107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fehercsoki
    Akkor savegamen belül!Valahol a dokumentumok/TDUban van egy radio mappa!Lehet hogy profilodon belül.
  • rvn
    Nekem nincs ilyen h radion könyvtár és ha létrehozom akkor se jó A TDU könyvtárban csak a savegame van:s
  • jaddz8
    Laikusan mondva olyasmi mint a Java, csak ez azoknak a programoknak kell amik erre a .Net futtatási környezetre íródtak, mint pl. ez a TDUPE. Mondom keresőbe bepötyögöd .Net, letöltöd a legujabbat (3.5) és jó lesz.
  • Fehercsoki
    A rádiók helyére nem,viszont melléjük igen!Dokumentumok/TDU mappa/Radion belül hozz létre saját mappát(az lesz a rádiód neve) és amit abba pakolsz zenét azt a játékban meg tudod hallgatni!
  • rvn
    Lehet a rádiok jelyére saját zenéket betenni?
    Pontosítok. A .NET keretrendszernek nem tetszik valami. Az mi a tököm???
  • Fehercsoki
    Megtaláltam már,TDupe.
  • Fehercsoki
    Mi annak a programnak a neve amivel a járművek fizikáját lehet megváltoztatni?
    Hallod elvileg fent van a gépen, nem is az a baj, multkor ujra akartam rakni és komolyan 1.5 órán át ment. A végén meg szart befejezni, 20 percen át ált 100%on és nem fejezte be. felb*szott és kilőttem a csába...
  • adamfesto
    THX :)
  • Stockbauer33 #93484
    .Königvagy
  • somdav95
    nagyonhelyes!:D
  • Norby646
    Azért még nem reménytelen, holnap talán lesz időm ha itthon leszek és akkor megnézem hogy mit lehetne vele csinálni. Am meg thx, a szándék a fontos .
  • Falkon
    Nagyon jó lenne.
    Sajnos nem tudok segíteni , pedig nagyon-nagyon szeretnék.
  • Norby646
    Hi!
    Hát most eléggé elakadtam vele meg időm se sok van rá. Amennyire tudom csinálom de eléggé kűzködik a projekt. Az embert sehogyse tudom a helyére tenni. A kormány még mindig nem akar rendesen fordulni. És akkor még az ablak textúrájáról illetve a lámpákról (hogy világítsanak is) nem is beszéltem... Szóval van gond rendesen és nem nagyon tudom hogy hogyan kellene ezekre megoldást találni. Egyelőre ez a helyzet ha sikerül jutnom vele vmire akk írok. Azért Remélem vhogy majd sikerül összedobni ezt a kis kocsit me nagyon jó lenne...
  • Fehercsoki
    Köszönöm a választ,és ezt hol lehet megrendelni?(régebben volt cdgalaxisnál de náluk már(most) nincs)
  • adamfesto
    2 pálesz meg egy tömény kisérőnek :)
  • carloelsa
    H2O egy vízcsepp!
  • somdav95
    tehallod.. mennyi és milyen fajta csúszott le?:D
  • carloelsa
    Ez nagyon nagy!!!
  • adamfesto
    megoldódott, sógor mondja hogy ez nem számíttógép hanem számológép azért köszi, kazettát meg amin a játék volt odaadtam a dezsőnek!
  • adamfesto
    Tipikus rovat by adamfesto:

"Help pls!!!

Az a balyom hogy akkora parraszt vagyok hogy nem tom miért nem megy a teszt drájv undergránd. A lajostól kaptam a fűnyíróért cserébe. ilyen másolt, de rákurt mert a fűnyiróban nem volt penge.
    Ha ilyen másolt akkor azzal tudok menni a zinternetenn? Meg azt is írja hogy konekting failure, meg hogy fatal error! erre van ötlet? pls
    Tudom hogy ki van írva hogy GYÍK, megnéztem a gyíkomat de akkor sem tudom. Valami kiütés van rajta, azért nem megy a zinterneten?
    van letölthető zsiguli, mint a dezsőnek a szomszédban, pirosas kopott, pls, ha nincs, csinál valaki nekem? pls
    piros ferrári is jó
    ha van linkeljétek má át lécci ide vagy a rakaparasztekekirály@elektropósta.ro-ra köszi
  • jaddz8
    Mármint a #93467-eshez. Bocs, most keltem fel.
  • jaddz8
    Bocs, a #93468-as hozzászóláshoz ment.
  • jaddz8
    Mert kell hozzá a .Net Framework program.
    Gugli is megmondta a frankót.
    Legjobb választás játékok között van és TDU Gold.
  • Fehercsoki
    Mi a neve annak a változatnak amihez adnak mega packot is?
    Köszi mindenkinek a választ! AM ez a fizikai mod nekem állandoan NET frame-re hivatkozva cseszik működni. Pedig semmi baja... Valakinek volt hasonló kínja?
  • USAMEN POWER
    óóó Hawaii Dominic Torettoja, respect.
  • carloelsa
    Jah így, én a Skylinenal da offon csak padlóztam néha egy kis kézifék a korrigálás miatt és kész :) vagy levettem a lábam a gázról. RS4-et nem szoktam használni, így nem ismerem, mert valamelyiknél, még ha 4 kerékmeghajtású is, akkor is kell valamilyen DA... ha valaki bénácskább =)
  • USAMEN POWER
    Úgy van beállítva az autó, csak a gázt kell nyomni. Jahmeg a da extrahyperbrutál sporton !
  • jaddz8
    Továbbra sem nagyon értitek miről beszél mulli86, az érdekli amikor az RS4-el körbe-körbe csúsztatja az autót a srác körül, pl. a parton, meg a kereszteződésben.
  • Atti12
    zene címe engem is érdekelne :)
  • Krapo
    mutatom .. (bocs a 2 hsz-ért )
  • Krapo
    Hali ! Én nekem se jött össze egy drift vagy valami se eddig .. De most kikapcsoltam a drivingaidot és lás csodát reagál az autó és azt csinálja amit énakarok :D csak hát ez a billentyűzettel nem mindig tudom összeszedni :D. Próbáld ki teis ! Drivingaid off..
  • Neoncsoves
    Mostanában tele van a sziget normális külföldi arcokkal. MA viszont találkoztam egy magyarral aki baszott visszaköszönni ...
  • USAMEN POWER
    Tegnapi gurulás:

• tdu Toyota
    A zene címét megadod? már kérdeztem youtubon is.És ezt a bmw modot is amiben űlsz. Jah és az időjárást nem lehet válzotatni? csak photonál? Köszi előre is nagyon zsír video
    Robotpilóta:D:D
  • np
    Sziasztok!
    Nem tudna valaki egy olyan online boltot ajánlani ahol még meg lehet venni a játékot?