107666
-
Untig elég lenne....pláne h minden 3. sarkon mérnek... -
Helló:)
Hol érdemesebb megvenni, külföldön vagy itthon?És meiket, a Goldot vagy a simát?Olvastam a F.A.Q.ban hogy a goldal gondok vannak.Felmentem az 576 oldalára és nem találtam egyiket se(lehet h csak én vagyok a vak).A CD galaxison se.És még 1, rendelve érdemes, vagy vegyem meg személyesen?
Előre is köszi a válaszokat:)(Topic go to favourites:P) -
jaddz8 #93614 Gyönyörű autó gyönyörű hanggal.video
De megin nemtom ki kért, hogy elkezdj fikázni. -
nyomjadnekkiii #93613 Szerintem az a lényeg, hogy annak az embernek aki megveszi az adott autót az igényeit kielégitse a mindennapi hazsnálatban! Ha sport autókról van szó ott azért már sokat számít a gyártó és a nagy név! DE ezis csak azért szerintem hogy tudja az ember h megbizható autót vesz! Ebben akategóriában már nagyon jók a Japók, Németek, Angolok, Olaszok....stb. A lényeg ,hogy mindenki a neki tetsző autót keresse és Ő érezze jól magát az utóban vezetés közben, ne más! Amugy én főlega BMW-ket szeretem, de ugyanugy elfoganék aegy Vti Civicet is pl! De ha lenne rá elég pénzem akkor tuti M5!!!:D -
USAMEN POWER #93612 Saleen S7 !! Mit akarsz a szar alfáddal ? :DD -
Ezt soha nem értettem, hogy japán, meg amerikai, meg angol, meg faszomtudja milyen autók rulz. Az a baj, hogy ez a gondolkodás eleve ösztönöz arra, hogy lenézd a másik autókat. Szerintem ami jó, az jó. Pont leszarom, hogy ki építette, vagy mi a neve, ha kényelmesen érzem magam a vezetése közben, akkor nem mindegy? Persze ezt csak az tudja átérezni, aki nyitott, és nincs beskatulyázva egy bizonyos márka/típus/gyártó iránt... 
-
Most le is teszteltem.. Tényleg szar :D Fun kocsinak nem lenne rossz, csak H váltó kéne bele... xD -
jaddz8 #93609 Igazi Alfa 8C hang, az kell a népnek. -
Na ha minden igaz holnap talán tudok online-ozni ... Ha minden összejön akkor gurulunk ! -
#93607 Am télleg!:D Japan Cars RULZ!
-
Így van, én is csak begyújtósnak használom így télire
-
A maserati egy szar :D -
A Maserati alapból benne van, és nem gagyi.
Halkak? Nekem van ilyenem-e: volume up!
-
Lehet,de amik alapból vannak benne,azok halkak és elég gagyik is. -
carloelsa #93602 Ha akarod segítek
-
A Maseratival semmi gond, szerintem még nem is hallottad (Maserati GranSport). -
Nem elég valósághűek az alap hangok,ezért kellene valami amiben benne van az összes jó hang,mivel nincs kedvem egyenként mindet megkeresni TDU centralon. -
Maserati hangjával mi is a gond?
-
Van valami sound pack amiben szinte minden autóhoz van új hang ami valósághű? -
nyomjadnekkiii #93597 etse fél 11 től egy bmw e30 gurulás????(e30=TVR Sagaris,Tuscan, Tuscan440) -
jaddz8 #93596 webalbum frissült -
Igen Dozookám jönnek jönnek :) nagyon bejön a game szolnokon megveszem és jövök hozzátok toli fogom itt is :)
Grat a szép gépekért!!
Am Dozoo ha meglesz majd segítesz ebben abban?? Válaszodat kösz!!! -
USAMEN POWER #93594 Jaja jó volt, majd képeket én is dobok fel nemsokára. :) -
-
nyomjadnekkiii #93591 azt nem irja mi lett a kocsival? mert elég volt kiszáritani sztem!:) -
USAMEN POWER #93590 Az utóbbi napokból:
[HUN]Mr.Hilter és Stockbauer társaságában
Tibiajax és Opelos társaságában
Csak úgy..
-
USAMEN POWER #93589 Nem. -
USAMEN POWER #93588 Nem jó hír ! -
bazso29 #93587 A korábban linkelt két képen (majdnem) azt látni. Mivel január közepe óta nem volt gépem ezért semmit nem haladtam vele. Most meg kedvem nincs hozzá szóval úgy marad ahogy van, félkészen.
-
carloelsa #93586 Jönnek a kamionosok kicsit autókázni?
-
#93585 Hogyhogy? Nem ugyan ugy működnek azok is mint a többi autó? -

-
USAMEN POWER #93583 Korrekt, igazad van ! #93579 delete. -
Szerintem ez még bőven belefér a topicba mint általános társalgás, de te vagy a házigazda, nyugodtan törölheted. Szerintem figyelni arra kell, ha valaki feszültséget szít. Ez itt egy teljesen értelmes, nyugodt beszélgetés, ahol gondolatokat cserélünk, autókról, vezetésről, amiről tulajdonképpen a TDU is szól. De már be is fejeztem, ez csak az én véleményem. -
Mentem egyszer városban _ mútt nyáron - 130-at rendőr mögött. Nem szirénázott, gondoltam ha neki szabad akkor nekem is...nem állított meg.
A legtöbb 170 volt itt Szfváron, de nem forgalomban.
Viszont iskola, óvoda körül van hogy csak 30-40-el megyek. -
USAMEN POWER #93580 "A kocsmában meg pofont." :DDDDDDD -
Van pl. az az ABC a sarkon ahol lehet párizsit kapni, meg meggybefőttet is lehet kapni. A kocsmában meg pofont. A kupiban meg trippert kaphatsz.
-
"nem buzdítani akarlak én törvényszegésre" - úgy tudom a gyorshajtás szabálysértés "csak". De lehet tévedek... -
USAMEN POWER #93576 Két Sparon, egy Penny Marketen, és egy DM -en kívül semmi nincs Törökszentmiklóson.
Szerintem ott te nem fogsz találni tdu -t... Szolnokon körbenézhetsz azé. -
jaddz8 #93575 Na most páran biztos elvetemültnek tartanak ezért a hsz-ért, de Neon, ha majd lesz jogsid és senki sem ül melletted és mondjuk hajnali 3 van és sehol senki, nincs az az isten, hogy meg tudod állni, hogy betedd 3-ba és kicsit túllépd a sebességhatárokat. Félre ne értsd nem buzdítani akarlak én törvényszegésre, vagy fényezni magam, hogy tudok nyomni egy pedált, de majd megtanulod ez az egész nem arról szól, hogy statikusan 50-en álljon a mutató, figyelem, rutin, felelősség, ezek fontosabbak, azt hiszem mondhatom, habár mindössze márciusban lesz egy éves a jogsim, csaknem 10.000 balesetmentes kilométert tudhatok magam mögött.