107666
-
Elég szar már neked ha nem érted nyelvizsga előt...Nem egy nagy ördöngőség meg ha van vagy láttál már illetve ültél kocsiba nem hiszem h annyira nehéz beállítani... -
carloelsa #95276 Mert kell Autó Fizika tudás (magyarul mi mire jó, mit állít...) ?
-
Misi08 #95275 Na én meg hamarosan nyelv vizsgázom angolból és még se tudnám azt a progit használni
-
carloelsa #95274 Ha vágod mi mire jó, akkor tudod magyarul és angolul is és akkor van már angol tudás is hozzá xD -
hát angolul én kb annyit tudok hogy next meg continue meg back meg ilyen nagyon full alapokat de a TDU PE-be már szinte minden autót megcsináltam!
de nem úgy hogy most hatszázzal megyek hanem pl mondjuk a skyline-t úgy beállítottam mint igazábül hogy kicsit reálisabb legyen. -
USAMEN POWER #95272 Szerintem nem kell hozzá olyan sok angul tudás. Inkább vágni kell hogy mi mire jó, mi történik ha megbabrálod, stb. Ha szarakszik a vas, nem árt ha tudod mit kell állítani. -
carloelsa #95271 Hát igen, Angol tudás és Autó Fizika tudás kell =) -
alfasw #95270 Sikerült, megértettem. -
alfasw #95269 Sziasztok!Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan működik a Performance Editor!Kérlek segítsetek.Köszi:alfasw -
f1alonso #95268 Sziasztok
Olyan problémám lenne h a játék nem akar elindulni win7en de xp-n ment és próbáltam rendszergazdaként,xpmódba és semmi....(eredeti a game) vmi tipp?
de csak ez nem akar menni más játék megy probléma nélkül. -
carloelsa #95267 Jaja xÐ -
háátt:D
majd utánanézek:D
TDU PE-hez naggyából értek de Zmodelerhez pfff kurvára nemértek ugye dozoo:D -
Misi08 #95265 Köszi az infót!:) nekem nem valószínű, hogy lesz rá időm, de majd kis hoffi megváltja a világot:) vagy valami talán:P -
carloelsa #95264 Az I (interior) betűs fájlokban kell Zmodelerrel ügyködni vagy TDU PE-ban állítani 2 bizonyos dolgot, és lehet jó lesz... Hosszas munka gyümölcse a végeredmény... -
Misi08 #95263 Te nem értesz amugy ehhez a bnk editor-hoz vagy mihez?:) mert én elég suta vagyok hozzá:D de azt szerintem tudom melyik fájlban lehet ezt a dolgot piszkálni:) -
hát igen.
nekem most konkrétan egy M3 E46 GTR-t szedtem le annak kéne belőni mert nagyon bután megy -
Misi08 #95261 Ez engem is érdekelne és amugy ez a probléma nem csak addon autóknál van pl.: audi a6 quattro. És akár azt is meglehetne, hogy az amerikai autókban(pl.: ford gt) km/h szerint menjen az óra:) -
valaki ért ahhoz hogyan kell megcsinálni hogy az addon autóknak pontosan menjen a sebességmérő órája? a belső nézetbe perssze.:D
-
Hátt én inkább a bal oldaliról mint a jobbról
-
Misi08 #95258 bocs hogy kicsit gáz a minőség, de mindenki érti:P:) -
Misi08 #95257 Mindenki ilyen luxus kupékról álmodozik 
-
-
shumika #95255 Jah értem.
Azé TDu-ból rendeltem hármat ha valaki netán nem tudott meg nekem is biztonság kedvéért! :DD -
Semmit.
Tdu-m van , 1:18 meg nem igazán gyűjtők. -
shumika #95253 Velem se sok. Várom a "zsigulit" 1:18-ban :D. Rendeltél zsigulit vagy TDU-t?? -
Nem sok megvagyok , veled? -
shumika #95251 Szia Falkon teso mizu?? -
Úgy is kell. -
shumika #95249 Nekem úgy van fent hogy
Alapjáték--->Patch--->Megapack -
Alapjáték---->MegaPack---->Patch? Így kell telepíteni? -
shumika #95247 Nos én 3-at is rendeltem. Ha kell az eggyik akkor ha megjön megveheted tőlem ugyanannyiért. PM -
sikerült megcsinálni már megy a játék köszi mindenkinek aki segített:D -
Így jártam=/Azt hittem van elég mindenkinek. -
USAMEN POWER #95244 Jó képek, mintha én alul driftelnék nem ? Hol a füst. :) -
Misi08 #95243 Fehércsoki! I don't understand, te raktad ide a linket, hogy megint van tdu és nem vettél rögtön?:O:( -
USAMEN POWER #95242 Mintha azt mondtad volna régebben hogy 8 megás, na mind1 akk. :D -
nyomjadnekkiii #95241 csá! mivel tudok motorokat festeni, ugy mint autót? mi kell hozzá? -
A teknika ördöge
valamit elcsesztek a linkkel
-
Ezt a motort szeretném letölteni,de a letöltés gomb egy topicra mutat,a topicnál lévő letöltés gomb pedig vissza erre az oldalra amit letöltöttem,honnan tudom megszerezni ezt a motort? -
Kicsit elírtam de megnyitja!
Ha nem működne itt van újra: Mini Image (Oldal alján!)