107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Ha tudod hogy nem ide tartozik, akkor ne írd ide. Bocsánat elfogadva.
    Szeretném a grafikusok és Photoshop pro-k figyelmét felkelteni ezzel a képpel. Sztem alapanyagnak jó, poszterhez, cruise kiíráshoz, stb. Am nekem olyan NFS-es menü "beállás" feelingje van

• sek300
    Halihó!Igen lesz egy délelött és egy este felé is aki nem ér rá az egyiknél el tud jönni a másikra és így tobább...ÉK-re van a sziget csücskénél található dombon lévő paraboláknál a 26-os versenykőnél.Menetrend:Csoportkép készítése kb 2 perc és utána go go az útvonalat tervezem nemsokára azt is közzé teszem.Várok mindenkit szeretettel!Videó is készül a Krúzról ami majd itt is megtalálható lesz a fórumon.
    Csá ha még megvársz akkor most felszaladok oda;)
    De és Du is lessz?:O Ez a mokapu peninsula ez valami hely? csk mert igy ne mtudom miről van szó De am ha megyek tuti a 308-assal megyek:)
  • Roger6
    Hülye vagy?! Tiszta retrós, akkoriban ez volt a menő! (a meleg a David Hasselhoff-os kép, nem ez)
  • adamfesto
    Ez nagyon MELEG!
  • nyomjadnekkiii
    csá! ha vkinek van kedve gurulni eggyet
    1 kor ott leszek a merci szalonnál! hello
  • sek300
    Thomas William Selleck (Detroit, Michigan, USA, 1945. január 29.) amerikai színész, producer, forgatókönyvíró. Leghíresebb szerepe a Magnum című televíziós sorozat főszereplője Thomas Magnum.Gondoltam megyünk egyet a tiszteletére...Csak Ferrarit hozzatok.Mind1milyen.
  • Roger6
    Ez mekkora királyság már! Jó lett! Ha nem lennék állandóan szakadt mindenkinél, mennék rá. Még a napszemüveget is feltenném.
  • sek300
    Nos kedves urak ha van kedvetek akkor csatlakozzatok!
  • Roger6
    Nem-nem, kérlek én az egészet nézem, egyben. Mivel kiadványszerkesztő grafikus a szakmám, ezért éppúgy fontos a külső, mint a belső (tartalom + kinézet). Nem az animációkat nézem, hanem összesen, egységesen a terméket. És ezen a fórumon még csak a közelébe érőt sem láttam eddig. Filmeket nem nézek, bár az Avatar-ra azért elmentem. Az kurva nagy volt 3D-ben.
  • USAMEN POWER
    Ezzel spec nem az én videóimat védem, mert megnézed akármelyik videómat össze van vágva, be egy két zene oszt kész. Max időnként figyelek arra hogy a vágás és a zene üteme összhangban legyen, de nem nagyon érdekel.
  • USAMEN POWER
    Ízlések és pofonok. Te az animációkat nézed egy videóban, én meg a tartalmat.
    Egy picit eltérek a témától, de a lényeg ugyanaz. Ott van a 2012, animációkkal és effektekkel teli jelentek, de engem amiről szól jobban érdekel mint a sok animáció. Persze az utóbbi hatalmasat dob a filmen.

De hogy rátérjek a tartalmi lényegre. Nézd meg zsolesz utolsó videóját. Képzeld el animációk nélkül hogy miről szól. :) De a Sony Vegast jól bemutatta !
  • Stockbauer33 #92668
    Hát öcsém ezek télleg állat videók, de valamiért a második kicsit jobban tetszik:)
  • Roger6
    "Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható" - de nekem pont ezért tetszik. Mert lemodellezte a srác az autókat, mindent faszán megcsinált, jó lett a render, ebben több tízórányi munka van (több mint az egész film vágásokkal). Kicsit erős, hogy erre azt mondod, elhanyagolható. Mintha mindenki tudna ilyet összedobni... Bár ha igen, akkor várom a hasonló színvonalú videókat, amíg meg nincs hasonló 3D-s renderrel készült videó, ne nyilatkozzunk róla felszínesen, hanem bizony becsüljük meg a belefektetett időt, munkát.
  • HEMAXXI
    peugeot 206-tot honnan tudnák letölteni?
  • USAMEN POWER
    Viszont ha tdu videó, akk nálam ezek a fav! (Le a kalappal a készítők elött!)

Am nem attól videó a videó, hogy tele van nyomva animációkkal. Az csak mellékes, a tartalma a lényeg ! utána jön hogy faszán össze legyen rakva, vágva stb... Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható. Ez az én spontán véleményem.
  • Roger6
    Én a 3D-s animációra gondoltam, amit ő készített a videóhoz. Az a nem egyszerű.
  • USAMEN POWER
    Ahhoz szerintem nem kell kockának lenni, hogy valaki jó videót csináljon. Tudni kell vágni, kezelni egy programot, és érzék kell a jó zene kiválasztásához.
    Viszont a tartalom a legfontosabb ! Nem jó az ha a nagy büdös semmiről szól egy x perces videó. A csávó videója jó tdu bemutató videónak is.
  • Roger6
    Hát ez kibaszott nagy videó! Nagyon ért hozzá (bár gyanítom egy kockával állunk szemben), nagyon nagy lett!
  • HEMAXXI
    ez nagyon jó menet volt köszi mindenkinet:D
  • USAMEN POWER
    Kedvfokozó:

• Falkon
    Alien csinálhatnál egy krúzt a hétvégén.
    A te meneteid mindig is faszák voltak.
    Az "öregekkel" kéne menni egyet.
  • HEMAXXI
    én is ott vagyok
  • AlieN911
    Victorral ott vagyunk már 15 óta.
  • Roger6
    Én szívesen mennék, de ma nem jó sajnos, más dolgom van.
  • USAMEN POWER
    "sok szerettetel verunk" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne haragudj, de fórumba írsz nem chatre. Mielött elküldesz egy hozzászólást, olvasd át mégegyszer.
  • HEMAXXI
    jah és véletlen kihyagytam hogy kategoriák F,E,D,G
  • HEMAXXI
    csáó aki szeretne KRESZ KRÚZRA az legyen az audi szalonnál 20:30-re szabályok:pirosnál stop stop táblánál is! sebesség korlátok:városba:100km/h fő utakon 160km/h autopályán 250km/h aki pedig dolgozik mert tudom hogy van pár olyanis azok pedig majd utközbe becsatlakozit mindenkit sok szerettetel verunk:D
  • carloelsa
    Csak egy picit lett nagy! xD
  • USAMEN POWER
    Na kellett az a kályhacső oda. ^^
  • carloelsa
    Van rajta KIPUFOGÓÓÓÓÓÓ :D Ezer köszönet Adikingnek
  • SeanJRRussel
    Fasza
  • USAMEN POWER
    Ravemartin társaságában [Előkaptam a Lexust. :) ]

• adamfesto
    Game Booster?
  • Norby646
    Hali! Nekem is ezt csinálja. 1 új profilt tudtam csinálni amivel belépett de azt kitöröltem és azóta egy nyomorult online profil nem működik. Csináltam vagy 10 új profilt azt egyik se jó.
  • carloelsa
    :S megpróbálom mégegyszer, ha nem sikerül, akkor vegyél fel X en (dozoo), skypen (dozoo95), vagy msn en ([email protected])
  • Johnny 19
    CSövi Dozoo.Nem jó a fájl. Azt irja hogy 404-es hiba. :S