107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    És én is
  • adikakk
    Jó estét.
    Gurultam a fércsóval.

• Whiskys16
    Hello Mindenki
    Régen jártam már erre, gondolom sokan nem is ismernek, pedig egykoron én is sokat játszottam, arra lennék kíváncsi főleg h a régi srácok közül, pl. Pepsi, Lunatic, Dante, vagy akár Ferka közül kik maradtak? Azt látom h holecsko, Opelos és fatal, na meg Grabowszki még mindig űzi az ipart:D jövök énis játszani hamarosan...
  • tomi319
    sziasztok nem tudtok ajánlani valami helyet ahonnan beszerezhetem az xboxos kiadást? Egyébként tolja valaki boxon a játékot?
  • USAMEN POWER
    Végre egy videó, ahol szerepet kapott a tartalom is ! grt.
  • Zsolesz089
    Isten éltessen Johhny barátom remélem tetszeni fog a vidid

UI.:még rossz minőségben van de full HD re javul majd .
  • laci 700
    Csá! Igen lehet vele multiban játszani, de akkor már az elején úgy kell kezdened. (Profil létrehozásakor be kell jelölni a pipát)
    Igen játszanak még vele rengetegen, külföldiek és magyarok is. Jó kis game, sztem érdemes megvenni.
    Ha a GOLD (CD Projektes) csomagot veszed, akkor megkapod hozzá a Megapack-ot is. Lehet hogy fel kell majd tenni az 1.66A Patch-t.
  • adikakk
    Jó napot.
    Honnan tudom beszerezni a Test Drive Unlimited vagy Test Drive Unlimited Gold Editiont?
    Vagy kitől tudom megvenni?

• marcihusi
    Egész jó kis videó, csak szerintem túl szigorú a zene ehhez az autóhoz
  • carloelsa
  • Roger6
    Hogy mikor iszunk? Amikor idetolod az arcod Győrbe! Tudod, neked van kocsid, a Fehér Hollóban meg MINDIG van Amstel Pulse (bár tegnap elég erősen lecsapoltam a készletet ).
  • carloelsa
    Háló!Csináltam este egy videót, aminek szar a minősége és a végén szar a hang...nem tudtam megcsinálni, majd ma egy másik vágóprogrammal megcsinálom... ha sikerül xD (a végén buzihangos lesz!Sajnos -.-)

• urbi
    sziasztok,ha megveszem eredetibe a játékot,lehet vele multizni?játszanak még vele?csak feltelepitem és kész?
  • Stockbauer33 #93054
    F.A.Q
  • somdav95
    FAQ
  • [HUN]FaTaL
    A kedvenc autóm köszönöm!! :)
  • lybrahu
    Ööööö......mit is ?!
  • Johnny 19
    Egy kicsi OFF!
    HONDÁSOK FIGYELEM!!!

IV. Év eleji velencei Honda találkozó
    Velence fakapus parkoló
    2010. március 14.
    Felvitte: JohnnyVTI

Sziasztok!

Az elmult évek jól sikerült találkozóira és a kérésekre alapozva idén is szeretnénk lebonyolítani március közepén egy nagy Honda találkozót Velencén, a tóparton.

9.00-tól 9.30-ig gyülekező a Fakapus parkolóban , ezt követően 9.30-tól 10-ig , mikor nyagyjából mindenki megjön fényképezés szép környezetben közvetlenül a tóparton, autónézés, beszélgetés.

Ezután kb. 13.00-kor nyugodt tempóban(40 km/H faluban, 60 azon kívül) körbekonvojozzuk a tavat (Misu006 cartárs szervezésével). Tavalyhoz hasonlóan most is felkonvojozunk a bencehegyre, ezt csak azért mert itt lehet a szerpentínen jókat kamerázni, fotózni fent a parkolóban pedig gyönyörű kilátás nyílik a tóra itt is lehet jó fotókat készíteni.

Agárd után visszamegyünk velencére, a szokásos pizzázás közbeni beszélgetéssel fejezzük be a napot. Ez olyan 4-5 óra fele lesz délután, ugyhogy aki szeretne részt venni benne mindenképp hozzon szendvicset, hogy ki tudja húzni reggel 9.00 től eddig. Érdemes lesz kivárni, tavaly is jó volt, a hibákból tanultunk előre szólunk majd az étteremnek, h készüljenek fel

Tavaly tavasszal közel 180 Honda volt jelen, most is számítunk a részvételükre.

Megközelítés:

BUDAPEST FELŐL: találkozó gondolom megint lurdy lesz illetve érden lehet csatlakozni a konvojhoz, így lehet együtt lejönni.(De azt majd a pestiek megbeszélik, később fel fogom vinni pontosan ha kiderül)

HA valaki EGYEDÜL JÖNNE ebből az irányból: 7-es úton kápolnásnyékig lejöttök, itt bal oldalt benzinkútat elhagyjátok ezt követően 2 km mulva lesz egy híd ami alatt átmentek utána rögtön balra kell kanyarodni. miután ez megvolt átmentek azon a hídon ami alatt átmentetek, híd után ujra balra. ezen az uton kell menni, 600 m után lesz egy éles jobbkanyar, na ez után fekvőrendőrre vigyázni, átmentek rajta(én 60 mm-s csüccsel és spoilerezve át tudok menni rajta szal nem lesz gond, nem tul nagy) utána mentek az uton kb 1 kmt és nézitek a parkolókat balra, annál kell lemenni ami BETONOZOTT és egy nagy fakapu alatt kell átmenni, de valszeg már lesznek ott hondák .

Ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan írhat nekem vagy Misu-nak, szívesen segítünk.

Várunk bennetek!
  • Hoffi
    sziasztok segítsetek lécci
    olyan gondom van hogy most végeztem a szigetkörös versennyel
    beértem a célba és ugye akkor kijött alul felül az a kis kék csík oda van irva a verseny neve meg minden de nincs sehol olyan hogy retry vagy next és az autó meg magától megy mindenfele tovább mintha vezetném csak semmit nem nyomok
    segítsetek lécci!
  • Mathiasse
    #93024 valaki?
  • Fitti83
    Hát most az voltál!De több van tervbevéve mint 2 amstel pulse! De inkább azt mondd meg, veled mikor iszunk???
  • adikakk
    Jó napot.
    [nagy]Olyan boltoknak a nevét keresem ahol lehet kapni Test Drive Unlimited-et kapni,link is jöhet.[nagy]
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

• Roger6
    Johnny: okés, én ott leszek holnap, csak előre szóltam a szakadás miatt...

Fitti: mész inni? Szóval két Amstel Pulse, aztán jóccakát? De gonosz vagyok.
  • Fitti83
    Sory fiúk, de ma nem tudok menni a szülinapi cruise-ra! Tesómékkal megyek inni! XD Szóval ha hazaérek és lesz erőm felmenni, lehet felnézek!
  • Johnny 19
    Nem baj holnap neked is kötelező ott lenni mert akik ma nem tudnak jönni, azokkal holnap megyünk 4-5 ember lessz maximum holnap. Úgyhogy te sem úszod meg!
  • Roger6
    Én mennék szívesen, de úgyis mindenkinél szakadt lennék...
  • Johnny 19
    Remélem nem felejtett senki semmit!!!
  • laci 700
    Köszi, de ha demo, akkor azt az oldalukról le lehet szedni!
  • Stockbauer33 #93038
    Jaaaj Rozi milyen kép arzenál van itt .Jó volt tegnap gurulni veled 1 kicsit.Örülök hogy már ilyen jólmegy a hácézés .Tuttam mindig hogy ügyeskezüvagy.
  • Stockbauer33 #93037
    Nemtudtam hogy demo de ha kell elküldömneked nagyon szivesen ajándékba.Ha kell irdmeg a címed privátba és küldöm
  • AlieN911
    1 óráig:D és én nem kaptam... bár én rég vettem, akkor még nem volt rFactor xD külön vettem meg :)
    Azta több mint 3 éve van G25 :D de durvaaaaa..Hogy telik az idő
  • Roger6
    Ja, és demo 30 percig működik! XD
  • carloelsa
    De még az a gáz, hogy DEMO LITE! Vagyis lite, de demo xD van 2 pálya, meg egy kocsi xD
  • Roger6
    Így van, az csak demo, minden G25-ös azt kapja.
  • carloelsa
    Nekem is adtak hozzá a G25-höz, de demo lite xD Pedig azt hittem eredeti :D De minek eredetibe? xD Szervereken ugyanúgy játszhatsz :D
  • laci 700
    Véletlen nem adod el? (rFactor) Nekem lehet, hogy kéne! :D
  • jaddz8
    Mostantól inkább itt teszem közzé a képeimet, egy helyen mind.
    Picasa TDU webalbum
    jókérdés: Aki széles felbontásban játszik (pl. 1440x900 mint én, vagy akármi egyéb 16:10 / 16:9-es monitoron) annak nem tesz fekete csíkot a tetejére. A többieknek azért, mert a képeket azon a felbontáson menti, amin játszol, de a fotó mód maga, a konkrét képről csak széles mintát csinál, az alsó/felső sáv a méretaránykitöltéshez kell.
  • jokerdes
    Okos voltam és töröltem a kép forrását véletlenül.:) Bénázásnak vége, itt a kép:

Király volt!
    #Usamen
    Nekem jobban tetszik fekete szélek nélkül!:) A 26-os hszt meg légyszi töröld!
  • USAMEN POWER
    Nem kötelező levágni, én se szoktam ! Am nem mindenki vágja le, van akinek fekete rész nélkül készül kép.

Nem tudja valaki hogy a vpk elnevezésű fileal mit csinálljak ? Van egy qrwa erős mustangom, de a TDUPE -t nem tudom kezelni.. hogy kerülhetne a verda a játékba ?
  • jokerdes
    Bocsesz, először töltök fel képet! Legközelebb levágom a fekete részeket. :)