107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Zwiebel
    Köszi szépen, de sajnos így is csak odáig jutok el, hogy New Game-re tudok menni és Continue-ra nem, valamint egyszer elér idáig, néha néha pedig megakad a hiba jelző képernyőnél

Azért thx!

Természetesen várom a további tippeket!
  • adamfesto
    Próbálj meg egy másik offline és egy online profillal belépni, és utána a tiéddel. Nekem ez helyrerakta a dolgokat.
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap tesóm játszott a TDU-val és semmi probléma nem volt, de miután kilépett és kb. 1 óra múlva megpróbált visszalépni, nem jött be profilja. Azt írja, hogy valami baj van a nettel, de ez nem így van, minden más internetes program normálisan fut. Nem tud belépni az Online profilba. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a probléma?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
    Zwiebel
  • adamfesto
    Csak hogy ne üssön el a motorodtól a sisak - persze hogy én festettem
  • nyomjadnekkiii
    cső! vki nem tudja esetleg nincsen másik kipuff dob a zx12-re ugy mint a gixerre???
  • USAMEN POWER
    Én nem tudok róla.
  • dezsőnéni
    Kérdés: Van még olyan kocsi a játékban (megapackot is figyelmbevéve) ami csak egy másik autó tuningolása után érhető el? Úgy mint pl. ahogy a Mustangból Saleen Kupé lesz.
  • USAMEN POWER
    Túl sok a vita !!
    De adok egy tippet: Ugyanezt az offtopikban is le tudjátok rendezni !
  • Neoncsoves
    lesz valami HASZNÁLHATÓ krúz holnap?
  • somdav95
  • Roger6
  • carloelsa
    Találtam színeset is =)

na jól van nem hülyéskedek :)
  • carloelsa
    Nekem van rólatok képem =) Tássík itt lenni a kép :D
  • Roger6
    Fitti! Elkészült a videó első fele, de még elég sovánka, oda kéne tenni magunkat valamelyik nap majd.
  • Fitti83
    A hétre én is tervezek egy jó kis cruise-t a régi szép idők emlékére. Milyen jó kis órákat töltöttünk el... Nah majd vmi plakátot is csinálok sztem. De az időpont az 17-utáni lesz az tuti, mert dolgozom addig.
  • Norby646
    Na a helyzet az hogyha visszarakom az eredeti mentésem akkor abba egyik online profil se működik. Ha viszont egy tök új profilt csinálok az meg megy online is... Kérdés a kövi: Ezzel lehet valamit kezdeni vagy elúszott a mentésem?
  • Norby646
    Húú basszus tényleg igazad van. Sry csak az eddigi profilommal próbáltam belépni és lehet azzal van vmi gond nem tom... Most csináltam egy új profilt azzal csatlakozott. Megpróbálom visszarakni a mentésem hátha megy mert nem lenne jó ha elveszíteném (99%-os mentés)... Thx a gyors választ am!
  • ROLL30AbandonHo
    Sziasztok!
    Ma olyan 5-6óra fele nincs kedve valakinek egy Krúzt csinálni?oO
    Jó lenne, már rég voltam egy jó kis magyar krúzon:)
    Vagy legyen inkább ugy hogy 5-kór az É-i VilágítóToronynál legyen a tali és ott megbeszéljük hogy merre mennyünk akármivel lehet jönni én pl egy Ruf Rt12-vel megyek:)
    Akinek van kedve jöjjön:)
  • Roger6
    Azt nem amiatt írja. Nekem otthoni gépen is, meg a munkahelyin is fent volt egyszerre, hiba nélkül működött. A gond akkor van szerintem, ha két ugyanolyan serial-al akarnak csatlakozni a szerverre. Szóval próbálgasd csak, menni fog az.
  • Norby646
    Sziasztok! Egy haveromnak kölcsönadtam a serial-t hogy ki tudja próbálni online a game-t csakhogy a srácnak leégett a gépe és most ott van a leégett gépén a serial-om és azt már nem lehet onnét törölni, viszont én így nem tudom használni mert amikor megpróbálok csatlakozni kiírja hogy failed to connect tdu server... Történt már ilyesmi vkivel? Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy ennek a serial-nak már annyi?
  • Roger6
    Jól beszél a kollega!
  • USAMEN POWER
    Új videóm !

• Misi az ezredes
    Firefox - minden tökéletes.
  • USAMEN POWER
    Háth ha máshol is el van csúszva, akkor a problem nem itt van. :) Én Chromeot használok, ott minden ok.
  • [HUN]FaTaL
    Jó csak a régi IE az egy rakás szar, az Opera meg a legszabványosabb böngésző. :D

De lehet a reklámszűrő kavar be, mert másik topicban is el van csúszva, másnak Operával meg nincsen. :)

A még mielőtt kérdeznél felirat az jó helyen van. :)
  • USAMEN POWER
    Régi internet explorer alatt is szar, meg a "mielött kérdeznél felirat is".

#92604: Azoknal szól akik nem tudják merre van Észak, és Dél.
  • adamfesto
    Mi ez a térkép? A zászlók? Milyen irányok? Bocs de ritkán vagyok, ezt most nem vágom...
  • [HUN]FaTaL
    Opera alatt picit le van csúszva az sg.hu fejléc, kicsit toljátok feljebb
  • HEMAXXI
    na jólvan én lépek majd holnap irok hogy mikor és hová gyertek na szevasztok
  • USAMEN POWER
    Dozoo, és Hemaxxi rendezzétek privátban !!!
  • carloelsa
    Még te mondod, hogy a stoptábláknál, lámpáknál álljunk meg? Meg te cikáztál a legjobban

UI: Belehet ám tenni a kanyarba a kis Suzukit :D

Sean: beleléptél valamibe, hogy a lába eltűnik a mocisnak? xD
  • Hoffi
    ha nem gáz elmegyek énis:D
    normális leszek télleg:D
  • HEMAXXI
    csáó holnap megprobálok szervezni valami normálisat amikor lehet száguldozni csak lámpáknál stoptáblánál meg kell álni meg nem össze vissza menni de ez csak akkor fog menni ha mindenki eljön te is usamen power!
  • SeanJRRussel
  • SeanJRRussel
    Sean és a Suzuki....isteni páros

a nagytestvér mindent lát

http://kephost.com/images/1120100124162419.jpg
  • Falkon
    Jah , Alien kresz krúzai, felejthetetlen.
  • carloelsa
    Ők olyan élmény nyújtottak számunkra, amit nem lehet elfelejteni. Akkor nem egy videó készült... most meg csak Zsolesz a rendes társaival csinál videot, itt nem lehetne, mindenki szétlámázná... mikor már 2 napja nem volt krúz mindenki szenvedett xD emlékszem, hogy az én kresz krúzomon néha 3 layer is lett xD és azért adtam már útvonalat, hogy a másik layerben levők is tudjanak a helyes útvonalon közlekedni =)
  • USAMEN POWER
    Nálam két lehetőség fordulhat elő:

- külföldiekkel gurulok (+ azokkal a hc-s magyarokkal akik szintén külföldiekkel gurulnak álltalában)

- másik lehetőség egyedül

A tegnapi, és a mai nap azért volt, mert azthittem hogy olyan lesz, mint amiket alien911 szervezett még 1 éve. (Amikor kezdtem a gamet.)
  • Falkon
    Ne is mond.
    2 éve nyáron miket toltunk.....
  • carloelsa
    Régen tényleg mikor dab2man, artmooney, andris... volt.. hmmm, velük lehetett beszélgetni, lehetett kresz krúzolni... emlékszem rá mikor kevesen voltunk már a negyedik kresz krúzomon akkor szóltam holeéknek, akik nem szoktak kreszezni jöttek és úgy vezettek mint a kresz krúz imádók, mert ők értelmes emberek és értik mi az a kresz, meg féktáv, blokkolás stb... =( volt hogy az időpontokon vesztünk össze, mindenki minden órában rendezett valamilyen krúzt =D nem győztük kiírni, mert folyton írtak ide SG re ki mit szeretne... :D de pepsi is eltünt, meg elillantak artmooneyek is =(