107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Én átlagban hetente. Ha elbaszok valamit, max pár napot kell visszahozzak, attól függ mennyit gurulok.
  • Hoffi
    énis szoktam biztonsági mentést csinálni de valami miatt ma elfelejtettem:((((
  • holecsko10
    Ez még béta beállítások ma már elég jó lett 10 ms alatt van fent 100-on és 183-ig gyorsul 185 a max a fokozatokat is át állítottam a suzuki.hu-n lévő adatokra.
    Csak azt sajnálom benne hogy nem pörög ki az első kerék csak szöszmötöl, de nagyon jó kis autó lett.
    Gyárilag azt írja hogy 5900 rpm de minden hol azt látom hogy 6500 és 7000-nél váltanak el.
  • USAMEN POWER
    Háth én is megnéztem, a két profilom neve ott van, de nem az amit kerestem... :/
    Amúgy ha én valamibe beletúrkálok, elötte kimásolom az érintett file(okat) majd azokat piszkálom, és nem az eredetit. Habár nekem van jópár mentésem a save fileokról, múltkor ebasztam én is a mentésem, de elötte pár nappal csináltam mentést, így nem volt különösebb probléma. Saleenből ugrott 4000 km meg kb 200 a Shelbyből. De ez legyen a legkevesebb ! :D
  • Hoffi
    hogy mivel piszkálgattam?:D jegyzettömbbel
    mert ugye aszittem hogy a honda civic fizikai mód csak offline megy és egyből szedtem is le egy offline 99%-os mentést amit beraktam
    ugye azzal egybe volt a profilelist is
    és azt akartam megoldani hogy tudjam változtatni játékon belül a single és online mentések között és bizt mentést meg nem csináltam a régi profilelist-ről most meg próbálom vissza írogatni de nem megy:S
    és ezért kértem hogy valaki irja meg az övében mi van és ugy irom be énis az én mentésem nevével!
    mert ha csak simán beírom azt úgy fogadja a game mintha a játékban egy uj profile-t nyitottam volna
  • USAMEN POWER
    Mivel piszkálgattad a mentést ? Nekem is kéne, ha benne a bejelentkezéshez szükséges kódot lehet változtatni, az qrwa jó lenne !
  • Hoffi
    köszi hole a sok segítséget:)
    viszont most olyan gondom van hogy amekkora barom vagyok valamiért belenyúlkáltam a prfilelist.dat-ba és nem csináltam biztonsági mentést probáltam visszairogatni de sehogysem jó:(((
    van valakinek valami tippje hogy mit kénék beleirni hogy újra jó legyen a mentésem?
    vagy valaki leirná hogy az övében mi áll?:D
    Előre is köszi!:)
  • AlieN911
    Valaki be tudná linkelni a Civicet? Illetve csak a skint teszi át, vagy a műszerfal is Civices? (kintire gondolok..)
  • cheatman
    Hello! Kipróbáltam a Swift fizikai mod-ját. Nagyon jó, de ha lehet akkor a váltóáttételeket még csiszolni kellene. Nem akarok követelőző lenni, mert nem értek én ehhez. Tehet ez csak egy észrevétel és nem kötekedés. Nekem ilyen autóm van csak 1.3-as a váltóáttétel ugyan az. Tehát segítség kép leírom mikor mennyit megy:
    száblyzás az 6500-6600 körül van.
    1-es 50
    2-es 95
    3-as 145
    4-es 195
    az 5-et nemtudom mert akkor már csak lassul. de kb olyan 4000-et pörög 150-nél. Ezeket az óra szerint kell érteni ami kb 5-7 km/h csal mint minden autónál.

Remélem tudtam segíteni, és mégegyszer leszögezném, hogy nem kötekedni akarok.
    Na csak így tovább!
  • holecsko10
    Na ki javítottam a hibát most már nem fog ki fagyni sem online sem offline közben.
    Honda Civic
  • holecsko10
    Van biztonsági mentésed a DataBase mappáról?
    Ha nincs akkor valakitől kérj egy eredeti DataBase mappát és jó lesz.
    Hát akkor CSAK 350:). Mondjuk a kasznija mégse egy mclaren vagy egy saleen kialakítás. Sztem ha nem lenne akkora légellenállása, akkor egyből lenne még plussz pár kilométer/óra:)
  • marcihusi
    Tessék a skyline, kicsit ugyan több mint ezer paci de azért megteszi

skyline
  • Johnny 19
    BNK1.map-ot cseréltél?
  • carloelsa
    Ezek aztán elvoltak a stop táblánál xD Engem kihagytak

• Hoffi
    na találtam egy fizikai módot a honda civic-hez
    de mikor feltelepítettem az intro után kidobott a játék
    amikor uninstalláltam akkor is!
    nem tudtok valami megoldást erre az ujratelepítés kivételével?
    előre is köszi
  • Hoffi
    Hát meg sztem nem is fognak abba belehalni, hogy most néhány ember aki erről tud, pld mi, az most lehúzza öket pár cumóval:) Ez nem az a nagy közismert becserélős garancia amit bári megtudna. Most van egy ilyen benfentesünk és ennyi infóval gazdagabbak lettünk. Am köszi érte:)
  • adamfesto
    Nem nézik, ez ott teljesen máshogy működik...bizalmi alapon. :)
    Hát az 1000 lóerős Skyline-ok nem tudom mennyivel mennek, de sztem a 350 az nem pálya nekik!:) De holnap nekiállok keresni a neten skyline gyorsasági és végsebesség rekordokat. Amúgy is kedvenc autóm, szal legalább okosodok:)
  • jaddz8
    Jó de meg se nézik, hogy tényleg el van-e baszódva a cucc? Simán megtarthatom mindkettőt?
  • Stockbauer33 #92838
    Kitartás
  • adamfesto
    OFF
    Logitech közhasznú:
    A garancia úgy működik, hogy kell egy számla az aktuális Logitech cuccról, + a doboza. Ez lehet a haverodé is ami működik, csak éppen odaadja a papírjait - de ez csak egy kósza gondolat.
    #92816 ban leírtak szerint teszel.
    Ha ez megvan, akkor elméletileg szabályosan jártál el, és így teljesen jogos a gari a logitech szabájai szerint. A számla természetesen a garancia időn belül kell hogy dátumozva legyen. Talán 2 év.
  • Johnny 19
    Kishoffi ez neked szól!!!!
    HONDA
  • Stockbauer33 #92835
    Csak vicc volt nemakartam megbántani senkit.Főleg nem téged .Akinek neminge NEHÚZZA FEL
  • adamfesto
    Most hogy írod beugrott valami de meg kell hogy mondjam az őszintét...Móunika, elfelejtettem.
    De ha rád nézek, mindíg eszembe jutsz!
    Szóval mi volt az, elküdöd PM-ben?
  • Johnny 19
    Zsir volt az este. Köszi skacok.

• laci 700
    bocs az off-ért de akkor már én is megkérdezem. Van egy logitech GamePad-om ami, már sztem nem garanciás, de az analógok már eléggé elhasználódtak (szoftveresen sikerült megoldanom hogy helyén legyen). Ellenőrzik, hogy tényleg kevesebb mint 2 éves-e vagy simán küldenek újat?
    Thx!
  • Hoffi
    ez nagyon nagyon durva cucc:D:D
    más autókat is meglehetne valahogy modding tools-al?
    mert szivesen csinálnék magamnak egy 1.8-as Vtech Hondát:D
  • norbi56
    Ez nagyon jó:)
  • jaddz8
    Akarom mondani nem kérdezik meg, hogy mégis miért baszódhatott el a csatlakozó, biztos játszottam vele, vagy hogy miért nem akarja visszavenni az eladó és h egyáltalán honnan vettem?
  • Kötéltáncos
    Kihez csatlakozhatok kis laza guruláshoz?
  • jaddz8
    Azt mondod, hogy hétfőn felhívom ezt a számot, azt mondom, hogy jó napot kívánok, garanciális problémám lenne, vettem egy éve egy Logitech Z3-i hangfalat, de érintkezési hibás a mélyláda csatlakozója és az eladó nem hajlandó visszavenni, bemondom a sorozatszámát és kapok egy újat?
  • holecsko10
    Bocsi a hibás linkért. Ki derült hogy az egész Databas mappát kell cserélni ezért töröltem.

Csak az szedje le aki szeret lassan menni mert nem gyors kocsi.

Download
  • USAMEN POWER
    Ja amúgy emléxel a tüzijátékos kérésemre ?? :D
  • USAMEN POWER
    Mondtam neki hogy faszság, és kérdeztem hogy mi a jó ebben mert én se preferálom az ilyet, ő csak annyit válaszolt hogy: because funny !
    Mondom ok.
  • adamfesto
    Ez faszság...már'bocs. Ennyi erővel a golfot is beállíthatom 780-ra.
    Nekem pont az jön be, hogy sokféle autót ki lehet próbálni nagyjából a valós menettulajdonságaikkal.
    Skyline 450..................
  • somdav95
    Értem, annak is örülnék ha csak visszakapnék egy normális g25-t.. de köszönöm az infot
  • USAMEN POWER
    Habár ez csak sebességre kihegyezett mód lehet, mert a csávó a Skyline kb. Saleennel egyenrangú gyorsulását qrwára nem tudta kezelni, nyalta az oszlopokat rendesen.
  • USAMEN POWER
    Háth nem tom, múltkor leelőzött 400 -nál egy Skyline...
    Megkérdeztem a csávót hogy mennyi a vége, aztmondta hogy 450. Ez vmi fizikai mód.