107666
-
Jaaa, nincsmit...én THX. Peace, Respect. -
Stockbauer33 #93157 Grat Ádi
.Nekem sikerült benéznem a képet habár nem vok kancsal ígyhogy celofánszemű vok mégis sikerült.Köszi hogy tegnap Ljöttél meg a többieknek is 
.
-
Akkor látjátok, mégse volt fölösleges a tőbb évnyi fejlesztés és milliárd dolláros ráfordítás? :) -
-
Ádi nagyon faszák aképek csinálj még!!! Az mv vízeséses nagypn jaó:D -
Meg moddolnál olyat is, hogy le kéne tisztítani minden nap a kocsit indulás előtt...ja...hogy a sok piperkőc garázsban tartja a kocsiját Hawaiion?
-
Hellotok! Hogy tudnám megcsinálni, hogy el lehessen akadni a crazy winter modban? :) Szerintem buli lenne :D
(Ha van egy perced szavaznál a 11. nevezőre? http://dirtywindows.ucoz.ru/index/banner_design_palyazat/0-34 - Köszi szépen!!!) -
jaddz8 #93151 Hú ez a cucc nekem is jól jönne, nem tudok 30fps-nél többet kihozni a játékból, és azt akkor produkálja mikor lökhárítónézetben megyek és tök egyedül vagyok. Ha már másik nézetben nyomom vagy többen vannak, vagy ezek hatványozódva, akkor örülök ha van 20fps. -
cheatman #93150 Hát ez én sehogy sem látom 3d nek. A suliba nemrég vettek egy 3d vetítőt akkora mint egy hűtőszekrény, meg a vászon is ilyen homorú. Én azon sem láttam annyira 3d-s nek a képet mint amennyit a 10 gurigás ártól el lehet várni. Szerintem az még gyerekcipőben van és csak parasztvakítás az egész.
De azért a vállalkozószellem bennem is él:D -
Nekem azt az fps növelős cuccot kűűűdd át, ami kiveszi a szaros faleveleket, meg madarakat, hogy tudjak 50 fps-el felvenni FRAPS-ban! 

Este 10-kor a megszokott helyen, a kedvenc verdákkal, el ne felejtsd. Szétkaparom azutat-e!

-
Engem ezek a mod-olások nem hatnak meg, emrt más nem látja, csak ha fent van. De ha valaki megcsinálná nekem a Supra-t valódi teljesítményre, mint amilyen egy tuningos Supra, azt megköszönném! Azt az autót imádom és szívesen mennék vele. Régen fent volt, de vmi olyan autón, amin írtó lassú volt. Szóval vicc. Nah várom a Supra-t! -
carloelsa #93147 Dáh, ez így van! :D A Suzukim nem megy ám 600-at xDD (csak kivi voltam, hogy úgy milyen) full hülyeség... egy alkalomra jó volt szórakozni, de úgy , hogy FIGYELTEM a másikra... a Suzuki be van állítva már normálisan, meg minden... nissan gtr valós beállítások... :D
Nah béke
-
énis használok performance editort de csak arra hogy a kis suzukimnak a teljesítményét ugyanolyanra beállítsam mint az eredeti
-
Az úgy jó :)
Nekem jelen pillanatban teljesítményileg 1 autó van moddolva, mert beraktam a murci helyére a Diablot :) Nem rossz.
De azt hiszem maradok az RS4nél :) -
Sajnos ez így van. Ezért szoktam azt hogy ha 2-3-an összejövünk, már zárjuk is a layert, és kész. Teljesen jó. :) -
USAMEN POWER #93143 Nem baj így legalább könnyebben lehet szűrni a csírákat a szigeten. -
Ez a tdupe a moddolt autókhoz nem lenne rossz, pl hogy a suzuki ne menjen 300al, jobban lehet cserélgetni a modokat. Az a baj, hogy nem kellett volna kiadni, hanem csak a moddereknek kellett volna elküldeni, hogy az újonnan megjelenő autókat be tudják állítani. Sajnos így sok barom avval szórakozik hogy 1600al lekaszál, gratulálok nekik... -
USAMEN POWER #93141 Ennyi. -
CRUIZT!!!! - Váááá! Mekkora már! Mindenhogy láttam már leírva, de ez odabasz mindegyiknek!
- nem ám megsértődni ezen!
-
carloelsa #93139 MEkkora LÁma VAgy IStenem ! Te mekkora hülye vagy xD -
nyomjadnekkiii #93138 CSÁ! VKI CSINÁLHATNA EGY BMW CRUIZT!!!! PÁ -
USAMEN POWER #93137 Hsz -ed első felével nem nagyon értek egyet, az hogy valaki nem ír ide többet, nem jelenti azt hogy nem játszik, vagy csak te nem tudod hogy játszik. Én nagyon jól tudom hogy ki nem ír ide, és ki aktív a szigeten, szerencsére elég tágas a barátlistám. Ezzel meg is tudom az állításodat cáfolni. Ráadásul a HG jogról se te döntesz, viszont megértelek hogy bassza a szemed az USAMEN felirat ott fent.
A hsz -ed másik felével meg teljesen egyet értek, hisz a kérdésedben van a válasz. De tudod mit, legyen neked igazad, nem fogok azon agyalni hogy mit töröltél és mint nem, VIP fórumozó vagy, jogodban áll. Nem tudom mit szólnál ahhoz ha most benyomnák ide egy print screent.
Amúgy meg zavar hogy csinálod a fesztivált fölöslegesen, nekem jogomban állt kifejezni a TDUPE vel kapcsolatban a véleményem, elhiszem hogy nem tetszik. EZ VAN !
A többit privátban közöld, vagy az off topikban ! Köszönöm ! -
carloelsa #93136 Nah tudod te is ? Akkor le lehet szállni a HG jogról, mert téged ha rühelnek, akkor nem nagyon szándékoznak itt lenni a topicban... mint 4 ember is miattad már nem játszik, örülhetsz neki, de "az életben minden egy kör" kivéve a kockákat xD
Hogyne, majd egy olyan kö**g fa****j leszek, hogy átszerkesztem gyorsan nem? Gyorsan leaprítottam a szöveget mi? -
USAMEN POWER #93135 Örülök hogy #93132 -es hszedet gyorsan átszerkesztetted, de még mindig nem vágtam le hogy mitől ilyedtél meg ? :)
"Úgy rühelnek téged egy ketten, hogy kicsapnának az útra..." -->
1. Tudok róla, jobban is mint hinnéd.
2. Nem nagyon izgat.
3. Jól megmondtad, te vagy az ász ! :)
"ki menőzött az ezer lóerős mustanggal?" -->
Nem teljesen azt írtam de lényegtelen. Viszont 2000 lovas mustang volt !! :)
Másrészt nem menőzött senki, nem is tudom hogy lehetne ezzel, csak megemlítettem neked.
És idéznék a #93097 -es hozzászólásomból:
"Belepiszkáltam egy verdába, ez a szarság nem jött be, majd a gamet is újratelepítettem."
Kb. ennyi a történet, de felőlem azt csinálsz amit akarsz, amíg nem a társaságodban kell gurulnom addig teljesen lényegtelen. -
carloelsa #93134 

-
USAMEN POWER #93133 Mitől ilyedtél meg ? -
carloelsa #93132 Adamfesto: ezek jó kis képek :D
Usamen: Kit érdekel, hogy mennyivel húzott el melletted a trabant a ladád mellett? És azt hiszed, hogy most mindenki a te stílusodat követik? Úgy rühelnek téged egy ketten, hogy kicsapnának az útra, mint macskát szarni. Jah bocs dekáékkal mikor mentél ki menőzött az ezer lóerős mustanggal? Idézek "nézd Dozoo Dekát, most nála van az ezer lóerős Mustangot..
-
Kormány nem bootol ( forog körbe ) mikor bekapcsolom a gépet, és egyáltalán nem érzékel semmilyen mozgást! Amikor bedugom a tápot, akkor enyhén mozdul ballra fél centiket, de ilyen 180° körül megáll, és tovább érzel valami rezgést, mintha próbálna forogni. Nem tudom hogy mi baja lehet.. -
OFF:
Segítség a képekhez -
Egyszerű, minimálisan elforgatom fénykép módban a képet és igy megvan a 2szem szögének külömbsége.
-
Ez is szép! Csak azt nem értem, hogy csinálod meg... xD
-
3d MW Agusta:
-
Thx, csinálok még párat, inkámb olyat amin távoli helyek is vannak. -
Én látom! :) De én szoktam ilyen képeket nézni, mert szemtornának nagyon jó. És aki sokat szgépezik, annak ajánlatos.
Ez a 2. kép sokkal jobban visszaadja a 3d-t különben! Szép munka! -
Elméletileg a 3. pont lesz a jó, a középső, ha az megvan akkor térben látod a tájat, nagyon szép. Azért ha valakinek összejön akkor az jelezze légyszi. THX -
jaddz8 #93123 Hát én hiába kancsalítok, 3 pont lesz belőle... 30 centiről meg 60-ról is. -
Túl közelről nézed, próbáld meg messzebbről. -
USAMEN POWER #93121 "addig kancsalíts amíg a két piros pont össze nem ér" ---> Háth ez nem akar összejönni sőt, fáj tőle a szemem szal számomra felejtős... :DD -
USAMEN POWER #93120 Ok. -
#93117-hez annyi hogy nyomj rá a képre és kb 50-60 cm-ről nézd.
Ha tetszik a kép akkor várom a további ötleteket, pl. ahonnan szép a kilátás.