107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • attila49
    Törökszentmiklóson tud valaki boltot ahol lehet kapni??Válaszotokat köszönöm!!!!
  • USAMEN POWER
    "De pld az üres slotba betolod valamelyik moddolt autót" ---> Ezen én is agyaltam, csak nem tudom kivitelezni.
  • USAMEN POWER
    Offot mostmár hagyjátok abba !
    Nem gondolkoztál azon, hogy használod a fizikai modot? Nem mintha nekem menne azóta is... De pld az üres slotba betolod valamelyik moddolt autót, a fizikai moddal meg olyanra alakítod amilyenre szeretnéd! Mindent át tudsz állítani a kategóriátol a hajtáson át a lóerőkig, mindent! Sztem átgondolandó! Ahoz a plussz 2 slothoz!
  • Neoncsoves
    Amit te mondasz abban is van igazság. Tényleg nem felkapott a "csóró balesete" viszont az "újgazdag balesete" már felkapottabb téma. Persze érdekesebb is valamivel.
  • jaddz8
    Még az is benne van, hogy az autómentős csávó azt nyilatkozta 1000$ sem volt a munkadíj, és hogy ugyanúgy járt el, mint bármelyik más autónál, vagy akár mintha az övé lenne. Mondjuk abban biztos van valami, hogy nem kezdeném el keresni a sós víz alatt a kampót... De ha Veyronom lenne nem ilyen mentést szánnék neki.
  • Roger6
    Én csak erre annyit mondok, hogy azért látod a több milliós autós karambolokat, mert ezek a felkapott hírek. Szerinted ha Moszkvában összetörnek 896 Ladát egyetlen nap, az érdekel valakit? Nem hinném. Természetesen van igazság is abban, amit mondasz.
  • Stockbauer33 #93567
    Üdv Opelos.Kérdezném hogy áll a dzsungeles mód?
  • Neoncsoves
    én még nem vezethetek kocsit mivel még csak 16 vagyok és nincs jogsim, persze majd lesz, viszont: menet közbe nem fogok semmiért se lehajolni. szerintem kicsit óvatlanság még akkor is ha látod hogy nincs előtted semmi. vagy akkor minimum jobban lelassítok vagy megállok és úgy felveszem... lehet kicsit előítéletes, de van rá ok. Egy rakás videó/kép/hír van olyanról, hogy többmillás autó és akkor a 19 éves pöcs feszít mellette, aztán meg ott az összezúzott autó. múltkor is este mentünk haverokkal az utcán, üres volt az út, kikanyarodott egy BMW (kb 19-20 éves lehetett a sofőr) aztán szépen felgyorsított legalább 120ra VÁROSBAN (lehet többel ment mint 120). Na az ilyenek szokták általában odavágni az ilyen autókat. Feszítenek hogy milyen bátrak csak igazából kurvára fogalmuk sincs a vezetésről
  • Stockbauer33 #93565
    Pixxel papa örültem hogy csapattunk 1 kicsit 1üt
  • jaddz8
    A rendőrségi jelentés szerint fogta a keziben a telefont mikor elhúzott geciközel a pelikán, ijedtében kicsit elhúzta a kormányt, kiesett a kezéből a telefon, közben a Veyron jobb első kereke lement az útról a finom homokba és berántotta a tóba. Dióhéjban.
  • adamfesto
    Amikor a TDU-ban nem indult 1-esben a vasam, akkor mindenki kocsival lökött be...EMLÉKEZTEK Betyárok? :)
  • adamfesto
    Na az mégnagyobb gáz.
  • carloelsa
    Én úgy láttam, hogy a kerékbe akasztották a láncot, és azért nem pörgött...
  • adamfesto
    #93551...nem értem mi lehetett az ok, habár már én is ugrattam padkán, mert leesett valami a kocsiban és lehajoltam érte. És milyet lassulhatott a kocsi a vízben?
    #93550...vajon miért álló kerékkel kell felhúzni egy Pierre-t a trailerre?
  • Roger6
    Na mi ez a rosszmájúság? Millió másik emberrel megtörtént, hogy lehajolt valamiért, és csett. Nem ez az egyetlen eset. Pont felvették? Hát ez van, így járt. Nem hiszem, hogy apa kicsi fia lett volna. Azért ez elég előítéletes hozzáállás, nem gondolod?
  • Neoncsoves
    pelikán nincs a vidin szóval valószínűleg telefonjáért hajolt. ekkora idiótát... és ilyen kurva drága autók ilyen barmoknál vannak :) gondolom milliárdos apuci kicsi fia volt aki a jogsit is valami feketepiacon vette mert olyan béna volt hogy a vizsgán megbukott :)
  • USAMEN POWER
    Ez már volt a baleset topikban. Elvileg pelikán repült át elötte, és félrehúzta a kormányt, aztán kiderült hogy a telefonjáért hajolt le. Legalábbis én így tudom.
  • Neoncsoves
    de ezt hogy sikerült neki? bealudt vagy mi a tök
  • USAMEN POWER
    Astonok közt vannak jó verdák, de az ótvar új slot Bugatti, és a Facel Vega helyett berakhattak volna 6 os BMW -t !
  • USAMEN POWER
    Nem merek linkelni semmit, mert már sok helyen nem elérhető a játék, de az oldalakat még nem frissítették.
  • USAMEN POWER
    Szerintem telepítsd újra a megapackot, ha nem változik a helyzet, akkor a játékot is.

A profil átnevezéssel kapcsolatban van valami a gamespy oldalán, de szerintem nem lehet átnevezni.
  • Roger6
    Biztos nagy gond nekik, ha nem fizet a CASCO.
  • marcihusi
    Itt rakja be a vízbe a barom!
  • marcihusi
    És itt a másik idióta!!!
  • marcihusi
    Vajon fizet a CASCO???
  • XF 105
    Na valaki egy kis kocsikázásra jönne?
  • [HUN]FaTaL
    Maserati helyére? Bűnt követsz el az emberiség ellen :D
  • Roger6
    Maserati GranSport helyére? Meg vagy te hülyülve???!!!
  • nyomjadnekkiii
    kösszi a segitséget:D
    Tegyél be pár bmw-t pl maserati meg aston helyére, és vmikor csak gurulunk!:D
  • bazso29
    Okay. Mikor, hol, mivel? Pl. fél 12-kor a secret island-nél A-B kategóriával?

nyomjadnekiii: Olyat csak csíttel lehet, anélkül ez a legegyszerűbb megoldás:
  • XF 105
    Naná!!!
  • nyomjadnekkiii
    hi! láttam videot hogy a pénzel lehet csalnia játékban,pl hogy 50 millát kap egy versenyért!!!!! ezt hogy tudnám megcsinálni?
  • bazso29
    Végre újra tudok tduzni! Nem akar valaki száguldozni egyet ezen a szép napsütéses hétfő délelőttön?

• AnginaP
    Közben megoldottam, működik f*szán online! Thx a segítséget! ;)
  • Kötéltáncos
    A ditial download verzió serial-ja csak 3 telepítésre jó, utána kérni kell levélben újat.
    Bár szerintem a megapack serial-ját nem kérte tőlem újratelepítésnél. Én az alapjátékot is a D2D-ről vettem, nem bírtam anno kivárni mire itthon is kapható lesz.
  • adamfesto
    ...meglett...
  • adamfesto
    Kis segítség kéne. Voltam régebben egy olyan versenyen ahol nem volt megkötés, autók - motorok vegyesen mehettek. Azt hiszem 8-an. Offline verseny volt és azt tudom róla hogy nem ment part közelében, tehát valahol a sziget közepén lehetett.
    .
    Nem találom.
    .
    Ha valakinek van tippje akkor írjon már nekem egy üzit, THX előre is.
  • adamfesto
    #93519-ből gondoltam hogy jó lesz cserének...ha már egyszer Fecó lettem :)
  • carloelsa