107666
-
Vége Móúnyika sónak? Afene... Jó ötlet a krúz! (már csak laggmentes netet kéne beszereznem, mert ezzel a 20 megással jelenleg 2-3 emberen kívül mindenkinél laggolok) 
-
Stockbauer33 #95035 Off
Végre vége a MóónikaShow-nak
.Az emlékére holnap szombat du.16.00-kor egy Mónikasó krúzt szervezek a stadiontól.Jadzhusit meg a többinőt szeretettel várom 

Remélem a krúzalatt is lesz vmi női bunyó
On -
A FAQ téleg nem jó.Autót ugy tudsz cserélni hogy a letöltött,kiválasztott autüt beteszed a Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules mappába és lesz 2 file amit majd felül fog irni pl. ráteszed egy Enzo Ferrarira akkor kifogja irni hogy biztos hogy felül akarod-e irni. Ha felülírtad akkor bemész a játékba és megkeresed a Ferrarit és az az autó fog megjelenni amit te beraktál.DE előtte nagyon fontos hogy a Djey Magicmap bennlegyen.Egy videó is erről amit most leirtam: [LINK] -
pego #95033 Sziasztok!
Bocs, hogy itt kérdezek, de nem működik a faq, és sehol sem találok leírást arra, hogy hogyan kell autót cserélni a játékban. Tudnátok adni vmi linket vagy hasonlót? -
USAMEN POWER #95032 Azthiszem hogy jópár héttel elmaradtam... Pótolnám az elmaradásom egy részét:
Esti guriga (03.16) - Stockbauer33, Marcihusi, Laszlo_Gogolak, és Eraser-LM társaságában
Szintén (03.25) - HUN_Ogre_HUN, Stockbauer33, SeanJRRussel[HUN], Soultan65(Hun), és Dominicq társaságában
Kis hegyi túra :) (03.26)
Oahu Drifters (03.29) - MonteKen, Stockbauer33, MrStuntMan24, GSP-Force.CH, és nosmadman4201 társaságában
-
Nemsokára vissza szerzem a Swiftem,addig ezt hajtom-.-"
-
Elképzelhető, volt ilyen. -
carloelsa #95029 Na ne mondd tudom -.- -
HA lekapcsolod a gépet akkor utánna nemlesz semmi baja -.-
-
carloelsa #95027 Ilyen baromságot, ismerem -.- ez nem tréfa, rohadtul nem, mert a szalag tönkremehet a cd meghajtóban -.- -
már ki van a faszom... írtam emailt a cd projektnek. lehet, hogy rossz az a kulcsom is amit válasz emailben küldtek. nincs már több ötletem. -
Le lehet tölteni én csak a felnit csináltam -
omg, ez nagyon gyönyörű. 
megkérdezhetem, hogy ez alapból benne van a játékba v. Te moddoltad?:-s -
USAMEN POWER #95023 Szóval off... #95011 - 17 delete. -
mi a cd projekt e-mail címe? -
Ne buktassá lé!!!MORÉ -
kitöröltem a megapack kulcsot, nem kéri újra. elindul a játék és ugyanaz a baja.
"Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"
még anno cd projekttől kellett kérnem ezt a kulcsot e-mailben, mert ugye a jó kis magyar LV sorozatukban piacra dobták a "test drive ultimate" -et ami lényegében nem volt más, mint egy baklövés. írjak esetleg nekik még egy emailt, hátha rosszul tudom a válasz CD kulcsot? -
Akkor csak a cd tálcanyitogatós szar, jó lenne ha nem postolnál hulladék scripteket. :) -
USAMEN POWER #95018 Április 1 ide, vagy oda, mi ez ? Ne offoljunk már...
-
Megapack kulcsot keresd meg, és töröld, az a hibás. -
USAMEN POWER #95009 Jaja, már levágtam. :) -
ezt kapom:
"Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"
felül kiírva: TDU servers unavailable
létezik ban, vagy bármi ilyesmi? adjatok tippeket plz! -
lol szórakozott csak, ápr 1 :D -
-
USAMEN POWER #95005
-
USAMEN POWER #95004 Biztos valaki odarakta. Nem tudom, fatalt kérdezd mert az ő tárhelyén van a banner. :D (Amúgy én a bannert látom.) -
carloelsa #95003 Április 1. 
-
Csak neked van -
Szabi1991 #95001 mivan?
-
A megapacknak külön kulcsa van, de mostmár ha jól tudom megy serial nélkül is. C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt -t töröld ki ha van. -
carloelsa #94999 Usamen! Miért van a banner helyén egy punci meg egy fütyi?
-
Misi08 #94998 Mármint mióta a harcore módot megkaptam azóta nem léptem ki 
azér az durva lenne ha mióta a játék megvan nem léptem volna ki

-
sikerült játszanom TDU-val! feltettem az alap TDU-t és létrehoztam egy vadonat új profilt. játszottam tegnap este is meg ma napközben.
aztán úgy döntöttem felpakolom a megapackot is. erre ugyanaz a probléma: check your network status hibaüzenet. létrehoztam azon is egy új online profilt és az sem jó.
hol tudom elérni az alap TDU-nak a cd kulcsát hogy módosítsam? (hátha az a baj, van mégegy kulcsom, kipróbálom) -
USAMEN POWER #94996 Ha majd eléred a 45 % -ot, akkor kérdezd meg mégegyszer. :) Ugyanis csak 45 % -tól elérhető. -
Misi08 #94995 KÖszi azért nem jöttem rá, mert mióta megkaptam nem léptem ki a játékból
Köszi mégegyszer a gyors választ
-
Belépsz és a folytatás alatt van -
Misi08 #94993 Hello srácok bocs az amatőr kérdést, de hogy kapcsolom be a hardcore módot? -
bazso29 #94992 Nézd meg a többi képet is, azért az az út ott van a szeren. Vagy lehet az csak az 1080p miatt lenne?.. nem hiszem.
SG-n elsőként az új fák. Érdemes legalább 20-ra állítani a méretüket, nálam 17"-on 1280-ban 30-as méret körül kezdte megmutatni a minőségét, kicsiben elmosott volt. -
Misi08 #94991 Na jó egy kis huncutkodás oké
, de most már jöhet a kockulás

-
De ezek csak a reklám táblák bár értem a problémád...Hát majd csak rájössz egyszer arra is