107666
-
carloelsa #93067 És én is
-
Jó estét.
Gurultam a fércsóval.
-
Whiskys16 #93065 Hello Mindenki
Régen jártam már erre, gondolom sokan nem is ismernek, pedig egykoron én is sokat játszottam, arra lennék kíváncsi főleg h a régi srácok közül, pl. Pepsi, Lunatic, Dante, vagy akár Ferka közül kik maradtak? Azt látom h holecsko, Opelos és fatal, na meg Grabowszki még mindig űzi az ipart:D jövök énis játszani hamarosan... -
tomi319 #93064 sziasztok nem tudtok ajánlani valami helyet ahonnan beszerezhetem az xboxos kiadást? Egyébként tolja valaki boxon a játékot? -
USAMEN POWER #93063 Végre egy videó, ahol szerepet kapott a tartalom is !
grt.
-
Zsolesz089 #93062 Isten éltessen Johhny barátom remélem tetszeni fog a vidid
UI.:még rossz minőségben van de full HD re javul majd .
-
Csá! Igen lehet vele multiban játszani, de akkor már az elején úgy kell kezdened. (Profil létrehozásakor be kell jelölni a pipát)
Igen játszanak még vele rengetegen, külföldiek és magyarok is. Jó kis game, sztem érdemes megvenni.
Ha a GOLD (CD Projektes) csomagot veszed, akkor megkapod hozzá a Megapack-ot is. Lehet hogy fel kell majd tenni az 1.66A Patch-t. -
Jó napot.
Honnan tudom beszerezni a Test Drive Unlimited vagy Test Drive Unlimited Gold Editiont?
Vagy kitől tudom megvenni?
-
Egész jó kis videó, csak szerintem túl szigorú a zene ehhez az autóhoz
-
carloelsa #93058
-
Hogy mikor iszunk? Amikor idetolod az arcod Győrbe!
Tudod, neked van kocsid, a Fehér Hollóban meg MINDIG van Amstel Pulse (bár tegnap elég erősen lecsapoltam a készletet
).
-
carloelsa #93056 Háló!Csináltam este egy videót, aminek szar a minősége és a végén szar a hang...nem tudtam megcsinálni, majd ma egy másik vágóprogrammal megcsinálom... ha sikerül xD (a végén buzihangos lesz!Sajnos -.-)
-
urbi #93055 sziasztok,ha megveszem eredetibe a játékot,lehet vele multizni?játszanak még vele?csak feltelepitem és kész? -
Stockbauer33 #93054 F.A.Q -
FAQ -
A kedvenc autóm köszönöm!! :) -
Ööööö......mit is ?! 
-
Egy kicsi OFF!
HONDÁSOK FIGYELEM!!!
IV. Év eleji velencei Honda találkozó
Velence fakapus parkoló
2010. március 14.
Felvitte: JohnnyVTI
Sziasztok!
Az elmult évek jól sikerült találkozóira és a kérésekre alapozva idén is szeretnénk lebonyolítani március közepén egy nagy Honda találkozót Velencén, a tóparton.
9.00-tól 9.30-ig gyülekező a Fakapus parkolóban , ezt követően 9.30-tól 10-ig , mikor nyagyjából mindenki megjön fényképezés szép környezetben közvetlenül a tóparton, autónézés, beszélgetés.
Ezután kb. 13.00-kor nyugodt tempóban(40 km/H faluban, 60 azon kívül) körbekonvojozzuk a tavat (Misu006 cartárs szervezésével). Tavalyhoz hasonlóan most is felkonvojozunk a bencehegyre, ezt csak azért mert itt lehet a szerpentínen jókat kamerázni, fotózni fent a parkolóban pedig gyönyörű kilátás nyílik a tóra itt is lehet jó fotókat készíteni.
Agárd után visszamegyünk velencére, a szokásos pizzázás közbeni beszélgetéssel fejezzük be a napot. Ez olyan 4-5 óra fele lesz délután, ugyhogy aki szeretne részt venni benne mindenképp hozzon szendvicset, hogy ki tudja húzni reggel 9.00 től eddig. Érdemes lesz kivárni, tavaly is jó volt, a hibákból tanultunk előre szólunk majd az étteremnek, h készüljenek fel
Tavaly tavasszal közel 180 Honda volt jelen, most is számítunk a részvételükre.
Megközelítés:
BUDAPEST FELŐL: találkozó gondolom megint lurdy lesz illetve érden lehet csatlakozni a konvojhoz, így lehet együtt lejönni.(De azt majd a pestiek megbeszélik, később fel fogom vinni pontosan ha kiderül)
HA valaki EGYEDÜL JÖNNE ebből az irányból: 7-es úton kápolnásnyékig lejöttök, itt bal oldalt benzinkútat elhagyjátok ezt követően 2 km mulva lesz egy híd ami alatt átmentek utána rögtön balra kell kanyarodni. miután ez megvolt átmentek azon a hídon ami alatt átmentetek, híd után ujra balra. ezen az uton kell menni, 600 m után lesz egy éles jobbkanyar, na ez után fekvőrendőrre vigyázni, átmentek rajta(én 60 mm-s csüccsel és spoilerezve át tudok menni rajta szal nem lesz gond, nem tul nagy) utána mentek az uton kb 1 kmt és nézitek a parkolókat balra, annál kell lemenni ami BETONOZOTT és egy nagy fakapu alatt kell átmenni, de valszeg már lesznek ott hondák .
Ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan írhat nekem vagy Misu-nak, szívesen segítünk.
Várunk bennetek! -
sziasztok segítsetek lécci
olyan gondom van hogy most végeztem a szigetkörös versennyel
beértem a célba és ugye akkor kijött alul felül az a kis kék csík oda van irva a verseny neve meg minden de nincs sehol olyan hogy retry vagy next és az autó meg magától megy mindenfele tovább mintha vezetném csak semmit nem nyomok
segítsetek lécci! -
Mathiasse #93047 #93024 valaki? -
Hát most az voltál!
De több van tervbevéve mint 2 amstel pulse!
De inkább azt mondd meg, veled mikor iszunk???
-
Jó napot.
[nagy]Olyan boltoknak a nevét keresem ahol lehet kapni Test Drive Unlimited-et kapni,link is jöhet.[nagy]
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Johnny: okés, én ott leszek holnap, csak előre szóltam a szakadás miatt... 
Fitti: mész inni? Szóval két Amstel Pulse, aztán jóccakát?
De gonosz vagyok.
-
Sory fiúk, de ma nem tudok menni a szülinapi cruise-ra!
Tesómékkal megyek inni! XD
Szóval ha hazaérek és lesz erőm felmenni, lehet felnézek!
-
Nem baj holnap neked is kötelező ott lenni mert akik ma nem tudnak jönni, azokkal holnap megyünk 4-5 ember lessz maximum holnap. Úgyhogy te sem úszod meg!
-
Én mennék szívesen, de úgyis mindenkinél szakadt lennék...
-
Remélem nem felejtett senki semmit!!!
-
Köszi, de ha demo, akkor azt az oldalukról le lehet szedni!
-
Stockbauer33 #93038 Jaaaj Rozi milyen kép arzenál van itt 
.Jó volt tegnap gurulni veled 1 kicsit.Örülök hogy már ilyen jólmegy a hácézés
.Tuttam mindig hogy ügyeskezüvagy.
-
Stockbauer33 #93037 Nemtudtam hogy demo de ha kell elküldömneked nagyon szivesen ajándékba.Ha kell irdmeg a címed privátba és küldöm
-
1 óráig:D és én nem kaptam... bár én rég vettem, akkor még nem volt rFactor xD külön vettem meg :)
Azta több mint 3 éve van G25 :D de durvaaaaa..Hogy telik az idő -
Ja, és demo 30 percig működik! XD -
carloelsa #93034 De még az a gáz, hogy DEMO LITE! Vagyis lite, de demo xD van 2 pálya, meg egy kocsi xD -
Így van, az csak demo, minden G25-ös azt kapja. -
carloelsa #93032 Nekem is adtak hozzá a G25-höz, de demo lite xD Pedig azt hittem eredeti :D De minek eredetibe? xD Szervereken ugyanúgy játszhatsz :D -
Véletlen nem adod el? (rFactor) Nekem lehet, hogy kéne! :D -
jaddz8 #93030 Mostantól inkább itt teszem közzé a képeimet, egy helyen mind.
Picasa TDU webalbum
jókérdés: Aki széles felbontásban játszik (pl. 1440x900 mint én, vagy akármi egyéb 16:10 / 16:9-es monitoron) annak nem tesz fekete csíkot a tetejére. A többieknek azért, mert a képeket azon a felbontáson menti, amin játszol, de a fotó mód maga, a konkrét képről csak széles mintát csinál, az alsó/felső sáv a méretaránykitöltéshez kell. -
jokerdes #93029 Okos voltam és töröltem a kép forrását véletlenül.:) Bénázásnak vége, itt a kép:
Király volt!
#Usamen
Nekem jobban tetszik fekete szélek nélkül!:) A 26-os hszt meg légyszi töröld! -
USAMEN POWER #93028 Nem kötelező levágni, én se szoktam ! Am nem mindenki vágja le, van akinek fekete rész nélkül készül kép.
Nem tudja valaki hogy a vpk elnevezésű fileal mit csinálljak ? Van egy qrwa erős mustangom, de a TDUPE -t nem tudom kezelni.. hogy kerülhetne a verda a játékba ? -
jokerdes #93027 Bocsesz, először töltök fel képet! Legközelebb levágom a fekete részeket. :)