107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • SeanJRRussel
    Elég szar már neked ha nem érted nyelvizsga előt...Nem egy nagy ördöngőség meg ha van vagy láttál már illetve ültél kocsiba nem hiszem h annyira nehéz beállítani...
  • carloelsa
    Mert kell Autó Fizika tudás (magyarul mi mire jó, mit állít...) ?
  • Misi08
    Na én meg hamarosan nyelv vizsgázom angolból és még se tudnám azt a progit használni
  • carloelsa
    Ha vágod mi mire jó, akkor tudod magyarul és angolul is és akkor van már angol tudás is hozzá xD
  • Hoffi
    hát angolul én kb annyit tudok hogy next meg continue meg back meg ilyen nagyon full alapokat de a TDU PE-be már szinte minden autót megcsináltam!
    de nem úgy hogy most hatszázzal megyek hanem pl mondjuk a skyline-t úgy beállítottam mint igazábül hogy kicsit reálisabb legyen.
  • USAMEN POWER
    Szerintem nem kell hozzá olyan sok angul tudás. Inkább vágni kell hogy mi mire jó, mi történik ha megbabrálod, stb. Ha szarakszik a vas, nem árt ha tudod mit kell állítani.
  • carloelsa
    Hát igen, Angol tudás és Autó Fizika tudás kell =)
  • alfasw
    Sikerült, megértettem.
  • alfasw
    Sziasztok!Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan működik a Performance Editor!Kérlek segítsetek.Köszi:alfasw
  • f1alonso
    Sziasztok
    Olyan problémám lenne h a játék nem akar elindulni win7en de xp-n ment és próbáltam rendszergazdaként,xpmódba és semmi....(eredeti a game) vmi tipp?
    de csak ez nem akar menni más játék megy probléma nélkül.
  • carloelsa
    Jaja xÐ
  • Hoffi
    háátt:D
    majd utánanézek:D
    TDU PE-hez naggyából értek de Zmodelerhez pfff kurvára nemértek ugye dozoo:D
  • Misi08
    Köszi az infót!:) nekem nem valószínű, hogy lesz rá időm, de majd kis hoffi megváltja a világot:) vagy valami talán:P
  • carloelsa
    Az I (interior) betűs fájlokban kell Zmodelerrel ügyködni vagy TDU PE-ban állítani 2 bizonyos dolgot, és lehet jó lesz... Hosszas munka gyümölcse a végeredmény...
  • Misi08
    Te nem értesz amugy ehhez a bnk editor-hoz vagy mihez?:) mert én elég suta vagyok hozzá:D de azt szerintem tudom melyik fájlban lehet ezt a dolgot piszkálni:)
  • Hoffi
    hát igen.
    nekem most konkrétan egy M3 E46 GTR-t szedtem le annak kéne belőni mert nagyon bután megy
  • Misi08
    Ez engem is érdekelne és amugy ez a probléma nem csak addon autóknál van pl.: audi a6 quattro. És akár azt is meglehetne, hogy az amerikai autókban(pl.: ford gt) km/h szerint menjen az óra:)
  • Hoffi
    valaki ért ahhoz hogyan kell megcsinálni hogy az addon autóknak pontosan menjen a sebességmérő órája? a belső nézetbe perssze.:D
  • Laaccoo
    Hátt én inkább a bal oldaliról mint a jobbról
  • Misi08
    bocs hogy kicsit gáz a minőség, de mindenki érti:P:)
  • Misi08
    Mindenki ilyen luxus kupékról álmodozik
  • Falkon
  • shumika
    Jah értem.

Azé TDu-ból rendeltem hármat ha valaki netán nem tudott meg nekem is biztonság kedvéért! :DD
  • Falkon
    Semmit.
    Tdu-m van , 1:18 meg nem igazán gyűjtők.
  • shumika
    Velem se sok. Várom a "zsigulit" 1:18-ban :D. Rendeltél zsigulit vagy TDU-t??
  • Falkon
    Nem sok megvagyok , veled?
  • shumika
    Szia Falkon teso mizu??
  • Falkon
    Úgy is kell.
  • shumika
    Nekem úgy van fent hogy

Alapjáték--->Patch--->Megapack
  • 16gaborm
    Alapjáték---->MegaPack---->Patch? Így kell telepíteni?
  • shumika
    Nos én 3-at is rendeltem. Ha kell az eggyik akkor ha megjön megveheted tőlem ugyanannyiért. PM
  • Hoffi
    sikerült megcsinálni már megy a játék köszi mindenkinek aki segített:D
  • Fehercsoki
    Így jártam=/Azt hittem van elég mindenkinek.
  • USAMEN POWER
    Jó képek, mintha én alul driftelnék nem ? Hol a füst. :)
  • Misi08
    Fehércsoki! I don't understand, te raktad ide a linket, hogy megint van tdu és nem vettél rögtön?:O:(
  • USAMEN POWER
    Mintha azt mondtad volna régebben hogy 8 megás, na mind1 akk. :D
  • nyomjadnekkiii
    csá! mivel tudok motorokat festeni, ugy mint autót? mi kell hozzá?
  • Laaccoo
    A teknika ördöge valamit elcsesztek a linkkel
  • Fehercsoki
    Ezt a motort szeretném letölteni,de a letöltés gomb egy topicra mutat,a topicnál lévő letöltés gomb pedig vissza erre az oldalra amit letöltöttem,honnan tudom megszerezni ezt a motort?
  • laci 700
    Kicsit elírtam de megnyitja!
    Ha nem működne itt van újra: Mini Image (Oldal alján!)