107666
-
grat :) nekem a tvr sagaris-ba van olyan 15000 körül -
Nah megvan a 10000. is....
-
carloelsa #92941 Jó, nem esett semmi bajom
Azt hiszem 
-

-
Stockbauer33 #92939 Én csak megkönnyezem őket mert atom halálbéna vok Hc-ba de ez a Palmer meg a haverjai iszonyat ügyesek.Már csak azért megéri velükmenni 2-3 kört mert ha beindul csinál a 4sávoson 6-8 360-at egymás után de akár mindkét oldalra.Persze szigorúan éjfél egy óra után mennek mikor alszanak a kicsik( hogy idézzek egy megint jó Hc-st/Marcihusi/-t .Nem polirozom de érdemes a sebességet is megkamillázni mert hasitanak a videón.Amúgy krosszozik a Palmer és nemis akárhogy meg Quadal is baromkodik őlég komolyan
.De a pont az a Blue Ace-n van mert egy qva jó csaj és ugyan így tólja Hc-ba csaj létére
-
Nem klikkelünk idegen linkekre, ez mindenkinek szól!
Neked meg viszlát a banamákon hülyegyerek. -
Igen, ez durva DA ON sajnos, egyébként tetszik, ügyes a srác. Tegnap mi is csapattunk ToMeE-val valami A-s mercivel, és DA on-on olyan szépen csúszott driftelve íven, mintha sínen húzták volna, tökmindegy volt, hogy hogyan taposok a gázba. Pedig A-s vasat nem mostanában vezettem. De persze ügyes ettől függetlenül. -

-
Stockbauer33 #92934 Nemakartalak megsérteni hogy így le Dozookáztalak csak gondoltam ha már annyi idősvagy mint a lányom belazulok kicsit
.Természetesen megadom a tiszteletet mert csíplek nagyon 
.A tratyikat remélem nem hozzuk(zák) be a TDU-ba mert az már szégyenlenne kb 100 sportkocsi mellé
-
Lehet h bekéne szkennelni számlát stb... Nem mondanám h teljesen legálisan szereztem meg újonnan :D -
carloelsa #92932 Nem vagyok Dozooka, Főleg nem Bazooka
De tényleg jól csúszkálnak Arab módra a Trabikkal :D
-
Stockbauer33 #92931 Hát ja amúgy ez egy Dacia Logan krúz volt 

.Tudnak azért Dozooka.Nem?
-
carloelsa #92930 Van tartalom, de nincs ügyesség... DA on szal azért =( ha DA:off lett volna... akkor :D De nagyon látszik tényleg a DA:ON.. =( -
Stockbauer33 #92929 Hara /gugy/ áááá -
Stockbauer33 #92928 csak szerényen ajánlom Palmer bácsi hácé oktató videóját.Neharagyááá HG de nembirtam várni amég haza jössz 
.Sorry - Sorry amúgy dobogos ez a videó.Kedves New ebbe azé van tartalom 
-
ja, G25. Ha telefonon felhívod a szervizt nem küldenek másikat? -
Milyen kormányod van/volt? :D -
Nem érzékelte a kormányt, csak a váltót és a pedálokat. -
Mi történt vele? -
Hát gyerekek, úgy néz ki gariba megy vissza a kormány, nem tudom h mikor lesz újra nálam :/ Lehet hogy egy hónap.. -
Száávúúúúsz Johnny cimbora!
Most látom, hogy péntekre lett áttéve a birthday túra! Nos, az nekem sajna nem jó mert egy másik party-n veszek részt...
(nem online-os) De mindenképp Boldog Szülinapot kívánok neked!
Azért remélhetőleg hamarosan összefutunk Hawaii-on!
Tudom....rajtam múlik....igyekszem!!
-
csáó amit linkeltertek hondát az melyik autott cseréli le? -
Zsolesz089 #92920 Ja és igen húzzátok fel a mélyet a hangszórón vagy a fülesen
-
Zsolesz089 #92919 Na PETI BÁCSI és kedves ma esti úti társaim köszönöm mégegyszer a ma esti száguldozást köszönetemet egy kis videóval szeretném meghálálni amit ma alkottunk kedves HOLECSKO kolegámmal .
Jó szórakozást
-
Stockbauer33 #92918 Kedves Tamás kidob6nád a képeidet telibe ha már megy itt elölröl-hátúlról a rizsrakéta bemutató.Te legalább jólovakkal tolod -
Stockbauer33 #92917 Üdefoltja vagy a mai vicces napnak.Lassan Kispolcki krúz is lessz itt 
.
-
csáó nem akar rendezni vki kresz krúzt? -
:) -
Na még egy utolsó!
Japán turista megy ki a reptérre. Egyszercsak a taxit megelőzi egy Honda.
- Á, Honda, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel a japán.
Mennek tovább, amikor egy Toyota előzi meg őket.
- Á, Toyota, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel ismét a japán.
Harmadszorra egy Mitsubishi suhan el mellettük.
- Mitsubishi, nagyon gyors, Japánban készült! - mondja ismét a japán.
A sofőr nem szól semmit, hamarosan kiérnek a reptérre.
- 80.000 forint lesz - mondja a taxis.
- Micsoda? Az nagyon sok - hápog a japán.
- Taxióra, nagyon gyors, Magyarországon készült! - válaszolja a sofőr. -
USAMEN POWER #92913
-
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,
Enter. -
-.-' -
Lybra barátom hétvégén remélem jössz te is
5.-én lessz a szülinapi tali! Addig is:
- Mi az abszolút lehetetlen?
- ???
- Hímvesszőből kosarat fonni.
- És mi van, ha mégis sikerül?
- ???
- Lesz egy fasza kosarad... -
cheatman #92909 Nincs mit!
További jó játékot! -
cheatman* -
Cheatmen: köszönöm szépen a fájlokat!:) -
sziasztok!
valaki eltudná küldeni nekem privátban a weather.ini-t és a WeatherDesc.ini-t?:D
légyszi:D
Előre is köszönöm szépen:) -
jaddz8 #92905 Pár kép az elmúlt napokból:
-
Ez nagyon szép.
-
cheatman #92903 A délután volt időm és szenvedtem vele, az 5. fokozatot nem birom állítani mert akkor a maradék 4 elállítódik, és kicseréltem a brera órájára azt valahogy jobban látom.
bnk-fájl remélem elég csak ez