107666
-
óóó baszki nem figyeltem hogy már inditottak akkor sorry és megyek arra:( -
csáó nem akar valaki menni egy kört ? ha igen akkor vki inditson egy menetett pls :D
-
jaddz8 #92721 Ha annyiszor kapnék egy ezrest ahányszor már hallottam ezt a kérdést omfg... Önálló gondolkodás zéró.
-
dezsőnéni #92720 Már elég sokszol hallottam ezt az északi golfpályát. De az meg hol a fenében van? VAlami térképen nem lehetne szemléltetni? -
USAMEN POWER #92719 Pedig benne van, figyelmetlen vagy.
#92716: És valóban fölcsatlakoztál a netre ? Ha nem látod a klubházakat a mapon, valószínüleg nem. -
sztem egyszerűbb végigcsinálni a versenyt... (egyik hosszú már én sem tom, csak ha látnám a térképet talán) és még pénzt is kapsz + eladhatod utána:D -
jaddz8 #92717 HC/normal mindegy, nem kresz cruise, nincs vezetö (aki elöl megy az arra vezeti a sort amerre neki tetszik) stb...
(aki szeretné az eredeti 8C felnit látni a kocsiján, az talál egy "AR_8C_2_F_02.bnk" nevű fájlt az Alfa felnik között, tudja mi a dolga
)
Akinek nincs meg a verda, az be tudja szerezni trade-en, 1.500.000 körül mozog a legolcsóbb, vagy el tudod hozni az Alfa szalonból ha megvan a challenge, de már nem emlékszem mi kell hozzá. -
Tamás540 #92716 Csak azért kérdeztem mert ha fölcsatlakoztam a netre test drive-val
akkor nem jelennek meg a clubbok és nem tok barátokat fölvenni!....

-
magic map kell hozzá és a bnk1.map-ot kell kicserélni
ITT kb az oldal közepén megtalálod a letöltést. a fenti ha van a lenti ha nincs megapack. -
carloelsa #92714
Ez nem a radialeng... :D
-
dezsőnéni #92713 Ez egy belső védelem az online játék miatt. A játék figyeli a fileok méretét és ha változik az eredetihez képest, akkor van ez a gond. Kell egy file, ami kiüti ezt a védelmet, csak sajna nem tudom, hol találod meg. Szerintem nézz körül a moddingolós oldalakon. (Ez egyébként nincs benne a FAQ-ban....) -
FAQ -
vargabalazs #92711 heló! Segítségereket kérném. A játékba nem tudom berakni a Suzuki Gsx-R 1000. akárhogy csinálom nem indul el a game.
Ezért ha valaki felvenne msn-re és elmagyarázná NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
itt a cím: [email protected]
Vároma jelentkezéseteket!
További szép napot mindenkinek! -
köszi :) -
Innen
-
ezt honnan tudnám letölteni? -
007 Zolee 007 #92707 Sziasztok!
Új vagyok, uh bocs a gyökér kérdésért. Meg van a játék és fel szeretném rakni a patch-et meg a megapack-ot. Megmondanátok milyen sorrendben kell? -
Szerintem nem elég feltűnő a F.A.Q. felirat, hiába piros. Nem lehetne, hogy világítson, mint egy égő, aztán elaludjon? Flash-ban biztosan meg lehetne oldani. -
Tamás540 #92705 Szevasztok!Hogyan lehet klbot alakítani? -
Ja igen licitálni kell rá de hát egy ilyen szépség meg éri még ha 6 000.000 Ft ért is megy el. -
Aki szeretne egy gyönyörű 2006 Mercedes-Benz SLR-t olcsón az itt meg veheti.
Itt
Kb. 2-3 millió Ft.
Ja igen van benn egy kis meg tett kilométer 1926 miles
-
Zsolesz089 #92702 Arany és ezüst színek alatt 2 gyönyörűség lapul meg .
-
Gurultam 3 szigetkört a délután A végén a new autóm. :)
-
Köszi Zsolesz a gurulást nagyon jók lettek ezek a Bmw-k.
Az új kedvencem.
-
carloelsa #92699 80%-ban kész :D még egy két feltűnő hiba van csak, meg még valami és kész :D Köszi Mégegyszer ADIKINGNEK a sok sok segítséget :D
-
Ez a legjobb: Van ott erő csak nem jön elő -
Ja bocsánat ezt kifelejtettem mellőleDodge ram POWER -
Hehe. Jobb mint a futópad! :D (dyno) -
Neoncsoves #92695 jah, ismerős helyzet.) -
jaddz8 #92694 Azokban a régiókban ahol kicsit nagyobb koncentrációban fordulnak elő a vegyületben a fajtajeleket bármilyen módon mutató példányok (vagy ha rájuk utaló jeleket látsz mindenfelé...) ilyen például Veszprém megye, ott jobb ha megtanulsz egy két rajos tőmondatot, nem árt ha tudod, hogy a melletted sétáló digó a locsolóversét szavalja, vagy épp beszól neked az anyanyelvén és méregeti az oldaladat melyik bordád alá szúrja a bicskát. -
carloelsa #92693 Ezt értenem kéne? xD (skypen kűűdöm) -
Szohi Gazsi (dozoo)?! Afkére more megint nem jó a file amit kűdenéé!!! -
hát lassan már téll :D -
ez rohadt jóó:D
eltudnád küldeni?
légyszi
előre is köszi -
carloelsa #92689 Van az Óperencián is túl egy nagyon nagy szerver, ami layerekbe (rétegekbe, köznyelven kisszerverekbe) teszi az embereket, egy layeren 8 an lehetnek veled együtt =) ahhoz hogy valakivel mehess rá kell kattintani a térképen... ám ha teli van a layer vagy szarakszik a szerver (ami sokszor van mostanában) nem leszel vele együtt :D -
Nos úgy döntöttem megveszem a játékot amugy meg itt vannak szerók???Vagy mindenki 1 csordában??:) -
carloelsa #92687
-
Neoncsoves #92686 mai fiatalságnál ez alapműveltség. -
carloelsa #92685 lol, de hogyhogy ilyen jól tudsz cigányul?
-
így már pujáró shavo vagy :D