107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • SeanJRRussel
    Italien independentsnél van a keleti parton 3 márka van ot köztük az edonis is de nem értem h ezt magadtól mért nem tudtad megtaláni mikor fél perc az egész...
  • Fehercsoki
    Nem baj,mivel nekem veyron kell,csak edonisra raktam:)
  • Misi08
    Elvileg van egy bolt ahol csak edonis-t lehet kapni, nem? Vagy talán ferrari-ban? egyébként a fájl kiterjesztése amit kapok: nem tudom milyen annyit tud írni róla a gépem hogy fájl #95062 senki nem tud semmit ?:(:(
  • SeanJRRussel
    Leálltak a gyártásával mivel nem nagyon vitték és nem exportálnak HAwaii-ra,a maradékot próbálják Európán belül eladni
  • Fehercsoki
    Nem próbáltam még,modding toolsal viszont elég egyszerű.

Na de senki nem tudja melyik boltban lehet edonist megvenni?Megvan a megapack,régebben meg is találtam az edonist,de most egyszerűen nincs sehol.
  • USAMEN POWER
    Vagy tdupe. :) Ott is át lehet állítani.
  • Laaccoo
    Másikra tettem

#95069 OK megpróbálom
  • Fehercsoki
    Látszik a kezénél is hogy nem.

Modding toolsot nyisd meg,ott válaszd ki ezt az autót,és ott camerát állítsd át arra az autóra amit a letöltött autó readmejében írnak.
  • carloelsa
    Gyárilag arra a kocsira tetted, amire kellett volna, vagy másikra tetted át?
  • Laaccoo
    Hello!Ülés magasságát hogyan tom megváltoztatni? Mer az ülés helyénél a magasság már max.-on van de még mindig nem látok ki rendesen ilyen most:
  • Fehercsoki
    Megapack is van,plusz ráraktam az 1.67d-t.
  • SeanJRRussel
    Az edonis megapackos autó nem 1.67d patches.
  • Fehercsoki
    Az Edonist hol tudom megvenni?1.67d patch,és egyszerűen nem találom.Italian Independentsnél nincs.
  • Fehercsoki
    Milyen kiterjesztésű filet kapsz?
  • Misi08
    Bocs dozoo, elírtam a hsz számátde nem baj itten van a kérdés: Valaki aki már a crazy winter edition-t felrakta(vagy aki készítette:) !!!! ott van a rar fájl abba benne van sok minden de nem minden, és van még az a 12 fájl amit elvileg össze kell illeszteni, de összeillesztem és lesz egy 1,10 gb-os fájl amivel nem tudok mit kezdeni. most mit tegyek? segítsetek légyszi. télleg segítsetek lécci
  • pxxl
    jah reggel van
  • SeanJRRussel
    Mért keverném?Én azt mondtam h nekem 256kbyte al jön.A többi megabitbe mondta...Ha new nak 15megabites a nete akkor 1,9mb-vel szed megközelítőleg...Szal én nem kevertem semmit...
  • pxxl
    ne keverd a kilóbitet a kilóbájttal :) nem mind1
  • HUN BECSEHELY
    ITT
  • Just B
    Sziasztok! Autókat hol lehet letölteni a játékhoz?
  • carloelsa
    Öööö egy kérdés: Mi a kérdés, amire válaszolni kell? :D
  • Misi08
    ugyanaz mindegyik csak más mértékagységben adja ki:) de lécci a #95050 es re válaszoljatok:'(
  • Stockbauer33 #95054
    A mexi nevü sárkányé nemrossz Sztem a nemvmi hiteles a te tesztelöd probáldmeg itt a minivel
  • 94mike
    Nálunk a net 4 felé van osztva,ruterral-.-" énmit szoljak? ha TDU ban valakit meg látok,vagy a közelembenvan,ugrál ő is,énmeg fagyok..xD
  • carloelsa
    Jah, amiért olyan kicsi a neted, azért nem szoktam veled kocsikázni, mert ugrálsz mint a bakkecske =)
  • SeanJRRussel
    NEm tom mit hisztiztejk itt vazze nekem 256KILOBÁJT/SZEKUNDUM-mal jön a cucc és mégis jó a tdu max 8 as layerben laggolok néha és ennyi...Aki meg veri itt magát 15 meg 20 megás nettel az haljon éhen
  • Misi08
    Elég jóés én mit szóljak a papíron 1000kbps mérve 1284 kbps-es nettel? szoval ne hisztizzetek
  • Misi08
    Valaki aki már a crazy winter edition-t felrakta(vagy aki készítette:) !!!! ott van a rar fájl abba benne van sok minden de nem minden, és van még az a 12 fájl amit elvileg össze kell illeszteni, de összeillesztem és lesz egy 1,10 gb-os fájl amivel nem tudok mit kezdeni. most mit tegyek? segítsetek légyszi
  • USAMEN POWER
    Nekem 17924.4 kbps, a pappíron pedig 15000 van hivatalosan. :D Ráadásul routerrel is meg van osztva.
  • Misi08
    De nincs egy másik géped amin kipróbálhatnád ugyanezt a netet tdu-val? Vagy másik gépen ugyanezzel a nettel lemérni ujra az erősségetvagy csak berakni egy háló kártyát hogy mit teljesít?
  • Misi08
    Hello! Nekem volt gondom integrált hálókártyával, mert néha működött néha nem, de olyanról még nem hallottam, hogy ez miatt ingadozik az erőssége(persze ettől még lehet) de am ha kiváncsi vagy nézd meg itten , hogy milyen is a neten valójában
  • Roger6
    Öööö... hát én is azt mondom, hogy nem a net sávszélességével van a gond, olvasd el mégegyszer. pl. rFactorben 20-30 a pingem, még akkor is, ha felmegyek egy 30 fős szerverre Üzbegisztánba. Counter Strike szintén fasza, bármilyen szerveren vagyok. Csak a TDU-ban van ilyen gond. Érdekes, hogy a régebbi 2 megás netemmel meg minden faszán működött. Én a szolgáltatóra gyanakszom, vagy arra, hogy pont egy olyan központhoz vagyok közel, ami elég forgalmas, vagy nemtom... De a nemtom az biztos. Ja, nincs routerem, és integrált a hálókártya.
  • shumika
    Azé nekem a 109Mb/s is megfelel, :D
  • USAMEN POWER
    Me átvertek. :P
  • shumika
    Mér van az hogy a UPC 128Mb/s-esnek hírdeti a netét, közben a folyamatos töltési sebessége meg 109Mb/s???
  • USAMEN POWER
    Hagyjuk már a mellébeszélést... Nekem 15 mb -so netem van, és olyan frankó mindenki, hogy frankóbb már nem lehet. Sztem a gond nem ott van. Inkább a gépedben, talán háló kártya probléma, ha van router, vagy modem esetleg azok betegeskednek. Az a 20 mb -os net az qrwa jó, van akinél még a felével is jól fut a game. 4 mb a limit.
  • shumika
  • Roger6
    Szóval szerinted a 20 megás az kevés? Szerintem a gond nem ott van, de legalább tudjuk, hogy szép nagy a neted.
  • Stockbauer33 #95038
    Megoldjuk.Úgyse jön el senki ha meg 3an leszünk lezárjuk a layert és babalessz a menet.

Neharagudj HG az offért Kihagy6atlan
  • shumika
    Én sose laggolok. (jó de az én netem 120Mb/s-es fiber-power :D)