107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6
    Vége Móúnyika sónak? Afene... Jó ötlet a krúz! (már csak laggmentes netet kéne beszereznem, mert ezzel a 20 megással jelenleg 2-3 emberen kívül mindenkinél laggolok)
  • Stockbauer33 #95035
    Off

Végre vége a MóónikaShow-nak .Az emlékére holnap szombat du.16.00-kor egy Mónikasó krúzt szervezek a stadiontól.Jadzhusit meg a többinőt szeretettel várom

Remélem a krúzalatt is lesz vmi női bunyó

On
  • Laaccoo
    A FAQ téleg nem jó.Autót ugy tudsz cserélni hogy a letöltött,kiválasztott autüt beteszed a Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules mappába és lesz 2 file amit majd felül fog irni pl. ráteszed egy Enzo Ferrarira akkor kifogja irni hogy biztos hogy felül akarod-e irni. Ha felülírtad akkor bemész a játékba és megkeresed a Ferrarit és az az autó fog megjelenni amit te beraktál.DE előtte nagyon fontos hogy a Djey Magicmap bennlegyen.Egy videó is erről amit most leirtam: [LINK]
  • pego
    Sziasztok!
    Bocs, hogy itt kérdezek, de nem működik a faq, és sehol sem találok leírást arra, hogy hogyan kell autót cserélni a játékban. Tudnátok adni vmi linket vagy hasonlót?
  • USAMEN POWER
    Azthiszem hogy jópár héttel elmaradtam... Pótolnám az elmaradásom egy részét:

Esti guriga (03.16) - Stockbauer33, Marcihusi, Laszlo_Gogolak, és Eraser-LM társaságában

Szintén (03.25) - HUN_Ogre_HUN, Stockbauer33, SeanJRRussel[HUN], Soultan65(Hun), és Dominicq társaságában

Kis hegyi túra :) (03.26)

Oahu Drifters (03.29) - MonteKen, Stockbauer33, MrStuntMan24, GSP-Force.CH, és nosmadman4201 társaságában

• 94mike
    Nemsokára vissza szerzem a Swiftem,addig ezt hajtom-.-"
  • [HUN]FaTaL
    Elképzelhető, volt ilyen.
  • carloelsa
    Na ne mondd tudom -.-
  • Laaccoo
    HA lekapcsolod a gépet akkor utánna nemlesz semmi baja -.-
  • carloelsa
    Ilyen baromságot, ismerem -.- ez nem tréfa, rohadtul nem, mert a szalag tönkremehet a cd meghajtóban -.-
  • Kexmesterhun
    már ki van a faszom... írtam emailt a cd projektnek. lehet, hogy rossz az a kulcsom is amit válasz emailben küldtek. nincs már több ötletem.
  • Laaccoo
    Le lehet tölteni én csak a felnit csináltam
  • dragon11
    omg, ez nagyon gyönyörű.

megkérdezhetem, hogy ez alapból benne van a játékba v. Te moddoltad?:-s
  • USAMEN POWER
    Szóval off... #95011 - 17 delete.
  • Kexmesterhun
    mi a cd projekt e-mail címe?
  • Laaccoo
    Ne buktassá lé!!!MORÉ
  • Kexmesterhun
    kitöröltem a megapack kulcsot, nem kéri újra. elindul a játék és ugyanaz a baja.

"Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"

még anno cd projekttől kellett kérnem ezt a kulcsot e-mailben, mert ugye a jó kis magyar LV sorozatukban piacra dobták a "test drive ultimate" -et ami lényegében nem volt más, mint egy baklövés. írjak esetleg nekik még egy emailt, hátha rosszul tudom a válasz CD kulcsot?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor csak a cd tálcanyitogatós szar, jó lenne ha nem postolnál hulladék scripteket. :)
  • USAMEN POWER
    Április 1 ide, vagy oda, mi ez ? Ne offoljunk már...
  • Roger6
    Megapack kulcsot keresd meg, és töröld, az a hibás.
  • USAMEN POWER
    Jaja, már levágtam. :)
  • Kexmesterhun
    ezt kapom:
    "Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"

felül kiírva: TDU servers unavailable

létezik ban, vagy bármi ilyesmi? adjatok tippeket plz!
  • [HUN]FaTaL
    lol szórakozott csak, ápr 1 :D
  • Laaccoo
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Biztos valaki odarakta. Nem tudom, fatalt kérdezd mert az ő tárhelyén van a banner. :D (Amúgy én a bannert látom.)
  • carloelsa
    Április 1.
  • Laaccoo
    Csak neked van
  • Szabi1991
    mivan?
  • [HUN]FaTaL
    A megapacknak külön kulcsa van, de mostmár ha jól tudom megy serial nélkül is. C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt -t töröld ki ha van.
  • carloelsa
    Usamen! Miért van a banner helyén egy punci meg egy fütyi?
  • Misi08
    Mármint mióta a harcore módot megkaptam azóta nem léptem kiazér az durva lenne ha mióta a játék megvan nem léptem volna ki
  • Kexmesterhun
    sikerült játszanom TDU-val! feltettem az alap TDU-t és létrehoztam egy vadonat új profilt. játszottam tegnap este is meg ma napközben.

aztán úgy döntöttem felpakolom a megapackot is. erre ugyanaz a probléma: check your network status hibaüzenet. létrehoztam azon is egy új online profilt és az sem jó.

hol tudom elérni az alap TDU-nak a cd kulcsát hogy módosítsam? (hátha az a baj, van mégegy kulcsom, kipróbálom)
  • USAMEN POWER
    Ha majd eléred a 45 % -ot, akkor kérdezd meg mégegyszer. :) Ugyanis csak 45 % -tól elérhető.
  • Misi08
    KÖszi azért nem jöttem rá, mert mióta megkaptam nem léptem ki a játékbólKöszi mégegyszer a gyors választ
  • Laaccoo
    Belépsz és a folytatás alatt van
  • Misi08
    Hello srácok bocs az amatőr kérdést, de hogy kapcsolom be a hardcore módot?
  • bazso29
    Nézd meg a többi képet is, azért az az út ott van a szeren. Vagy lehet az csak az 1080p miatt lenne?.. nem hiszem.

SG-n elsőként az új fák. Érdemes legalább 20-ra állítani a méretüket, nálam 17"-on 1280-ban 30-as méret körül kezdte megmutatni a minőségét, kicsiben elmosott volt.
  • Misi08
    Na jó egy kis huncutkodás oké, de most már jöhet a kockulás
  • SeanJRRussel
    De ezek csak a reklám táblák bár értem a problémád...Hát majd csak rájössz egyszer arra is