107666
-
USAMEN POWER #92683 Ha tudod hogy nem ide tartozik, akkor ne írd ide. Bocsánat elfogadva. -
#92682 Szeretném a grafikusok és Photoshop pro-k figyelmét felkelteni ezzel a képpel. Sztem alapanyagnak jó, poszterhez, cruise kiíráshoz, stb. Am nekem olyan NFS-es menü "beállás" feelingje van 
-
Halihó!Igen lesz egy délelött és egy este felé is aki nem ér rá az egyiknél el tud jönni a másikra és így tobább...ÉK-re van a sziget csücskénél található dombon lévő paraboláknál a 26-os versenykőnél.Menetrend:Csoportkép készítése kb 2 perc és utána go go az útvonalat tervezem nemsokára azt is közzé teszem.Várok mindenkit szeretettel!Videó is készül a Krúzról ami majd itt is megtalálható lesz a fórumon. -
#92680 Csá ha még megvársz akkor most felszaladok oda;) -
#92679 De és Du is lessz?:O Ez a mokapu peninsula ez valami hely? csk mert igy ne mtudom miről van szó
De am ha megyek tuti a 308-assal megyek:)
-
Hülye vagy?! Tiszta retrós, akkoriban ez volt a menő!
(a meleg a David Hasselhoff-os kép, nem ez)
-
Ez nagyon MELEG!
-
nyomjadnekkiii #92676 csá! ha vkinek van kedve gurulni eggyet
1 kor ott leszek a merci szalonnál! hello -
Thomas William Selleck (Detroit, Michigan, USA, 1945. január 29.) amerikai színész, producer, forgatókönyvíró. Leghíresebb szerepe a Magnum című televíziós sorozat főszereplője Thomas Magnum.Gondoltam megyünk egyet a tiszteletére...Csak Ferrarit hozzatok.Mind1milyen. -
Ez mekkora királyság már! Jó lett! 
Ha nem lennék állandóan szakadt mindenkinél, mennék rá. Még a napszemüveget is feltenném.
-
Nos kedves urak ha van kedvetek akkor csatlakozzatok! -
Nem-nem, kérlek én az egészet nézem, egyben. Mivel kiadványszerkesztő grafikus a szakmám, ezért éppúgy fontos a külső, mint a belső (tartalom + kinézet). Nem az animációkat nézem, hanem összesen, egységesen a terméket. És ezen a fórumon még csak a közelébe érőt sem láttam eddig. Filmeket nem nézek, bár az Avatar-ra azért elmentem. Az kurva nagy volt 3D-ben.
-
USAMEN POWER #92670 Ezzel spec nem az én videóimat védem, mert megnézed akármelyik videómat össze van vágva, be egy két zene oszt kész. Max időnként figyelek arra hogy a vágás és a zene üteme összhangban legyen, de nem nagyon érdekel. -
USAMEN POWER #92669 Ízlések és pofonok. Te az animációkat nézed egy videóban, én meg a tartalmat.
Egy picit eltérek a témától, de a lényeg ugyanaz. Ott van a 2012, animációkkal és effektekkel teli jelentek, de engem amiről szól jobban érdekel mint a sok animáció. Persze az utóbbi hatalmasat dob a filmen.
De hogy rátérjek a tartalmi lényegre. Nézd meg zsolesz utolsó videóját. Képzeld el animációk nélkül hogy miről szól. :) De a Sony Vegast jól bemutatta !
-
Stockbauer33 #92668 
-
#92667 Hát öcsém ezek télleg állat videók, de valamiért a második kicsit jobban tetszik:) -
"Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható" - de nekem pont ezért tetszik. Mert lemodellezte a srác az autókat, mindent faszán megcsinált, jó lett a render, ebben több tízórányi munka van (több mint az egész film vágásokkal). Kicsit erős, hogy erre azt mondod, elhanyagolható. Mintha mindenki tudna ilyet összedobni... Bár ha igen, akkor várom a hasonló színvonalú videókat, amíg meg nincs hasonló 3D-s renderrel készült videó, ne nyilatkozzunk róla felszínesen, hanem bizony becsüljük meg a belefektetett időt, munkát. -
peugeot 206-tot honnan tudnák letölteni? -
USAMEN POWER #92664 Viszont ha tdu videó, akk nálam ezek a fav! (Le a kalappal a készítők elött!)
Am nem attól videó a videó, hogy tele van nyomva animációkkal. Az csak mellékes, a tartalma a lényeg ! utána jön hogy faszán össze legyen rakva, vágva stb... Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható. Ez az én spontán véleményem. -
Én a 3D-s animációra gondoltam, amit ő készített a videóhoz. Az a nem egyszerű.
-
USAMEN POWER #92662 Ahhoz szerintem nem kell kockának lenni, hogy valaki jó videót csináljon. Tudni kell vágni, kezelni egy programot, és érzék kell a jó zene kiválasztásához.
Viszont a tartalom a legfontosabb ! Nem jó az ha a nagy büdös semmiről szól egy x perces videó.
A csávó videója jó tdu bemutató videónak is.
-
Hát ez kibaszott nagy videó!
Nagyon ért hozzá (bár gyanítom egy kockával állunk szemben), nagyon nagy lett!
-
ez nagyon jó menet volt köszi mindenkinet:D
-
USAMEN POWER #92659 Kedvfokozó:
-
Alien csinálhatnál egy krúzt a hétvégén.
A te meneteid mindig is faszák voltak.
Az "öregekkel" kéne menni egyet.
-
én is ott vagyok
-
Victorral ott vagyunk már 15 óta. -
Én szívesen mennék, de ma nem jó sajnos, más dolgom van.
-
USAMEN POWER #92654 "sok szerettetel verunk" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne haragudj, de fórumba írsz nem chatre. Mielött elküldesz egy hozzászólást, olvasd át mégegyszer. -
jah és véletlen kihyagytam hogy kategoriák F,E,D,G -
csáó aki szeretne KRESZ KRÚZRA az legyen az audi szalonnál 20:30-re szabályok:pirosnál stop stop táblánál is! sebesség korlátok:városba:100km/h fő utakon 160km/h autopályán 250km/h aki pedig dolgozik mert tudom hogy van pár olyanis azok pedig majd utközbe becsatlakozit mindenkit sok szerettetel verunk:D -
carloelsa #92651 Csak egy picit lett nagy! xD -
USAMEN POWER #92650 Na kellett az a kályhacső oda. ^^ -
carloelsa #92649 Van rajta KIPUFOGÓÓÓÓÓÓ :D Ezer köszönet Adikingnek
-
Fasza
-
USAMEN POWER #92647 Ravemartin társaságában [Előkaptam a Lexust. :) ]
-
Game Booster? -
Hali! Nekem is ezt csinálja. 1 új profilt tudtam csinálni amivel belépett de azt kitöröltem és azóta egy nyomorult online profil nem működik. Csináltam vagy 10 új profilt azt egyik se jó. -
carloelsa #92644 :S megpróbálom mégegyszer, ha nem sikerül, akkor vegyél fel X en (dozoo), skypen (dozoo95), vagy msn en ([email protected]) -
CSövi Dozoo.Nem jó a fájl. Azt irja hogy 404-es hiba. :S