107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • jaddz8
    Nahát mintha célozni akarnál valamire...
  • csoli31
    Az első válaszod nem jó. A dokumentumokban a játékon belül, a mentéseden belül (a játékbeli neveden belül) csinálsz egy Radio mappát, és oda tehetsz be 3 mappába kb. 20 mp3 számot (azért csak kb. 20-at mert ennyit tud kezelni).
  • bulba
    "Saját zenét hogy lehet beletenni a játékba?"
    TDU install mappán belül Euro\Radio\ valamelyik adó mappájába bemásolod a saját zenéidet.

"Mod autót csak úgy lehet belerakni, hogy lecserélem egy másikkal?"
    Igen.

"Lehet valahogy növelni a látótávolságon?"
    Tudtommal nem.
  • Norby646
    Merci krúz tuti lesz. Sajnos csajok meg tudom h tuti nem lesznek XD. De azt nem is a játékban kell keresni :). Nah mind1 is amint sikerül megoldan ia problemet írok és akk lesz egy fasza merga krúz 2. felvonás (Amikor elkezdtem online tolni én már 1-et szerveztem ezé 2.). Csak bírja majd a netem meg legyen kész a merga.

#92773: Thx, Remélem minél előbb sikerül végre összedobni a kis mergát.
  • 007 Zolee 007
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem:
    Saját zenét hogy lehet beletenni a játékba?
    Lehet valahogy növelni a látótávolságon?
    Mod autót csak úgy lehet belerakni, hogy lecserélem egy másikkal?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Stockbauer33 #92774
    Ha okéleszel írjki egy Merci krúzt.Biztos jönne 1 pár jófej /fiú / meg /lány/ meg /fiúlány/
  • Falkon
    Nagyon fasza lesz!
    Már várom hogy kész legyen. :)
    További sok sikert!
  • Norby646
    Elk*rtam XD:
  • Norby646
    Asszem az audi a6-on lesz a merci ha valaha sikerül megcsinálni. Egy kis modding tools-os állítgatás után (hasmagasság, camera, 5 sebesség, hátsókerék stb.) MEGKÖZELÍTŐLEG reális lesz:

Persze ha valakinek jobb ötlete van akk érdekel!

Falkon: Holnap dobok be pár képet a kocsiról!
    Stock: Thx! Remélem hamarosan megoldódik a probléma és tudunk egyet gurulni.
  • Hoffi
    isten vagy köszi szépen:))
  • Stockbauer33 #92769
    Jó a ferkád
  • USAMEN POWER
    Nálam most a tdu félre van rakva egy időre. Inkább Mass Effect 2 -vel jáccogatok :D
    Ha még tudsz javítani a központon, ráérsz. :)
    Drivert azóta se nézted meg mi? Ha azzal se megy akkor fizikai baja van.
  • Norby646
    Ki mondta hogy nem jó a szerver? Nálam lehet vmi gond mert failed to connect... akármi szöveget dob ki elém amikor csatlakozni próbálok. Zwiebel-nek is ilyen gondja van csak még nem tudjuk mi lehet a gond...
  • holecsko10
    Hogy nem jó a szerver? Most is fent vagyunk zsoleszal89-el.
  • Norby646
    Hát ennél már nem nagyon tudom olvashatóbbá tenni:

A feketén olvasható csak a márványos részen nem igazán. Ha ez így jó akk átküldöm így.
  • Falkon
    Szia!
    Szép képek!
    Már várom. :)
  • Norby646
    Hali! Lőttem pár képet az új ferkával (sajnos csak offline)...:

Jó lenne már online menni ismét mert az offline krúzokon az AI playerek nem túl közreműködőek...

Falkon: A mercivel nagyon lassan haladok, most talán sikerült a sofőr üléshelyzetére megoldást találni de a kormány még mindig nem az igazi és az ablakot is jó lenne vhogy normálisan beállítani (textúra)... Nemsokára csinálok pár képet a jelenlegi állapotról.

New: A bevásárlóközopontot nem felejtettem el mindjárt nekiesek és megpróbálom megcsinálni.

• Falkon
    Köszönöm a krúzt , nagyon jó volt.
    Rég mentem ilyen jót!
    Sajnos le kellett lépnem.
    Majd egyszer megyünk még egy ilyet.
  • Johnny 19
    Megdőlt a hórekord nálunk, 40 cm :S
  • holecsko10
    2007 Suzuki Swift 1.5 GS Béta 1.2-es változata nagyjából kész.

Nincs le zárva mindenki módolhat benne kedve szerint, főleg azért mert az árnyéka és a butítót távoli nézet kívülről is alfa. Akinek van kedve és türelme ez lemodellezheti normálisan.

Amit én javítottam:

Dupla kipufog
    Belső tér: Kijelző, Ablak hibák, Felső hiányos kárpit hiba.
    Külső: Nagyjából át alakitok külső távoli nézet kaszni és árnyék javítva, nincs butított belsőtér ezt le kell modellezni ezért nem látod a másik belsőterét

Az árnyék a keréknél sajna hibás nem tudom ki javítani, aki meg tudja, az nyugodtan készítse el.

• csoli31
    Lehetett volna jobb is ha nem lettél volna kapcsolat hibás, ami miatt nem láttad amiket írtunk. Egy idő után, még két kapcsolat hibás csatlakozott hozzánk, úgy hogy nagyon élvezetes volt egy darabig.Azért a vége felé egész jó volt.Itt kívánok neked boldog szülinapot (mivel ott hiába írtam, nem láttad)!
    Ja és csinálj valamit az esti 10 órai kocsikázásra az interneteddel, mert nagyon nem volt jó!

Upsz ment a frapsz (vegyétek úgy mint ha ott se lenne a fps érték).
  • Misi az ezredes
    Akkor mechanikus a probléma.
  • somdav95
    Továbbra se jó a G25-m... Átkötöttem többször is, de nem hajlandó jó lenni :S Bekapcsolásnál a kormányt nem forgatja, és a játékba se fordul vissza... Szerintem táp probléma lehet, újrakötöttem az egészet, az usb-nél is az esetleges port kifújtam, nincs több ötletem :S Mit javasolnátok, mit tegyek?
  • Misi az ezredes
    Letöltés

Feltettem FTP-re neked.
  • Hoffi
    sziasztok!
    valaki nem tudná megmondani hogy ezt hgyan lehetne letölteni:(
    mert egyszerűen sehogyan sem sikerül:(
    és nagyon kéne
    köszi előre is!
  • carloelsa
    Éjfélig dolgoztál? :D Igen, jó lesz, én még négyszeresére felnagyítom és kész xD Nem ám :D A belsőt szívesen elfogadnám, mert tudod :D Nah de most megyek Tehetséggondozót írni :S "Sok sikert!" xD
  • Misi az ezredes
    Úgy gondolom minden amit írtam jogos volt és nem sértő.

PÜ-ben írd le a gondod, keresünk megoldást. De úgy gondolom senki senkinek a munkáját ne pocskondiázza, főleg hogy nem is járt ide eddig sem nem tudja itt mi a helyzet... Véleményem szerint normális módon is lehet közölni, hogy nem túl esztétikus az az orkán a kipufogónál stb...
  • holecsko10
    Na ez a kipufogó rendszer jó lesz dozoo? :D

Ki javítgattam a belsőt meg a kerék hibát is. kb. 97% kész van.
  • Falkon
    Ha felkelek ott leszek!
  • sek300
    Halihó!A holnapi Krúzra aki jön annak előljáróban mondanám,hogy 10 -kor a megbeszélt helyen találkozunk keressetek engem.MaKaBa>HUN<
    A tervezett uticél Pearl Harbor.Nincs kresz szabály érvényben!Szórakozunk nem szabályoskodunk.Aki nem fér be annak este még lesz lehetősége benevezni.Pá Pá!
  • carloelsa
    Suzuki Buzuki :D
    Az alap és a modolt

Ez meg a tesómé :D
  • USAMEN POWER
    #92722, #92723, #92724 és #92733 - #92745 delete !

Basszátok már meg, legyen több eszetek a faszomat !! Dezső te meg dugd flex alá a kezed mielött a topikomba írsz ! A rizsát nem itt kell osztani észmájszter !
  • Zsolesz089
    Szia zolee 007
    A sorrend amire kíváncsi vagy a következő:
    1. az 1.66 os patch
    2. a megapack jó TDU zást kívánok.
  • carloelsa
    Mikor a PS-el szórakozni kezdtem, akkor ilyen volt az első munkám xD (gagyi)

Esőben :D
  • carloelsa
    Egyet púzott a gép xD
  • somdav95
    elfüstölt
    Jónak jó, de mi ez? Utánégetőt rákapcsoltad??
  • jaddz8
    Nekem tetszik! ügyes
  • Misi az ezredes
    Kicsit megszerkesztett kép :) Vélemény?