107666
-
USAMEN POWER #93827 A legalsó kúrva jó kép ! Feltolhatom az Atarira ? -
carloelsa #93826 Nem mindegy, hogy van e megapackja a magicmaphoz, vagy nincs, azért linkeltem a honlapom ;) -
USAMEN POWER #93824 Egyszerűen kinyomod, vagy #93821.
93822: Tessék. -
carloelsa #93823 Itt a segítség menüpontban találod =)
UI: Megérkezett a Lamborghinim =)
-
sziasztok
valaki linkeljen lécci egy magic mappot a megapack-hoz mert egyszerűen sehol sem találok:(
köszi előre is -
#93821 Bazz én este(reggel) részegen jöttem haza és még én is emlékszek rá hogy valaki azt irta hogy beirta a sima cd kulcsot és azt is elfogadta... F*szért nem lehet visszaolvasni vagy lent használni a keresőt??? -
ali1992 #93820 Érdekes,én letöltöttem azt a megapackot,amelyiket lentebb linkelt az illető,és kér kódot.Most akkor honnan töltsem?Vagy honnan szerezzek activation key-t? -
-
jaddz8 #93818 Egyrészt ez nem így működne, hogy "nem tudna-e valaki adni?!" (ezt sose értettem) másrészt az összes hozzászólás a tiéd előtt arról szól, hogy ingyenes lett a megapack, vagyis nem kér kódot. -
HUNLAND #93817 Megapack kódot valaki nem tudna adni?thx -
lol tényleg megy, most vagy bugos a szerver vagy valamiért kivették -
USAMEN POWER #93815 Én már megírtam: #93795
Ezek után aki akarja kipróbálja. -
CamelX #93814 Na erre már én is felkaptam a fejem, valaki tesztelje plz, mert alap verdákat már széthajtottam :D -
jaddz8 #93813 Meg kell hogy erősítsem NewLife állítását. Ha nem is "tették ingyenessé" de valamiért alapjáték seriallal használható a pack is, bármiféle kód akárhova való beírása nélkül. -
Vagy volt beírva neki kód korábbról csak nem emlékszik. :) Miért tették volna ingyenessé? Semmilyen hivatalos megerősítés nincs erről, de ki fogom próbálni, letörlöm az addon.txt-t. :) -
USAMEN POWER #93811 Ha nem lenne ingyenes, haverom nem furikázna kód nélkül packos verdával a szigeten. :DD Nem vitázok ! -
Ezekszerint mégsem, mondtam, hogy nem lett ingyenes. -
USAMEN POWER #93809 Érdekes mert lentebb írtam, hogy a haveromnak átküldtem a packot, neki tökéletesen működik a serial nélkül ! -
A packét. -
HUNLAND #93807 Én nem állítottam hogy xar lenne a pack,csak érdekes módon amikor nem raktam föl semmi ilyen probléma nem volt!Amikor kéri a kódot akkor melyiket kell beírni? -
jaddz8 #93806 Amit feltöltöttem filefrontra biztos h nem valami warez szarfos akármi, az eredeti korongomon lévő installert tettem be egy rarba. A hiba az ön készülékében van. -
USAMEN POWER #93805 A mini image biztos nem tehet róla, a serial txt filejainak viszont utánanézhetsz. -
Nekem más miatt is lehet. Jelenleg elég öszvér megoldás van :P
DD-s verzió, Mini-Image-vel XD
Lehet, hogy a serial-om nem tetszik neki. XD -
USAMEN POWER #93803 Nekem jelenleg egyből kapcsolódott. Habár mikor szar a szerver egyik pillanatban jó, másikban meg már nem enged föl... Próbálkozni kell. -
Nekem most alapból nem kapcsolódik a szerverhez. -
HUNLAND #93801 Letöltöttem a linkelt magapackot,telepítettem és nem kapcsolodik a szerverhez!Mi a hiba? -
Nekem a játék WIN7 64-bit alatt 1280*1024-ben teljesen fullon szaggatás mentesen megy. Úgyhogy tényleg másban lesz a hiba. -
jaddz8 #93799 A gép bőven elég, más lesz a hiba. -
jpwadkan #93798 Azt elfelejtettem mondani, hogy havernál valamivel gyengébb gépen 2x AA-val, 1280x1024-ben megy mint állat (mondjuk Radeon-ja van).
-
jpwadkan #93797 Hali
Felraktam egy megnézésre a TDU-t és játszhatatlanul szaggat. Teszi mindezt 1024x768-ban, AA nélkül. Szerintem a vas elég hozzá (c2d e8400, 4 gb ram, nvidia gtx-260), legalábbis a Dirt 2 hibátlanul megy rajta. 1.66-os patch fent van, graf. drivereket frissítettem, még azzal is megpróbálkoztam, hogy a dx11-nek aláröffentettem a dx9-et (win7 64 bit van fent). Nem tudom ez mennyire hatásos, de anno egy régebbi programon úgy tűnt segített.
Van valakinek ötlete?
thx
JP -
Nah, sikerült megcsinálni.
Másik kérdés, hogy megy most a szerver? Mert ha nem, akkor baj van XD. -
USAMEN POWER #93795 Háth már lassan egy hete. Meg ha jól tudom, Diablo is közölte ezt a TDU Centralon.
Meg háth ennek én is utána jártam: Haverom akinek odaadtam a fölösleges tdu cd kulcsomat, annak elküldtem a megapackot is. Mondtam neki, hogy tesztelje le ezt a (megapack free) dolgot, és bement a RUF szalonba. Ott Test Drive, és le tudott futni a tesztelési idő, úgy hogy nem baszta ki a szerver. Ja meg utána vett egy Dodge Challenger RT -t, északról mentünk le a városba, és nem volt semmi gubanc.
Kerestem a TDU Centralos hírt, de nem találtam. Amúgy én is úgy tudtam meg, hogy a szigeten hopet89HUN említette. -
Jah hogy ezt ő készíti? Riszpekt! Várom már :) -
Mióta?
Linkelj már erről valami hivatalos infot, vagy helyet ahonnan seriallal együtt ingyen le lehet tölteni, kiváncsivá tettél. :) -
USAMEN POWER #93792 Tropical módot ne keresd, mert még nem adta ki az opelos_hun. :)
Amúgy nincs mit. Nem árt ha pár magyar gyémántal fényesebb az atari fórum. :) -
USAMEN POWER #93791 Most ha nem értelek félre, arra célzol hogy a megapack nem ingyenes ? Pedig az. -
Kösz szépen :O
Amit én is linkeltem az az enyém, a másik Bertino kollégáé. :)
Még mindig nem találom sehol ezt a Tropical paradise modot. Nehéz ezt amúgy betenni a játékba? -
USAMEN POWER #93789 Hallod ezt a videót, meg egy társát feldobtam az Atarira még pár hónapja. Nem lehet őket űberelni !! :D
Atari Fórum -
Köszi!
Szia Danesz! Meglátjuk :) De tényleg rendesen lecserélődött a társaság. Viszont még mindig aktív! -
Ohh ezer köszönet. Régebben kiírtam valamire, csak már nem találom.