107666
-
Akkor savegamen belül!Valahol a dokumentumok/TDUban van egy radio mappa!Lehet hogy profilodon belül. -
Nekem nincs ilyen h radion könyvtár és ha létrehozom akkor se jó A TDU könyvtárban csak a savegame van:s -
jaddz8 #93492 Laikusan mondva olyasmi mint a Java, csak ez azoknak a programoknak kell amik erre a .Net futtatási környezetre íródtak, mint pl. ez a TDUPE. Mondom keresőbe bepötyögöd .Net, letöltöd a legujabbat (3.5) és jó lesz. -
A rádiók helyére nem,viszont melléjük igen!Dokumentumok/TDU mappa/Radion belül hozz létre saját mappát(az lesz a rádiód neve) és amit abba pakolsz zenét azt a játékban meg tudod hallgatni! -
Lehet a rádiok jelyére saját zenéket betenni? -
#93489 Pontosítok. A .NET keretrendszernek nem tetszik valami. Az mi a tököm???
-
Megtaláltam már,TDupe. -
Mi annak a programnak a neve amivel a járművek fizikáját lehet megváltoztatni? -
#93486 Hallod elvileg fent van a gépen, nem is az a baj, multkor ujra akartam rakni és komolyan 1.5 órán át ment. A végén meg szart befejezni, 20 percen át ált 100%on és nem fejezte be. felb*szott és kilőttem a csába... -
THX :) -
Stockbauer33 #93484 

.Königvagy
-
nagyonhelyes!:D -
Azért még nem reménytelen, holnap talán lesz időm ha itthon leszek és akkor megnézem hogy mit lehetne vele csinálni. Am meg thx, a szándék a fontos
.
-
Nagyon jó lenne.
Sajnos nem tudok segíteni , pedig nagyon-nagyon szeretnék. -
Hi!
Hát most eléggé elakadtam vele meg időm se sok van rá. Amennyire tudom csinálom de eléggé kűzködik a projekt. Az embert sehogyse tudom a helyére tenni. A kormány még mindig nem akar rendesen fordulni. És akkor még az ablak textúrájáról illetve a lámpákról (hogy világítsanak is) nem is beszéltem... Szóval van gond rendesen és nem nagyon tudom hogy hogyan kellene ezekre megoldást találni. Egyelőre ez a helyzet ha sikerül jutnom vele vmire akk írok. Azért Remélem vhogy majd sikerül összedobni ezt a kis kocsit me nagyon jó lenne... -
Köszönöm a választ,és ezt hol lehet megrendelni?(régebben volt cdgalaxisnál de náluk már(most) nincs) -
2 pálesz meg egy tömény kisérőnek :) -
carloelsa #93477 H2O egy vízcsepp! -
tehallod.. mennyi és milyen fajta csúszott le?:D -
carloelsa #93475 Ez nagyon nagy!!! 

-
megoldódott, sógor mondja hogy ez nem számíttógép hanem számológép azért köszi, kazettát meg amin a játék volt odaadtam a dezsőnek! -
Tipikus rovat by adamfesto:
"Help pls!!!
Az a balyom hogy akkora parraszt vagyok hogy nem tom miért nem megy a teszt drájv undergránd. A lajostól kaptam a fűnyíróért cserébe. ilyen másolt, de rákurt mert a fűnyiróban nem volt penge.
Ha ilyen másolt akkor azzal tudok menni a zinternetenn? Meg azt is írja hogy konekting failure, meg hogy fatal error! erre van ötlet? pls
Tudom hogy ki van írva hogy GYÍK, megnéztem a gyíkomat de akkor sem tudom. Valami kiütés van rajta, azért nem megy a zinterneten?
van letölthető zsiguli, mint a dezsőnek a szomszédban, pirosas kopott, pls, ha nincs, csinál valaki nekem? pls
piros ferrári is jó
ha van linkeljétek má át lécci ide vagy a rakaparasztekekirály@elektropósta.ro-ra köszi -
jaddz8 #93472 Mármint a #93467-eshez. Bocs, most keltem fel. -
jaddz8 #93471 Bocs, a #93468-as hozzászóláshoz ment. -
jaddz8 #93470 Mert kell hozzá a .Net Framework program.
Gugli is megmondta a frankót. -
#93469 Legjobb választás játékok között van és TDU Gold. -
Mi a neve annak a változatnak amihez adnak mega packot is? -
#93467 Köszi mindenkinek a választ! AM ez a fizikai mod nekem állandoan NET frame-re hivatkozva cseszik működni. Pedig semmi baja... Valakinek volt hasonló kínja? -
USAMEN POWER #93466 óóó Hawaii Dominic Torettoja, respect. -
carloelsa #93465 Jah így, én a Skylinenal da offon csak padlóztam néha egy kis kézifék a korrigálás miatt és kész :) vagy levettem a lábam a gázról. RS4-et nem szoktam használni, így nem ismerem, mert valamelyiknél, még ha 4 kerékmeghajtású is, akkor is kell valamilyen DA... ha valaki bénácskább =) -
USAMEN POWER #93464 Úgy van beállítva az autó, csak a gázt kell nyomni. Jahmeg a da extrahyperbrutál sporton ! -
jaddz8 #93463 Továbbra sem nagyon értitek miről beszél mulli86, az érdekli amikor az RS4-el körbe-körbe csúsztatja az autót a srác körül, pl. a parton, meg a kereszteződésben. -
zene címe engem is érdekelne :) -
mutatom .. (bocs a 2 hsz-ért )
-
Hali ! Én nekem se jött össze egy drift vagy valami se eddig .. De most kikapcsoltam a drivingaidot és lás csodát reagál az autó és azt csinálja amit énakarok :D csak hát ez a billentyűzettel nem mindig tudom összeszedni :D. Próbáld ki teis ! Drivingaid off.. -
Neoncsoves #93459 Mostanában tele van a sziget normális külföldi arcokkal. MA viszont találkoztam egy magyarral aki baszott visszaköszönni ... -
USAMEN POWER #93458 Tegnapi gurulás:
-
A zene címét megadod? már kérdeztem youtubon is.És ezt a bmw modot is amiben űlsz. Jah és az időjárást nem lehet válzotatni? csak photonál? Köszi előre is nagyon zsír video -
#93456 Robotpilóta:D:D -
np #93455 Sziasztok!
Nem tudna valaki egy olyan online boltot ajánlani ahol még meg lehet venni a játékot?