107666
-
nem jöttök FALKONNAL csak ugy simán egy kört am mi az msn címed? -
Kár hogy a régi jó dolgokból mér nem maradt semmi... :) -
az egész szar volt:D -
Ti variáltok.
+ a server is fos volt. -
szerintem is szar volt:D -
szerintem is nagyon rosz volt de most nem jössz egy kört ott irtam tök noprmálissan
-
USAMEN POWER #92579 Na azthiszem ez volt az utsó sg-s cruise részvételem ! :DDD Inkább járkálok külföldi cruiseokra...
Majd ha Alien fogja szervezni, arra kérek jegyet, de a tegnapi Falkon, és a mai Kishoffi cruise full KO volt ! Ez az én véleményem, nem kell adni rá. :)
Aki meg nem tudná a szigeten érvényes irányokat, annak itt ez a térkép, az iránytűt lesse meg:
-
menjünk egy kört aki akar normállisan jönni az jöjjön 8 órakor a merci szalonhoz normálisan megyün szabályossan stop táblánál megálunk pirosnál is városba 100km/h fő utakon 160km/h autopályán 220km/h -
Gyuracell #92577
Erre: #92508 tud valaki válaszolni ?
Jó már lenne megint Hawaiion autókázni .
-
akkor legyen ugy ahogy mondod a sávba maradás ilyenekre énis gondoltam csak az nálam a kressz krúzba beletartozik:D
A hc nekem mind1
nekem sajna még nincs HC-m ezért non HC-ban kell mennem:S -
ezt a 2.at ezt nem tudom letölteni ugyhopgy egyenlöre hagyom most megyek jéátszani veletek:D
-
carloelsa #92574 Ha kresz krúz akkor városban 120 legyen a max és mindenhol megállni, lámpánál főleg... és max kb 225 szal megy, nem sokkal lenne több a városon kivüli és az autopályán levő km/h szabályozás között.
Város: 120
Országút: 170
Autopálya 210 környéke, én ezt javaslom, és a kresz krúz nem ebből áll csak ám, hanem a sávban is kell maradni, balról elözés... ugye maxxi?
HC kell? mert hc nélküli emberkék hátul közlekednek! :D -
a suzukit innen tudod letölteni berakni pedig annyi az egész hogy a rar-ban lévő fájlokat egyszerűen bemásolod a megadott mappákba és felülirod azokat
meg ha moddolni akarsz nemárt ezt is leszedni ezt is mert különben lefog fagyni a game
ezt a magic mapot pedig az tdu mappa/Euro/bnk/ ba kell berakni
-
ja bocsi még valami:D
az uticél a délkeleti világítótorony! -
oké am susukit hogyan tudsz berakni vagy honnan lehet letölteni vagy hogyan van ez? -
jöhetsz de csak okosan és a korlátokat amiket irtam betartva:)
meg azért ne gyűrd fel az suzukijaink előtt az aszfaltot OKs?
-
ja még valami városban max sebesség 160 km/h piros lámpa nemérdekes Stop táblánál megállás és balról előzés kötelező!!
városon kívül országúton max 210 km/h autópályán pedig ami a csövön kifér!!!
18:00kor rám csatlakozzatok(kishoffi_HUN) ott fé yképezés meg minden 18:15-ig várunk és negyedkor indulunk is!
remélem sokan leszünk:D -
mehetek b kategoriás mercivrl mert most nincsen másam de mindig szabályossan és lassan megyek vele -
na mivel itt mindenki gurulni akar de valahogy nem jön össze EZÉRT TERVEZTEM EGY KIS Swift kresz krúzt:D
időpont: 18:00
helyszín: Audi szalon
Autó: lehetőleg Alfa GT vagy valami E kat.-os autó
KRESZ KRÚZ Lesz!!
-
na jólvan én nem várogatok majd irjon vki hogyha megy aztán megyek én is -
Ja nekem is majd elküldhetnéd abban a formában is. Nagyon tetszik. :) -
ha sikerült megcsinálni eltudnád nekem is küldeni?:D
előre is köszi -
USAMEN POWER #92563 Mondcsak remeg a kezed miközben vésed a billentyűket ? -
csáó na akir akar jönni kocsikázni egyett az jöjön fél 4 re a ford szalom elé -
nyomjadnekkiii #92561 én a renault megane rs 250 hangját tettem be a suzukinak is és még pár autónak, de szerintem nagyon franko lett!! -
probáljuk meg mégegyszer aki akar jönni az jöjjön 15:00-kor a Volkswagen szalonhoz! -
ott voltam 11:40 fele mentem el
-
carloelsa #92558 Várgyá várgyá! A suznyuki ablakát még meg kell csinálnom, átlátok rajta úgy, mintha nem is lenne ott ablak, csak sötét xD -
jaddz8 #92557 11 elmúlt nem vagy ott. Így alapozzon bárki arra, hogy te gurulni akarsz? -
Dozoo! Adok egy tippet a suznyuki hangjára: Lotus Elise R eredeti hangja.
Hidd el nagyon frankó. Te pedig elküldhetnéd a Buzuki-t amit megmodoltál. -
jaddz8 #92555 hát végignézegettem a hangokat, ilyen kis autóhoz talán ez illett a legjobban: http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=10381 -
akinek van kedve kocsikázni egyett az jöjönn a Volkswagen szalonhoz ot találkozunk 11órakor indulunk!aki szeretne jönni az ki ne hadja:D -
de én is :d falkon mondta hogy olyan 1 óra fele rá ér ugyhogy majd megbeszélem vele msn en hogy miikor és hová gyertek -
szóval te nem ?:D -
Modding toolsban ha 4 kerék meghajtásúra állítok egy autót,akkor meg kell adni valami prioritást(?) a kerekekre,hogy melyiknek legyen elsőbbsége(?),tehát az pontosan mi?És ha pl 20%ot állítok akkor melyik kerék lesz 20% és melyik 80%? -
csáó tegnap bocs hogy bekacsáztam eléd nem szándékos volt utána tök normálissan mentem falkonnal csak kár hogy csak 2-en maradtunk de majd ma is menjünk egyet de csak olyanok jöjennek akik tudnak szabályosan menni -
Stockbauer33 #92549 A harmadik képen a GT hátsókerekénél a sziklára kitehénkedtünk a New-al.Ő aztmondta kb 149 méter magasan voltunk.De ezt megfejelted még párral.
-
Stockbauer33 #92548 A harmadik nálam dobogós
.Ennyire jó ez a GT? 
-
Gurultam én is kicsit ma este!
-
Hi! Jaja alakul már a külseje az ablakot, a működő lámpákat meg a kerékjáratokat leszámítva kész is van. A belsejében még van munka és sajnos a legnagyobb gond hogy se az embert se a kormányt nem tudom beállítani. :S Erre vhogy megoldást kéne találni mert már 2 v 3 hete ezzel szarakodok és őszintén szólva fogalmam sincs hogy hogyan kéne megcsinálni. Remélem sikerül rájönni hogy hogy kell megoldani mert így elég tré.