ahol találkoztunk!
-
USAMEN POWER #92528 Én gurulok egy ribancal, meg egy sráccal, kihagyom. :) -
am unsamen power gyertek a volkswagen szalonhoz -
remélem nem mostanába adják ki mert most vettem meg ezt és jóü lenne vele még soikáig játszani :)
-
#92525 Ha eltűnnének, akkor keress rájuk a mappon és addig probálj rájuk ugrani amíg be nem rak a layerbe!
Am mentem inni és bulizini! Jó gurulást! Holnap aki akar majd összetunyulhatunk valami gurulásra! -
USAMEN POWER #92524 Már megint szar a szerver. (Szerintem tesztelik a tdu 2 -t :P) -
hová tüntetek? -
csoootrogyááányok -
Jön már a 2-es TDU????? -
carloelsa #92520 Hoppá! Én Chevrolet Camaroval megyek nem Corvettel xD meg a VW szalon DélKeleten van :S -
Alap. :) -
carloelsa #92518 Én akkor fel is toljam a popszimat? :P (csak egy kicsit buzis... xD ) -
Rendben akkor Volkswagen parkolónál DélNyugaton -
na akkor hocvá menjünk? -
#92515 Még próbáld meg az uj drivert, amit csináltak hozzá, mert nekem ugyan nem csinált ilyenekt, de csinált más hülyeségeket és azokat javította. Ha ugy sem jó, akkor fizikaibajai vannak. Akkor szeddheted elő a garit. Ugyanis szervize nincs magyarországon. Ha elküldenek vele, akkor csináld magad javítás lesz:S -
ott leszek a kráter környékém majd gyertek oda vagy irjatok hogy hová menjek! -
carloelsa #92513 Chevrolet Corvette ;) és Szerintem a Volkswagen parkolónál DélNyugaton jó lenne :D -
USAMEN POWER #92512 Mivel nekem elbaszódott a mentésem, és pár hetes biztonságival játszok, visszarakom ami kiesett a Shelbyből ! :D
#92510: Háth figyelj ha valaki nincs gépközelben, de megy a játék, esetleg pausebe van, annak aztán dudálhatsz. :D -
csáó hová menjek mert én mennék
-
csáó tegnap ott dudáltam meg irogattam neked a parkoloba :D -
Sziasztok!
Mivel megvan az új kormányom ezért szeretnék egy felavató kresz krúzt rendezni!
G kat.-ra gondoltam , és hogy változatos legyen mindenki más autóval jöjjön.
Aki jön írja ide mivel jön + találkozási ötletet szívesen fogadok, mert most semmi jó hely nincs az eszemben.
8-kor indulnánk.
Falkon - Charger Super Bee -
Gyuracell #92508 Sziasztok ! Nemrég felraktam a Win7-et és nem akar csatlakozni a szerverhez a TDU pedig eredeti a játék , MegaPackhoz kértem új kulcsot, 1.66 patch felvan rakva és a tűzfalnál is engedélyeztem a TDU-t. Aki tud valamilyen megoldást problémámra az kérem ossza meg velem !
-
USAMEN POWER #92507 Jaja én is köszi ! A szerver viszont tényleg gáz... :/
Képek Atarin is. -
eiduR #92506 Sziasztok!
Létrehoztam egy community-t az Xfire-n, aminek segítségével akár in-game is tudunk kommunikálni egymással, könnyebben és azonnal fel tudjuk venni a kapcsolatot a magyar TDU-sokkal, tehát akinek van Xfire-je, az csatlakozzon!
http://www.xfire.com/communities/tduhu/